Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nirvana2024
    02. Listopad 2023. 17:09

Cure, jel rasturačina od bolova u smislu grčeva i kao da ću dobiti pozitivni ili negativni simptom nakon transfera?
    Zaboravila sam skroz kako mi je bilo prvi put, a sad imam osjećaj ko da ću dobiti svaki čas, ako i u minutu promašim lijekove.

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

NPelica
    02. Listopad 2023. 17:19

Hvala curke🤗
     sutra su konze, pa ćemo vidjet što dalje. Sve nalaze sam obnovila i sad stigao spermio, I lupio mi šamar. Dijagnoza- oligoasthenozoospermia. Nema mi tko protumacit nalaz, pa ću cekat sutra na konzama što će bit.. 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Biljche
    02. Listopad 2023. 18:10

Nirvana2023

Cure, jel rasturačina od bolova u smislu grčeva i kao da ću dobiti pozitivni ili negativni simptom nakon transfera?
    Zaboravila sam skroz kako mi je bilo prvi put, a sad imam osjećaj ko da ću dobiti svaki čas, ako i u minutu promašim lijekove.

To i mene muči.
    Može biti i jedno i drugo.
    Jesi ti radila test ponovno?

🙎‍♂️ 47 sve ✅️, 👩 39 endometrioza Klinika : Vinogradska
    11/2019 IUI -AIH, beta ❌️
    01/2020 IUI -AIH, beta ❌️
    03/2020 IUI -AIH, beta❌️
    09/2020 1.IVF transfer 2 blastice, beta ❌️
    01/2021 2.IVF 5 blastica, freeze all
    03/2021 operacija lijevog jajnika , endometrioza
    05/2021 FET 1 blastice, beta ❌️ , 06/2021 FET 2 blastice, beta ❌️, 09/2021 FET 2 blastice, beta❌️
    06/ 2022 3.IVF transfer 2 trodnevna, beta ❌️
    11/2022 prirodni IVF - negativna aspiracija
    03/2023 4.IVF 2 blastice, beta ❌️, 1 🐧

Bebolina2024
    02. Listopad 2023. 18:12

Stela_M

Anii ako si ti troma sa tim plusom od par kg što da ja kažem 🤣🤣 joj čuvaj se samo da se ne ozlijediš 🥰 u pa ti se bacila u pravi shoping, ja još ništa nisam osim malo robice sve mi je na čekanju 🤣🤣🤣 valjda ću do Božića sve riješiti 🤣 inače smo dobro, prasac je jako aktivan pa mi je sada puno lakše 🥰
    NPelica leti vrijeme stara moja nisam se niti okrenula a vrijeme mi je proletilo 🙈 veselim se tvojim konzama i novom planu🤞💪🥰
    Sanii fakat kod tebe neki ludi ciklus nadam se da je zadnji takav, možda stvarno organizmu treba vremena da se očisti od hormona i svega🤷‍♀️ kada si planirala obaviti histero? 🥰
    Sanjushka žao mi je, nije niti meni jasna takva praksa ali tako je i u Petrovoj ništa ti neće reći preko telefona i u biti do dana samog transfera niti ne znaš dal ćeš imati transfer 🥺 što se tiče poliklinika trenutno ti je kaos u svoj zbog ovih obnova znam da je Ivf pun za ovu godinu, eventualno probaj vidjeti sa Betom+ ili Škvorcom, sretno 🤞🥰
    Bellanaa ovisi kada ih stavljaš ja sam stavljala u 11 i 23 h pa ako mi je transfer u 11 onda ju stavim nakon transfera, ako stavljaš ujutro tipa u 7 ili 8 normlano ju stavi a dr će sve to ionako očistiti 🤭
    Bebolina jel ideš na uzv za vrijeme menge ili? Ja sam radila uzv I nije mi se vidio polip sve dok nisam otišala na histero, kako to da si se odlučila za Podobnika?
    Tikvice nadam se da si bolje 🤗
    Lucky grlim 🤗🥰

Oni su mi prvi iskočili u tražilici za privatno obaviti histeroskopiju. A i nekako su mi to prvi i najbliži po udaljenosti. Da mi se nisu javili kontaktirala bih Repromed. A ovi su odgovarali na sve moje upite i na kraju se dogovorile da se čujemo u 12. mj čim dobijem M i dogovaramo koji dan dolazim na zahvat. Jer ciklus iza toga sam i stimuliranom.
    Za UZV 3D/4D su isto rekli da zovem kad krene M i da ćemo odraditi u prvom djelu ciklusa. Točno ne znam što misle koji bi to dani bili, čim dobijem M kroz koji dan budem sve znala.

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

Nirvana2024
    02. Listopad 2023. 18:31

Biljche

Nirvana2023

To i mene muči.
    Može biti i jedno i drugo.
    Jesi ti radila test ponovno?

Nisam, nisam se usudila ovaj put toliko puta piškarat, malo sad apstiniram od testova pa ću vidjeti koliko će potrajati

1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    Beta 24.5. 🚫

Nirvana2024
    02. Listopad 2023. 18:39

Biljche

Nirvana2023

Radovi u Petrovoj traju, u najboljem slučaju su u pogonu sljedeću godinu u ovo vrijeme, tako su meni rekli, zadnji mi je FET, i ako ne uspije, da znam koje su mi opcije.
    Koje privatne klinike rade s hzzo, i koliko se ranije kod njih treba naručiti?

Draga 🤞
    Rade ti Beta Plus, Ivf, Škvorc….
    Koliko se čeka nemam pojma, al krace nego da čekaš Petrovu.
    Meni je ovo zadnji Fet iz zadnjeg Ivf-a na teret Hzzo-a, ostao mi jos prirodnjak samo.
    I ja moram gledati sta cu dalje…neku našu privatnu ili odmah van…
    Nada mi je još tu da ce ipak biti nesto od te moje bete za tjedan dana samo trebam do tada zivjeti 😪😪

Držim ti fige, sad sam tek pregledala tvoj potpis kako spada, jako navijam za tebe 🥰

1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    Beta 24.5. 🚫

Jurky32
    02. Listopad 2023. 18:54

Biljche, držim fige da te beta ipak ugodno iznenadi 
    Razumna, navijam na najjače 
    Nirvana, držim fige, sretnoo 
    Sanjushka, žao mi je, prirodnjak je lutrija.. sretno dalje 
    Bellanaa, sretno sutra na transferu 
    Sanii, super da je prestalo i da je na uzv sve oke 
    Silmarilion, sretnoo 
    NPelica, sretno sutra na konzama  vjerujem da je šok kad iz normo dođeš na oligoastheno, alii s tim se može raditi.. bar je tako meni moja doc rekla.. u svakom slučaju sretno 

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

korni
    02. Listopad 2023. 19:01

Razumna super da si startala, sretno 🤞🍀
    Hope zadnji testić ti je peak, testna mora biti jača od kontrolne. Sretno pokrivanje 🤞🥰
    Sanjushka žao mi je da se js nije oplodila, i grozna mi je ta njihova praksa da saznaš nešto tek kad dodjes tamo. 
    Ja sam danas dobila potvrdu da su tamo poprilično  nezainteresirani (da ne kažem nesposobni) i da rade površno. Stela evo priče o mom uzv 😂 1 uzv na 8dc, vide par folikula na desnom jajniku, i jedan na lijevom, za koji neki mladi dr procijeni da je veci od ovih na desnom (bez da ih je mjerio) i upisuju lijevi jajnik, folikul 10. 2 uzv na 10dc, folikul na lijevom 12, desni jajnik ne može naći (mlada dr) i kaže nema veze, vodeći je na lijevom. 3 uzv na 12dc, folikul na lijevom 18x14, ja pitala za desni jajnik, kaže ne treba nam on, vodeći je na lijevom. Dodjem danas, folikul na lijevom sad 14x18, i čude se kako je takav, "misle" da sam možda ujutro ovulirala iako ne vide žuto tijelo, pa se igraju pogadjanja. Ja pitam za desni jajnik, i eto napokon ga idu pogledat i vide "nešto" veličine 22x24, i ne mogu procijeniti da li je folikul, ili pak cista. Ja govorim vjerojatno je folikul, jer sam i sinoć ulovila peak, a desni jajnik niste uopće pratili. Ali to nije došlo do njih. Idući uzv u srijedu pa ćemo vidjeti da li je to nešto puknulo ili je cista. eto tako se tamo radi 🤦 prošli tjedan sam imala raspravu jer sam trazila objasnjenje zašto se petodnevni embrij vratio 6.dan, na šta su mi rekli da uopće nije bitno, da se on može vratiti 4.,5., 6.pa čak i 7.dan. ma vratimo ga 10. 😂 eto, nervoza je učinila svoje i morala sam se malo izjadati 😂

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Stela_M
    02. Listopad 2023. 19:13

Tikvice ajme ženo pa katastrofa jel ima kraja tim bolovima, baš mi je žao što te tako uhvatilo, jel uspiješ barem odspavati? Mi ćemo nadam se ovih dana okrečiti sobu pa ću onda kupiti ormar i komodu, a onda sam više manje mirna i ostaju mi sitnice i kolica to ću sve u hodu🤭🥰🥰
    Anii posteljica mi je sprijeda i dr M je rekao da ću ga kasnije osjetiti ali već tamo od 18/19 tt sam osjetila ko mjehuriće,ali samo navečer kada sam ful mirna, a sada osjetim prasca kako lupka ali ful nisko dosta mi je nisko trbuh pa nekada imam osjećaj da će mi mjehur ispasti van skupa sa djetetom 🤣🤣 i naravno najviše je aktivan kada se umirim ili kada pojedem nešto slatko🤭 još ga ne osjetim preko trbuha kada stavim ruku pretpostavljam da ću se za taj dio malo morati strpiti🤭 i ti imaš druškanje kad i ja ako sam dobro zapamtila, brzo će to 🥰
    Bebolina najčešće rade uzv na početku ciklusa tamo 2 ili 3 dc jer se onda najbolje vide polipi i sve drugo,  a onda sukladno tome ćete se dog za termin histeroskopije kada ti završi krvarenje, dobra odluka da ju odradiš prije stimuliranog jer oni malo "zagrebu" endo pa je kao veća uspješnost da će se embrij primiti, kao što si sama vidjela bilo je dosta slučajeva da su curke nakon histero imale uspješan transfer zadnja je bila, ako se ne varam, Love… držim fige da ti se sve posloži i da ti napokon dr odredi dobar protokol 🤞🥰
    NPelica sretno sutra na konzama, nije to ništa strašno što se tiče sgrama (manji broj spermatozida od preporučenog i malo su spori) barem ste u sigurnim rukama što se tiče embriologa i nemoj se stresirati oko sgrama bit će sve ok 🥰
    Nirvana nažalost menga bolovi su sastavni dio i dobitnog i negativnog transfera tako da se teško možeš oslanjati na menga bolove kao neki simptom 🧐 držim 🤞🤞 za pozitivan ishod🥰
    Love jesi li živa, kako si?
    Maslačak2 jel još močiš dupe u more 🤭🤭 jel znaš možda kako je MakiST 🥰
    Pandice nadam se da si dobro, zab sam kada je uzv? 🥰
    MalaG grlim jako i mislim na tebe🥰
    AuroraB i Tweety kako ste cure? 🥰
    "Stare cure" Sunny,  Aries, Petra, Inna, Iman, Linda, Jlo, Rainbow_Hope,  Miss Ivy, Ma, Avocado, Flo, Kacusha, Lorna, Ribić, Roxy veliki hug svima🥰🥰

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    02. Listopad 2023. 19:17

Korni onak wtf pa ne može biti isto vratiti blasticu 3 dan ili 7 dan 🤣🤣 gle moram priznati da jedino pametno što je ta dr kod tebe odradila je duo stim i što imaš smrzlića to fakat puno znači nego kada moraš stalno iznova u stimulacije 🙈 nadam se da će u srijedu biti žuto tijelo i da si onda mirna 🤭🤞🥰

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.