Stela, J_Lo, Aries, DomleonHvala vam lijepe moje❤️😘
Javim se naravno svako malo, samo mi je tesko poloviti onda sve sto se dogadja, ali stalno mislim na vas i kad gledam, gledam radi vas i veselim se sa vama isto kao sto cete se i vi samnom kad bude trebalo ❤️
Domleon tebe sam izostavila, jos malo brojis? Kako je princezica? Kako se osjecas?
Naravno da cemo se i sa tobom veselit kao i ti s nama zato smo sve ovdje.Julia je velika cura i eto cekam taj dan da je vidi..Dobro sam hvala ti na pitanju.Kako si ti?
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Tiki preslatka ti je ova malena😍 podrzavam borbu za drugu bebicu💪🥰 samo naprijed! Zasto mislis da bi morala prelezati opet trudnocu….? sjecam te se od prije i iz tvog potpisa,i svega sto si prosla u prosloj trudnoci znam da sam ti se divila i navijala da ovo izneses do kraja💓💓 A sad je tu tvoja mala pronceza! Nek je ziva i zdrava,veliki pozz
Hvala. 😊
Ma vidio je dr. na porodu da mi je cerviks ostecen od prvog poroda. Zato sam se i otvorila ranije u drugoj trusnoci i ranije rodila Doris. Kaze da najmanje mora proci 2g da se sve to donekle vrati na svoje, ali da postoji vjerojatnost da ce se dogoditi isto. Kako bude. Ici cemo opet dan po dan 🤷🏼♀️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ja samo znam da mi je zao sta u trenutku kad sam ja ostala trudna, na forumu nije bilo toliko puno trudnica od kojih sam mogla dobit savjet i utjesiti se njihovim pozitivnim ishodom i sto sam bila prestravljena kad sam saznala za hematom (krvarenje), u 25 tom tj skracivanje cerviksa, tokolizu...i sve ono sto prosjecna trudnica ne dozivi. I ne, ne prestaje "mpo postupak" i strahovi pozitivnom betom, tad tek sve pocinje! A trudnice na forumu i kad pisu o pregledima, pisu o nekoj patologiji, rijetko kad o "ritanju bebe", iskusila sam i ja tjeskobu zbog trudnica kojima se zalomilo, ali nikad od mpo trudnica, one su mi bile nada da i mene ceka svijetlo na kraju tunela..
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Tiki Ajme pa kad vec je prosla godinu dana 😱
Stela Do 12tt nista i onda + 10 kg tj. mozda i vise. Nes me zeza vaga zadnjih dana (iako promijenili baterije) pa me sve strah na nju stat kad proradi 🤦♀️
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Tiki cura je premedena 💕❤️❣️ Ja mastam da cu posvojiti plavusu jer smo oboje smeđi 😁 Sretno vam i dalje i na povratku na posao 🌺
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
TikiAjme pa kad vec je prosla godinu dana 😱
StelaDo 12tt nista i onda + 10 kg tj. mozda i vise. Nes me zeza vaga zadnjih dana (iako promijenili baterije) pa me sve strah na nju stat kad proradi 🤦♀️
Ne mogu vjerovati da si na pola puta 🍀 bas vrijeme brzo prolazi, zaboli te za vagu 👍😊
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Ribić ne znam kako to ide kod twinsa ali pretpostavljam da bude i više kila ako ti dr nije ništa posebno naglasio , a ti se dobro osjećaš, kile ćeš kasnije rješavati 😁 nisam te pitala je ste se ti i mužić odlučili za imena 🙈❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Tiki onda taman jos malo napravi pauzu pa u nove pobjede💪 Dobro da je dr to vidio i na vrijeme te upozorio! Meni je isto rekao da mi je ‘nisko sijelo posteljice’ sto znaci da moram vise mirovati bas iz tog razloga da ne bi porod krenuo ranije..
Vidim i da smo u istoj klinici..planiras opet ici tamo i da pi imas jos🐧🐧 il te ceka ko i mene nova stimulacija? Puno pozdrava
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Hvala cure svima na brizi, sve je okej i sve se smirilo ❤️
Afrodita moj savjet za Decapeptyl je da par minuta prije i par minuta kasnije staviš hladni oblog (led) na mjesto uboda, inače dosta peče, ovako ne bih ni osjetila... Dosta je tupa iglica, ali iz mojeg iskustva se agonistički protokol pokazao boljim od antagonističkog (s Cetrotide) pa držim fige da i kod tebe bude tako 🤞 Jesu ti rekli koji dan krećeš s čim ili isti dan krećeš i s Decapeptylomni i s Gonalom?
Tikvice baš mi je žao da se sve tako zakompliciralo, kako nikad ne može biti nešto jednostavnije nego što su mislili 😔 mogu zamisliti kako peče more na otvorenu ranu, sva se naježim. Pazi samo da se kupaš na čistim plažama da se sve još ne inficira... Čime dezinficiraš? Octeniseptom? Drži se i 10. mjesec će doći, a da se ni ne okreneš 🤗 Javljaj kako je rana 😘
Flowerson pretpostavljam da ćete u stimulirani fet nakon kontracepcije, hoćete li vraćati jednu ili dvije?
Tiki Doris je predivna, prava cura ❤️ evo, sjećam se da su mi tvoj potpis i potpis od Elle davali toliku nadu da se može i s malim brojem js i veselila sam se svaki put kad biste se javile i kad bih ga vidjela 🥰
-----
Nadam se da će uskoro završiti prepucavanje jer ono što mi je bilo najljepše u ovoj grupi je da su se svi uvijek bezuvjetno podržavali i bodrili, neovisno o tome u kojoj su fazi MPO puta, kad sam bila u fazi da mi je možda bilo teže neki dan čitati izvještaje trudnica, to bih jednostavno preskočila i riješen problem. I kao što je netko rekao, nikad mi trigger nisu bile žene koje su trudnoću postigle na teži način i koje razumiju bolje nego itko kroz što prolazim, nego one koje nisu imale nimalo razumijevanja za naš put.
Što se tiče znanstvenih članaka i sličnih spoznaja o MPO putu, stojim na raspolaganju za sva pitanja o poor responderima i recurrent implantation failure (RIF) jer sam o tome stvarno iščitala sve dostupno, kao i o psihološkoj podršci na MPO putu...
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Što se tiče znanstvenih članaka i sličnih spoznaja o MPO putu, stojim na raspolaganju za sva pitanja o poor responderima i recurrent implantation failure (RIF) jer sam o tome stvarno iščitala sve dostupno, kao i o psihološkoj podršci na MPO putu…
Da uletim s pitanjem.. poor responder..
Prva stimulacija bemfola 225 menopur x 2 od 2 do 13dc.. rezultat 2 folikula , 2 oocite i jedna vraćena 2 dan.. beta O
Sad druga stumulacija pregoveris 225 od 2 do 6dc.. onda mijenja terapiju.. jer kako je rekla ima ih ali ne reagiraju.. na pregoveris 150 + 2 menopura.. na 11dc ukida sve jer kaže na ne vidi pomak.
Na 14dc radimo uzv na desnom jajnku 3 folikula od 14 mm a lijevo 2 jedan 19 drugi 17..
Pitanje je jel sam ja poor respodner ili ona nije terapiju pogodila?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji