Pozdrav svima 😘
pročitala sam cijeli forum pa me zanima jeli koja imala niski ahm 0.25 pmol a da je uspila tek sam krenila čekam prvi pregled zakazan u 11 mjesec
išla sam dva puta privatno ali kad su vidili hormone su me odma odbili i sugerirali donaciju neman ništa protiv donacija ali iman tek 34 smatram da se valjda može nać još koja u meni
🐩35 g ahm 0.5
🐺42g normo
1.Ivf gonali i menopur bila negativna aspiriacija
2.Prirodni Ivf Femara rast jednog folikula negativna aspiracija
https://ibb.co/ww1ZsBT
Hope Evo zadnji je od jutros. Ne znam sta da mislim meni izgleda isto. Radila sam jutros i od 25 osetljivost
https://ibb.co/F4yVnwdVidi se sjena. 🤷🏻♀️
Moj test ti je bio isti takav 8 dan 😀 bas se malo vidjela crtica. 10ti dan se onako fino bas vidjela 😀 drzim fige da tako nastavi, ovo je dobro ❤️
🙋♀️ 28 - AMH 6,8
💁♂️32 - asthenozoospermia ➡️ normozoospermia
👶 Pokušavamo od 2021.
3/2023. Prvi IVF - Vinogradska - Gonal 225/ Bemfala 225 + Cetrotide + Ovitrelle - aspiracija 17.3.(9 js - 4 embria - 1 petodnevni na kraju, 0 ❄️), transfer 22.3., 12dnt 58,9 / 14dnt 96 /16dnt112/ 19dnt106 - biokemijska
7/2023. 3js - 1 trodnevni, 0❄️. Beta 31.7. 13dpt 410. Beta 2.8. 916 🥰. 16.8. 6+3 💗 28.8. 8+1 💗 21. 9. 11+4 💗 YOU51 ☑️ it's a girl 💜
Hvala svima na odg i podršci ...baš cijeli dan nisam dobro, hvatam se za slamke, tražim neko logično riješenje a da nije ono najgore...ali ipak, sve izgleda i upućuje na spontani. Ne znam zašto me ne šalju na detaljnije pretrage, i zašto je odmah danas bez ikakve doze suosjećajnosti daje tablete za pobajcaj. Izgleda da živimo u svijetu gdje je biti čovjek očito sramota. Kada sam doktoricu pitala da nam da trenutak da dečko i ja razgovaramo samo šta da napravim ona na to "ja više nemam vremena, moram ići dalje raditi"
Zato smo ipak se odlučili pričekati. U ponedjeljak idemo na ginekologiju (nismo više na trudnoćkom odjelu) pa će tamo još jednom napraviti ultrazvuk. Ukoliko do tada ne prokrvarim nema mi druge nego nastaviti s tabletama. Samo da ovo što brže prode..
👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
1. ET 6.4.2023 ❌
25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
9.11.23. 3. FET ❌
5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍
Hvala svima na odg i podršci …baš cijeli dan nisam dobro, hvatam se za slamke, tražim neko logično riješenje a da nije ono najgore…ali ipak, sve izgleda i upućuje na spontani. Ne znam zašto me ne šalju na detaljnije pretrage, i zašto je odmah danas bez ikakve doze suosjećajnosti daje tablete za pobajcaj. Izgleda da živimo u svijetu gdje je biti čovjek očito sramota. Kada sam doktoricu pitala da nam da trenutak da dečko i ja razgovaramo samo šta da napravim ona na to "ja više nemam vremena, moram ići dalje raditi"
Zato smo ipak se odlučili pričekati. U ponedjeljak idemo na ginekologiju (nismo više na trudnoćkom odjelu) pa će tamo još jednom napraviti ultrazvuk. Ukoliko do tada ne prokrvarim nema mi druge nego nastaviti s tabletama. Samo da ovo što brže prode..
Jako mi je žao zbog tvog iskustva s doktoricom. Ovo je zaista teško za prolaziti i bilo bi lijepo da je imala više empatije. Drago mi je da si slušala sebe, imate svo pravo zajedno donijeti odluku ❤️.
🙋♀️ 28 - AMH 6,8
💁♂️32 - asthenozoospermia ➡️ normozoospermia
👶 Pokušavamo od 2021.
3/2023. Prvi IVF - Vinogradska - Gonal 225/ Bemfala 225 + Cetrotide + Ovitrelle - aspiracija 17.3.(9 js - 4 embria - 1 petodnevni na kraju, 0 ❄️), transfer 22.3., 12dnt 58,9 / 14dnt 96 /16dnt112/ 19dnt106 - biokemijska
7/2023. 3js - 1 trodnevni, 0❄️. Beta 31.7. 13dpt 410. Beta 2.8. 916 🥰. 16.8. 6+3 💗 28.8. 8+1 💗 21. 9. 11+4 💗 YOU51 ☑️ it's a girl 💜
Hvala svima na odg i podršci …baš cijeli dan nisam dobro, hvatam se za slamke, tražim neko logično riješenje a da nije ono najgore…ali ipak, sve izgleda i upućuje na spontani. Ne znam zašto me ne šalju na detaljnije pretrage, i zašto je odmah danas bez ikakve doze suosjećajnosti daje tablete za pobajcaj. Izgleda da živimo u svijetu gdje je biti čovjek očito sramota. Kada sam doktoricu pitala da nam da trenutak da dečko i ja razgovaramo samo šta da napravim ona na to "ja više nemam vremena, moram ići dalje raditi"
Draga moja, od sveg srca ti želim da izađe na dobro ali to su jako rane trudnoce da detaljne pretrage ne postoje jedino vađenje bete pa njeno ponavljanje radi duplanja. Kad plod stane s razvojem tu ne postoji nista drugo nego medikamentozno čiščenje ili kiretaža ako vec tijelo nije samo reagiralo, i to sve kako bi se spriječila bila kakva ugroza tebe i tvog zdravlja u vidu neke infekcije.
Ne opravdavam hladnoću od doktorice ali ona čim je vidjela da trudnoca ne odgovara tjednima u kojima bi ti trebala biti,i plod bez otkucaja, rekla je za ciscenje jer to je jedino sto je ispravno, plod koju je umro ne smije se predugo zadrzavati u maternici radi tvog zdravlja.
Zelim ti srecu da se čudo dogodi do sljedeceg pregleda 🙏🏻
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Draga moja, od sveg srca ti želim da izađe na dobro ali to su jako rane trudnoce da detaljne pretrage ne postoje jedino vađenje bete pa njeno ponavljanje radi duplanja. Kad plod stane s razvojem tu ne postoji nista drugo nego medikamentozno čiščenje ili kiretaža ako vec tijelo nije samo reagiralo, i to sve kako bi se spriječila bila kakva ugroza tebe i tvog zdravlja u vidu neke infekcije.
Ne opravdavam hladnoću od doktorice ali ona čim je vidjela da trudnoca ne odgovara tjednima u kojima bi ti trebala biti,i plod bez otkucaja, rekla je za ciscenje jer to je jedino sto je ispravno, plod koju je umro ne smije se predugo zadrzavati u maternici radi tvog zdravlja.
A što ako plod odgovara po računanju od datuma transfera? Jer ako gledam preko toga i uračunamo da je to blastica bila savršeno se poklapa.
Mislim eto to su te moje slamke jbg, ja se za sada dobro osjećam, štoviše i dalje normalne simptome imam.
👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
1. ET 6.4.2023 ❌
25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
9.11.23. 3. FET ❌
5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍
Peja draga, jako mi je žao da je tako ispalo... 😔 Ali ja bi također, kao i cure, napravila još jedan UZV kod drugog doktora, nikad se ne zna i nada umire posljednja 🍀 A o ovakvoj bešćutnosti doktorice bolje da sam tiho jer nemam više puno lijepih riječi o doktorima bilo koje "vrste" u zadnje vrijeme...
Zbilja se nadam da će ipak sve izaći na dobro, od srca ti to želim... 🙏❤️
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
A što ako plod odgovara po računanju od datuma transfera? Jer ako gledam preko toga i uračunamo da je to blastica bila savršeno se poklapa.
Mislim eto to su te moje slamke jbg, ja se za sada dobro osjećam, štoviše i dalje normalne simptome imam.
Trudnoca se racuna od prvog dana zadnje menstruacije, a ne od datuma transfera, tako je barem objasnjeno i uvijek su mi do sada tako racunali.
Zaista zelim da sve bude dobro na kraju ali moras biti svjesna situacije i spremna na sve 🙏🏻
Tu smo uz tebe ❤️
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Znam da si transfer imala 1 dan prije mene..
Ja sam bila na pregledu po ZM sa 5+5, sve je bilo ok i čulo se srce.. doktor mi je tad rekao da trudnoća odgovara čak za 6+1, ali vodimo kao 5+5.. znam da se hvatate sada za sve...
Zaista želim da sve ispadne dobro na kraju❤
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Peja znam koliko je teško čuti da se plod ne razvija i stvarno mi je jako žao da morate kroz to prolaziti. Dobro ste odlučili da odradite još jedan pregled. Treba biti spreman na sve i nadati se najboljem. Ja ti od srca želim da na kraju bude sve kako treba. Drzi se ❤️
Milipe crtica se vidi! Držim 🤞 da lijepo tamni 🍀
Jurky super za konze. Sad u napad na nalaze 🤗🍀
Mene pere opaki PMS, nervoza cijeli dan, svi koji su mi danas bili blizu, u mojoj glavi im je pao klavir na glavu 😂 imam osjecaj da bi M krenula, ali da ne može zbog progest., baš kako ste neki dan pisale.. 😑 bacam se na čoksu 🤣
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji