Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tweety88🐞
    24. Kolovoz 2023. 09:17

Roxy 💛 navijamo za tebe PUPice 💪🏻🍀

💛🧡

• LavicaBP
    24. Kolovoz 2023. 09:18

Mehro, Roxy, Bubica, Bebolina hvalaaa vam ❤️❤️❤️
    Ma moram se suzdržati od testiranja svaki dan jer nije zdravo za živce 🤣 bilo mi je bitno ovo da je + i sad skroz vjerujem u to da će tamniti s vremenom i da će bete pokazati super vrijednosti, imam takav osjećaj 🙈

Roxy, Bebolina i Ikar, vi ste isto pupo? Svaka čast što odolijevate testiranju prije bete 😁 i držim vam maaksimalne moguće fige da se mrvice čvrsto prime 🥰🥰
    Mehro, malo kasnim, ali čestitam ti na odličnim betama i sretno na ultrazvuku 🥰

👩 1994 god.
    🧑 1992 god.
    aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
    28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕

Bebolina2024
    24. Kolovoz 2023. 09:21

Malo sam čitala danas o drugim klinikama. Vidim da Repromed ima samo sve uz plaćanje ali i da dr. R jako hvale.
    Mislim si već ako bi se odlučila na opciju uz plaćanje onda bi neku kliniku koja nema pacijente preko HZZO-a, jer za te novce koji se daju, a vidim da može biti i preko 3000€ postupak, onda ne želim ni čekati satima na red i ne znam što.
    Elonva lijek vidim da je dosta cura imalo uspjeh baš s njim, kome se on daje ženama sa nižim AMH ili višim (moj je 14 nije baš nešto)? I što on sadrži mislim ono LH, FSH....
    Jer ja sam prvi put imala Ovaleap 150 i sada Pergoveris 225 u oba puta još i Menopur 75 i oba puta dobila 2 js.
    Ali za sada ako ovaj put ne uspije prvo želim obaviti histeroskopiju, bez toga ne želim dalje i naravno skinuti još koju kilu.
    Sretno danas svima 🤗

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

Stela_M
    24. Kolovoz 2023. 09:23

Easy Going sa protokolom ili ti ga stimulacijom se može krenuti 2 ili 3 dc 😁
    Ivana 2110 poz i dobrodošla što se tiče Rekovellea ja sam ga imala u stimulaciji ali su ti Rekovelle i Gonal jedno te isto odn oba lijeka sadrže folikulostimulirajući hormon odn FSH, ako se ne varam i namjena lijeka je jednaka 🙄 bude ti se javio netko od cura tko je imao sličan protokol 😁
    Lotti što se tiče voća ja ga nisam stvarno ljubitelj, ali ga sada dosta jedem, a na kraju kada sam malo gledala prehranu za gestacijski ispada da je dnevna doza voća 300 g 🤣🤣 nitko ti ne kuži misliš trbuh ti nije još velik ili? Pa ja moram priznati da sam se dosta zaokružila nije ništa strašno ali ako obučem nešto uže def se vidi😁
    Lavica divan testić ima da beta rasturi 🤞🤞
    Mimizmimi sretnoo🤞🤞
    MiliPe nisam još čula da netko uzima dva puta dnevno Orgalutran, možda će netko od cura znati bolje 🤷‍♀️
    Bebolina ja sam ti radila histero na Sv duhu kod prof. Tikvice - Luetić, radi se u folikularnom djelu ciklus, čekala sam na histero cca 2 mj, ali je mene potrefio od prof go pa nisam niti mogla prije, termin za prvi pregled sam stvarno dobila brzo ona mi je pogledala sve papire, dala uputnicu za anesteziologa, ctg, krv itd i to sam taman prije histero sve lijepo obavila... taj dan kada imas histero dolaziš ujutro u bolnicu na tašte, smjeste te u sobu, sestra ti kaže kada si ti na rasporedu, prije op moraš na tuširanje s nekim sredstavom za dezinfekciju, oblačiš njihovu spavaćicu i sestra te vodi u salu, sale su im nove kao i sva aparatura, histeroskop imaju za ambulantu histeroskopiju ali bez obzira na to budeš uspavana i nema bolova niti ništa😁 nakon toga prebacete u sobu i čekaš malo da dođeš sebi, dobiješ ručak i čekaš otpusno da ideš doma... ja sam dugo čekala na otpusno tako da sam tek oko 18 izašla iz bolnice...nakon cca mj dana imaš kontrolu i dobiješ sve nalaze 😁
    Tera dobrodošla nazad 😁

Darliv radiš testić ili čekaš betu🙈🤞

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

darliv
    24. Kolovoz 2023. 09:47

Stela_M

Mislim da danas ili sutra ponavljam testić, stalno strahujem da ću izgubiti crticu pa odgađam 😁 dr mi je pustila Utrogestan i rekla da se javim šest tjedana od izostanka M, ništa za betu nije spominjala, a nažalost ovaj tjedan ju nikako ni ne bi mogla izvaditi jer sam sama na poslu zbog GO, a poslijepodne na našem području nemam gdje izvaditi, privatne klinike vade krv do pola 12  😏 simptomi kao pred blagu M, cice malo tvrđe, ali ne i bolne, lagani grčevi kroz cijeli dan, pa štrecanje u jedan jajnik, pa drugi, posebno kad stavim Utrogestan i tako, mokrenje milion puta poslijepodne..  i kao balon sam, vjetrovi me kriminalno muče, izgledam kao da sam u petom mjesecu trudnoće i boli me spavati na stomaku zbog toga🤣 trebala bih vjerovati da će sve biti ok, a baš mi se teško oteti tom strahu da menga stiže... 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙

Stela_M
    24. Kolovoz 2023. 09:55

darliv

Stela_M

Mislim da danas ili sutra ponavljam testić, stalno strahujem da ću izgubiti crticu pa odgađam😁 dr mi je pustila Utrogestan i rekla da se javim šest tjedana od izostanka M, ništa za betu nije spominjala, a nažalost ovaj tjedan ju nikako ni ne bi mogla izvaditi jer sam sama na poslu zbog GO, a poslijepodne na našem području nemam gdje izvaditi, privatne klinike vade krv do pola 12😏 simptomi kao pred blagu M, cice malo tvrđe, ali ne i bolne, lagani grčevi kroz cijeli dan, pa štrecanje u jedan jajnik, pa drugi, posebno kad stavim Utrogestan i tako, mokrenje milion puta poslijepodne.. i kao balon sam, vjetrovi me kriminalno muče, izgledam kao da sam u petom mjesecu trudnoće i boli me spavati na stomaku zbog toga🤣 trebala bih vjerovati da će sve biti ok, a baš mi se teško oteti tom strahu da menga stiže…

Šest tjedana da čekaš na uzv pa jel ona točna🤣🤣 meni je tlaka izdržati 4 tj a ne da moram čekati 6 🤣🤣 lako ti u hodu izvadiš negdje betu, ako budeš htjela radi svog mira... e sad da te utješim menga bolovi su pod normalno evo ja sam ušla u 17 tt i dan dns menga bolovi dođu i odu tako da to ne znači da kuja dolazi 😁 znam da svaku od nas ti menga bolovi izlude ali su nažalost pod normalno tako da se oko toga ne moraš stresirati,  i ja sam bila jako napuhana pogotovo još od tog dodatnog progesterona, a cice su me tek kasnije počele baš boljeti tako da svi ti simptomi su normalni... znam da te strah nakon svega ali nadamo se i vjerujemo da će sve biti dobro 🙏❤️

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Love83
    24. Kolovoz 2023. 10:01

Stela_M

darliv

Stela_M

Mislim da danas ili sutra ponavljam testić, stalno strahujem da ću izgubiti crticu pa odgađam😁 dr mi je pustila Utrogestan i rekla da se javim šest tjedana od izostanka M, ništa za betu nije spominjala, a nažalost ovaj tjedan ju nikako ni ne bi mogla izvaditi jer sam sama na poslu zbog GO, a poslijepodne na našem području nemam gdje izvaditi, privatne klinike vade krv do pola 12😏 simptomi kao pred blagu M, cice malo tvrđe, ali ne i bolne, lagani grčevi kroz cijeli dan, pa štrecanje u jedan jajnik, pa drugi, posebno kad stavim Utrogestan i tako, mokrenje milion puta poslijepodne.. i kao balon sam, vjetrovi me kriminalno muče, izgledam kao da sam u petom mjesecu trudnoće i boli me spavati na stomaku zbog toga🤣 trebala bih vjerovati da će sve biti ok, a baš mi se teško oteti tom strahu da menga stiže…

Šest tjedana da čekaš na uzv pa jel ona točna🤣🤣 meni je tlaka izdržati 4 tj a ne da moram čekati 6 🤣🤣 lako ti u hodu izvadiš negdje betu, ako budeš htjela radi svog mira… e sad da te utješim menga bolovi su pod normalno evo ja sam ušla u 17 tt i dan dns menga bolovi dođu i odu tako da to ne znači da kuja dolazi 😁 znam da svaku od nas ti menga bolovi izlude ali su nažalost pod normalno tako da se oko toga ne moraš stresirati, i ja sam bila jako napuhana pogotovo još od tog dodatnog progesterona, a cice su me tek kasnije počele baš boljeti tako da svi ti simptomi su normalni… znam da te strah nakon svega ali nadamo se i vjerujemo da će sve biti dobro 🙏❤️

Stela ja sam sad po kalendaru trudna 4 tjedna,4 dana, isto menga bolovi povremeno,cike bolne ajme, nisu narasle na žalost ali bole ajme..imala sam par dana glad,jela duplo više, mučnine nemam..ne znam jel rano za njih, nekako su one znak da se nešto dobro događa  u tijelu..u prvoj trudnoći prije 12god sam imala samo par dana muku za povraćanje i to u onom periodu od tjedan dana čekanja da,li će srce prokucati, i tada mi je dr rekao da je to dobar znak bio... sada tu mučninu nemam, pa me povremeno  opere panika..čekam idući četvrtak 🙏

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

ivkaa
    24. Kolovoz 2023. 10:04

tera_ cula sam jutros kako Mrsic radi jos ovaj i iduci tjedan i onda ide na go. Ide privatno radit i nece vise bit u bolnici. Eto info ako nisi saznala u medjuvremenu 😊

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

EasyGoing
    24. Kolovoz 2023. 10:05

Stela_M

Easy Going sa protokolom ili ti ga stimulacijom se može krenuti 2 ili 3 dc 😁

Nisam to znala. Hvalaaa!! 

👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
    KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
    14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET ⏳

Stela_M
    24. Kolovoz 2023. 10:18

Love Ma to za mučnine su gluposti ne znači ako ih imaš da je sve ok, nego mi tome pridajemo preveliku pažnju i previše sve osluškujemo što je i normalno 😁 evo naša Ani ima od prvog dana trudnoću za poželjeti bez povravnja,mučnine itd..svaka od nas je individualna pa nas tako i ti simptomi pokose, ja sam jako kratko imala mučninu i povrćanja možda cca 2 tj ako i toliko, a cice su me boljele tamo do cca 12 tt i onda više ne, mislim osjetljive su ali nije to ona bol kao na početku niti mogu reći da su sad nešto wow narasle više su se samo popunile, kako trudnoća odmiče i kako raste razina bete tako će te i simptomi pogoditi ne brini nećeš ostati zakinuta🤣🤣🤣 a onda tamo iza 12 tt se svi ti simptomi lagano povuku što je i normalno, ali to za mučnine su fakat babske priče i tome uopće ne treba pridavati toliko pažnju, guštaj u trudnoći zaokupi misli s nečim i pusti babske priče 🤗🥰

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.