Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • T_Ivy
    18. Kolovoz 2023. 09:17

Dobro jutro lavice, 
    Srculence mnogo mi je zao. Glavu gore. Ova nasa borba u vecini slucajeva je na zalost maraton, a ne sprint, tako da su snaga i izdrzljivost deo svega toga, a ne bismo bile ovde da toga nemamo na pretek.
    Tratincice odlicna beta! Svaka cast! Drzimo rigide za dalje. Javi kada je sledeci UZ.
    PBTAB tebe je uvek divno citati/cuti. Eto najboljeg dokaza za ovo sto sam napisala o snazi. Nasa borba je trajala punih dvanaest godina i 15 svezih postupaka i nikada nismo dozvolili da nas to definise, vec smo ziveli zivot, a borba je nekekao uvek isla sa tim.
    Od mene kratak update  Juce amo imali pregled/UZ, tacno 13. nedelja. Obe bebice su super i napredne i jako nestasne. Jedva su dozvolile da se slikaju . Jedna je merila 13. nedelja i 2 daqna, druga 13 nedelja i 4 dana. Posto nam je sec NIPT dosao uredan, doktorka nije htela da nas muci double testom, jer kaze da bi sa mojim godinama on verovatno statisticki dao lose rezultate, a da mnogo vise veruje NIPT-u. Sledeci UZ je 19.09. 
    Svima danas mnogo uspeha!!! ❤️❤️❤️

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

PBTAB
    18. Kolovoz 2023. 09:20

Amadeus

Tratincice, evo sad bilo crveno na papiru nakon wca. Al nisam uspjela skuziti otkud dolazi crveno jel, jer mi je tvrda stolica. Ovo je tragikomedija, pardon na detaljima.
    Ako je zbilja krvarenje, onda svakako idem vadit betu jer su mi tako rekli. Moze savjet gdje se u ZG dobiju rezultati isti dan?
    I koji test vi pisate? DM mi je u blizini

Ja sam luda od sinoc, sta ovo uradi od relativno normalne osobe.

Divim se Sanii i slicnima. Meni je ovo "prvi" neuspjeh i propitkujem smisao zivota

Draga moja, nemojte si to raditi, bitno je održati zdravu psihu u svemu ovome. Sve je onako kako si posložite! Moj savjet, budite pozitivni. 
    Lab Plus laboratorij u prijepoljskoj ulici Vam šalje nalaz bete u roku 2h a nekada i kraće. Ja tamo vadim ne znam za druge lab, javit ce Vam se netko tko zna.
    Sretno i sve će biti dobro 🤞

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• inika1
    18. Kolovoz 2023. 09:33

Jel ovo ok nalaz?
    Uzorak i pretraga: Ejakulat bakteriološki aeroban

Nalaz mikrobiološke pretrage: Izravni mikroskopski nalaz: >= 5 polimorfonuklearnih leukocita pri velikom povećanju 
    Nalaz kulture: Izolirana je normalna urogenitalna mikrobiota.

purple0000
    18. Kolovoz 2023. 09:43

Pozdrav,lavice moje!😘😘❤
    Evo,mi smo obavili ultrazvuk,za sada je sve u redu i profesor je zadovoljan i sretan.😊😊🥰🥰 Naravno,i mi također,cijelu noć nisam oka sklopila od neizvjesnosti.😔 Već polako i srčeko kuca.❤ Neopisivo...🤗🤗❤ Za tri tjedna imamo ponovno ultrazvuk i dalje se nadamo najboljem.🙏🙏💜
    Tratinčice-lijepa beta!😊 Sad samo polako i smireno.🙏🙏
    Svima želim puuuuuunooooo sreće i svima držim 🤞 na najjače!🤞🤞🙏🙏❤❤
    Ljubim Vas!😘😘🥰🥰🤗🤗

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

Sreca3
    18. Kolovoz 2023. 09:47

Hvala Saniiiii…..❤️❤️❤️❤️….zelim ti da brzo docekas trudnocu…skolsku i urednu a to zelim i sebi....
    Tratincice….sve ide vise nego dobro samo napred🙏🌹
    Sve sto budem uradila, ovde cu napisati nalaze... verujem da ce pomoci devojkama jer su u ovome i neke metode koje se u HR ne rade a pomazu .... kao NK.... celije endometrija i ERA test... to je zaista mnogim devojkama pomoglo u ponavljanim neuspesima....u drzavama u kojima se to radi zadnje 3 godine...
    Ja vam iskreno ne verujem u to da od na primer deset embrija ni jedan ne valja....realno....utesilo bi me da je tako….ali videcemo.
    Histeroskopija  po meni treba biti uvedena kao osnovna pretraga pre ulaska u MPO vode…sad mi je zao sto mi niko to nije rekao pre….da budem mirna...

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Tweety88🐞
    18. Kolovoz 2023. 10:07

Amadeus Agram je brz sa slanjem rezultata, ja sam ih dobivala za 1-2h. Sretno 💪🏻
    T_Ivy tako mi je drago da je sve super i da bebice odlicno napreduju. Napokon se san ostvaruje 🥲🥰.
    Stela kako se sve ostalo razlikuje, tako bi rekla da se i tezina trudnoce isto razlikuje. Meni tipa uopce nije bilo tesko pri kraju trudnoce. Tako da samo ti uzivaj koliko god mozes jer jako brzo prode i onda krece nova dimenzija uzivanja 🥰. Nadam se da su glavobolje i mucnine pustile skroz.
    Maslacak jaaavi se 😘
    Asli, Elle, Andela, Sunny, Lindsay 😘🤗 (vec sam i pozaboravljala nickove dragih mi starih curki 🙈)
    Svima u svim fazama sreeetno 🍀

💛🧡

• dzeni11
    18. Kolovoz 2023. 10:14

Pozdrav zenice, do sada smo pokusavali normalno zaceti ali nije islo. Muz uradio spermiogram uredan, ja imala problema sa hormonima , sad je uredu. Od iduceg ciklusa trebala bih poceti sa uzimanjem klomifena ali moja vjestica nikako da dodje. Vec 2 mjeseca sam bez M nadam se da ce ubrzo doci. Test sam radila bio negativan. Nova sam na forumu pa me zanima da li je jos neka na klomifenu i koliko cesto klomifen uspijeva uopste? 

Sreca3
    18. Kolovoz 2023. 10:21

Zdravo Dzeni….ja sam bila na klomifenu.... na zalost meni je doneo samo stanjen endometrij i 0 trudnoca.... koristila sam ga 2 meseca pre nego sam ušla u postupak.... ali mozda neko drugi ima bolje iskustvo.... sa njim sam imala uvek ovulaciju zbog toga mi je i davan.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• Love83
    18. Kolovoz 2023. 10:24

Drage curke druga beta je 810, Bogu hvala 🙏
    Uzv za 2tjedna.

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

• dzeni11
    18. Kolovoz 2023. 10:26

Sreca3

Zdravo Dzeni….ja sam bila na klomifenu…. na zalost meni je doneo samo stanjen endometrij i 0 trudnoca…. koristila sam ga 2 meseca pre nego sam ušla u postupak…. ali mozda neko drugi ima bolje iskustvo…. sa njim sam imala uvek ovulaciju zbog toga mi je i davan.

Bas sam dosta citala o njemu pa sad imam malo i strah. Ne znam kako djeluje na to ako nemas npr redovne cikluse dal ih moze uredovniti , moj doktor kaze da bi mi trebali ciklusi postati redovni . TSH mi je bio 2.9 kazu da je idealan 1.0 , doktor kaze da to nije neki veliki problem ma da moze biti da zbog toga ponekad imam neredovite cikluse . Isto mi je rekao dati tablete za stitnu ali je smetnuo a ja mislila hajde za mjesec dana sam tu posto cemo pratiti folikulu . Evo 2 mjeseca ne dolazi . Sva sam zbunjena , ne znam nit sta vise da mislim niti o cemu da razmisljam. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.