Peja i Tratinčicabaš lijepo tamne testovi.🥳🥳 Nadam se da će beta sutra razvaliti, a tebi Peja brzo proći vrijeme do UZV. 🤗🤞🙏
Peja u kojoj si klinici pa da ne traže da vadiš betu?🤨
Ana1996 ako je bio ET blastociste, možeš već danas ili sutra napraviti test i trebala bi biti crtica ako se primilo, a ako je bio ET trodnevnog embrija,možeš sutra piškiti pa hvatati sjenu. U svakom slučaju bi bilo dobro da piškiš svaki drugi dan i da pratiš jel crtica tamni. Naša preporuka je uzeti trakice iz Millera i sa njima testirati, najbolje uvijek u otprilike isto doba dana. I nemoj razbijati glavu pa u jednom danu raditi 3ili4 različita testa jer ćeš se samo iznervirati. Sretno ti!🤞🙏🤗
Ja sam u Finskoj...zadnji puta su me poslali tek nakon tj dana što sam krvarila i počeli su lagani bolovi pojavljivati a test i dalje bio pozitivan, onda su rekli samo da isključe vanmaternicnu. Da je sve bilo normalno ne bi vadila krv i čekali bi UVZ ...mislim meni je to malo tupavo i u nekoliko navrata sam tražila da me pošalju vaditi krv no kako kažu današnji testovi su 99% pouzdani tako da nema potrebe vaditi krv 🤦
👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
1. ET 6.4.2023 ❌
25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
9.11.23. 3. FET ❌
5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍
Pozdrav svima! 🤗
Curama s lijepim testićima, sretno dalje, da još tamne i da beta rasturi 🤞🫶
Sudeći po listi, sutra nam je zanimljiv dan, svima želim puno sreće, javljate se 👍😘
Trudnice naše, kako ste? Kod mene ništa novo za prijaviti, k'o da i nisam trudna, a sutra već punih 12 tjedana... 😁 Da ne povjeruješ kako vrijeme leti 😊
Jube, Korni, NPelica, Maslačak, Hope, Jurky, Jednaobicnacekalica, Mura, T_Ivy, Fashionista, Flo, Amy, Silmarilion, Sanii, Lucy, Zelena, Love, Panda, Anii, Tikvice, kako ste cure, javite se malo 🥰
Korni, kad će FET?
Puse svima 😘😘
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Pozdrav svima! 🤗
Curama s lijepim testićima, sretno dalje, da još tamne i da beta rasturi 🤞🫶
Sudeći po listi, sutra nam je zanimljiv dan, svima želim puno sreće, javljate se 👍😘
Trudnice naše, kako ste? Kod mene ništa novo za prijaviti, k'o da i nisam trudna, a sutra već punih 12 tjedana… 😁 Da ne povjeruješ kako vrijeme leti 😊
Jube,Korni, NPelica, Maslačak, Hope, Jurky,Jednaobicnacekalica, Mura, T_Ivy, Fashionista, Flo, Amy, Silmarilion, Sanii, Lucy, Zelena, Love, Panda, Anii, Tikvice, kako ste cure, javite se malo 🥰
Korni, kad će FET?
Puse svima 😘😘
Bubice vec 12 tjedana, u cas je proletilo 😍 Drago mi je da se super osjecas i sad mozes pogotovo odahnit u drugom tromjesjecju.
Ja sam bila u petak smedarila malo i osjecala pritisak , u subotu na HGP od straha poletila... Sve je dobro bilo s bebicom, pa sam se ukopala u krevet i proslo je. Dobro sam, stalno gladna i umorna . Mirujem i cekam sljedeci uzv 😊
Cini mi se da je sad vise trudnica nego borilica. Ovo ljeto je pogotovo bilo plodno , nadam se da ce se tako i dalje nastavit 🙏 😊
Bome bit ce zanimljivo ovi tjedan ovdje s betama i pregledima. Neka je svima sa srecom🤗🤞

🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Hej curkice, testici su predivni, nekabetq rasturi💪🏻🥰
Bubice hvala na pitanju, dobro sam, lovim zadnje trzaje mora i sunca i zadnja dva dana bas uzivam. More je toplo, vani je toplo, antibiotik sam popila makar taj ne rragira na sunce ali sam ga ipak izbjegavala. Opreza nikad dosta kod nas 😁 vrijeme bas leti i ne mogu vjerovat da su curke vec u 32+ (Flo i Malag😘), a bogme i mi jurcamo za njima❤️
Ja sam pregled prebacila na 17.08. tako da se nadam sutra vracati sa mora bez guzve 😁
Kako si ti? Kako se osjecas?
Ostale trudnice kako ste mi vi?
Svim drugim curkama zelim da sto prije ugledate svoje plusoce i da vam bete rasture, stalno ste mi u mislima❤️😘

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Peja i Tratinčicabaš lijepo tamne testovi.🥳🥳 Nadam se da će beta sutra razvaliti, a tebi Peja brzo proći vrijeme do UZV. 🤗🤞🙏
Peja u kojoj si klinici pa da ne traže da vadiš betu?🤨
Ana1996 ako je bio ET blastociste, možeš već danas ili sutra napraviti test i trebala bi biti crtica ako se primilo, a ako je bio ET trodnevnog embrija,možeš sutra piškiti pa hvatati sjenu. U svakom slučaju bi bilo dobro da piškiš svaki drugi dan i da pratiš jel crtica tamni. Naša preporuka je uzeti trakice iz Millera i sa njima testirati, najbolje uvijek u otprilike isto doba dana. I nemoj razbijati glavu pa u jednom danu raditi 3ili4 različita testa jer ćeš se samo iznervirati. Sretno ti!🤞🙏🤗
Hvala na odgovoru sutra odmah idme u mullet po trakice 🥰
👩27 svi nalazi uredni.
👱♂️ 41 uredan spermiogram
Pokusavamo od 2020
Prvi ivf postupak 08/2023 Poliklinika Ivf
04.08 apsiracija. 5 jajnih stanica od tog jedna oplodena
07.08 embriotransfer
19.08 beta ⛔️
Draga Bubice, hvala na pitanju, ja vas citam zaista redovno ali ne stizem da se javljam. Na poslu ludnica kao nikada pre, a ja premorena, mada je malo bolje otkako sam usla u 12. nedelju. Ja jos ne mogu da verujem da se ovo dogadja, zaista. Do sada je sve u najboljem redu. Juce su nam stigli rezultati NIPT-a, sve okej, sigurno dolazi bar jedan decko. Na zalost test ne moze kod blizanacke trudnoce da utvrdi tacno pol oba ploda, samo da je Y hromozm prisutan, odnosno da je bar jedna bebica deckic. U cetvrtak imamo sledeci veliki UZ, pa se nadam de cemo ih videti vesele i razmrdane Bas je dugo vremena proslo - vise od 4 nedelje od prethodnog UZ. Ja se osecam okej. Nisam imala mucnine uopste, samo uzasnu gorusicu i ne da mi se nikako da jedem meso. Muzic me muci i sili, kaze treba proteina, ali meni stvarno smeta i miris, a i bude mi muka kad god bilo kakvo meso u bilo kom obliku pojedem. Ribu jos i mogu. Jaja i sir - sve super, pa sad pregovaram sa njim da mi to bude glavni izvor proteina
Inace stomak mi se malo zaokruglio, ali i dalje ja mislim da su to gasovi
iako nijedne farmerke vise ne mogu da zakopcam i morala sam vec da kupim novu garderobu.
Vidim da ovde ima divine vesti i predivnih pozitivnih testica. Cestitke! To je zaista neverovatno lep osecaj posebno kada se toliko dugo ceka. Sve vas mnogo grlim i samo hrabro napred ❤️❤️❤️

👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Pozdrav,lavice carice!🥰🥰🤗
Kako ste?
Evo da se i ja malo javim...Sretno curkama koje sutra imaju ultrazvuke,bete,aspiracije,transfere...🤞🤞🙏🙏
Bit će napeto ovih dana.😊🤗🤗❤
Mi imamo u petak prvi ultrazvuk.Uhhhhh,kad će taj petak?🙈🤔 Nadamo se da je sve u redu.🙏🙏
Čitam Vas i pusam!😘😘❤❤
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
Pozdrav od još jedne 🤰! 👋👋
T_Ivy, nisam znala da imaš blizance!!! Čestitam!!!! 🥳🥳🥳
Ja sam ok. Osjećam bebicu. 🥰🥰🥰 Čim osjetim bilo kakvu bol išla bih na hitnu. Ne bude to ništa strašno i brzo prođe, ali ja sam sva u strahu. U petak imam anomaly scan u bolnici. 🤞🍀
Počinjem imati žgaravicu već sada i to vjer povezano s nekom hranim, npr lukom. U prvoj trudnoći pred kraj me to isto zezalo.
Čestitala sam curama na lijepim vijestima, neka i dalje bude sve u redu. 🤞🤞🤞
Baš puno bebica dokazi na ovu temu ove godine, i hvala Bogu na tome. I ove koje još nisu dočekale svoj plus, bit će i to cure. 🙏🙏 Samo s vjerom i u nove bitke.
👩40, 👱♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc
Meni je sa svim suplementima pokretljivost značajno porasla, sa 30%na 70%, no broj značajno varira. Prvi put 8mil/ml, zatim 12/ml i sada 3/ml. :/
Pa nije to tako ni loš nalaz. Ovo zadnji put možda zbog neke blokade i stresa pa bilo manje.
Mm imao asthenozoospermiju i zadnji put za postupak jedva dao uzorak i jedva ajde nešto bilo i odmah je bila manja količina i odmah nalaz oligoasthenozoospermija.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Pozdrav od još jedne 🤰! 👋👋
T_Ivy, nisam znala da imaš blizance!!! Čestitam!!!! 🥳🥳🥳
Ja sam ok. Osjećam bebicu. 🥰🥰🥰 Čim osjetim bilo kakvu bol išla bih na hitnu. Ne bude to ništa strašno i brzo prođe, ali ja sam sva u strahu. U petak imam anomaly scan u bolnici. 🤞🍀
Počinjem imati žgaravicu već sada i to vjer povezano s nekom hranim, npr lukom. U prvoj trudnoći pred kraj me to isto zezalo.
Čestitala sam curama na lijepim vijestima, neka i dalje bude sve u redu. 🤞🤞🤞
Baš puno bebica dokazi na ovu temu ove godine, i hvala Bogu na tome. I ove koje još nisu dočekale svoj plus, bit će i to cure. 🙏🙏 Samo s vjerom i u nove bitke.
Vitara.....vidim iz tvog pitpisa da si imala 4 biohemijske... molim te mi reci ako mozes kakve si ti bile bete ( do koje vrednosti) i sta su doktori rekli na to , jesi li ista radila dodatno od analiza .... jer ja imam 3 biohemijske iza sebe.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji