![](/media/img/6f/66/f992ab31875ba4ef30d8.jpeg)
Purpleee - hvala ti puno, držim ti fige za petak :)
Lucy - super crta. svaka ti čast što si toliko dugo izdržala da ne piškiš. Ja sam tek 3 dnt i već šizim xD. Bit će beta ko kuća
Silmarilion - sretno sutra na uzv
Mandy - baš mi je drago, to su odlične vijesti :D Kada ideš na transfer?
Lina - baš si lijepo to napisala. Ja isto dobijem živčani slom kad mi netko kaže ma samo se opusti nemoj se sekirati... ali očito ima nešto u tome. Tebi sretno dalje s bebom :)
Korni sretno sutra na berbi :)
Jurky sad si PUPOOO :D
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Jurki super za tvoju 🤩baš mi je drago nek se primi i ne pušta..uživaj sad 🍀❤️
ja 34 hipotireoza pod th, Hashimoto
mm 37 sve ok
06/2023 prirodni IVF, sv.Duh, Ovitrelle, 11.7.Et, 25.7. beta ⛔️☹️
9/2023 stimulirani IVF, Bemfola150, Cetrotide
evo taman kad sam natipkala zadnji post da čekam rezultate stigao mail sa rezultatima :) stiže zdrava curica :)
želim puno sreće, živaca i strpljenja svima u postupcima… znam da je teško ostati "normalan" i pribran u ovom, ja sam bila samo dvije godine u ovoj priči, al jako često sam imala osjećaj da gubim zdrav razum i da ću se raspast.
Znam da vam pune glavu sa svakakvim pričama o opuštanju, nerazmišljanju o tome ( ja sam piz**** na te savjete) , ali na kraju je kod mene tako ispalo.
Nakon dvije godine ludila (svih mogućih skupocjenih suplemenata, umjerene tjelovježbe, pravilne savršene prehrane,, alkoholne apstinencije) uspjeli smo tek sam se ja vratila svom normalnom i starom životu a to su intenzivni treninzi, jela sam sve što mi se jelo, popila (pa i napila se) kad mi se pilo i eto najboljih embrija ikad :) čak me i moj specijalist pitao što sam radila u tom zadnjem postupku :) naravno, njemu sam prešutila sve ovo :)
sve je to individualno, ne slušajte moje savjete :D, ali kod mene je očito bio problem stres i pritisak koji sam sama sebi nametnula u glavi.
sretno curke :*
Lina čestitke na curici, dala si i meni sad vjetar u leđa a i nadu, moj amh je malo manji od tvog a tu smo i po godinama ja sam sad napunila 37 tako kad pročitam ovako nešto baš me baci u pozitivu☺️
Svim ostalim curama sretno🤗
Hvala curke ❤️
Jurky pupice 🤞🤞🤞🤞 sad samo mirno i opusteno do bete 😊
Zelena vjerujem da mi je histero pomogla ali i moj stav koji sam ovaj put promjenila. Ponasala sam se normalno, lezala nisam, guglala nisam, bila sam pozitivna , u pokretu i za cas je proslo vrime. Kad sam pocela osjecat promjene sam si rekla hajmo taj test napravit pa sta bude i bilo je 😍
Bubica dok je simptoma dobro je 🤞 bit ce dobar uzv 😊
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Jurkyyyy pa samo jedna nam i trebaaaaa 😍🥰
🍒39 🦁45
2022. 👶
2023. AMH 2,1
5/23 stimulacija, ET 2x3dn, beta 😞
Pozdrav svima! Nova sam i još jedan u nizu par koji ne mogu začeti bez medicinske pomoći. Suprug mi je imao prvo azo dijagnozu, pa se popravilo, pa je sad problem u meni tj moje godine i potencijalno preuranjena menopauza zbog genetike vjerojatno, Ovaj forum mi je bio sredstvo informiranja pošto sam tek ušla u IVF vode. Tako da vam veliko hvala na svim informacijama, čitane ste puno, mada niste ni svjesne :)
Ukratko, low responder sam i imam osjećaj da što više me stimuliraju da manje jajna stanica dajem. Je li netko imao slučaj da stimulacije tako djeluju? Više ne znam šta da radim, Znam da sam rano još u procesu, ali godine me stizu.
👩🦰1983. AMH: 3.07 pmo/l
🧑1983. Oligoastenozoospermia. Pije: ProsperM, selen, L-karnitin
Dodaci: DHEA 3x25, Q10 200mg, Omega 3, Novalac, Vit D, Mg, Eutyrox 50mg Betaplus
1.3/23 ICSI, blaga stimulacija (Letrozol, Menopur, Ovitrelle) 2js, obje oplođene i vraćene, negativni test
2. 5/23 blaga stim., Letrozol, odustanak:tanak endometrij
3. 6/23 Prirodni ciklus, odustanak: ovulacija
4. 7/23 Blaga stimulacija, Letrozol, Menopur, brevactid, neuspjela aspiracija, dobivena GV
5. 8/23 Konzultacije
Pozdrav svima! Nova sam i još jedan u nizu par koji ne mogu začeti bez medicinske pomoći. Suprug mi je imao prvo azo dijagnozu, pa se popravilo, pa je sad problem u meni tj moje godine i potencijalno preuranjena menopauza zbog genetike vjerojatno, Ovaj forum mi je bio sredstvo informiranja pošto sam tek ušla u IVF vode. Tako da vam veliko hvala na svim informacijama, čitane ste puno, mada niste ni svjesne :)
Ukratko, low responder sam i imam osjećaj da što više me stimuliraju da manje jajna stanica dajem. Je li netko imao slučaj da stimulacije tako djeluju? Više ne znam šta da radim, Znam da sam rano još u procesu, ali godine me stizu.
Pozdrav i dobrodošla 🤗. Gdje ste u postupku, u potpisu vidim da su sve bile blage stimulacije, jel ima možda razlog zasto ne puna stimulacija? I koliki ti je fsh?
Jurky pupice sretno, nek se mrva primi 🙏🤞🤗
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Pozdrav i dobrodošla 🤗. Gdje ste u postupku, u potpisu vidim da su sve bile blage stimulacije, jel ima možda razlog zasto ne puna stimulacija? I koliki ti je fsh?
Jurky pupice sretno, nek se mrva primi 🙏🤞🤗
Hvala na dobrodošlici :) U Beta+ smo. Blage stimulacije su jer tako je odlučila doktorica - pretpostavljam zbog niskog AMH. Zadnje mjerenje FSH u 6 mj. mi je bilo 9.8 IU/L. Dosad uvijek 3 AF, od kojih jedan cista. Ispada da mi je prvi pokusaj bio odlican, navodno odlicna oplodnja, i sve je trebalo upaliti, ali nije se uhvatilo. Od onda, ciklusi mi se poremetili nekako, skratili, po prvi put u zivotu sam imala ciklus od 21 dana. Dosad uvijek oko 25/26/27 dana. Nikako uhvatiti ni jednu oocitu. Mozda DHEA utječe na cikluse? Možda perimenopauza? Ne znam. Raznišljam mozda i o promjeni klinike, mada mislim da su svi i tu stručni i da im samo treba da opipaju kako pojedini pacijent reagira da bi dali indvidualni protokol. Je li ima smisla puna stimulacija s obzirom na moje vrijednosti?
👩🦰1983. AMH: 3.07 pmo/l
🧑1983. Oligoastenozoospermia. Pije: ProsperM, selen, L-karnitin
Dodaci: DHEA 3x25, Q10 200mg, Omega 3, Novalac, Vit D, Mg, Eutyrox 50mg Betaplus
1.3/23 ICSI, blaga stimulacija (Letrozol, Menopur, Ovitrelle) 2js, obje oplođene i vraćene, negativni test
2. 5/23 blaga stim., Letrozol, odustanak:tanak endometrij
3. 6/23 Prirodni ciklus, odustanak: ovulacija
4. 7/23 Blaga stimulacija, Letrozol, Menopur, brevactid, neuspjela aspiracija, dobivena GV
5. 8/23 Konzultacije
Jurky jeeeeej!! pupo ❤️ bravooo, nek se mrva čvrsto primi, sretnoo 🤞🍀😘
Mandy super, od sutra si pupo 🥰 sretno! I hvala ti 🤗
Bebolina hvala ti 🤗 uskoro znači krećete, navijamo na najjace 🤞🍀
Bubica nek ti brzo prodje ovih par dana do uzv 😘 a onda se družiš s mrvom ❤️
Zelena hvala ti 😊
Lina čestitke, neka i dalje bude sve uredno 🍀🥰
Yennefer dobrodošla 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Pozdrav,curke!😘
Butterfly-pupice,neka se mrvica čvrsto primi i ne pušta!😇🙏
Korni-sretno sutra!🤞🤞🙏🙏💜
Mandy-super,baš mi je drago,od sutra si pupica!😘😘💜
Jurky-suuuuper,i ti ćeš biti pupica!😘😘💜💜
Lina-čestitke na curici!😘😘💜💜
Lucy-neka te beta sutra obori s nogu!🤞🤞🙏🙏❤
Evo,ja primila elnovu,u petak prvi ultrazvuk.🙂
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle