a doktor u kinderwunszentrumu nije ju mjerio sigurno to znam jer je odmah stao sa pregledom cim je vidio gestacijsku. Reko je gestacijska ne odgovara, ovo vam je zumanjcane sa fetusom i titrajim al to nista ne znaci jer gestacijska ne pase. Prekidate terapiju. Tocno tim rijecima.Ma nista gestacijska ti je odlicna, mene je samo zanimala ova zumanjcana. Ucinila mi se malo vecom naspram ploda, ona inace ne smije prelaziti 3-4mm, ali po ovome svemu trudnoca ti je skolska , plod ni ne treba biti veci od ovoga, iskreno i titraje sto si vidjela je super za 5+5 …Hvala. To znaci. Zbog tih ranih titraja sam i htjela traziti drugo misljenje i doktorica se sama iznenadila. Ja sam htjela doc kod nje i rec joj da me pogled i kaze sta misli u kojem sam tjednu itd. A onda da joj kazem sta je reko doktor no kako sam uletila bez termina morala sam sestri unatoc moljenju da joj ne kazem sta je rec i onda je prenjela doktorici. Al evo mimo toga po njoj je za sada sve kako treba biti. Rekla je za tiraje ajme ovo je tako rano ovo se desilo skoro ali su tu. Cak sam morala i dva puta prestat disat da se uvjeri 🤭. Jedini em eto brine to krvarenje koje jos nije stalo. Al tako i tako nista se tu ne mozemo. Mozemo vjerovat, nadat se i molit Bogu da sve bude ok.
Sve je ti je ok ne brini. Po meni cak i naprednije malo. Krvarenje to nista ne znaci u 80% slucajeva, neko staro ciscenje, hematomcic ili zilica pukla. Za betu se isto ne brini, ona se svakako negdje oko 6000 prestane duplati na 48h, kasnije ide duplanje na 92 itd. Uglavnom opusti se i uzivaj, moja ti je topla preporuka da uzimas Roidakal, odlican je kao potpora trudnoci, jaca plodove ovoje, dosta cura ga uzima mozes ga i bez recepta. Stvarno je odlican…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
tj. htjela sam pitat da li se moze imat spontani u ovom stadiju do se vidi sve a da se bolovi ne pojave kao sto to obicno bude.
Draga, nazalost meni je tako bilo, bez bolova, krvi, bilo kakve naznake, srce je prestalo kucati i plod je prestao s razvojem. Moguce je nazalost. Ali ja se nadam da kod tebe to nece biti slucaj 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
tj. htjela sam pitat da li se moze imat spontani u ovom stadiju do se vidi sve a da se bolovi ne pojave kao sto to obicno bude.Draga, nazalost meni je tako bilo, bez bolova, krvi, bilo kakve naznake, srce je prestalo kucati i plod je prestao s razvojem. Moguce je nazalost. Ali ja se nadam da kod tebe to nece biti slucaj 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Zao mi je 😔da si prosla to. Ok cisto da znam jel moguce. Jer covjek bi ocekivo neke bolove. Nadam se i ja da ce biti ipak sve dobro na kraju 🙏🙏🙏
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
a doktor u kinderwunszentrumu nije ju mjerio sigurno to znam jer je odmah stao sa pregledom cim je vidio gestacijsku. Reko je gestacijska ne odgovara, ovo vam je zumanjcane sa fetusom i titrajim al to nista ne znaci jer gestacijska ne pase. Prekidate terapiju. Tocno tim rijecima.Ma nista gestacijska ti je odlicna, mene je samo zanimala ova zumanjcana. Ucinila mi se malo vecom naspram ploda, ona inace ne smije prelaziti 3-4mm, ali po ovome svemu trudnoca ti je skolska , plod ni ne treba biti veci od ovoga, iskreno i titraje sto si vidjela je super za 5+5 …Hvala. To znaci. Zbog tih ranih titraja sam i htjela traziti drugo misljenje i doktorica se sama iznenadila. Ja sam htjela doc kod nje i rec joj da me pogled i kaze sta misli u kojem sam tjednu itd. A onda da joj kazem sta je reko doktor no kako sam uletila bez termina morala sam sestri unatoc moljenju da joj ne kazem sta je rec i onda je prenjela doktorici. Al evo mimo toga po njoj je za sada sve kako treba biti. Rekla je za tiraje ajme ovo je tako rano ovo se desilo skoro ali su tu. Cak sam morala i dva puta prestat disat da se uvjeri 🤭. Jedini em eto brine to krvarenje koje jos nije stalo. Al tako i tako nista se tu ne mozemo. Mozemo vjerovat, nadat se i molit Bogu da sve bude ok.Sve je ti je ok ne brini. Po meni cak i naprednije malo. Krvarenje to nista ne znaci u 80% slucajeva, neko staro ciscenje, hematomcic ili zilica pukla. Za betu se isto ne brini, ona se svakako negdje oko 6000 prestane duplati na 48h, kasnije ide duplanje na 92 itd. Uglavnom opusti se i uzivaj, moja ti je topla preporuka da uzimas Roidakal, odlican je kao potpora trudnoci, jaca plodove ovoje, dosta cura ga uzima mozes ga i bez recepta. Stvarno je odlican…
Hvala 👍
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Curke...
Zanima me vaše mišljenje..imala sam transfer dvije blastociste 27.05 i jos su mi ij pohvalili da je jrdna jako kvalitetna a jedna malo manje ali staviti ce mi dvije..i vadim betu 11. Dan i ona je 217 zatim ju vadim 13 dan i onda 328..doktor kaze ajmo pozitivno vadimo jos jednom i ona se podupla na 702..i kaze dodite slj tj to je bilo 5+2 i vidi se gestacijska vrecica 5.8mm i kaze za sada je sve oke..beta nam je klimavo rasla ali idemo pozitivno..kaze cim vece mirovanje jer su mi jajnici malo hiperstimulirani
Curke…
Zanima me vaše mišljenje..imala sam transfer dvije blastociste 27.05 i jos su mi ij pohvalili da je jrdna jako kvalitetna a jedna malo manje ali staviti ce mi dvije..i vadim betu 11. Dan i ona je 217 zatim ju vadim 13 dan i onda 328..doktor kaze ajmo pozitivno vadimo jos jednom i ona se podupla na 702..i kaze dodite slj tj to je bilo 5+2 i vidi se gestacijska vrecica 5.8mm i kaze za sada je sve oke..beta nam je klimavo rasla ali idemo pozitivno..kaze cim vece mirovanje jer su mi jajnici malo hipestimulirani..i sada cekam utorak kaze ili taj ili najkasnije za tj dana bi se trebao vidjeti plod..on je dosta optimistican kaze da ima svakakvih slucajeva..a ja malo je reci da sam prestravljena..jos sam nekako i bila ok do dns kada me skroz uhvatilo nesto..od simptoma imam nabujale grufi nisu prebolne al osjetim kada legnem na trbuh. Bol u leđima i vec mi se sada vide malo vene na grudima..i da vrtiglavice ono kada se ustanem pa mi se sve zacrni..jel ima metko da nije beta bas skolski rasla? Isla sam i kod doktorice socijalne gin i ona kaze bitno fa raste za 5+2 se sve lijepo vidi sta se treba vidjeti
Mala G Samo da ti jos nesto kazem, moja kolegica je imala uzasno kriticnu trudnocu, vec je sve bilo spremno da se beba rodi sa 25 tjedana, jer je beba bila manja za cca 10 dana i imala je pregled svakih tjedan dana kako bi se vidjelo dali mali dobiva na težini i kako raste i dali mu srce kuca,prognoze su bile koma i ako se rodi imat ce svakakve deformacije, uz to morala je strogo mirovati znaci relacija krevet wc, jer joj je cerviks bio skracen ili sta vec ne kuzim se u to, preselila se kod mame da ne mora nista raditi nego da samo cuva bebu, i njen dr tu u zg joj je rekao da MORA jesti sto jacu hranu, sto vise puta na dan, a do tada je jela zdravo, i onda je krenula jesti, tjestenine, megic, meso, krumpire i puno ugljikohirata, izbacila je ribu, variva, salate i ta zdrava sranja i mali je krenuo dobivati na težini i evo rodila je zdravog deckica sa idealnom tezinom i u terminu. Tako da probaj mozda pomogne do sljed pregleda ❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hvala svima nadam se da ce se primit i da ce ovaj put biti sve super 🙂
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Samu sebe sam citirala i nis se ne vidi..haha..ugl jel ima metko da mu nije beta bas skor skolski rasla pa da je ispalo ok..u utorak idem na kontrolu i tada ce biti 6+5 i kaze da bi se trebao vifjeti plod ako ne tada do slj tj sigurno..on je dosta optimistican a ja sam blago receno predtravljena..od simptoma imam vene po grudima dns primjetila..vrtoglavice i slabost neku i bol u peđima..
Anii hvala ti na ideji, draga. Iskreno, ona mi nije pala na pamet, ali svakako ću uzeti u obzir. Hvala ti još jednom!🤗❤️
Hope ej, nemoj razmišljati o najgorem, molim te!🙏❤️❤️
PBtab hvala ti na dijenjenju priče. 🤗🙏❤️ Teško je pročitati da žene prolaze kroz takve situacije, ali barem ti daju snagu i vjetar u leđa da se nadaš da će biti sve dobro na kraju!🤗🙏 Ja sam u početku baš pazila da se hranim što zdravije - proteini, masnoće, zdravi ugljići, što više voća i povrća; i onda sam od prošlog pregleda i ja krenula sa malo jačom hranom. Obzirom da za sada funkcionira i pomaže, nastavljam po istom. Naravno, ne valja pretjerivati ni sa čime, ali svakako vrijedi probati. Hvala ti još jednom.🤗😘❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Pozdrav zene
Vec sam pisala al izgleda nije niko vidio poruku
DA LI JE NEKO OD VAS PIO VRKUTA KAPSULE SA KONOPLJIKOM DA LI SE PIJU SAMO 30 dana ili se mogu nastaviti piti poslije menetruacije
Popila sam 16 kapsula i menstruacija je dosla dva dana ranije da li ja mogu njih ponovo nastaviti piti kada ispijem te da li je neko upucen i da li muski mogu piti te kapsule
Hvala unaprijed
Sortiraj odgovore
Najstariji