@Bubica1
Hvala, sutra transfer pa ću znati koliko ih se na kraju oplodilo..nadam se da ima barem pokoja dobra🥺.
Vidim da ti čekaš betu, pa kako ti vrijeme prolazi?
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
2 su vracene - Beta - ništa
04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
Beta - ništa
06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️
@Maslacak,
Woooow, ubila si s testom, konačno malo lijepih vijesti, čestitam i držim ti fige za dalje!!!! ❤️🥰. Javljaj simptome i sve ostalo..
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
2 su vracene - Beta - ništa
04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
Beta - ništa
06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️
@Bubica1
Hvala, sutra transfer pa ću znati koliko ih se na kraju oplodilo..nadam se da ima barem pokoja dobra🥺.
Vidim da ti čekaš betu, pa kako ti vrijeme prolazi?
Želim ti svu sreću, neka se mrva primi 😊🤞 Ili si napisala 2 da vraćaju? U svakom slučaju, puuunoooo sreće želim! ❤️
Ma jooooj, meni se vrijeme vuče ko puž, pa čak i uz malu i uz sve obaveze doma, i dalje imam osjećaj da srijeda nikako doć. 🤪
Danas više nikakvih simptoma nemam, ono pikanje s lijeve strane skroz nestalo pa sam si ja u glavi posložila da se mrva smjestila i da joj je sad lijepo i miruje 😅
Silmarilion, 🤞 da bude čim više smrzlića sutra 😊
Jube, jesam ja nešto propustila ili ti nisi radila test? Ideš samo na betu u utorak?
Emma, Dunja, Tera, NPelica, kako ste cure? Simptomi? 🥰
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Jednaobicnacekalica meni je moja zubarica rekla da mi u trudnoći može bit osjetljivije zubno meso, pa vjerujem da i je od hormona.
Znaci isto ti je tako rečeno, ja sam isto pročitala, ali se nadam da će proci jer me sutra čeka transfer pa nema vise ketonala..🤷🏼♀️. Kako si ti? Vidim u potpisu da si imala FET 12.6., znaci uskoro bi trebala i betu vaditi?🤭
Da, to me zubarica sama upozorila kao da se ne iznenadim ljude ako bude. Želim da ti prođe čim prije 🙏🙏Betu tek idući ponedjeljak, valjda dok štoperica izađe 🤷🏻♀️Uf ovo mi je prvi FET i preteško mi je, čas mi se plaće, čas je dobro 🤦🏼♀️ najrađe bi prespavala do idućeg ponedjeljka 😓Nadam se da će idući bit lakši, možda otupim 🤣
Al izdržat će se 💪💪
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
@Bubica1
Vidim da ti čekaš betu, pa kako ti vrijeme prolazi?Želim ti svu sreću, neka se mrva primi 😊🤞 Ili si napisala 2 da vraćaju? U svakom slučaju, puuunoooo sreće želim! ❤️
Ma jooooj, meni se vrijeme vuče ko puž, pa čak i uz malu i uz sve obaveze doma, i dalje imam osjećaj da srijeda nikako doć. 🤪
Danas više nikakvih simptoma nemam, ono pikanje s lijeve strane skroz nestalo pa sam si ja u glavi posložila da se mrva smjestila i da joj je sad lijepo i miruje 😅
Jube, jesam ja nešto propustila ili ti nisi radila test? Ideš samo na betu u utorak?
Emma, Dunja, Tera, NPelica, kako ste cure? Simptomi? 🥰
Ja imam bice sve simptome..od prvog dana mene sve nesto lovi samo nikako ja to sebi priznati. Nakon 24h sam imala to nesto mrvu smeđe sto je izaslo iz mene, 6 dan sam imala probadajuce (pretpostavljam) implantacijske bolove cijelo popodne. Sutradan se to smirilo. Stopala su mi stalno hladna, a znojim se ka nenormalna. Sise bole. Dolje je napeto, stalno se nesto događa, kao neki tulum, kao pred mengu samo jos gore. Sva 3 piš testa su mi pozitivna al ne mogu reci da nesto extra tamne ali zato i sumnjam najvise na vanmaternicnu. Sve nesto najvise osjetim s lijeve strane. Ne mogu se orijentirati gdje mi je tocno jajovod..nista vise neznam. Nisam pametna jeli ovo gdje mi je "implantacija" bila jel to ok pozicija 🙈..Ja betu vadim vec sutra a srijeda mi je da vidim duplanje, ako dode do toga. Strašno se bojim. Evo narucila sam pizzu, ako vec idem na operaciju da imam koji obrok za uzivanciju😜 inace pazim sto jedem💁♀️...
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Nadam se da se ostali bolje drze nego ja.
Sretno svima🙏💕
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
@Bubica1
Vidim da ti čekaš betu, pa kako ti vrijeme prolazi?Želim ti svu sreću, neka se mrva primi 😊🤞 Ili si napisala 2 da vraćaju? U svakom slučaju, puuunoooo sreće želim! ❤️
Emma, Dunja, Tera, NPelica, kako ste cure? Simptomi? 🥰Ja imam bice sve simptome..od prvog dana mene sve nesto lovi samo nikako ja to sebi priznati. Nakon 24h sam imala to nesto mrvu smeđe sto je izaslo iz mene, 6 dan sam imala probadajuce (pretpostavljam) implantacijske bolove cijelo popodne. Sutradan se to smirilo. Stopala su mi stalno hladna, a znojim se ka nenormalna. Sise bole. Dolje je napeto, stalno se nesto događa, kao neki tulum, kao pred mengu samo jos gore. Sva 3 piš testa su mi pozitivna al ne mogu reci da nesto extra tamne ali zato i sumnjam najvise na vanmaternicnu. Sve nesto najvise osjetim s lijeve strane. Ne mogu se orijentirati gdje mi je tocno jajovod..nista vise neznam. Nisam pametna jeli ovo gdje mi je "implantacija" bila jel to ok pozicija 🙈..Ja betu vadim vec sutra a srijeda mi je da vidim duplanje, ako dode do toga. Strašno se bojim. Evo narucila sam pizzu, ako vec idem na operaciju da imam koji obrok za uzivanciju😜 inace pazim sto jedem💁♀️…
Nakon svega što si dosad proživjela, nije ni čudo da ti je takav košmar u glavi i mogu samo misliti kako je teško nositi se s tim. Stvarno si jedan veliki borac, ja ti se divim. Ne mogu ti puno reći na sve ove simptome jer nemam iskustva, ali znam da ti od srca želim da je ovaj put taj dobitan i da ti konačno donese najveću sreću, zaista si zaslužila. 🙏❤️
Daj Bože i držim 🤞 da beta rasturi sutra i još više u srijedu 🥰❤️
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
@Bubica1
Emma, Dunja, Tera, NPelica, kako ste cure? Simptomi? 🥰Ja imam bice sve simptome..od prvog dana mene sve nesto lovi samo nikako ja to sebi priznati. Nakon 24h sam imala to nesto mrvu smeđe sto je izaslo iz mene, 6 dan sam imala probadajuce (pretpostavljam) implantacijske bolove cijelo popodne. Sutradan se to smirilo. Stopala su mi stalno hladna, a znojim se ka nenormalna. Sise bole. Dolje je napeto, stalno se nesto događa, kao neki tulum, kao pred mengu samo jos gore. Sva 3 piš testa su mi pozitivna al ne mogu reci da nesto extra tamne ali zato i sumnjam najvise na vanmaternicnu. Sve nesto najvise osjetim s lijeve strane. Ne mogu se orijentirati gdje mi je tocno jajovod..nista vise neznam. Nisam pametna jeli ovo gdje mi je "implantacija" bila jel to ok pozicija 🙈..Ja betu vadim vec sutra a srijeda mi je da vidim duplanje, ako dode do toga. Strašno se bojim. Evo narucila sam pizzu, ako vec idem na operaciju da imam koji obrok za uzivanciju😜 inace pazim sto jedem💁♀️…Nakon svega što si dosad proživjela, nije ni čudo da ti je takav košmar u glavi i mogu samo misliti kako je teško nositi se s tim. Stvarno si jedan veliki borac, ja ti se divim. Ne mogu ti puno reći na sve ove simptome jer nemam iskustva, ali znam da ti od srca želim da je ovaj put taj dobitan i da ti konačno donese najveću sreću, zaista si zaslužila. 🙏❤️
Daj Bože i držim 🤞 da beta rasturi sutra i još više u srijedu 🥰❤️
Hvala ti puno na lijepim riječima i željama🙏. Ja nam svima isto zelim da nam uspije, sve smo mi tvrdoglave borilice i hrabre lavice🙌✊️🫶💪😍🥰🫂💕
Cure ja sam vam zavrsila na hitnoj danas radi krvarenja. Bas je obilno bilo. Nemam grceva ni bolova. Krvarim iz cerviksa.Doktorica i dalje vidi gestacijsku vrecicu sa necim sto bi po njoj bio embrioni odjeljak. Ultrazvuk je izmjerio 5+2 a ja sam 5+1. Moram se javiti doktoru sutra da vidim oce li me uzet ranije na pregles ili cekam termin u cetvrtak. Terapiju i dalje uzimat. Rekla je moze poci u smjeru pobacaja a i ne mora. Sada nesto manje krvarim. Ne znam sto rec. Moramo cekat i nadat se i vjerovat najboljem. 🤷♀️
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
@Bubica1
Emma, Dunja, Tera, NPelica, kako ste cure? Simptomi? 🥰Ja imam bice sve simptome..od prvog dana mene sve nesto lovi samo nikako ja to sebi priznati. Nakon 24h sam imala to nesto mrvu smeđe sto je izaslo iz mene, 6 dan sam imala probadajuce (pretpostavljam) implantacijske bolove cijelo popodne. Sutradan se to smirilo. Stopala su mi stalno hladna, a znojim se ka nenormalna. Sise bole. Dolje je napeto, stalno se nesto događa, kao neki tulum, kao pred mengu samo jos gore. Sva 3 piš testa su mi pozitivna al ne mogu reci da nesto extra tamne ali zato i sumnjam najvise na vanmaternicnu. Sve nesto najvise osjetim s lijeve strane. Ne mogu se orijentirati gdje mi je tocno jajovod..nista vise neznam. Nisam pametna jeli ovo gdje mi je "implantacija" bila jel to ok pozicija 🙈..Ja betu vadim vec sutra a srijeda mi je da vidim duplanje, ako dode do toga. Strašno se bojim. Evo narucila sam pizzu, ako vec idem na operaciju da imam koji obrok za uzivanciju😜 inace pazim sto jedem💁♀️…
I onda kad ja mislim da je meni teško pročitam ovo i tvoj opis i odmah dođem pameti. Želim ti svu sreću sutra s betom i da sve bude uredu 🙏🙏🙏
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅