Da li se dobije nekakav anestetik prilikom aspiracije? Pitam za KBC Split, ako itko zna? 🙏🏼
Apaurin i nes protiv bolova
Jel bar pomaže išta? 🤣
U Splitu dobiješ Dolantin koji ti kapa u venu za vrijeme aspiracije. Žene koje su ga uzele kažu da pomogne. Ja sam ga svaki put odbila jer nisam nikad imala vise od 5 folikula. Ujutro moras biti natašte. Žene kažu da se poslije znaju osijecat malo mamurno kao da su pijane, al to uglavnom prođe kroz dva sata koliko moras ležat iza aspiracije.
Hvala! 🤗
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Tikvice I Npelice sretno danas 😍😍
Malena, crta je super, nek tamni 🤗
Korni, nek zakasni 9 mj plus dojenje 🤣🥰😘
Mrviceee, daa dali smo se vec u posa, imali 2 mj co. uz folikulometrije i jedan neuspj ivf u cita, sad ćemo probat malo u kbcu dok uštedimo 🤣
I ja sam mislila probat koji mjesec prirodno ako ne ide bacit se na posao, nekako me vuče u cita jer vec sve znaju o meni , uspili smo jednu bebu a onda opet uspijevaju i u kbc st mozda kod dr Mršića njega hvale i sta kszes novci su to veilki a onda me opet muči sta ako me izmrcvare po kbc st k tome sam cula mozda je dezinformacija da izvlače jajne st.bez anastezije ja ih imam po 18 ....i ako ne uspije na kbc st da se vratim u cita sta bi dr na to rekao onaj više đeni osjećaj....
Hvala, cure 💕
6 ih je bilo. Na moj nizak amh to je super, samo me sada strah kakve su kvalitete..
Idradili smo super ovaj dio, sad fige za dobar party. Treba mi samo 1 dobra stanica 🥰
Super ,ma bit ce dobro samo pozitivno,ja sam danas dobila tri 🥰,nadam se dobrom ishodu
Bravo Ancicaa, ja cijeli dan refresham da vidim nisu li pukli 🤣😁🤞🥰
Sad fige za srijeduuuuu
MžKako mi je bilo jucer,Reko gotovo je sve otislo.Bas sam bila u banani,ali eto hvala Bogu sve ok.Imala sam 6 folikula.Sad treba biti strpljiv do srijede🫣
❤️
🍒39 🦁45
2022. 👶
2023. AMH 2,1
5/23 stimulacija, ET 2x3dn, beta 😞
Hvala cure 💓
Tikvice, evo ki ostalo jos par kg od prve trudnoce, sva mlihava a ja vec planiram drugu. Tjesim se, biti ce vremena da se stesam 🙈
🍒39 🦁45
2022. 👶
2023. AMH 2,1
Večer curke 🤗
NPelice, neka vam rođendan od M donese puno sreće 🤞🥰
Jube i Ančica, da' Bog da vam se sve oplode, sretno 🤞🥰
Zelena i Tera, sretno na aspiraciji 🤞🥰
Mura, sretno u prirodnjaku 🤞🥰
Tratinčice, sretno sutra na uzv 🤞🥰
Lola, kada god da bude FET, sretno ti.. isto tako i Sanii i PBTAB, neka je sa srećom u FET-u 🥰
Tikvice, uživaj u simptomima kakvi god da bili 😃🤗🥰
StelaM, kako ti stojiš s trudničkim simptomima? 🥰
PUPICE nadam se da ste sve dobro i da uživate u PUPO danima 🥰🤗
I svim ostalim curama (nemoguće je zapamtiti sve) u kojoj god fazi da jeste želim svuu sreću 🤞🤞🥰
Bebolina, ti isto uskoro imaš nove konzultacije kod dr. Lu?
Razumna, gdje si, kako si? 🥰🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Jube i Ancica super rezultati! Držim fige za što više oplođenih!🤞🤞🤞
Tikvice dok ima mučnina, ne valja, čim ih nema dan-dva opet ne valja. I tako u krug.😅🤭 Samo uživaj u tim simptomima, na kraju sve vrijedi!🤗❤️
Stela kako si ti? Jesu i kod tebe krenuli simptomi?🤭❤️🤗
Sani još sitno pa si i ti PUPO!😍🤭❤️
J_Lo baš lijepo da si se javila. Palo mi je na pamet neki dan kako nisi dugo. Nadam se da ste vas dvije dobro i da uživate.☺️😘❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Bebolina ima ona i svoju privatnu ordinaciju, na stranici Luetić ginekologije imaš kontakt mail pa joj na taj piši ako se želiš direktno s njom dogovoriti. Isto će te vjerovatno uputiti da se narucis na SD ili njoj privatno na kontrolu :)
👰 29 godina
🤵 31 godina
Pokušavamo od 2020.
Spermiogram uredan.
AMH niži- 7.6 (normalna plodnost 8.1-18.3)
Sono HSG- uredan. Folikulometrije uredne.
Ovulacije u 95% slučajeva na desnom jajniku koji je pozicioniran iza uterusa.
2023. KB Sv. Duh- IVF, dr. Luetić
Večer curke 🤗
NPelice, neka vam rođendan od M donese puno sreće 🤞🥰
Jube i Ančica, da' Bog da vam se sve oplode, sretno 🤞🥰
Zelena i Tera, sretno na aspiraciji 🤞🥰
Mura, sretno u prirodnjaku 🤞🥰
Tratinčice, sretno sutra na uzv 🤞🥰
Lola, kada god da bude FET, sretno ti.. isto tako i Sanii i PBTAB, neka je sa srećom u FET-u 🥰
Tikvice, uživaj u simptomima kakvi god da bili 😃🤗🥰
StelaM, kako ti stojiš s trudničkim simptomima? 🥰
PUPICE nadam se da ste sve dobro i da uživate u PUPO danima 🥰🤗
I svim ostalim curama (nemoguće je zapamtiti sve) u kojoj god fazi da jeste želim svuu sreću 🤞🤞🥰
Bebolina, ti isto uskoro imaš nove konzultacije kod dr. Lu?
Razumna, gdje si, kako si? 🥰🥰
Hej draga. Evo veselim se pozitivnim vijestima od Tikvice i svim pozitivnim vijestima🥳. Ja radim i igram tenis, vaga mi je neko vrijeme pokazivala isti br kg i jučer sam cijeli dan igrala tenis i fakat sam se znojila ali sam i pila vode i na večer je vaga pokazala minus tri kilograma. I danas cijeli dan sam još na toj težini i baš sam presretna 😀 malo me bole tabani od skakutanja.
Ne mislim više uopće na ivf nego sam sva u skidanju kilograma. Računala sam da tjedno izgubim jedan kilogram do 10mj bi trebala izgubiti 20kg i time bi bila na težini od prije ivf 🥳. Kako sam ukinula sebi slatko, tako sam i mužu pa je u kući opsadno stanje 🙃. Sva sam koncentrirana na promjene, zdrave navike. Uživam 😀 i ispirem si mozak da je život bez djece super i da bi mnogi voljeli biti na mom mjestu (ako ne mogu promijeniti svoju stvarnost mogu promijeniti sebe tj svoje razmišljanje).
Kako si ti? Škola je pri kraju koliko sam služila, neka neka. Neka se i ti malo odmoris 💞🌷
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Razumna 💪
Brava!
🍒39 🦁45
2022. 👶
2023. AMH 2,1
Jlo oprosti ne znam kako mi je promaknuo tvoj post pusa ze tebe i Korinu 😊😍🤗❤️❤️
Jurky, MalaG dobro sam ne mogu se žaliti 😊 za sada ima dana kada ujutro ne mogu jesti, ali zato ima dana (kao dns) da sam pojela sva moguća sranja za sve vas 🤣🤣🤣 inače sam ok,klasika menga bolovi na mahove i malo to smeđarenje zaj, jutros je malo bilo i krvi ali je hvala Bogu tijekom dana više nije bilo, rekao je dr da mirujem i ako bi se slučajno pojačalo da dođem na pregled, dok me ništa ne boli dobro je ja sam smirena to mi je najbitnije 🤗 kako ste mi vi m cure?❤️❤️
Razumna bravo nadam se da si do jeseni spremna za fet💪💪🤞🤩
Tikvice meni kada je mučno ja ne mogu jesti, probaj vidjeti koje ti namirnice odgovaraju pa se toga drži, ja trenutno živim na hot dogu od sve hrane i svih sranja meni se to stalno jede🤣🤣
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji