Tera i sani hvalaaa, da i mislila sam pripremit nalaze, nego ocu rec, ako tada ne bude njima zadovoljan pa budem čekala da se sve sredi, potrajati će, zato sam mislila nekako odradit jedan pregled privatno, pa da ako ima šta sugerirat dok čekam postupak, kaže šta prije. Međutim, bas mi je neugodno u cita ic na pregled pa u kbc u postupak, nekako ko da se gubam haha. Iako znam da imam pravo na up, da sam sveee dosad radila privatno i da ako sad želim priko hzzoa, neće mi niko mista rec, al opet mi neugodno nekako da ne bi u cita mislili da nisam zadovoljna. Jer meni je tamo sve sve top, i predivni su mi svi. Samo šta ne mogu sve šta sam započela isfinancirat, a država ne pokriva ove druge neke stvari 🤣🤣🤣
Maslacak nova sam na forumu,vidim da spominjes Cito,a za koji postupak ?
Heej, ja iz cita imam curicu, 15 mj će uskoro, i sad bi po drugo, išla sam u njih 2 mj na folokulometrije za ciljane odnose, dok nisam prestala dojit, i onda na 1 ivf, nažalost nije uspilo. Sviiiime sam prezadovoljna i imam samo pohvale, al trenutno si ne mozemo priuštiti pokusavat često koliko bi zelili pa ćemo probat malo u bolnicu. Eto, sažetak kratki, ako te još šta zanima, samo pitaj, bit će mi drago ako budem mogla pomoć 🥰
Sani ma da, u pravu si, ako budem nestrpljiva, ic ću u njega tamo pa se probat dog za bolnicu. Iako, kako Stela naša kaže, 2 miseca i konze su tu, taman ušminkam nalaze da mogu šta prije u postupak 🤣
Judita je super, ozdravila i počela konačno jest kako triba, i kooonacno ne odbacuje željezo pa se možda riješimo i tvrdokorne anemije koju vuče već 8 miseci.. da se ne ureknem, neću puno hvalit, al par dana vec nije povratila sirup 🤣🤣
Taman imaš vremena boostati jajca i uživati, nemoj si stvarati presing pusti neka ide svojim tijekom pogotovo ako želite malo financijski uštediti.. drago mi je da je pišulja ozdravila i želim ti da što prije riješite tu prokletu anemiju 🥰❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Dobila sam termin 24.7 🙈 to su konzultacije, ko zna kad će postupak bit… već se premisljam jel bolje ostat u cita 🤣
Neko je spominja da je u njega bia privatno, u cita ili negdi drugo? Kontam da bar te konzultacije odradim staa prije pa ako ću morat cekat sređivanje nalaza i sl da bar već znam šta di koliko 🤣
Draga maslačakx2 Mršić ti je dolazio u Cita privatno primati pacijentice, ali više ne smiju i u bolnicu i privatno..tako da nećeš ga tamo naći.. to znam provjereno..
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Curekoje ste u Ivf poliklinici Zg, planirala sam s ovim ciklusom na histeroskopiju kod Dr Maricica u Ivf kliniku, međutim kaže mi sada telefonski da je točno taj tjedan kada mi to treba odraditi on na godišnjem..da je slobodan Dr Grbavac. Da li da preskočim ciklus i čekam Dr M ili da idem kod ovog drugog ? Nisam čula za njega i ne znam da li mi to šta predstavlja za histeroskopiju, a dobila preporuku za M.. pomozite savjetom 🙏❤️
Kad je M na GO? I mene ceka histero s iducim ciklusom tam
Inace sam kod G, super je
Oprosti što ti tek sad odgovaram Amadeus, rekli su mi danas da je dr M na godišnjem u tjednu od 18-23.06. I u 7mj tjedan od 16.07. Tebi će onda dr G obaviti histeroskopiju ako si kod njega ?
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Dobila sam termin 24.7 🙈 to su konzultacije, ko zna kad će postupak bit… već se premisljam jel bolje ostat u cita 🤣
Neko je spominja da je u njega bia privatno, u cita ili negdi drugo? Kontam da bar te konzultacije odradim staa prije pa ako ću morat cekat sređivanje nalaza i sl da bar već znam šta di koliko 🤣
Hej, ako misliš na dr. Mršića ja sam pisala da idem privatno u njega.
On ti radi ponediljkom u Obada, a utorkom u Cita. U Cita se isto čeka termin dugo kod njega, pa ako ti bude baš predugo probaj nazvat Obada i tražit termin kod Mršića.
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Tera i sani hvalaaa, da i mislila sam pripremit nalaze, nego ocu rec, ako tada ne bude njima zadovoljan pa budem čekala da se sve sredi, potrajati će, zato sam mislila nekako odradit jedan pregled privatno, pa da ako ima šta sugerirat dok čekam postupak, kaže šta prije. Međutim, bas mi je neugodno u cita ic na pregled pa u kbc u postupak, nekako ko da se gubam haha. Iako znam da imam pravo na up, da sam sveee dosad radila privatno i da ako sad želim priko hzzoa, neće mi niko mista rec, al opet mi neugodno nekako da ne bi u cita mislili da nisam zadovoljna. Jer meni je tamo sve sve top, i predivni su mi svi. Samo šta ne mogu sve šta sam započela isfinancirat, a država ne pokriva ove druge neke stvari 🤣🤣🤣
Heej, ja iz cita imam curicu, 15 mj će uskoro, i sad bi po drugo, išla sam u njih 2 mj na folokulometrije za ciljane odnose, dok nisam prestala dojit, i onda na 1 ivf, nažalost nije uspilo. Sviiiime sam prezadovoljna i imam samo pohvale, al trenutno si ne mozemo priuštiti pokusavat često koliko bi zelili pa ćemo probat malo u bolnicu. Eto, sažetak kratki, ako te još šta zanima, samo pitaj, bit će mi drago ako budem mogla pomoć 🥰
Sani ma da, u pravu si, ako budem nestrpljiva, ic ću u njega tamo pa se probat dog za bolnicu. Iako, kako Stela naša kaže, 2 miseca i konze su tu, taman ušminkam nalaze da mogu šta prije u postupak 🤣
Judita je super, ozdravila i počela konačno jest kako triba, i kooonacno ne odbacuje željezo pa se možda riješimo i tvrdokorne anemije koju vuče već 8 miseci.. da se ne ureknem, neću puno hvalit, al par dana vec nije povratila sirup 🤣🤣
Da zanima me,ja sam krenila tamo za inseminacije,1 sam odradila sad sam u fazi cekanja a dogovor je ako ne budu uspjesne da idem na IVF, pa me zanima da li se prve IVF ide preko HZZO-a ili se placaju,i ako se placaju koje su cijene? Ja sam u dr Poljaka,i takoder sam zadovoljna svime,stvarno sve pohvale,.
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Da zanima me,ja sam krenila tamo za inseminacije,1 sam odradila sad sam u fazi cekanja a dogovor je ako ne budu uspjesne da idem na IVF, pa me zanima da li se prve IVF ide preko HZZO-a ili se placaju,i ako se placaju koje su cijene? Ja sam u dr Poljaka,i takoder sam zadovoljna svime,stvarno su odlicni. Ps zelim ti od srca da dodjes sto prije do brace ili seke za svoju princezu ❤❤
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
➡️🫶💪🤞⬅️
5/6/9 mjesec 2023
KORNI - ivf
PBTAB - FET
FASHIONISTA - postupak(ivf)
BEBOLINA2024
SANJUSHKA - postupak
02.06.2023
SANII - ultrazvuk FET
TERA - ultrazvuk IVF
03.06.2023
TIKVICA - ultrazvuk II nakon poz bete
NPELICA - FET
5.6.2023
T_Ivy - FET
TRATINCICA123 - ultrazvuk IVF
12.6.2023
HOPE1982 - beta
14.06.2023
JURKY32 - konzultacije IVF
⏲️CEKANJE⏲️
Tockica89
————————-
➡️Tko zeli na listu jos nek javi ili ako nije nesto dobro upisano 🫶💪🤞⬅️
————————-
Cure sretno danas 🤞🤞
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Sanii, Tera sretno danas 🍀
Peja nadam se da ce testici tamniti 🤞🍀
Tratinčice stvarno je lijepo procitati da ste se ti i muz takva potpora i podrška. Želim vam svu srecu u Pragu 🤗🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
MalaG čestitke na pišonji 💙 sigurna sam da će sve biti u redu 🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Curke samo da prijavim 9. dan ET test negativan te se pripremamo na već poznati scenarij. Sretno ostalim curkama 🍀❤️
💃34god, AMH 2.8 pmol/l, ostalo 🔝
🕴️33god, 🔝
10/21 prirodna trudnoća, spontani u 10 tj💔
1.IVF Sv.Duh 05/22 1 folikul, 1 🥚, ET 06/22beta 24.06 ❌
2.IVF Sv.Duh 4/23 4 folikula, 3🥚, ET 2 četverostanična 21.04. Beta 05.05❌
3.IVF prirodni ciklus 22.05 🥚, 24.05. ET 🍀. Beta 07.06. ❌
To be continued...
Sortiraj odgovore
Najstariji