Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fashionista
    31. Svibanj 2023. 20:45

Saniii

Fashionista

Vjeverice strasno mi je zao! 😢😢 Shvacam kako se sada osjecas i strasno je ali nadam se da ces negdje u dubini sebe pronaci snage za dalje no ako ne i to je odluka kojace ti donjeti mir i spokoj, to je onda najbolja odluka! ❤️
    HopePUPO neka se mrvice prime cvrstoooo!! 💪🏻💖
    Stela vrhunska beta wooohoo! 🎉 Jedva cekanje ultrazvuka! Tek za dva tjedna, jel to sandard praksa?
    Sanimeni je zadnja doc rekla kad smo uzimali Prolutex da on povecava sansu samo za 2% vise, ja sam se bas isto iznenadils misleci kao da uzimamo zlato! 🙈
    Jel pijes ciklice i ananasice? 😉
    Npelicekreceees uskorooo yuhuu! 👏🏻🎉
    Dobro dosle nove cure!
    ——
    Ja sutra pocinjem piti Duphaston3x dnevno nekih tjedan i pol kako bi malo oduzili dolazak mjesecnice zbog putovanja na kojem cu biti cijeli iduci tjedan pa kad se vratim i dode menga, krecemo u postupak! 💪🏻

Kad bi povecavao šansu za trudnoću i 1% ja bih pristala uzimati, jer 1% od ovog 1% od onog i nakupi se toga 😂, zezam se 😂. Meni je dr propisao prolutex jer inače prokrvarim pod utricima puno prije bete pa da bude podrška lutealnoj fazi i žutom tijelu, a tako mozda moze malo utjecati kod receptivnosti endometrija i zaista otkako ga koristim nema krvarenja pod terapijom. Moram priznati da ovaj put nisam pila sok od cikle niti jela ananas 🙈, osim pola cikle ujutro u smoothie ali to je ništa, zato od danas se nalijevam njome , i ananas je tu 😁
    Super, i ti brzo kreces 🥳, gdje ste u postupku ?

Ajde ajde poguraj to malo sa ciklom i ananasom jos 💪🏻😉
    Kod dr. A! 😍
    Jube hvala! 🎉

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

ancicaa23
    31. Svibanj 2023. 21:20

Cure pozdrav svima,ja sam totalno nova u svemu i stalno vas citam bas dizete moral.Meni je ovo prvi stimulirani i molim vas za podršku i pozitivne misli.Svima sve najbolje i da vam se ostvare trudnoce..❤️

💃30 AHM 8,7
    🕺34 asthenozoospermia
    Dva prirodna postupka,prvi ❌ cistican folikul,drugi prekasno dosla ❌.
    Krenuli na prvi stimulirani postupak u vinogradsku..
    Gonal od drugog dana ciklusa 250,citrotide i od 5.do 11. dc.
    Ovitrelle stoperica 11 dc.
    12 dc nista.
    05.06.23 -13 dc punckija-3 jajne stanice
    😊

Razumna
    31. Svibanj 2023. 21:41

Draga Vjeverice jako mi je žao 😭 osjećam i razumijem tvoju bol.
    Potpuno te podržavam u odluci da je ovo kraj tvoje mpo borbe. Dobro si se borila i dala si sve od sebe a to je najvažnije. Priroda je ipak jača ili jednostavno nije bila volja Božja. A koliko god ludo zvučalo život bez djece je prekrasan. Tvoje vrijeme je samo tvoje a život kao život ako ti nije ispunjen bez djece neće ti ga ni djeca ispuniti. Ti i muž imate sve uvijete za pravu sreću, daj Boze zdravlja i mir. Sretno ti u ostatku tvog lijepog i ispunjenog života 💞🌷

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Jube2
    31. Svibanj 2023. 21:44

Saniii

Jube2

Fashionisica sretno u novom krugu 😜💓
    Cure ja gledam te penove, pa u svakom ostane dosta lijeka… Jeste primjetile. Pa sigurno 50 ostane….

I 100ij ostane provjereno ako imaš pen od 900, u manjim ponovima manje ostane.
    Naštimaš si dozu koju trebaš dati, bez obzira koliko lijeka je ostalo i ona stane sa odbrojavanjem kad dođe do kraja sa lijekom, a onda iz drugog pena "namiriš" ostatak, tako mi je sad sestrica u klinici davala 😃

Ti se salis, e pa da sam barem ranije pitala, stvarno puno ostane 😬 a ja se ne usudim to cijediti. Ali ono geldasm danas i okom (a corava sam) vidim koliko je ostalo!! I tako u 3 pena!! Ja bacila 100 eur lijeka 🥴🥴

🍒39 🦁45
    2022. 👶
    2023. AMH 2,1
    5/23 stimulacija, ET 2x3dn, beta 😞

Jube2
    31. Svibanj 2023. 21:47

Ancicaa biti ce ti zabavno ovdje kratiti dane do postupka, pa do bete i tako... Sretno 💕

🍒39 🦁45
    2022. 👶
    2023. AMH 2,1
    5/23 stimulacija, ET 2x3dn, beta 😞

ancicaa23
    31. Svibanj 2023. 21:50

Jube2

Ancicaa biti ce ti zabavno ovdje kratiti dane do postupka, pa do bete i tako… Sretno 💕

Hvala ti,ja vas danima citam ....
    Nervoza,trema nesanica sve mi se skupilo ...Daj boze da bude nesto a ako ne,idemo dalje🤷
    Uglavnom nema predaje..

💃30 AHM 8,7
    🕺34 asthenozoospermia
    Dva prirodna postupka,prvi ❌ cistican folikul,drugi prekasno dosla ❌.
    Krenuli na prvi stimulirani postupak u vinogradsku..
    Gonal od drugog dana ciklusa 250,citrotide i od 5.do 11. dc.
    Ovitrelle stoperica 11 dc.
    12 dc nista.
    05.06.23 -13 dc punckija-3 jajne stanice
    😊

La3arica
    31. Svibanj 2023. 22:47

Stelaaaa bravo, bravoooo…predivne vijesti. Cestitam i zelim ti urednu i dosadnu trudnocu 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Vjeverice, bas mi je zao da je kraj. Kao da sebe vidim. Ja imam jos jedan stimulirani i dva prirodna do sredine 10 mjeseca i to bi bilo to od mene. Pokusavam nekako da prihvatim cinjenicu da mi ipak nije sudjeno da budem necija mama, ali mi tesko ide.  Zagrljaj saljem. 💕💕💕💕💕💕

👩🏻‍🤝‍👨🏼 ‘81. AMH 5; Oligoasthenozoospermia
    1. 4/22 Petrova IVF - Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 3 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🩸12 dnt, beta 0.
    2. 9/22 Petrova IVF - Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle; 2 js, 2 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🟤 14dnt, beta 0.
    3. 3/23 Beta+ ISCI - Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 2 oplodjene, ET - 1 trodnevni; ❌
    4. …

Takica
    31. Svibanj 2023. 23:28

Stela_M

Drage moje žene prvo da se ispričam što sam se slabo javljala i što vas nisam pomno pratila, nemojte mi zamjeriti nakon zadnjeg feta jednostavno mi je trebao neki reset i odmak od svih i svega… uvijek su svi oko mene znali u kojoj sam fazi i uvijek je 10000 pitanja 🙄 tako da sam ja odlučila ići u fet bez da itko zna išta o tome, izuzev par dragih ljudi, da ne mislite da mi niste drage evo niti mami nisam rekla niti su svekar i svekrva znali da idem u fet 🤣🤣 tako da sam sa kujom u 4 mj krenula sa estrofemom 3 ×1 🤣🤣 u petak ujutro si mislim imam još jedan taj nesretni test idem ga pišnuti pa ko ga hebe kakav god da bude barem znam što me čeka 🤣 kad ono shock test je lijepo potamnio wtf pa sad mi tek ništa nije jasno, maltram sebe maltram frendice vjerojatno sam i njih izludila sa svojom panikom🤣🤣🤣🤣 drugim riječima nisu testići za mene koliko god sam htjela, prije reda, znati ishod toliko su me izludili da sam samu sebe izludila, a vjerojatno i ljude oko sebe sa svojom dramom 🤨🤣🤣 i onda treba dočekati subotu ujutro i the dan🤣🤣 krv izvađena refresham taj mail u nadi da su mi se tamo smilovali pa će možda nalaz biti prije 🤣🤣 napokon dolazi mail i to fakat u roku sat vremena, a moja beta 11 dpt 254 u šoku sam, presretna jer znam da je moguće i s nadom da će sve biti ok 🤞dns čekamo novu betu I nadamo da najboljem 🤞🤩
    Kako mi je jedna draga osoba rekla sve je moguće samo treba vjerovati ❤️ od srca svakoj želim da ovo doživi, znam da je rano ali ova sreća se ne može opisati riječima ❤️❤️

Draga Stela ne znam koliko me se sjecas ali sam presrećna zbog tebe !!!!! 
    Zelim ti sve najbolje i urednu i školsku trudnoću.  
    Pokušaću da ispratim malo vise i UZV i tu sreću da docekas. I da od sad budu suze samo radosnice! Nisam ni sekunde sumnjala u tvoje lijepe pingvinčiće🥰🥰🥰
    Svim ostalim curama čestitam na pozitivnim ishodima a onima koje nemaju naoruzajte se strpljenjem. 
    Moja balerinica je iz 7 IVF i dve drzave sam promenila do nje i evo sad lupka i gura po stomaku. 
    Svima želim ovaj osjećaj 💗💗💗

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Minnie_25
    31. Svibanj 2023. 23:28

Curke drage, evo da se javim i prijavim da sam trenutno u prirodnom ciklusu... Danas 8.dan bila na prvoj folikulometriji, endo 8.5 mm, na desnom 3 folikula, na livom 1,pa sad što bude. 🙏🏻❤️ U petak opet uzv.. Valjda će od ta 4 biti jedna prava 🙏🏻😁 Vadila hormone, Tsh mi je malo povišeni... Uvik je bia dobar i evo sad ovaj put je maaalkice povišeni, sve mislin da je to od hormona, nedavno sam završila sa duphastonima pa možda je to to...
    Stela i Tikvice od srca čestitke ❤️❤️❤️❤️❤️ Baš baš baš mi je drago... 🥰🥰🥰🥰 Ostalim curama držim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 i sretnooooo! 🥰🥰

🙆‍♀️ 33 🙆 35 (sve ok, normo)

-2015.g operirana cista(endometrioza)
    - AHM 0,55,ostali hormoni✅, papa✅, brisevi✅ kariotip✅
    -03/22 vađenje prvih nalaza, nakon 1,5 g pokušavanja
    -06/22 prve konzultacije, Petrova
    -11/22 prelazak u St, zbog zatvaranja Petrove
    1.IVF kbc Split ⛔ nije došlo do transfera
    2.Inseminacija (došlo do ovulacije, pa da ne propadne ciklus probali) ⛔
    -10/23 dr. Šparac

*Čuda su moguća, onom koji vjeruje u njih! *

Stela_M
    01. Lipanj 2023. 00:03

Fashionista kako mi je sestra rekla nema potrebe ranije, kao uvijek je nakon poz bete uzv za 2 tj, pretpostavljam ako se beta uredno dupla da je to možda neka praksa, ali ti ne bih znala jer to tako jer nisam još bila u ovoj situaciji 😁 i ti još malo krećeš držim 🤞🤞🥰
    Hani vraže kako su dječica😊😎🤪
    Ancicaa23 dobrodošla u ovoj čopor lavica sve što te zanima samo pitaj 😄 sretno 😊
    La3arice hvala ti puno 😙 vidim da je iza tebe tri stimulacije jesi li obavila proširenu obradu? Možda ne bi bilo loše u hodu obaviti nešto od pretraga, ako već nisi... od srca ti želim da ti zadnji stimulirani donese sreću 🙏🥰
    Takica baš mi je drago što si se javila kako si, kako se osjećaš još sitno brojiš 🤭 ❤️❤️
    Minnie 25 hvala ti 😊🥰
    Korni ti imaš uskoro konze ili?? 😁
    Lucky, Roxy nadam se da kujete planove 🤭❤️❤️
    Tikvice kada si rekla da imaš uzv, kako si?😁🤭🥰

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.