Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Razumna
    25. Svibanj 2023. 16:45

Vitara

Vjeverice, sretno!!! 🙏🙏🙏 On je Velik i učinit će djelo veliko. 🙏🙏🙏🙏🙏
    Razumna, nasmijala si me s usporedbom o gušenju. Ali većina jede cijele dane i prežive. 😅😅😅😅😅

Baš mi je drago 😀 smijeh je dobar i smijeh liječi. 
    A što zračiš to privlačis 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Johicaa
    25. Svibanj 2023. 16:53

Pozdrav cure,
    Evo i mene da se vratim na temu i da se ponovno prikljucim u borbu.
    Usla sam u protokol ( ko se sjeca sve ok kod mene ali endometrij se previse zadebljava nakon prve stimulacije za aspiraciju) .
    Dr mi je rekao sad idemo u pripremu za fet i ako bude opet megazadebljano (iznad 19mm je bilo prije 2 mj) onda idem na histeroskopiju.

Jeli netko odvas bio na tom pregledu, boli li i kako utjece na maternicu opcenito?
     Hvala unaprijed.

Citala sam sto se dogadja ali nisam pisala, drzite se cure koja god faza da je sada, bit ce bolje.

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

Saniii
    25. Svibanj 2023. 19:50

Johicaa

Pozdrav cure,
    Usla sam u protokol ( ko se sjeca sve ok kod mene ali endometrij se previse zadebljava nakon prve stimulacije za aspiraciju) .
    Dr mi je rekao sad idemo u pripremu za fet i ako bude opet megazadebljano (iznad 19mm je bilo prije 2 mj) onda idem na histeroskopiju.

Jeli netko odvas bio na tom pregledu, boli li i kako utjece na maternicu opcenito?
    Hvala unaprijed.

Citala sam sto se dogadja ali nisam pisala, drzite se cure koja god faza da je sada, bit ce bolje.

Hej :), sjećam se ja tvojih muka sa endom 😀, super da ste sad krenuli, jel u pitanju stimulirani FET sa estrofemom?
    Što se histero tiče baš sam danas pisala, zahvat se radi u prvom dijelu ciklusa neposredno iza M, dobijes koktel ili tabletu protiv bolova i traje 20-40min ovisi što se radi, u biti dr histeroskopom pregleda unutrašnjost maternice, ne boli, ali osjetis kao menga grceve tijekom zahvata. Preporuka je da se ta pretraga radi nakon 3 neuspjesna transfera ili zbog sumnje na polipe, priraslice i sl, nema posebnog utjecaja na maternicu osim u svrhu dijagnostike. 🤗

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Johicaa
    25. Svibanj 2023. 21:57

Saniii

Johicaa

Pozdrav cure,

Hvala unaprijed.

Hej :), sjećam se ja tvojih muka sa endom 😀, super da ste sad krenuli, jel u pitanju stimulirani FET sa estrofemom?
    Što se histero tiče baš sam danas pisala, zahvat se radi u prvom dijelu ciklusa neposredno iza M, dobijes koktel ili tabletu protiv bolova i traje 20-40min ovisi što se radi, u biti dr histeroskopom pregleda unutrašnjost maternice, ne boli, ali osjetis kao menga grceve tijekom zahvata. Preporuka je da se ta pretraga radi nakon 3 neuspjesna transfera ili zbog sumnje na polipe, priraslice i sl, nema posebnog utjecaja na maternicu osim u svrhu dijagnostike. 🤗

Hvala ti Sanii 😘 , a kazu da mi je endo sad dobar i da su ga “nulirali”  terapijom i da cemo probati jos jednom sa estrofemom i ostalim tableticama da im je to sigurnije jer sam jednom imala stimulirani i sve je bilo ok (osim sto se nisu primili embriji jel 😂🥲) pa ako ne bude sve kako treba sa endo ili ako se ne prime, uradit ce dijagnosticku histeroskopiju. 
    Prirodni je lose zavrsio tj. odustali su od njega, imala sam krvarenje dan pred planirani transfer. 
    Mozda je to bio neki los ciklus ili previse stimulacije od prije, sestra mi je imala isto zadebljanje malo je teze ostala trudna..ali je prirodno rodila dvoje .. pa mozda je genetika, nemam pojma dok ne urade ovu pretragu ili dok se ne potrefi ciklus.
     Dr ne zeli da vrati embrije bez da bude 100% siguran da je sve kako treba kod mene , pa onda sta bude bude. Brinulo me moze li ostetiti nesto. Znam da je to minimalna sansa…čitala sam, ali opet volim vas pitati.
    Vjerujem ja svojim dr i nadam se da ce se sve poredati kroz nekoliko narednih pokusaja. 

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️

Johicaa
    25. Svibanj 2023. 22:03

Saniii

Johicaa

Pozdrav cure,

Hvala unaprijed.

Sad kad sam listala vidim da si vec pisala, hvala sto si jos jednom napisala za mene. 
    Nedostajali ste mi, nitko me ne razumije u “stvarnom” svijetu . Svi me pitaju ata se dogada ja im objasnim kao da pricam japanski. Pa sam i prestala pricati.

Zagrljaji za moje subornice.
    ❤️

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️

piahvar
    25. Svibanj 2023. 22:28

Curke imam pitanjce...je li uopce moguce dobit menstruaciju nakon FET-a dok uzimamo progesteron vaginalete.Ja konkretno uzimam Cyclogest 400mg ujutro i uvecer.Hvala🥰

Silmarilion
    25. Svibanj 2023. 23:17

Cure, da li se kojoj slučajno potrefilo da joj je 2 DC spadala nedilja? Tada bi tribala ic vadit hormone, a po kalendaru mi drugi dan ciklusa spada u nedilju. Ja se nadam ce barem 1 dan zaksnit, ali nece mi valjda propast cili misec zbog toga? Nijedna poliklinika ne radi nediljom. 
    Prvi put idem u postupak, oprostite ako su glupa pitanja. Hvala! 🤗

31/35
    Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
    Profertil za M - OAT
    06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼

Jube2
    25. Svibanj 2023. 23:24

Drago mi je vidjeti vas vedre i optimisticne.
    Ja vas upratim kroz dan i napisala bi nesto ali me onda odvrate razna posla i zaboravim što sam htijela. 
    🙏 za Vjevericu i sve koji nesta iscekuju. Za posrnule, nema odustajanja, sutra je novi dan i nova prilika. Za ove sta se misle ici s ovim ciklusom ili ne, nemojte cekati, vrijeme leti. Za ove s opakim planovima oko mrsavljenja i ljeta, wow, razvalite! 
    Sutra nove pustolovine! Juhuuu!

🍒39 🦁45
    2022. 👶
    2023. AMH 2,1
    5/23 stimulacija, ET 2x3dn, beta 😞

Jube2
    25. Svibanj 2023. 23:25

piahvar

Curke imam pitanjce…je li uopce moguce dobit menstruaciju nakon FET-a dok uzimamo progesteron vaginalete.Ja konkretno uzimam Cyclogest 400mg ujutro i uvecer.Hvala🥰

Neke zene prokurvare i uz progesterone. 
    U pravilu ne bi trebala prokrvarit dok si na terapiji i filas se progesteronom.

🍒39 🦁45
    2022. 👶
    2023. AMH 2,1

Jube2
    25. Svibanj 2023. 23:28

Silmarilion

Cure, da li se kojoj slučajno potrefilo da joj je 2 DC spadala nedilja? Tada bi tribala ic vadit hormone, a po kalendaru mi drugi dan ciklusa spada u nedilju. Ja se nadam ce barem 1 dan zaksnit, ali nece mi valjda propast cili misec zbog toga? Nijedna poliklinika ne radi nediljom.
    Prvi put idem u postupak, oprostite ako su glupa pitanja. Hvala! 🤗

U tom ces slucaju vaditi 3dc, to je isto u redu. Ja sam s nekim stimulacijam kretala 3.ili cak 4.dc.
    Ipak , najbolje da to prodjes a dr, on najbolje zna plan. Ali ne, nije 🍌 ako 2dc padne na nedjelju 🙃

🍒39 🦁45
    2022. 👶
    2023. AMH 2,1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.