Netko procuri 2 dana nakon terapije, netko 5… Netko više..
Šta onda da ga ne stavim za svaki slučaj nego da čekam..?
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Zene molim vas pomoc,jer u drugim temama mi bas nitko ne odgovara ako je nezasticen odnos bio 2.4. A beta vadena 17.5. Iznosi 0,dali je mozda prerano vadena? Postoji li mogucnost trudnoce? Jako me boli trbuh,umorna sam muka mi je,sise su mi vece ne znam sto se desava..da je ponovim danas opet?
Mislim da se sjecam Vaseg posta ovdje vec ste pisali..
Ukoliko je beta 0, trudnoce nema. Ako niste sigurni izvadite ponovno i javite se svom lijecniku ako imate bilo kakvih pitanja on ce Vam sve detaljno objasniti.
Jasno mi je,ali brinem ako je beta mozda prerano izvadena od 2.4. Do 17.5. Mislite da bi porasla vec? Tj da nebi bila 0?
Zene molim vas pomoc,jer u drugim temama mi bas nitko ne odgovara ako je nezasticen odnos bio 2.4. A beta vadena 17.5. Iznosi 0,dali je mozda prerano vadena? Postoji li mogucnost trudnoce? Jako me boli trbuh,umorna sam muka mi je,sise su mi vece ne znam sto se desava..da je ponovim danas opet?
Ukoliko je beta 0, trudnoce nema. Ako niste sigurni izvadite ponovno i javite se svom lijecniku ako imate bilo kakvih pitanja on ce Vam sve detaljno objasniti.
Jasno mi je,ali brinem ako je beta mozda prerano izvadena od 2.4. Do 17.5. Mislite da bi porasla vec? Tj da nebi bila 0?
Pa meni se čini da si trudna. Moguće da si prerano vadila betu.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Porasla bi. Ali idite kod ginekologa na pregled ako imate sumnje.
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Ja sam imala ovulaciju 25.4. pa se 23.5. već vidi da srce kuca, hvala Bogu. Od 2.4. bi do sad pokazala beta sigurno.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Poudrav svima.
Dali mi moze netko reci okvirno koja je cijena tj. koliko ste platili privatno ivf.
Od početka pa sve do kraja?
Hvala VamMarijana5 puno ti ovisi o stimulaciji tj lijekovima koje ces koristiti - npr ja sam platila lijekove 1700 eura (isli smo s velikim dozama zbog mog niskog amh-a), a postupak je bio 1600 eura jer sam dobila vise od 3 jajne stanice (do 3 je 1300). I svaki fet je 600 eura. To su ti cijene u Repromedu. Odprilike svugdje je manje vise isto. S tim da lijekove mozes naci i jeftinije npr u Sloveniji, Mađarskoj,…
Oki,hvala puno.
A koliko država pokriva ivf-a?Marijana5 hzzo ti pokriva cijeli iznos ali samo ukoliko ides u neku od bolnica drzavnih ili privatnika koji rade preko hzzo-a a to su ti BETA PLUS, IVF i ŠKVORC
Uredu,hvala vam.
Ali koliko puta se moze ići npr. Ja sada idem u Rijeku na prirodni ivf, dali ima određen broj koliko puta mogu ići u Rijeku? Netko mi kaže da imam pravo 3, a netko 9 puta
Imaš pravo na 4 inseminacije, 2 prirodna, i 4 stimulirana. Ako imaš smrzlića, fetovi se broje pod taj postupak u kojem si ih dobila, ne računaju se kao novi postupak. Novi postupak je kad se kreneš pikati ispočetka Sretno! 🤞🍀
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
A jesi li imala mengu u međuvremenu,?? ,, mislim.. Odnos si imala 2.04,,, već bi se vidjelo i na uzv a da ne bi beta pokazala...
👰42, 🤵51,amh0.25
3×prirodna vanmatericna, oba jajovoda i jedan jajnik ✂️
2mj.2022 - 4j.s samo jedna došla do trećeg dana, beta 0
5mj.-2j.s. Samo jedan 8st,beta 0
8mj-6j.s.,5 se oplodilo,, treći dan vraćen jedan 8st,,beta 0.. Ostao 🐧
Fet 9.11,, beta 21.11-6dpt➕, 12dptB-199💖, mis.car.u 6tj 💔
1mj.2023-stim.,,6jaj.st.sve se oplodile, tri došle do 5 dana, - beta 0
4mj'23-zadnji pokušaj - 1.5 transfer 1blast
11.05 beta 170,🥰5dpt➕, 19.05beta1260, 25.05 UZV5+6, beta 1900😔, spont. U 7tj 😔
Ja sam imala ovulaciju 25.4. pa se 23.5. već vidi da srce kuca, hvala Bogu. Od 2.4. bi do sad pokazala beta sigurno.
Hvala mila puno,ponovit cu je kroz koji dan pa da vidimo al mislim da pretjerujem,jer kako kazete da su 2.4. Bili plodni dani i nezasticen odnos ja bi vec uveliko bila trudna,a 17.5. Sam bila kod gin kaze ne vidim znakove trudnoce,a taj odnos 2.4. Je bio jedini odnos,ali sam si mislila da je prerano za uzv. Znaci od 2.4. Do 17.5. I meni da se primilo od tog odnosa vec bi vidjela na uzv,a i beta bi porasla. Svako dobro tebi i bebi.
A jesi li imala mengu u međuvremenu,?? ,, mislim.. Odnos si imala 2.04,,, već bi se vidjelo i na uzv a da ne bi beta pokazala…
Ma imala sam dan nakon 3.4. I trajala je 5 dana,al sam onda citala da cure danima krvare i zbog himena tako da vise ni sama ne znam sta je a sta nije,a krvarila sam i 27.4. Neka 2,3 dana.
Hvala mila puno,ponovit cu je kroz koji dan pa da vidimo al mislim da pretjerujem,jer kako kazete da su 2.4. Bili plodni dani i nezasticen odnos ja bi vec uveliko bila trudna,a 17.5. Sam bila kod gin kaze ne vidim znakove trudnoce,a taj odnos 2.4. Je bio jedini odnos,ali sam si mislila da je prerano za uzv. Znaci od 2.4. Do 17.5. I meni da se primilo od tog odnosa vec bi vidjela na uzv,a i beta bi porasla. Svako dobro tebi i bebi.
Ako ginekolog nije vidio znakove trudnoće cca 6 tj od odnosa onda zaista nisi trudna i još beta 0. Možda si pod jačim stresom zbog ovoga što misliš da si trudna ili zbog nečeg drugog, ili su ti se malo hormoni poremetili i M kasni.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji