Pozdrav cure, iskrene čestitke svim mamama i novim trudnicama.
Ja sam danas obavila prvi pregled na humanoj kod dr. Marušić.
Pogledala je nalaze, jajnike, 4 ili 5 folikula (očekivala ih je više), endometrij 10 mm, u 10 mjesec postupak.
Sto očekivati? Je li taj broj folikula loš?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Hvala vam curke sto ste mislile na mene 🥰
Iman bas mi je zao sto se mucis, svaki put kad krenem citati se nadam da je stalo ali nikako i nikako. Drzim fige da bude prije 16, a ako nista drugo da ne bude iza 16tt i da kasnije uzivas u trudnoci 🥰🙏
J_Lo, Ribic, Rainbow, Avocado, Linda, Tina, Petra, drago mi je da sve ide kako treba i da bebice napreduju, zelim i ostatak trudnoce isto❤️
Sunny uzivaj na moru i odmori😘 suoer da je sve ok sa bebicom, a sa naporom pripazi, samo laganini ❤️
Roxy, Nek se cvrsto prime 🤞🏻🙏❤️
Stela💪🏻💪🏻🤞🏻🙏😘
Nika, Mrvica, Leky cestitam ❤️
Monolena 🥰🥰🥰
Jb, Eva drzim fige da krvarenje sto prije stane 🤞🏻🙏
Razumna, ne znam jesam li slucajno preskocila tvoje javljanje, nadam se da odmaras i da si bila na konzultacijama, nas dvije cemo u 9 mjesecu skupa cekati betu ☺️🙏🥰
Svima koje cekate betu zelim puno strpljenja i snage, a onima koje cekaju uzv uzivajte u svojim bebicama.
Ja sam danas bila na kontroli nakon prve menstruacije od spontanog i sve je u redu 🙏❤️
Nakon operacije (drugi tjedan, polako me vec frkica) i oporavka nadam se sredinim 9, pocetkom 10. mj. mogu po svoju bebicu❤️
Dr. mi je rekao da ne moramo cekati cak niti potpuni oporavak od operacije (nema sivanja pa je dugotrajan) da bismo krenuli pa se eto nadam da ce to biti sredinom 9 🙏🥰☺️
Drzite fige sa sve dobro prodje😘
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Tweety88 curka i ja smo dobro. Hendlamo s ovim vrucinama 🥵. Kako ste vi?
Tweety88curka i ja smo dobro. Hendlamo s ovim vrucinama 🥵. Kako ste vi?
Heh da, mi doma u pelenama, a setnja samo rano ujutro dok malo ne zahladi. Inace smo super, skoro pa poduplali porodajnu tezinu, vriskamo, guramo nogice u usta i tak 🥰
💛🧡
Heh da, mi doma u pelenama, a setnja samo rano ujutro dok malo ne zahladi. Inace smo super, skoro pa poduplali porodajnu tezinu, vriskamo, guramo nogice u usta i tak 🥰
Mi rano ujutro i oko 19.30 malo vanka 🤪
Bravooo za vas, lijep napredak. Mi smo tek ruke otkrili, nogice cemo tek 🤪🤪
Super da uspijete dvaput izaci. Polako, polako, neces se ni okrenuti vec ce nogica biti u ustima 🥰 jesi se ti oproravila?
💛🧡
Draga moja Dom ljubim najjace, i zao mi je da te tako skrpalo, drzi se i nadam se da ces brzo biti kao nova ❤❤
Tikvice nikad me ne zaboravis ❤❤❤🌹 poaljednja dva tri dana sam primijetila napredak, visee deru mucnine uvece 🤪🤪 ali povratim i legnem spavati i eto, za sada je to rjesenje.. Drago mi je da si ti dobro, i radujem se tvom postupku 🤞🤞❤❤😘😘😘😘
Stela ❤❤❤❤❤
Rain kako si ti 😘😘
JB 🍀🙏❤❤❤
____
Ja sam danas imala UZV, bebice super napreduju, odgovaraju 11+1, vidjeli smo rukice i nogice 😍 sve super🙏🙏🙏🍀🍀
Utrogestan ide papa za jos 2 tjedna, skroz ukidamo 🎉🎉🎉
A vezano za nipt ipak u BiH ima Panorama i radi ga kompanija Premium Genetics (ako neko ima iz BiH na forumu da zna) i bas mi je drago da sam nasla 😍😍 Naredni tjedan trebam raditi isti, a obzirom da sam na putu to ce biti petak ili subota..
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Super da uspijete dvaput izaci. Polako, polako, neces se ni okrenuti vec ce nogica biti u ustima 🥰 jesi se ti oproravila?
Jesam fizicki, ali psihicki me dotuklo, nije bilo sve vas glatko pri porodu. A ti?
Iman, jako rukice i nigice 🥰🥰🥰
Drago mi je da ide na bolje, samo neka tako nastavi ❤️
Neka sa utricima za dva tjedna nestanu i sve tegobe do kraja 😘😘😘
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Monkica, Mrvica, Leky, Nika cestitam mamice ❤, uzivajte maksimalno!
Miss Ivy jos maaalo i stize bebica, kao da je jucer bilo se sjecam tvoje biokemijske, a gle sad, vrijeme leti 💛
J_b sretno sutra💪🏻
Svim trudnicama s krvarenjima saljem pozitivne vibracije, imala ih i ja i evo me s bebom u rukama.
Svima u svim fazama zelim puno snage, srece i uspjeha 🤗
Anci, Sunny, Avocado,T_Ivy, Andela💛
Maslacak, Elle, Asli, Lindsay kako ste bebice i vi? 💛
Hejjj baš mi je drago da si se javila 🤗 Mi smo super, zbog vrućina smo uglavnom doma preko dana, pa tek navečer odemo u neku šetnju. Inače nam je baš lijepo, uživamo, mazimo se, igramo, presvlačimo, vježbamo i leti vrijeme 😅 evo skoro 6 mjeseci 🥰 kako ste vas dvoje?
Pozdrav našim terminušama, javite se curke 😘😘😘
Također suosjećam s curama koje imaju krvarenje, ja sam ga isto imala i rano u trudnoći i kasnije od hematoma, ali evo na sreću sve je dobro završilo, želim vam svima mirne i uredne trudnoće nakon postupaka, dosta je stresa 😅
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji