Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Panda.
    04. Kolovoz 2022. 16:38

Nika, Mrvice, Leky čestitam vam od ❤️. Uživajte sa svojim bebicama. Pravi baby boom na našem forumu. 🥳😘
    Stela naša kokice 😘❤️ Bit će to 👌🥰
    Domleon draga nadam se da si mi dobro i da te korona neće previše zdrmati. 😘💪
    Raspisale ste mi se u zadnje vrijeme pa nisam sve detaljno pročitala. Sretno svima koje nešto imaju! 🤞💓
    Ja sam u međuvremenu izvadila krv za trombofiliju i imunologiju, a nalaze čekam 20ak dana. Naručila sam se i za histerokopiju pa čekam termin. Kariogram mi je popriličan problem jer moram u Zg, a koliko sam čula i čeka se. Nadala sam se da ću moći to nešto bliže obaviti. Najradije bi ga preskočila zasad. Dosta mi je stalnog putovanja i pustih uzaludnih kilometara. 😅 Eto toliko od mene. Vrijeme je ipak za malo uživanja i opuštanja. 🥰

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

❤️J_0209_b😺
    04. Kolovoz 2022. 17:08

Panda.

Nika, Mrvice, Leky čestitam vam od ❤️. Uživajte sa svojim bebicama. Pravi baby boom na našem forumu. 🥳😘
    Raspisale ste mi se u zadnje vrijeme pa nisam sve detaljno pročitala. Sretno svima koje nešto imaju! 🤞💓
    Ja sam u međuvremenu izvadila krv za trombofiliju i imunologiju, a nalaze čekam 20ak dana. Naručila sam se i za histerokopiju pa čekam termin. Kariogram mi je popriličan problem jer moram u Zg, a koliko sam čula i čeka se. Nadala sam se da ću moći to nešto bliže obaviti. Najradije bi ga preskočila zasad. Dosta mi je stalnog putovanja i pustih uzaludnih kilometara. 😅 Eto toliko od mene. Vrijeme je ipak za malo uživanja i opuštanja. 🥰

Ako meni ne uspije ovaj fet.. mislim da cu ici tvojim koracima ..  a onda cu trebat detaljne upute gdje i šta .. 🙈

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

⭐ Miss_Ivy ⭐
    04. Kolovoz 2022. 18:17

Leky čestitam od ❤️ tebi i mužu na Eleni. Brzi oporavak ti želim!
    Stela, Roxy drzim fige na rukama i nogama 🤞🤞
    Nisam u toku, oprostite mi 😘

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Anči 💕
    04. Kolovoz 2022. 19:11

❤️J_0209_b😺

Panda.

Ako meni ne uspije ovaj fet.. mislim da cu ici tvojim koracima .. a onda cu trebat detaljne upute gdje i šta .. 🙈

Kakva je sad situacija kod tebe?

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• ribic
    04. Kolovoz 2022. 20:01

Domleon Neka prode sa sto slabijim simptomima.
    Missivy Pa kaj ti i Borna cekate?😂 Imas kakvih prognoza?

Ja jos na utricima (3x2). U utorak pregled pa cemo vidjet da li se smanjuje sta.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

⭐ Miss_Ivy ⭐
    04. Kolovoz 2022. 21:03

ribic

DomleonNeka prode sa sto slabijim simptomima.
    MissivyPa kaj ti i Borna cekate?😂 Imas kakvih prognoza?
    Ja jos na utricima (3x2). U utorak pregled pa cemo vidjet da li se smanjuje sta.

Sviđa mu se kod mame 😀
    Nema nikakvih naznaka kod nas, nešto malo se cerviks omekšao, ali to je to za sada. Jedan čas bi rodila, drugi čas mi prebrzo, strah me 😀
    Kako ste vas 3, kako je Roky? 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

❤️J_0209_b😺
    04. Kolovoz 2022. 21:04

Anči 💕

❤️J_0209_b😺

Panda.

Ako meni ne uspije ovaj fet.. mislim da cu ici tvojim koracima .. a onda cu trebat detaljne upute gdje i šta .. 🙈

Kakva je sad situacija kod tebe?

I dalje isto.. miješa se smeđe i crveno..
    Nekako sam se pomirila vec prvi dan smeđarenja da ni ovaj put ništa.. al naravno..čekam betu da mi potvrdi.. 

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    04. Kolovoz 2022. 21:14

Sunny,rain,monikica,panda ,ribic hvala vam curke ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥bole me sve kosti desna ruka zapesce pogotovo ko da je slomljeno nempgu micat imala preko 40 tem i tak veselo.Bila sam u bolnici na infuziji dobila neke lijekove al guram dosta je vec proslo pa se nadam skorom oporavku 🙏🙏🙏🙏
    Rain da ja sam imala i u 12 mj kad jos nisam skuzila da sam trudna 🤭🤰🏽
    S Juliom je sve ok a ja se nekako nosim.🙏😘ljubim vas sve 

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    04. Kolovoz 2022. 21:15

Iman tebe sam zaboravila spomenut gore ljubim grlim 😘😘😘😘❤️

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

Tweety88🐞
    04. Kolovoz 2022. 21:46

Monkica, Mrvica, Leky, Nika cestitam mamice ❤, uzivajte maksimalno!
    Miss Ivy jos maaalo i stize bebica, kao da je jucer bilo se sjecam tvoje biokemijske, a gle sad, vrijeme leti 💛
    J_b sretno sutra💪🏻
    Svim trudnicama s krvarenjima saljem pozitivne vibracije, imala ih i ja i evo me s bebom u rukama.
    Svima u svim fazama zelim puno snage, srece i uspjeha 🤗
    Anci, Sunny, Avocado, T_Ivy, Andela 💛
    Maslacak, Elle, Asli, Lindsay kako ste bebice i vi? 💛

💛🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.