Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rainbow_Hope 🌈
    06. Kolovoz 2022. 09:22

DomLeon bome te onda dobro zgrabilo, nadam se da ide na bolje 😘
    Panda  znam da su neke cure pričale da bi izvadila krv i slale u ZG, možda da provjeriš je li to opcija za kariorgam...
    Tonka nažalost nema tu druge nego čekati, a to čekanje ubija 🙈 sretno u ponedjeljak! Bilo je puno krvarenja koja su završila dobro 🤞
    Miss Ivy, Slavice kakva je situacija?
    Tikivca znam da te hvata panika, ali samo budi hrabra, što se tiče antibiotika i anestezije, ja sam par dana prije početka stimulacije završila s konjskom dozom doksiciklina, medazola i dexamethasona, tako da se s te strane ne trebaš brinuti. Držim fige i navijam 🤗
    tweety, lindsay, asli lijepo je čitati kako uživate sa svojim bebicama ❤️❤️
    Iman pa tvoje bebe su baš napredne 🤗🤗🤗 nek se tako i nastavi 💪meni je doktor na prošlom pregledu smanjio utrogestan na 1x dnevno i ukidam ga sljedeću srijedu, jedva čekam 🙈
    Stela baš mi je žao da tako loše podnosiš terapiju, nadam se da neće dugo, javi nam sutra opet stanje i drži se 😘
    Aries Mila je već prava cura, pazi i mazi bušu i nemoj se naprezati previše 🤗❤️😘
    J_b ja sam već nekoliko puta rekla da mislim da je maltretiranje hormonima nedopustivo i nema nikakvog znanstvenog uporišta, trudnoća se mora očitati u krvi 14. dan starosti zametka, odnosno 9. dan nakon transfera blastociste. Stvarno ne vidim smisla da produljuju bespotrebno cikluse i filaju žene hormonima. Danas će ti svaki test neovisno o jutarnjem/večernjem urinu pokazati pravo stanje, napravi test i prekini to mučenje. Meni je test bio pozitivan 9 dan nakon transfera dvodnevnih, večernji urin, nakon što sam popila litru vode i pišala sat vremena prije. Znam da je teško gledati minuse, ali ne vidim smisla u produljivanju agonije. Ja sam čak prekidala utriće 13 dpo ako je test bio negativan i krenulo je krvarenje, iako bi mi u klinici rekli da nastavim...
    ----
    Hvala što se veselite s nama našoj princezi J_B, Roxy, anči, monolena, ivanais, Stela, ribic, lightblue, avocado, linda, iman, tina, tikvica, sani 🤗🤗🤗 Mi smo cijelo vrijeme iz nekog razloga bili uvjereni da je dečko pa nas je baš curka iznenadila i razveselila🤭 Jako smo sretni, a najbitnije nam je da je zdrava ❤️

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

⭐ Miss_Ivy ⭐
    06. Kolovoz 2022. 09:42

Stela izdrži nam draga, nadam se da će se isplatiti 
    Slavica na +13 sam, svejedno je teško. Nekad noge toliko bole da jedva stojim, isto ruke bole od karpalnog. Konobar mi neki dan nije otvorio mineralnu, nije bilo šanse da uspijem sama! Imamo još malo, izdržat ćemo! Ja sam ti u Petrovoj. Javi se obavezno s novostima, posebno kad Elena dođe!
    Aries bome i ti si fino dogurala do 30 Pomazi nam Milu!
    Rainbow čestitam na curici! Znači neće biti Jurica ipak  Imate li ime za nju? Stanje kod nas - mirno !  
    Tikvica bit će sve ok! Normalno je da se čovjek boji, ali riješavaš sve i ideš po svoju bebicu!
    Jb baš mi je žao.... Možda da radije piješ utriće, zbog mogućih infekcija? Btw sad čitam od Rainbow i magnolije odgovor i potpisujem. Napravi test danas, malo se strpi s piškenjem ..

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• ribic
    06. Kolovoz 2022. 09:43

Jb Kao sto cure kazu - ak je pozitivan mora ti bit i s popodnevnim urinom jer je vec visoki dnt blastice.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

petra30
    06. Kolovoz 2022. 10:07

Rainbow kakve divne, najdivnije vijesti❤️! Mala ,slatka zdrava curica🥰! Čestitam vam jos jednom ❤️! 
    Kak se bude zvala?🥰
    Stelice moja drzi mi se❤️!
    Slavice tuuuu ste nam ❤️! Drago mi je da si se javila! Još maloooooo🤭☺️❤️!
    Miša Ivy tebe sam već htela prozvati za nejavljanje🤭, ali eto u zadnji tren si shvatila da je vrijeme da nam nekaj napišeš 🤭❤️! Šaljem puse😘!
    Tikvice samo hrabro! Grlim jako, jako🤗! 
    DomLeon a miša mu i koroni i svemu! Najgore je iza vas, a najbitnije je da je mamina mrvica dobro❤️...
    Aries baš je proletilo vrijeme❤️... Mila je veeeelika curica🥰🥰🥰! Ljubim vas😘!
    Svim drugim curkama šaljem veeelike zagrljaje 🤗!

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

petra30
    06. Kolovoz 2022. 10:09

J_b baš mi je žao da se muciš💔... Pišni testic, rezultat će biti vjerodostojan bez obzira kaj nije jutarnji urin... Grlim jako❤️!

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Kacusha
    06. Kolovoz 2022. 10:43

Dugice cestitam na maloj 🌈❤️💕
    Stelic samo hrabro ❣️🍀
    Tikvice zelim ti brz oporavak nakon operacije, bit ce sve ok ✨💖

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    06. Kolovoz 2022. 10:45

🌸Roxy 🌸

Tikvice 🤞🙏 da oporavak prodje sto brze i bezbolnije i da mozes spremna u novi postupak 💜
    Aries8 kg samo, pa ti si nam prava fit trudnica 💓
    J_b zao mi je 😔, ali da uglavnom sve klinike traze betu bez obzira na krvarenje ili barem test . Steta da ne mozes stici do laba da možeš izvaditi betu da znas na cemu si.

Kako si ti? Imas li kakvih simptoma? Hoces li raditi testic? 😘💕

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

⭐ Miss_Ivy ⭐
    06. Kolovoz 2022. 10:50

petra30

Rainbow kakve divne, najdivnije vijesti❤️! Mala ,slatka zdrava curica🥰! Čestitam vam jos jednom ❤️!
    Kak se bude zvala?🥰
    Stelicemoja drzi mi se❤️!
    Slavice tuuuu ste nam ❤️! Drago mi je da si se javila! Još maloooooo🤭☺️❤️!
    Miša Ivytebe sam već htela prozvati za nejavljanje🤭, ali eto u zadnji tren si shvatila da je vrijeme da nam nekaj napišeš 🤭❤️! Šaljem puse😘!
    Tikvice samo hrabro! Grlim jako, jako🤗!
    DomLeon a miša mu i koroni i svemu! Najgore je iza vas, a najbitnije je da je mamina mrvica dobro❤️…
    Aries baš je proletilo vrijeme❤️… Mila je veeeelika curica🥰🥰🥰! Ljubim vas😘!
    Svim drugim curkama šaljem veeelike zagrljaje 🤗!

Ma ja vam sve pročitam, a lijena sam pisati na mobu, pa kao budem poslije na laptopu i tako vrijeme prođe... Uhvatila sam da imaš gestacijski, baš mi je žao. Prehrana sama po sebi nije loša, i na taj način nam bebaći dobiju samo kvalitetne tvari iz hrane, ali kad ti netko kaže da ne smiješ to i to, ne znam za tebe, ali meni se samo to onda mota po glavi  S druge strane pred kraj trudnoće ideš na ctg, i to ujutro. Moj beban najčešće spava pa moram ponavljati ctg, pa me tjeraju da idem pojesti nešto fino i slatko. I tak cijelu trudnoću paziš ky jedeš, a onda zadnjih par tjedana ti doslovno guraju čokoladu u usta 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Roxy ✨
    06. Kolovoz 2022. 10:52

Kacusha

🌸Roxy 🌸

Tikvice 🤞🙏 da oporavak prodje sto brze i bezbolnije i da mozes spremna u novi postupak 💜
    Aries8 kg samo, pa ti si nam prava fit trudnica 💓
    J_b zao mi je 😔, ali da uglavnom sve klinike traze betu bez obzira na krvarenje ili barem test . Steta da ne mozes stici do laba da možeš izvaditi betu da znas na cemu si.

Kako si ti? Imas li kakvih simptoma? Hoces li raditi testic? 😘💕

Heej dobro sam, kako si ti?🥰 Aa sigurno ću napravit testic, ali ne znam kada sutra imam jos jedan booster 🙈 A trudim se ne razmisljati o simptomima jer toliko puta sam ih imala pa nista. Cim se odvazim za test javim 🤭 kako kod vas stoji situacija sa posvajanjem? 💜

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Rainbow_Hope 🌈
    06. Kolovoz 2022. 11:04

Miss Ivy, Petra bit će Sofija (možda Sofia, još su pregovori 🤭)
    Kachusa ❤️
    Nika kako ste ti i Vita? Baš sam vidjela izvještaj o novorođenim bebama na Bračaku prošli tjedan 💝

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.