Lola08 ne Luna08 kako je prošao prirodni? Kakve su ti bile bile veličine folikula na UZV prije aspiracije ( ako je došlo do nje)?
Hej, bila sam u stimuliranom, ne prirodnom, dobili smo 6 folikula (17, 18 mm svi), od toga 14 jajnih stanica 😊 10 se oplodilo. Ugodno iznenađeni s obzirom na AMH 🙏
Aspiracija je prošla odlično, u anesteziji, spavala sam kao beba 🙈
Onda sam pobrkala. Ali super si reagirala i super za 10 oplođenih. Transfer prošao? Kad ćeš znati koliko je smrzlića?
Nije, idući tjedan je transfer i tada ćemo znati i za smrzliće 😊
Sretno onda u pon ili kad već imaš. Tebi bi mogli i dvije vratiti. Navijam da bude i smrzlića pa ako i ne uspije ovaj put da imaš za dalje ili za bracu ili seku za koju godinu ako bude uspješno. Sretno sljedeći tjedan 🙏🤞
Jako si dobro reagirala s obzirom na AMH, koju si imala stimulaciju?
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Tikviceee wauu testic je vrh!! Bas mi je drago. Kada promislis da si bila korak do odustajanja, koji predivan rasplet situacije 😍😍 Neka te do kraja prati sreca 💕🍀
Kacusha pa tvoja djevojčica je prekrasna 💞
T_Ivy juhuuuu, ides po svoje dvije blastice. Neka ovaj put sve bude predivno nakon ove borbe si to i vise nego zasluzila 🤩🤞
Bebolina drzim fige da te prirodni iznenadi 🍀🤞
Hope odlicna brojka 😍🍀
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Bebolina hvala na divnim željama! 😊
Da, stvarno sam super odreagirala, i dr. i mi smo prezadovoljni. Menopur, Ovaleap 225, Cetrotide i na kraju štoperica Ovitrelle.
Sad sam na Estrofemu, Cyclogestu i od transfera na niskomolekularnom heparinu
👰 29 godina
🤵 31 godina
Pokušavamo od 2020.
Spermiogram uredan.
AMH niži- 7.6 (normalna plodnost 8.1-18.3)
Sono HSG- uredan. Folikulometrije uredne.
Ovulacije u 95% slučajeva na desnom jajniku koji je pozicioniran iza uterusa.
2023. KB Sv. Duh- IVF, dr. Luetić
Jurky hvala, ali baš sam previše napeta i ova neizvjesnost mi je koma. Toliko se nadam tom transferu, pa se nadam da će ići sve po planu. Kako se ti osjećaš? Jesi mislila raditi testić? I ti i Razumna vi ste pak u svojim neizvjesnostima, iščekivanja bete. Sretno vam!
Razumna lignje mljac, ti si ipak PUPO i trudničke želje se moraju ispuniti 🙃
T_Ivy drago mi je da krećeš, želim ti uspješan ciklus 🤞🙏
Luna08 kako je prošao prirodni?
Dobro sam, hvala ti 🥰 valjda kako nema stimulacije, nema ni svih onih silnih simptoma, tu i tamo malo probadanja u jajnicima, pa mi je nekako lakše čekati 😊 za testić se još premišljam, vidjet ću, ne znam 😃
Sad nakon ovog transfera uzimaš Estrofem i progesteron ili ne? Jer i od njih je bilo simptoma. Ali bitno da ti je lakše ovaj ciklus.
Taj dan kad si trebala doći na punkciju kako se sve odvijalo? Jesi ležala tamo ili su te odmah pustili? Kad si išla doma?
I Estrofem i progesteron.. ma znam, bole i sad malo (.) (.) od njega.. ja sam taj dan dosta dugo čekala, bilo je puno punkcija i vjerojatno sve pod anestezijom pa dok su se izredale.. ja sam bila zadnja, oko pola 10 negdje.. nakon punkcije muž je dao svoje i onda smo išli doma, nisam ležala, u čekaoni sam otpusno čekala.
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Lola, brojke su 🔝🔝🔝🔝🔝🔝
Sretno dalje 🤞🤞
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Fashionista - wow pa to je super 👍navijamo onda 🤞🤞
lola08 - jos malo i PUPO 👏👏👏👏
Roxy - 🫶
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Jurky hvala, ali baš sam previše napeta i ova neizvjesnost mi je koma. Toliko se nadam tom transferu, pa se nadam da će ići sve po planu. Kako se ti osjećaš? Jesi mislila raditi testić? I ti i Razumna vi ste pak u svojim neizvjesnostima, iščekivanja bete. Sretno vam!
Dobro sam, hvala ti 🥰 valjda kako nema stimulacije, nema ni svih onih silnih simptoma, tu i tamo malo probadanja u jajnicima, pa mi je nekako lakše čekati 😊 za testić se još premišljam, vidjet ću, ne znam 😃
Sad nakon ovog transfera uzimaš Estrofem i progesteron ili ne? Jer i od njih je bilo simptoma. Ali bitno da ti je lakše ovaj ciklus.
Taj dan kad si trebala doći na punkciju kako se sve odvijalo? Jesi ležala tamo ili su te odmah pustili? Kad si išla doma?
I Estrofem i progesteron.. ma znam, bole i sad malo (.) (.) od njega.. ja sam taj dan dosta dugo čekala, bilo je puno punkcija i vjerojatno sve pod anestezijom pa dok su se izredale.. ja sam bila zadnja, oko pola 10 negdje.. nakon punkcije muž je dao svoje i onda smo išli doma, nisam ležala, u čekaoni sam otpusno čekala.
Ma draga ti si trudna 🥰
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Hvala cure 🥰🥰
👰 29 godina
🤵 31 godina
Pokušavamo od 2020.
Spermiogram uredan.
AMH niži- 7.6 (normalna plodnost 8.1-18.3)
Sono HSG- uredan. Folikulometrije uredne.
Ovulacije u 95% slučajeva na desnom jajniku koji je pozicioniran iza uterusa.
2023. KB Sv. Duh- IVF, dr. Luetić
Ma draga ti si trudna 🥰
Proroče moj 😁🥰
Stelic hvala ljube🥰😘😘😘
Lucky kad se sjetim tamo 2,3 mjesec kaj je bila na bolovanju 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️jao…
Hope srecooooo, pa to je odlican broj folikula, ali i tvoj amh je izrazito visok za tvoje godine🙏, biti ce to dobra berba 😘😘😘😘😘
Bebolina ako te netko razumije za testove, to sam onda ja 🙈 sad sam ih radila prvi put i evo me ko zombi izgledam od nespavanja 🤣🤣🤣🤣
Sutra beta pa cu valjda biti mirnija 🙏
Loornice hvala ti babac moj, neka i tebi to bide vjetar u ledja 🙏🥰😘😘😘
Vitara hvala😘😘😘 cekam tvoj prvi pregled ko ozebli sunce 🤣🤣🤣 posalji im mail ak nemres pricat 🙈
Malag upravo tako, uzivaj i biraj odjecu i kolica i sve kaj treba ❤️😘
Razumna ti si meni zakon, obozavam tvoj optimizam, upravo tako i treba razmisljati😊
Nego jesi kolica nasla vec🤭😁
TIvy jao, doslo je i to vrijeme, svaki put, ali svaki pit kad se javis me strecne. Zelim ti svu srecu o da konacno uspijes drzati u narucju svoje klupko srece ❤️😘🥰😊 biti ces mi u mislima i molitvi stalno🙌🏻
Joka hvala ti, sutra cemo vidjeti 🤞🏻🙏😘
Lina znam da je stres i frkica, pokusaj se max smiriti, trudna si, neka tako pstane do kraja. Nazalost, ovo sto su ti curke i rekle, cesta su krvarenja u trudnoci i tesko je na to ostati smiren ali pokusaj max. Jos malo i ides na pregled pa bude sve bolje (utorak ako se dobro sjecam)❤️😘
Fashionista hvala mila, daj Boze 🙏❤️😘
Kak je moguce da tak poraste amh😱 mislim super, ali kal je to moguce, meni su rekli da jlnikaoo ne mogu povecati zalihu da samo mogu rasiti na kvaliteti i nekako mi to imalo smisla🤭 jesi na istom mjestu vadila?
Znaci, jos malo i kreces 🥰🥰🥳🥳🥳🥳😘😘😘😘
Zadvit ne znam, ali javiti ce se nase enciklopedije ❤️
Roxy bas sam si nocas o tome razmisljala, makar i nakon toga sam rekla nikad vise si to necu reci, a dodatno kako sam i dogla ruke jer je crtica bila slaba🙈🤣 ja sam stvarno munja 🤣🤣🤣
Hvala ti ❤️🥰😘😘😘
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji