Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tikvica
    16. Svibanj 2023. 16:07

Nirvana utrogestan se moze i piti, medjutim on bas lose utjece pa ja kad sam morala piti sam dobila duphastone. On mi je bio sasvim ok.
    Korni sutra ujutro piskim 🙈🙈🙈 i onda sve vas znalce ocekujem da mi velite kaj test veli 🤣🤣🤣 
    Stela, Sani, Flo, Hope, Vjeverica i ako sam jos koga zaboravila sutra ujutro citamo testic 😁
    Pbtab predivna prica sa sogoricom, drzim fige da sve bude dobro i zavrsi sa malim smotuljkom ❤️
    Drago mi je da je sve ok kod tebe, ni ja ne bi cekala da imam zeleno svijetlo od dr, tako da samo naprijed 💪🏻💪🏻
    Sani brzo ce 6 mj, ja cu sa godisnjeg za tebe navijati. Jako mi se svidja pristul i razmisljanje dr A.❤️
    Piahvar ne znam za FET nazalost nikad do toga nije doslo ali u ET su zabranjeni odnosi i preporuka je mirovanje prva tri dana, a nakon toga normalno ponasanje uz izbjegavanje teskih stvari, usisavanja, pranja podovai sl. tako da bi ja s tim cekala mamu😊 Setnja je preporuka.
    Anii zao mi je ali vidim da si ok, isplaci i samo hrabro dalje ❤️grlim😘
    Vitara odlicna beta, nek je i dalje sa srecom 🙏❤️😘
    Lina nedavno je netko pisao da je ok ako se i 80% uvecava, tvoja bi trebala biti oko 5200 tak oda nije jako daleko ali najbolje se konzlutirat sa lijecnikom.
    Flo zao mi je kaj te kandida napala, ali to je bas jako cesto. Meni ti jako pomaze Lactogyn kapsule i pijem ih stvafno vec dugo, od kad njih pijem nemam nikakvih problema vise, svakako ih ubaci. Candida se hrani secerima i ugljikohodratima i zato su ti sad to izbacili dok je  ne rijesiti (najcesce se ta prehrana drzi po 2-3 mj 🙈), ali to sprijecis tako da si pijes na pocetku 2x dnevno laktogyn 7 dana i onda poslije 1x dnevno i to ce ti odrzavati😘😘😘

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

• Tikvica
    16. Svibanj 2023. 16:09

Lucky 🍀

Hej hej zenske, malo sam si predah uzela od foruma i svega, ne ljutite se 🤭
    Na preskokce sam procitala zaostatke, pa vidim da nas je pogodio bas dugacak negativan niz, zao mi je zbog svih negativnih beta i ovih ruznih ishoda gdje su srceka prestala kucati, znam kako je, grlim vas 🤗🤗🤗🤗
    Srecom krenuo je konacno i pozitivan niz, cestitam curkama ❤️
    I svima vama koje ste u postupcima, cekate transfere i bete zelim srecu najvecu 🍀
    Trudnice nadam se da ste i vi sve dobro ❤️
    Ja sam odlucila odraditi dodatne pretrage pa si slazem plan oko toga, trenutno nekim cudnim cudom ovuliram sama od sebe (sok i nevjerica😱😱) paaa smo se mi bacili na kucnu radinost, muz ce mi pobjec od kuce 😂

Micaaaaaa, konacno si se javila, bas cesti mislim na tebe. 
    Ajme, daj Boze da vam upali ❤️🥰🥰🥰🥰

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

Flowerson 🌸
    16. Svibanj 2023. 16:15

Tikvice, hvala ti, pravi si ekspert, ginekologica mi nije bolje objasnila 😄 Žao mi je da nisam prije počela s lactogyn-om, nisam uopće znala da bi bilo poželjno, počela sam danas s dvije kapsule dnevno, a poslije nastavljam s jednom dnevno. Fali mi već sad cheeseburger, nadam se da mi neće negdje zamirisati  barem mi nije mučno više pa ću lakše s ovom prehranom. Čekam tvoj testić sutra ❤️
    Lucky, lijepo je vidjeti te opet, držim fige da vam upali prirodno! 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• nikita88
    16. Svibanj 2023. 16:26

Piahvar prve neuspjele transfere sam bila Cool i pravila se da nije bilo ništa, ponašala se normalno a ova dva zadnja uspješna sam reka da cu sve suprotno i upravo tako se ponašam, prva 3 dana nakon transfera ne radim ništa, bas odmaram… nakon toga pomalo raduskam bez naprezanja! Kosu sam sam oprala jučer  tek 8dt 😂Gledaj da su ti uvijek  tople noge, eto to je meni bitno! 

Ja 1988, MM 1988
    Kod mene sve ok, MM Azoospermia
    2018. TESE ( rađen u Njemačkoj), 10 proba imamo
    1 ICSI ✖️
    1 FET ✖️, 2 FET ✖️
    2 ICSI promjena klinike i iz prve dobitna kombinacija imamo ❤️ 22 jajne stanice, samo 2 izdržale do blastociste
    10 mj. 2020. rodilo se čudo naše ❤️

Barbi30
    16. Svibanj 2023. 16:50

Flowerson 🌸

Bok curke, čestitam vam svima na lijepim testićima i betama🤗 Ostale koje su bile manje sreće, žao mi je…Nikad ne znam što pametno na to reć jer nema utjehe u "žao mi je"…znam da treba skupit snage i hrabro dalje ne posustajat. ❤Mene je napala kandida i dobila sam zabranu jest ugljikohidrate pa mi je to užasno teško palo, sad mi se jede fast food i sve gluposti više nego ikad. Ionako sam sva emotivna, bit će mi teško psihički.😢

Da se i ja malo javim, nisam dugo 🤣
    Flowerson ne brini zbog kandide. Ja sam ju imala skoro svaki mjesec u trudnoći i evo trenutno opet imam. Pila sam Omnia flora plus, pa kako ti je savjetovano slobodni pij probiotik za floru. 
    Ja sam se suzdržavala hrane pa se svejedno vraćala tako da sada jedem slatko pred kraj kao luda jer si ne mogu pomoći i sve ostalo što mi dođe pod ruku 🤣
    Moja gin kaže da jednostavno sam takve flore dolje i imam povratne upale često. Kandida ne šteti trudnoći niti bebici tako da bez brige. 

Curi koja je pitala za Utrogestan oralno može se piti i ne šteti u trudnoći kao što je napisano. Jedino može utjecati na način da imate vrtoglavice ili mučnine.
    Ja sam zbog čestih upala koje su krenule od Utrogestana vaginalno od 11-12 tj trudnoce na njemu oralno i navikla sam se na njega tako da nikakve simptome nisam imala. Česće sam vadila jetrene enzime tako da je sve pod kontrolom. 

Pozdrav svim curama u svim fazama borbe za bebicu. 💪💪💪💪
    I za cure koje kao ja imaju na kraju 1 blastocu za transfer a nemaju smrzlića pa se razočaranju kao i ja. Kako mi je tada rekla mikrobiologica jedan je dovoljan i evo taj jedan borac je samnom već skoro 37 tj i uskoro ćemo se upoznati. 😍

Cure ne odustajte i samo hrabro.❤️

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

• Vitara
    16. Svibanj 2023. 16:54

PBTAB

Vitara

PBTAB

Vitara ženo pa čestitam 🥳🥳🥳 neka i dalje ide sve u redu i kako treba 💜😊
    Anii žao mi je jako, glavu gore i idemo dalje 💪🏻💪🏻🍀❤️šaljem 🤗
    Flowerson samo slušaj dr i sve ce biti dobro, nemoj se stresirati to ti sada najmanje treba 😘
    ———
    Moj update; bila sam na pregledu. Sve je uredno, ima par sitnih ugrušaka koji su normalni i zato jos uvijek krvarim i to će sve izac. Jajnici uredno, jajovodi uredni.
    Čekamo da dođe m koja bi trebala doci za cca 4-6 tj.i idemo u prirodni fet. Nema potrebe čekati jer sve je uredno. Imamo jos 4 smrzlića i nadam se da je jedan dobitan 🙏🏻
    Jako sam sretna i puna pozitive i veselim se ici u nove pobjede 💪🏻😊😊

Hvala, draga. ❤️❤️❤️ Hvala svima. Nisam svjesna još. Kad čitam ovo ovdje, kao da se radi o nekom drugom. Neka nam Sv.Rita svima usliši molbe. 🙏🙏🙏

Tebi sretno i da u tim smrzlićima spava bar jedna beba, ako ne i dvije. 🤞🍀🤞🍀

Hvala ti na lijepim željama 😊
    Jesi zvala dr da kažeš i da te naruci na pregled? 🙂

Nisam. Budem za par dana. Stalno se bojim ako budem puno koraka unaprijed, da se ne izjalovi. Kad se opečeš.....😔 Ima li smisla opet vaditi betu u četvrtak? Iako sam rekla da neću. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Saniii
    16. Svibanj 2023. 17:06

Ms.Marina007

Pozdrav curke, mi ovaj ciklus pokušavamo probati iz prirodnog ciklusa. Danas sam bila na folikulometriji 8. dan ciklusa. Kaže doktorica da ima par folikula al su jako mali, da se vidimo ponovno u petak. Ima li tko iskustva da su kojim čudom narasli, da se došlo barem do punkcije (endo 4mm).

U potpunom si prirodnom, bez letrozola, femare?
    Onda će se od tih sitnih samo 1 folikul izdvojiti i on se prati, kod mene se izdvojio 10dc, aspiracija je bila 15dc ,a 2 dana prije sam primila štopericu. Endo je normalno tanak u početku ciklusa ali kreni pit sok od cikle, svjezi ananas i brazilske orascice da to malo poguraš🤞.  Kod prirodnjaka je najbitnije ulovit tu jednu stanicu, sve iza je ista sansa kao da si u stimuliranom postupku🤞
    Lucky baš mi je drago da si se javila 🤗, ajme ovih dana svi nešto u kućnoj radinosti pokušavaju 🤭, ali nikad se ne zna.. Imaš li kakvih konkretnih planova?
    Tikvica za sutra 🤞🙏
    Amadeus odličan rezultat 👍 , sretno na histero 🤞🤗

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Flowerson 🌸
    16. Svibanj 2023. 17:15

Barbie, hvala ti puno! Naravno da sam se odmah sva uplašila jer nisam nikad imala kandidu i nemam pojma što očekivati i dal može naštetit u trudnoći. Svakako sam mirnija... što se tiče prehrane, truditi ću se sigurno sljedeća 4 tjedna i potpun do kraja trudnoće eliminirati slatkiše. Taman za neka 4 tjedna radim ogtt pa ću ovisno o tom nalazu vidjet kakva je situacija sa šećerom. Btw, tako je brzo prošlo vrijeme, ti samo što nisi rodila 🤗 uživat ćeš sa svojim bebacem jos malo ❤️

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

piahvar
    16. Svibanj 2023. 18:25

Razumna

piahvar

Hahahah ma na Jadroliniji radi pa dolazi svaku 15 dana doma🤣.Nemam jos ljubavnika…hahahha

Da mi imamo ljubavnike, nebi se mpo bavile već bi nam neki napravio dijete po pravilu kad ti nećeš priroda hoće 😀. Ja sam sad u fazi nije bitno čije je samo da je dijete 😂 muž ne gleda tako njemu je baš bitan njegov genetski materijal.

Hahahaha...vrh🤗

piahvar
    16. Svibanj 2023. 18:26

nikita88

Piahvarprve neuspjele transfere sam bila Cool i pravila se da nije bilo ništa, ponašala se normalno a ova dva zadnja uspješna sam reka da cu sve suprotno i upravo tako se ponašam, prva 3 dana nakon transfera ne radim ništa, bas odmaram… nakon toga pomalo raduskam bez naprezanja! Kosu sam sam oprala jučer tek 8dt 😂Gledaj da su ti uvijek tople noge, eto to je meni bitno!

A vidim da svatko govori drukcije,netko je mirovao netko je radio sve isto kao do sada...vise nisam covjek ne zna sta je pametno.Valjda neka sredina🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.