Cure ja nisam izdržala i napravila sam test odnosno 2 testa, oba su pozitivna, al ja sam sad tek skroz zbunjena i luda zašto sam ista radila, ipak mislim da su ovo ostaci štoperice (danas 12 dan)…
Jer 6 dan transfera mi je nekako prerano da pokaže pravo stanje, a ja bez ikakvog simptoma osim naravno cica i napuhanog stomaka, sto je i normalno u friskom postupku…🙈🙈🙈🙈
Ja 1988, MM 1988
Kod mene sve ok, MM Azoospermia
2018. TESE ( rađen u Njemačkoj), 10 proba imamo
1 ICSI ✖️
1 FET ✖️, 2 FET ✖️
2 ICSI promjena klinike i iz prve dobitna kombinacija imamo ❤️ 22 jajne stanice, samo 2 izdržale do blastociste
10 mj. 2020. rodilo se čudo naše ❤️
Cure ja nisam izdržala i napravila sam test odnosno 2 testa, oba su pozitivna, al ja sam sad tek skroz zbunjena i luda zašto sam ista radila, ipak mislim da su ovo ostaci štoperice (danas 12 dan)…
Jer 6 dan transfera mi je nekako prerano da pokaže pravo stanje, a ja bez ikakvog simptoma osim naravno cica i napuhanog stomaka, sto je i normalno u friskom postupku…🙈🙈🙈🙈
Ja sam prošli put radila 5. dan, popodne, isto je bio svježi ET, 2 blastice...
Plus (evi) ko kuća, evo ja se iskreno nadam da je tako i kod tebe.
S druge strane, ponesena tim prvim putem, ja sam već danas ujutro piškila, prerano sam se probudila i bilo mi je dosadno, muž i beba su spavali još 2h nakon mog buđenja 😏
Danas mi je 4dnt, 22dc, first sign duo negativan i Clearblue onaj što se radi 6 dana ranije od menstr isto neg.
Jesam stvarno prerano i s krivim (preosjetljivim testovima), ili je već ovo pokazatelj u kojem smjeru idemo?
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Nije rano.Jedino moze biti zbog stoperice ali na ovaj dan cisto sumnjam. Jucer jos mozda al danas ne. Stavi slike da vidimo. Sad prati oce li tamniti. 🤞🤞
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Čestitam nikita88! 🥳
Ja mislim da je stoperica vec trebala izac. Stavi slikicu.. 🤗
Ja pisam sutra. Kupila sam first sign trakice u dm-u i neke duchesse trakice u mulleru. Koje su bolje za rano pisanje? 🤨
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Hej, cure.. dobila sam nalaz hormona, TSH mi je 2.69, doktor kaže za začeće je najbolje do 1-1.5 pa mi je dao Euthyrox 25 mcg. Jel pila neka i imala kakve nuspojave?
12/23 UZV ♥️✔️
Drage cure,svako misljenje je dobrodoslo.Prije 3 mjeseca sam bila u stimuliranom postupku i od 9 jajnih stanica dvi su dosle do faze blastociste.U dogovoru sa ginekologom odgoden mi je transfer radi moguceg OHSS-a zbog Pcos jajnika i visokog AMH.U pon mi je FET.Medutim tek mi je na ovom sada zadnjem uzv za vrijeme ovulacije primjetila da mi se jajovodi ubog infekcije klamidijom od prije 12g pune tekucinom.Ginekologica kaze da to moze bit prijetnja za vracenju blastocistu jer kad jajovodi budu praznili tekucinu da ista moze pogurat blasticu.Posto mi je prvi put savjetovala mi je da pokusamo a ako ne uspije da idem na operaciju uklanjanja jajovoda jer oni samo stete u ovom IVF postupku.Ima li tko iskustva sa operacijom uklanjanja jajovoda ili da je nekome uspio FET iako su jajovodi bili problematicni.Takoder me zanima postotak uspjenosti FET-a opcenito.Posto me vodi dr.Marusic u Splitu preko HZZO-a nema vremena pored toliko pacijentica meni objasnjavat svami detalj.Kako god nije joj se svidila ta tekucina u jajovodu.Hvala svima,svaka info i iskustvo je dobrodoslo.
Jutro!!
Ja sam jutros radila test i prava crta je bila!!! 🫣🫣 Prvi puta u 4 godine. 🥺
I jutros me trbuh bolio i bila sigurna da je menga krenula. Jedva čekala doć do wca. Hvala Bogu nema ništa. 🙏🙏
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Jutro!!
Ja sam jutros radila test i prava crta je bila!!! 🫣🫣 Prvi puta u 4 godine. 🥺
I jutros me trbuh bolio i bila sigurna da je menga krenula. Jedva čekala doć do wca. Hvala Bogu nema ništa. 🙏🙏
Woohooo, znači kreće pozitivan val 🥳🥳🥳🥳
Oprosti, nisam baš pratila, koji ti je dan, što si imala? ❤️
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Nirvana2023 mislim da ti je stvarno rano za test 4dnt, probaj za 2 dana ponovno..
Saniii baš ni je drago da si zadovoljna sa svojih 7 ❤
Vitara, lina čestitam cure, neka sve bude dobro 🥰
Joka bila sam jučer u dr Marušić, krasna je žena, ona bi mi uvela eutirox zbog Tsh koji je 3,16 te aktivni folat od 800 i da nastavim plivit d 25000j. Rekla je da izbacim Novalac, da je samo provikan ali ne prakticiraju ga, to je već druga dr koja mi je to rekla u kbc-u za Novalac..i nakon mjesec dana odem na ovaj Fet koji mi je ostao..a ako taj bude neuspjesan kao ovi do sada da bi onda napravila histero sa analizom onih Nk stanica..tako da poslusati ću je, pa šta Bog da..pijem Solgar aktivni folat od jučer 800mg, d vital jednom tjedno i eutirox od danas.. kako si mi ti ?
Cure znate li šta koji je najbolji, povoljniji Aktivni folat od 800, i zar 800 nije velika doza, stoji da je 400 preporučena dnevna ??
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Nirvana2023 mislim da ti je stvarno rano za test 4dnt, probaj za 2 dana ponovno..
Saniiibaš ni je drago da si zadovoljna sa svojih 7 ❤
Vitara, lina čestitam cure, neka sve bude dobro 🥰
Jokabila sam jučer u dr Marušić, krasna je žena, ona bi mi uvela eutirox zbog Tsh koji je 3,16 te aktivni folat od 800 i da nastavim plivit d 25000j. Rekla je da izbacim Novalac, da je samo provikan ali ne prakticiraju ga, to je već druga dr koja mi je to rekla u kbc-u za Novalac..i nakon mjesec dana odem na ovaj Fet koji mi je ostao..a ako taj bude neuspjesan kao ovi do sada da bi onda napravila histero sa analizom onih Nk stanica..tako da poslusati ću je, pa šta Bog da..pijem Solgar aktivni folat od jučer 800mg, d vital jednom tjedno i eutirox od danas.. kako si mi ti ?
Cure znate li šta koji je najbolji, povoljniji Aktivni folat od 800, i zar 800 nije velika doza, stoji da je 400 preporučena dnevna ??
I zaboravila sam nadodati da mi je uvela koenzim nano Q..da pomladimo ove stare stanice 🤣🙈
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Sortiraj odgovore