Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barbi30
    02. Kolovoz 2022. 17:28

EvaEva

Barbi30

lightblue

Alo cure,ne znam jel inače to ide ovako brzo ili se meni čini jer mi je prvi puta tj početak,naime danas sam u Vinogradsku nosila nalaze supruga i mene i već sutra sam na hsg,idući ciklus na klomifen i ako ne upali odmah su me stavili na listu za lijekove.
    Naravno uz napomenu dr da mi ne gine inzulin jer imam dijabetes tip II i samim time sam u rizičnoj skupini+40 god.

Također mislim da zbog godina postupak ide brže, a i danas je bio doktor K na pregledima tako da bolje nismo mogle proći.
    I ja sam bila danas na dogovoru s nalazima pa ponovno krećemo u 9 mj, ali spremamo se za 11 mj-planirani ICSI zbog lošeg spermiograma i nadamo se da bude uspješan. Doktor je rekao da suprug uzima matičnu mliječ ali nigdje ne mogu pronaći koja je najbolja, stoga cure može preporuka

Radošević matična mliječ. Imaju svoju stranicu i sve je na top razini, komunikacija, brzina, dostava, pakovanje….

HVALA 

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

Lightblue
    02. Kolovoz 2022. 17:48

❤️J_0209_b😺

lightblue

❤️J_0209_b😺

lightblue

Alo cure,ne znam jel inače to ide ovako brzo ili se meni čini jer mi je prvi puta tj početak,naime danas sam u Vinogradsku nosila nalaze supruga i mene i već sutra sam na hsg,idući ciklus na klomifen i ako ne upali odmah su me stavili na listu za lijekove.
    Naravno uz napomenu dr da mi ne gine inzulin jer imam dijabetes tip II i samim time sam u rizičnoj skupini+40 god.

Ako ste prikupili potrebne nalaze, zasto ne? Koliko sam skuzila nije im sad gužva..jer je dosta ljudi na godisnjem, vjerojatno svi čekaju jesen.. tko vam je bio od doktora?

Bio je prof Kuna,ali me iznenadio kad je pitao:Možete sutra??
    Nalazi su mi stalno friški zbog endokrinologa i imunologa,samo je suprug ponovio markere i spermiogram.

Super da vam je on bio.. on i inače ne odugovlači..i konkretan je.. držim vam fige 🤞🙏

Hvala,ako smo dogurali do ove točke valjda će biti OK.Vidjet ćemo kao i svi drugi.

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

Lightblue
    02. Kolovoz 2022. 17:52

Barbi30

lightblue

Također mislim da zbog godina postupak ide brže, a i danas je bio doktor K na pregledima tako da bolje nismo mogle proći.
    I ja sam bila danas na dogovoru s nalazima pa ponovno krećemo u 9 mj, ali spremamo se za 11 mj-planirani ICSI zbog lošeg spermiograma i nadamo se da bude uspješan. Doktor je rekao da suprug uzima matičnu mliječ ali nigdje ne mogu pronaći koja je najbolja, stoga cure može preporuka

Iskreno za matičnu znam od Radoševića ali suprug je svoj poboljšao prehranom,orašastim plodovima i tjelovježbom.Nakon 8 god prvi put da je spermiogram normalan i da su moja stanja pod kontrolom pa se nadam o da će se sada poklopiti više faktora

22-2 AIH -

Barbi30
    02. Kolovoz 2022. 18:11

lightblue

Barbi30

lightblue

Iskreno za matičnu znam od Radoševića ali suprug je svoj poboljšao prehranom,orašastim plodovima i tjelovježbom.Nakon 8 god prvi put da je spermiogram normalan i da su moja stanja pod kontrolom pa se nadam o da će se sada poklopiti više faktora

Iskreno mi se ne nadamo poboljšanju jer je spermiogram s 29% progresivno-pokretnih pao kroz dvije godine na 4% unatoč suplementima i prehrani itd ...posao mu je povezan s radom gdje je izložen kemikalijama i to puno utječe... s matičnom mliječi bi probali da održimo trenutno stanje 

Nadam se da će vam se sve poklopiti ove godine kao i nama  <3 

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

Lightblue
    02. Kolovoz 2022. 18:51

Barbi30

lightblue

Barbi30

lightblue

Iskreno mi se ne nadamo poboljšanju jer je spermiogram s 29% progresivno-pokretnih pao kroz dvije godine na 4% unatoč suplementima i prehrani itd …posao mu je povezan s radom gdje je izložen kemikalijama i to puno utječe… s matičnom mliječi bi probali da održimo trenutno stanje

Nadam se da će vam se sve poklopiti ove godine kao i nama&lt;3

🤞🤞🤞🤞🤞🤞 Svima

22-2 AIH -

Roxy ✨
    02. Kolovoz 2022. 19:44

Cure hvala vam svima na navijanju ❣️ 
    J_b kako si, kakvo je stanje? Mislim na tebe 🙏🍀
    EvaEva i Monolena nadam se da se smirilo sve kod vas cure 🙏😘

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

❤️J_0209_b😺
    02. Kolovoz 2022. 20:02

🌸Roxy 🌸

Cure hvala vam svima na navijanju ❣️
    J_bkako si, kakvo je stanje? Mislim na tebe 🙏🍀
    EvaEva i Monolena nadam se da se smirilo sve kod vas cure 🙏😘

Malo se smanjilo smeđarenje, al je i dalje prisutno... 
    Zvala sam i vinogradsku.. mislila sam da ce mi mozda nekaj pametno rec.. al nis..moram se strpit do bete..
    Hvala kaj misliš i kaj sve mislite na mene 🥰 .. 

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

Kacusha
    02. Kolovoz 2022. 20:25

Roxy odlicni rezultati, sretno PUPO 💕❣️💖
    EvaEva i Monolena cesta su ta krvarenja, bit ce ok 🌈🍀

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Rainbow_Hope 🌈
    02. Kolovoz 2022. 20:46

Evaeva i Monolena u stranim grupama koje pratim naišla sam na podatak da je u oko 70-75 % IVF trudnoća u nekom trenutku prisutno krvarenje, samo hrabro, znam da ste prestrašene. 🤗 Ja sam imala krvarenje 13 dpo, crvena svježa krv, ali jednokratno, nakon toga se nastavljalo smeđarenje s utrogestanima. Imala sam krvarenja/smeđarenja i s pobačajem, ono što je u mojem slučaju bilo različito - kod pobačaja je izljev uvijek dolazio s grčevima i pogoršavalo bi se s kretanjem, a sad nije bilo grčeva i bilo je gore po noći kad bih ležala. Čim smo smanjili utrogestane, prestalo je pa pretpostavljam da je bila iritacija cerviksa. Meni su savjetovali da mirujem do uzv-a za slučaj da bi bio hematom, ali me nisu naručili ništa prije na uzv od planiranog, kad se sve trebalo vidjeti. Tako da mirujte i ne treba krvarenje nužno odmah značiti nešto loše, u većini slučajeva sve bude dobro 🥰
    Roxy pupice, koji rezultat!!!! Čestitam i držim fige da se bebice uhvate 🤞🍀🤞🍀
    J_B ne mogu ti ni ništa pametno reći, slažem se sa Stelom, napravi test i znaš na čemu si, ovo je samo mučenje 🤷 Meni je test 13 dpo uvijek pokazao pravo stanje.
    ivanais što su ti rekli za bete?
    ivana (nisam zapamtila brojeve) ja stvarno ne vjerujem da je mola, koliko se sjećam, kod mole se ne razvije plod nego neko čudno tkivo, ako se čuju otkucaji, mislim da se mola može isključiti 🤷 držim fige da sve bude okej 🤞
    Stela sretno sutra! 🍀
    Petra, sunny uživajte na moru 🤗

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Rainbow_Hope 🌈
    02. Kolovoz 2022. 20:53

petra baš mi je žao za gestacijski, jesu ti dali baš posebni plan prehrane? 
    Dom Leon kako ste ti i Julia? Puse vama i puno pozdrava nikiti od mene 😘
    mariska vjerojatno ti nitko ne zna odgovoriti jer su postupci tijekom ljeta puno rjeđi zbog godišnjih, najbolje da nazoveš sestre/doktora i pitaš ☺️ sretno s pikanjem!

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.