Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Love83
    09. Svibanj 2023. 09:29

Kako je lijepo čitati ovo sve pozitivno, daje ti nadu da će biti bolje🙏

Saniii sretno danas, više ne mogu pohvatali kad ko ima što 😘
    Joka kako se osjećaš, jel sutra vadis betu opet, jel ti se javila Marusic? Idem kod nje u petak na konzultacije. 

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

• annya1984
    09. Svibanj 2023. 09:32

nikita88

annya

Saniii

annya

Pozz drage moje,

bila sam na aspiraciji prošli petak poslije stimulicije..dobili su 3 jajne stanice od toga 2 zrele…nažalost nalazi od supruga su dosta loši, i imamo zamrznuto sjeme u bolnici..prva ampula koja je otvorena je bila nažalost morfološki mrtva…i sad nas čeka novi postupak…pa se nadamo da će 2 biti barem donekle ok… zanima me nakon koliko vremena ste krenuli ponovno u postupak i koliko puta imamo pravo putem uputnice…. hvala

A koliko ampula sjemena imate? Ako je više ampula zašto nisu drugu otvorili? Što su napravili sa tvojim js? Preko uputnice imate pravo na 4 stimulirana IVFa i 2 prirodna IVFa plus 4 inseminacije ali one ne idu z vašem slučaju. Preporuka je 3 ciklusa pauze da se tijelo očisti od hormona.

Imamo još 8 ampula,jer su uspjeli 9 u startu zamrznuti samo nažalost ne znamo što je unutra tj kakvo je sjeme dali je pokretno,nepokretno ili morfološko mrtvo….to pitanje sam postavila danas embriologici kad odlučuju da uzmu više ampula ako jedna nije ok….dali nisu uzeli drugi jer nam je prvi postupak iskreno neznam,,,čekam odgovor…napisala mi da nije došlo do diobe ni oplodnje i da je postupak prekinut..po tome znači da su vjerojatno propale,jer sam potpisala izjavu da pokušaju sa svim stanicama koje pronađu zbog mojih godina ( imam 39 još malo )
    Annyakakav vam je bio FSH i INHIBIN b? Gdje ste radili TESE? Jel kod tebe sve u redu?

Pozz FSH je bio  kod supruga 11 , INHIBIN b 10, TESE odradili u ožujku/2023 u KBC sestre milosrdnice ...moji svi nalazi su svi ajmo reći u granicama normale....kod supruga su zamrznuli 9 ampula,nažalost 1 koju su otvorili je bila morfološki mrtva

Ja : 1984 g
    Estradiol:76,9;TSH:1,64, FT4 :14,5; LH:1,8 ; FSH 4,5 ; PROLAKTIN 144; AMH :1,94 :VITAMIN D 14
    Suprug :1991 g
    utvrđena Azoospermija, čak smo mišljena da je zbog ljčenja hormonima u dječjoj dobi;
    Odrađen TESE postupak 03/2023
    04/2023 prva stimulacija pokušana
    05/2023 od 3 jajne stanice 2 zrele, nažalost nije došlo do oplodnje zbog morfološki mrtvog sjemena
    također odradili genetiku koja je ok

Loorna41
    09. Svibanj 2023. 09:32

Love83

Loorna41

Love83

Loorna41

Jutro cure.
    https://ibb.co/hD3WLwL
    Ponovljeni test s time da sam u 5 ujutro već piškila i zab napraviti test.🤣🤣🤣🤣
    Smeđarenje je pocelo od jučer.
    Nisam pametna šta da radim.

Jeli ovo svijetla crtaaa???

A da.

Eeee a kad sam ja govorila da je rano ti odmah pesimizam.. izvadi betu I šalji dr pa ćeš dalje vidjeti ali dobar znak 🙏

Znaš sta bejb sve u Božje ruke.
    Sve je to čupanje živaca.

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

• nikita88
    09. Svibanj 2023. 09:38

Maslačak dobro vidim u potpisu Ovitrellu je bila kao štoperica, zaboravila sam koliko dana nakon nje treba čekati za test…
    Ja planiram 9 dan test raditi, valjda će do tad ispariti iz organizma…

Ja 1988, MM 1988
    Kod mene sve ok, MM Azoospermia
    2018. TESE ( rađen u Njemačkoj), 10 proba imamo
    1 ICSI ✖️
    1 FET ✖️, 2 FET ✖️
    2 ICSI promjena klinike i iz prve dobitna kombinacija imamo ❤️ 22 jajne stanice, samo 2 izdržale do blastociste
    10 mj. 2020. rodilo se čudo naše ❤️

• Love83
    09. Svibanj 2023. 09:43

Loorna41

Love83

Loorna41

Love83

Loorna41

Jutro cure.

A da.

Eeee a kad sam ja govorila da je rano ti odmah pesimizam.. izvadi betu I šalji dr pa ćeš dalje vidjeti ali dobar znak 🙏

Je doslovno čupanje ali ajde izdržati ćemo, sve ima svoj razlog 🙂

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

Loorna41
    09. Svibanj 2023. 09:45

Love83

Loorna41

Love83

Loorna41

Love83

Loorna41

Jutro cure.

A da.

Je doslovno čupanje ali ajde izdržati ćemo, sve ima svoj razlog 🙂

Baš tako. U Božje ruke. Čekam da sastanak završi pa ode u Brayer. 

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Stela_M
    09. Svibanj 2023. 09:57

Maslačakkkk da crtica 🤣 the crta 🤭 vrijeme je da se preokrene loš niz 🤗
    Sani, Razumna 🤞🥰
    Lorna sretno 🤞🥰

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

anii208
    09. Svibanj 2023. 10:13

Napokon pozitovne vijesti krenule🥳🥳🥳
    Lorna ja isto vidim crtu. Drzim fige za betu🤞🏻
    Razumna i Saniii drzim fige curke, javite se nakon aspiracije 🤗

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

• nikita88
    09. Svibanj 2023. 10:13

annya1984

nikita88

annya

Saniii

annya

Pozz drage moje,

bila sam na aspiraciji prošli petak poslije stimulicije..dobili su 3 jajne stanice od toga 2 zrele…nažalost nalazi od supruga su dosta loši, i imamo zamrznuto sjeme u bolnici..prva ampula koja je otvorena je bila nažalost morfološki mrtva…i sad nas čeka novi postupak…pa se nadamo da će 2 biti barem donekle ok… zanima me nakon koliko vremena ste krenuli ponovno u postupak i koliko puta imamo pravo putem uputnice…. hvala

A koliko ampula sjemena imate? Ako je više ampula zašto nisu drugu otvorili? Što su napravili sa tvojim js? Preko uputnice imate pravo na 4 stimulirana IVFa i 2 prirodna IVFa plus 4 inseminacije ali one ne idu z vašem slučaju. Preporuka je 3 ciklusa pauze da se tijelo očisti od hormona.

Imamo još 8 ampula,jer su uspjeli 9 u startu zamrznuti samo nažalost ne znamo što je unutra tj kakvo je sjeme dali je pokretno,nepokretno ili morfološko mrtvo….to pitanje sam postavila danas embriologici kad odlučuju da uzmu više ampula ako jedna nije ok….dali nisu uzeli drugi jer nam je prvi postupak iskreno neznam,,,čekam odgovor…napisala mi da nije došlo do diobe ni oplodnje i da je postupak prekinut..po tome znači da su vjerojatno propale,jer sam potpisala izjavu da pokušaju sa svim stanicama koje pronađu zbog mojih godina ( imam 39 još malo )
    Annyakakav vam je bio FSH i INHIBIN b? Gdje ste radili TESE? Jel kod tebe sve u redu?

Pozz FSH je bio kod supruga 11 , INHIBIN b 10, TESE odradili u ožujku/2023 u KBC sestre milosrdnice …moji svi nalazi su svi ajmo reći u granicama normale….kod supruga su zamrznuli 9 ampula,nažalost 1 koju su otvorili je bila morfološki mrtva

Kod naše dijagnoze je najvažnije da su INHIBIN B i FSH u redu, a druga važna stvar da je s naše ženske strane sve ok… teška je i duga ta borba, al dovede do pozitivnog rezultata kad tad.
    S kakvom stimulacijom je išla tvoja doktorica?

Ja 1988, MM 1988
    Kod mene sve ok, MM Azoospermia
    2018. TESE ( rađen u Njemačkoj), 10 proba imamo
    1 ICSI ✖️
    1 FET ✖️, 2 FET ✖️
    2 ICSI promjena klinike i iz prve dobitna kombinacija imamo ❤️ 22 jajne stanice, samo 2 izdržale do blastociste
    10 mj. 2020. rodilo se čudo naše ❤️

• annya1984
    09. Svibanj 2023. 10:27

nikita88

annya1984

nikita88

annya

Saniii

annya

Pozz drage moje,

Pozz FSH je bio kod supruga 11 , INHIBIN b 10, TESE odradili u ožujku/2023 u KBC sestre milosrdnice …moji svi nalazi su svi ajmo reći u granicama normale….kod supruga su zamrznuli 9 ampula,nažalost 1 koju su otvorili je bila morfološki mrtva

Kod naše dijagnoze je najvažnije da su INHIBIN B i FSH u redu, a druga važna stvar da je s naše ženske strane sve ok… teška je i duga ta borba, al dovede do pozitivnog rezultata kad tad.
    S kakvom stimulacijom je išla tvoja doktorica?

Krenuli su sa BEMFOLA 225 i cit...nešto iskreno ne sjećam se naziva ( koristila sam to da ne krene mi ovulacija ) i poslije sam išla sa tzv štopericom... iskreno bojim se tih ampula od supruga , što će svaka sljedeća pokazati i moje godine me počinju lagano brinuti... tko god kaže da je lako to samo se pikneš i to je to..mislim da nema pojma kakva je to borba pogotovo na psihičkoj bazi

Ja : 1984 g
    Estradiol:76,9;TSH:1,64, FT4 :14,5; LH:1,8 ; FSH 4,5 ; PROLAKTIN 144; AMH :1,94 :VITAMIN D 14
    Suprug :1991 g
    utvrđena Azoospermija, čak smo mišljena da je zbog ljčenja hormonima u dječjoj dobi;
    Odrađen TESE postupak 03/2023
    04/2023 prva stimulacija pokušana
    05/2023 od 3 jajne stanice 2 zrele, nažalost nije došlo do oplodnje zbog morfološki mrtvog sjemena
    također odradili genetiku koja je ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.