Nika cestiam, mama! Dobrodosla Vita I nadam se da cete jako jako brzo biti zajedno. Mora da je nestroljenje veliko ❤️❤️❤️
Mrvica jel se oporavljas? Zao mi je sto je porod bio tezak i sada gledaj samo da se dobro odmoris i nakupis energije, jer uskoro krece igranka bez prestanka 😍😍😍 Cestitam na deckicu i da se oboje zdravi i da se brzo zivahno druzite
Anci tako mi je drago da si ove pisala i da si tako puna positiva. Samo hrabro! Punite baterije, volite se i cuvajte jedno drugo. To je ogromno blago, sve ostalo dodje iz toga 💕💕💕
Sa moje strane prijavljujem da sam danas, na moj rodjendan, krenula sa bockanjem. Za desetak dana ce biti prvi pooling j.s. Nadam se da ce biti materijala za pooling. Ja bih i jednom j.s. bila zadovoljna 😂😂😳
Draga sretan rođendan i nek vam ovaj plan bude uspiješan ❤️ samo hrabro do cilja ❤️
A iskreno, bili smo upali u neku negativnu fazu, stalno smo se svađali, čim see spomene mpo to je bio rat..i onda smo ljepo pričali, jer to je ipak nešto sto nas treba povezivat, a ne razdvajat, i dogovorili da stavimo malo sa strane..imamo vremena, svjesni smo problema koji imamo, i kad bude spreman na novi tese, nastavljamo..znam da mu nije to nimalo lako, i ne želim ga forsirat...a uskoro i ponavlja sgram nakon 3-4 mj terapije, pa ćemo vidjet jel ima kakvog pomaka...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Nika i Mrvica, cestitam na smotuljcima srece, nek vam bebice budu zive i zdrave i sto brze u vasim rukama ❤️💙 vama zelim sto brzi oporavak 😘😘
.
Rainbow_Hope, J_lo, Tina, neka sve lijepo napreduje 🤞🥰
Stela, mi smo dobro, sve ide svojim tokom, odbrojavamo posljednje tjedne koji lete kao ludi 😊
.
Iman, ne znam je li se sjecas mene, ja nisam mogla ici na posao, spavati, uopce funkcionirati u prvom tromjesjecju. U jednom momentu sam kolabirala, pritisak opao, otisla u dom zdravlja, primila infuziju glukoze i to me je, vjerujem podiglo. Poslije je dosla zgravica i druge cari trudnoce, ali necemo sad o tome 😂 deff pokusaj za infuzijom 😘
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Anci ❤️ Odmori se, uzivaj u zivotu, mladi ste, zivot pred vama. U svemu ovome je bitno sacuvati sebe i ojacati odnos sa partnerom, a nikako se udaljiti i forsirati, inace dodje do zasicenja. Sve ce se to posloziti 😘
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Ja sam isto danas isla na ultrazvuk, danas mi je 5+1, i vide se dvije gestacijske vrećice 😊! Malo me mučilo da se ne vide još žumanjčane ali mi je doktor rekao da je to normalno za ovaj stupanj trudnoće.
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Drage zene, dosla sam vas samo pozdraviti i pruziti vam podrsku😊🙏. Vjerujte, nadajte se i uspjet cete.
Ja sam u 26tt, dobro sam, poceli smo se malo opremati. Bit ce deckic. 😊
30 g. oboje
OTP 9.11.
Zna li itko sto je s Razumnom? Nju sam pratila dok sam jos tu bila.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Anci Uzivajte i odmarajte!
Tivy Sretan rodendan!
Monolena Pa jos blizanaca na forumu 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
T_Ivy Sretan rođendaaan!🎉🎉
Anči uživaj na godišnjem, treba nekad i uživat!
J_Lo čestitam na curici, predivno ime će imat 🥰
Rainbow_hope ❤️
Iman držim ti fige i šaljem pozitivne misli da ti se stanje s mučninama popravi i da počnes uživat u trudnoći.!🤗🤞🙏
Ima vas na zadnjim stranama s puno novosti, nisam sve popamtila.. ugl sretno nam svima, u kojoj god da ste fazi!🥰❤️
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Pozdrav cure! Upadam tu kao padobranac, al od nekud trebam krenuti 🙈 trebala bi se javiti za prve konzultacije za mpo, al neznam di 🤔. Zanima me koju bolnicu i doktore mi preporucujete u Zagrebu, preko hzzo (cak i vise ako nekoga posebno ne preporucujete 😂). Koliko se otprilike uopce ceka na termin? Jel primaju moje nalaze od doma ili se kod njih sve nanovo radi? Sve info i savjeti su dobro došli.
Hvala vam! 😊😊
Ja sam zadovoljna s Vinogradskom.. pogotovo s doktorima i sestrama.. kad sam zadnji put bila tamo (kraj 7.mj), pisali su i 8 i 9 mj. Ništa ne gubis ako odes na konzultacije, jedino bih ti savjetovala da tražis broj od tajnice dr.Kune, da s njim dogovoris prve konzultacije..
E sad ne kužim kak mislis, nalaze od doma? Tipa doma zdravlja ili ?
Piše ti na prvim stranicama naše teme što ti sve treba,. U vinogradskoj ti markeri na hepatitis i nalaze iz Petrove (ako si iz zagreba) ti vrijede 6 mjeseci, sve ostalo se prizna godinu dana.. ako imaš još kakvih pitanja, slobodno pitaj ..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
J_Lo čestitam na Korini 💝 poslala sam ti i knjigu ☺️
Roxy, Stela, anči, Divna, Petra ❤️❤️❤️❤️
Stela veselim se dobrim rezultatima u srijedu 🤞🍀💪
Monolena čestitke! Drugi tjedan budu dva ❤️❤️💪
TIvy sretan rođendan! 🥳
Anči mislim da vam je plan dobar i da je u svemu ovome najvažnije da ne izgubite sebe, a to je nekad izuzetno zahtjevno, odmorite se, napunite baterije i nastavite kad oboje budete spremni, šaljem ti najveći zagrljaj 🤗
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji