Pepuska čestitam 😍
Love83, ja bih rekla da je to odlično za trodnevne..sad bi trebala pratiti svakodnevno ako testovi tamne 🥰
Sani, drago mi je da si krenula ❤️
Dreamer, kako si? Hoće past test? 🤭
Dobro sam ☺️ Danas mi je 9dnt
Neznam koji mi je vrag… Još skupljam hrabrost za test 🤣
Od 6dnt sam imala kao menga grčeve i osjetljive grudi, ali to može i ne mora ništa značiti. Do bete ću definitivno napraviti test da se pripremim🙈DreamerKad mislis raditi test, ti si vratila blastice ako se dobro sjećam, beta bi trebala biti 02.05., javi nam kakav je test.
Joka jesi ti imala kakve nelagode, neću reći simptome, kad je stvarno rano za simptome.
Meni je danas 7 dnt trodnevnih, s testom ću pričekati do ponedjeljka, bolne grudi imam od stimulacije, povremeno isto te menstrualne grčeve, i preksinoć sam se jednom jako preznojila i to je bilo to.
Sretno svima 🥰
Da, vracala sam blastice 20.04. Na nalazu mi piše beta za 14dana. Po mojoj računici bi to bilo 4.5. 🤷♀️
Ma sutra je vrijeme za test 😉, pokazat će sigurno, javi nam kako napreduje
👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
2016 vanmaterična
2017 ivf 1 j.s.beta ❌
2019 6j.s - icsi 1 blastica beta ❌
2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj u 19 tjednu malformacija ploda
4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
Fet 6mj 2023,beta 07.07. ❌
04/2024 18 oocita, 11 oplođenih, 6 blastica
17.04. ET 2 blastice
30.04.2024 beta ❌
(4 smrznute 2 +2) ❄️❄️❄️❄️
Fet 10/2024 ❌
Fet 11/2024❌
Love nek crtica tamni 🤞🙏, sad svako jutro u isto vrijeme testiraj i upoređuj i nama zalijepi slikicu 😀
Flowerson, KacushaI ostale curke hvala na navijanju 😘😘❤️❤️
Tikvica ,StelaUZVje super, nema cisti, endo tanak, antralci se jasno vide. Dobila sam za početak 200ij gonala, spomenuo je da će nakon UZVa 7dc ovisi što vidi možda dodati koji Menopur ili ostati samo na Gonalu, ne voli baš unaprijed prognozirati ništa 😁.
Npelicato nije M, jer da bi dobila pravu M moraš proći sve faze ciklusa, dakle folikularnu fazu, pa ovulaciju pa lutealnu fazu i ako ne dodje do spontane trudnoće nastupa M. To se tijelo još cisti.. ❤️
Jokaanek crtica tamni 🤞, dajte slike vi koje se testirate 😀😍
Saniii kako se stavljaju slikice
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Joka i love drzim fige da ovdje napokon otvarate niz lijepih vijesti a onda Lorna,Tkvica,Hope i ostale…😇
Hvala sretno svim curama🙏🤞😍❤️Joka, vidim da imaš MTHFR u potpisu, jel ti koristiš fragmin ili samo andol 100? U istoj smo poliklinici kod istog dr 😊
Ja sam sad u KBC Split kod dr. Marusic 🙂
Nisu mi ništa dali nego 800 mcg folne kao ali sam ja od transfera sama uzela andol jer znam da je low dose aspirin dobra po preporukama 🙂
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Joka i love drzim fige da ovdje napokon otvarate niz lijepih vijesti a onda Lorna,Tkvica,Hope i ostale…😇
Hvala sretno svim curama🙏🤞😍❤️Joka, vidim da imaš MTHFR u potpisu, jel ti koristiš fragmin ili samo andol 100? U istoj smo poliklinici kod istog dr 😊
Nisu mi ništa dali nego 800 mcg folne kao ali sam ja od transfera sama uzela andol jer znam da je low dose aspirin dobra po preporukama 🙂
Cula sam za dr Marusic pohvale, tako da nadam se da si zadovoljna...sad sam se sjetila da sam te vec pitala pa si rekla da ćeš sada malo promijeniti..vidiš kako kažu "svaka promjena dobra" kod tebe se ispostavilo baš tako i eto bete🥰
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22 ET 2 blastice - ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
Pepuska čestitke na dečkiću 💙😍
Maslacak sretno dns 🤞😘
Tikvica jesi bila jučer na UZVu ili dns?
Dada točno tako se desilo i mojoj poznanici, šalje mi sliku testa i piše ništa ni ovaj put a ono dvije crte i velim ja njoj pa trudna si, kako mislis nema nista , kaže ja očekujem pluskao plus a ne tamo nekakve crte koje izgledaju kao minus 🤭, tako da nisi izuzetak 😀. Ipak mi je žao zbog niske bete, to upućuje na biokemijsku što je odličan znak, možeš biti trudna . Drži se 🤗
Jurky to je sve normalno nakon stimulacije, meni treba 3 ciklusa da se M unormali, jer od urednih ciklusa mi je znalo doći i na 33-35dc, nekima i duže. Zato i jest preporuka praviti pauzu barem 3 ciklusa da se tijelo očisti od hormona.
…
I ja dobila stimulaciju I krecemo 🥳🥳🥳. Pala i prva pikica odmah, i pikam se ujutro a dosad uvijek bilo popodne. UZV je u srijedu 3.2, pa mogu i na listu molim teHope , hvala ti 😘
Hahahah, eh i to da cujem! Joj kako sam se smotano osjecala, pa ja sam toliko vise prepadnuta da ja ne znam ni ocitati test.
Sretno sa pikanjem, da budee mnogoo punih zrelih folikulica 🤞🤞
👩❤️👨 oboje 1990
Azospermija
Uterus duplex
1. IVF - 15js, ET 03.02. jedan trodnevni embrij, beta 14.02. = 1.91, 6 ❄️
2. FET 17.04. - odmrznuti svi smrzlici i pusteni do blastica - 2 prezivjele blastociste vracene, bez ❄️, cekamo betu 02.05. , Clearblue 27.04 +, 28.04. Beta = 6,4
Ja nisam imala mira pa sam vadila danas betu. Jučer test bio svijetla crtica, danas tamnija. Beta 65.1 (12 dpt) ! 🙏🙏🙏🙏
S obzirom na tamnjenje testa nadam se da pravilno raste.
Ajmeee 😍😍❤️ ne mogu ti opisati kako mi je drago..nek raste beta 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
🔸️ Repromed
Hvala sretno svim curama🙏🤞😍❤️Joka, vidim da imaš MTHFR u potpisu, jel ti koristiš fragmin ili samo andol 100? U istoj smo poliklhbinici kod istog dr 😊
Cula sam za dr Marusic pohvale, tako da nadam se da si zadovoljna…sad sam se sjetila da sam te vec pitala pa si rekla da ćeš sada malo promijeniti..vidiš kako kažu "svaka promjena dobra" kod tebe se ispostavilo baš tako i eto bete🥰
Je super je,meni je baš sjela. Morala sam se malo odmaknit od Cita. Pa evo očito se isplatilo. Sad samo Bože podrži da tako i ostane i da nastavi.🤞🙏❤️ Poljak mi je bio super,samo sam se malo zasitila imala sam osjećaj da se samo vrtim u krug ako me razumiješ 🙂
Anci hvalaaa! 🙏🤞❤️🥰
👦 -43, zdrav ko dren
Kbc Split :
1/25- 1.FET beta 👎
Hvala sretno svim curama🙏🤞😍❤️Joka, vidim da imaš MTHFR u potpisu, jel ti koristiš fragmin ili samo andol 100? U istoj smo poliklhbinici kod istog dr 😊
Cula sam za dr Marusic pohvale, tako da nadam se da si zadovoljna…sad sam se sjetila da sam te vec pitala pa si rekla da ćeš sada malo promijeniti..vidiš kako kažu "svaka promjena dobra" kod tebe se ispostavilo baš tako i eto bete🥰
Je super je,meni je baš sjela. Morala sam se malo odmaknit od Cita. Pa evo očito se isplatilo. Sad samo Bože podrži da tako i ostane i da nastavi.🤞🙏❤️ Poljak mi je bio super,samo sam se malo zasitila imala sam osjećaj da se samo vrtim u krug ako me razumiješ 🙂
Anci hvalaaa! 🙏🤞❤️🥰
Čula sam da su ona i dr Mrsic u Kbc Split najbolji i da je Marusic otvorila i privatno ali privatno ne radi kao Mpo, samo u bolnici, da je ogromna gužva u nje i da se puno čeka.. reci mi molim te svoje iskustvo, jesi dugo čekala konzultacije i jel dugo čekaš kada dolaziš u nje ? Meni je Poljak isto super, vidi se da je čovjek stručnjak, među prvima se počeo baviti tim u St, Šparac je od njega učio..za sad se potrudio i ovaj put mi je izmjene neke uveo..pa sad...imam još 2 smrzlica pa ako ne uspije kod njega razmišljam i ja o promjeni a nemam puno izbora privatno u St.. a ne znam kako bi bolnicu uskladila s poslom, ovdje ja kažem kad mi odgovara termin..sve ima svoje i sad ko će znat..vidjet ćemo..
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22 ET 2 blastice - ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
Love nek crtica tamni 🤞🙏, sad svako jutro u isto vrijeme testiraj i upoređuj i nama zalijepi slikicu 😀
Flowerson, KacushaI ostale curke hvala na navijanju 😘😘❤️❤️
Tikvica ,StelaUZVje super, nema cisti, endo tanak, antralci se jasno vide. Dobila sam za početak 200ij gonala, spomenuo je da će nakon UZVa 7dc ovisi što vidi možda dodati koji Menopur ili ostati samo na Gonalu, ne voli baš unaprijed prognozirati ništa 😁.
Npelicato nije M, jer da bi dobila pravu M moraš proći sve faze ciklusa, dakle folikularnu fazu, pa ovulaciju pa lutealnu fazu i ako ne dodje do spontane trudnoće nastupa M. To se tijelo još cisti.. ❤️
Jokaanek crtica tamni 🤞, dajte slike vi koje se testirate 😀😍
Saniii kako se stavljaju slikice
Za stavljanje slika imaš uputu na prvoj stranici 🙂.
Za mthfr sam htjela naglasiti i ne daje se nmh ni andol jer je to mutacija vezana za apsorpciju folne kiseline, i ako imaš tu mutaciju koristi se aktivna folna umjesto obične. Ostale mutacije su vezane za trombozu i nmh..
Maslačak navijati ćemo da oba folikula sadrže js 🙏🤞, a ti si već počela sa pripremama pa tako ima da se obje i implantiraju 😀😘
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Anci hvalaaa! 🙏🤞❤️🥰
Čula sam da su ona i dr Mrsic u Kbc Split najbolji i da je Marusic otvorila i privatno ali privatno ne radi kao Mpo, samo u bolnici, da je ogromna gužva u nje i da se puno čeka.. reci mi molim te svoje iskustvo, jesi dugo čekala konzultacije i jel dugo čekaš kada dolaziš u nje ? Meni je Poljak isto super, vidi se da je čovjek stručnjak, među prvima se počeo baviti tim u St, Šparac je od njega učio..za sad se potrudio i ovaj put mi je izmjene neke uveo..pa sad…imam još 2 smrzlica pa ako ne uspije kod njega razmišljam i ja o promjeni a nemam puno izbora privatno u St.. a ne znam kako bi bolnicu uskladila s poslom, ovdje ja kažem kad mi odgovara termin..sve ima svoje i sad ko će znat..vidjet ćemo..
Je je,ja nisam išla privatno baš sam išla u bolnicu odmah na prvi pregled. Čekala sam nekih 2- 3 mjeseca za prvi pregled, zatim me naručila u ovulaciji taj mjesec da dođem zbog ciste,pa me poslala i na histeroskopiju i odma sam to išla napravit privatno. Kontrola iza histeroskopije i odma mjesec iza započeto. Ide brzo nema liste čekanja ko što sam ovdje čitala. A stvarno nisam išla privatno kod nje. Kad je njen red u ambulanti za folikulometriju dođe se brzo na red. U prosjeku sam čekala od 1 - 2 Al mi nije problem. Inače su im folikulometrije od 8 ipo pa nadalje
👦 -43, zdrav ko dren
Kbc Split :
1/25- 1.FET beta 👎
Sortiraj odgovore
Najstariji