Npelica, Hope, Flo ❤️❤️❤️Flo, tocno znamkak ti je, ovo vfijeme ubija, mene je isto u tjedan dana boljela valjda 5, uzas. Taman ti prosle mucnine eto sad glavobolja😫
Nadam se da ce sesti prije ustabilit i da stanu vise te tegobe da mozes uzivat 🥰
Mučnine me više ne muče toliko, mirisi mi smetaju, al to mogu već pomalo hendlat. Al glava me boli već danima, počela sam strahovat da imam neku težu dijagnozu🙉zaspem s glavoboljom, probudim se s glavoboljom. Al sad vidim da nisam jedina pa je valjda "sve ok".
Draga Flowerson, meni kad su mučnine stale, onda su počele glavobolje. To ti je još jedan podsjetnik da si trudna 😊!
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Evo da se i ja prijavim među čekalice. Imala sam FET 17.04.23. dvije blastice. Prvi put su mi radili svjež ET, 1 trodnevni embrij 03.02.23. Nažalost nije uspjelo, beta je 14.02. iznosila 1.91.
Zato sam ovaj put toliko uplašena.
Danas mi je 7 dnt.
Pozdrav i dobrodošla Dada,
Nemoj se plašiti, svaki je postupak drugačiji, tako da, to sto prošli put nije uspjelo ne znaci da ovaj put neće.😅. Sada si ipak bila na FET-u i tijelo je odmornije, pa sigurno i to igra neku ulogu u svemu…Gdje si bila na postupku, osjećaš li ti kakve simptome?
I meni je danas 6 dan, nakon FET-a. 🤞🏻
Hvala na ohrabrenju. Razmisljala sam koje simptome da opisem, ali bas nekako nemam neke posebno izrazene. U jednom trenutku osjecam sve, a u drugom sve nestane. Grudi su me od jucer ili prekjucer pocele boljeti. I mislim da me blago bole leda od prekjucer. Osjecam izrazenije mozda mirise. Ali sve nekad pomislim da to sama sebi umisljam. Prvi put kada sam bila u postupku, dobila sam tri dana nakon prestanka terapije. Sada mi po kalendaru pada sutra mjesecnica, ne daj Boze da dode. Ali sada kada sam rucala tako me stomak zaboljeo i oblio me znoj kao da cu svaki cas procuriti, medutim hvala Bogu nista, ni na papiru.
Mi smo postupak radili u Sarajevu. Moj suprug ima opstruktivnu azospermiju, a ovdje dolazi doktor iz Turske poznati urolog i androlog, pa mu je on radio microtesu. Ja sam imala 15 js. Oplodilo se 11, razvilo 8. Jedan su mi vratili radi moje materice, imam dijagnozu uterus duplex. A drugi koji je bio pripremljen za vracanje pa ostavljen ipak da se razvije do 5 dana je prestao se razvijati. Tako da me to tada deprimiralo i obeshrabrilo. Sada za FET su odlucili da odlede mojih 6 smrzlica i puste ih da se razviju do 5 dana. Dva su vratili, a dva pustili da vise da li ce se dalje razvijati medutim nisu bili dobri za zalediti. Dva su u startu otpala. Tako da sada nemam smrzlica pa sam jos nekako vise prestrasena.
👩❤️👨 oboje 1990
Azospermija
Uterus duplex
1. IVF - 15js, ET 03.02. jedan trodnevni embrij, beta 14.02. = 1.91, 6 ❄️
2. FET 17.04. - odmrznuti svi smrzlici i pusteni do blastica - 2 prezivjele blastociste vracene, bez ❄️, cekamo betu 02.05. , Clearblue 27.04 +, 28.04. Beta = 6,4
Zanima me, da li je ijednoj cekalici doktor ikad objasnio sta kada beta bude 1.9, 2 ili 2.5, da li je to ipak znak da se nesto desilo u organizmu? Pogotovo recimo ako ne primamo nikakve dodatke sa hCg hormonom. Jer nesto je ipak trebalo i tu sitnu kolicinu hormona izluciti, zar ne?
👩❤️👨 oboje 1990
Azospermija
Uterus duplex
2. FET 17.04. - odmrznuti svi smrzlici i pusteni do blastica - 2 prezivjele blastociste vracene, bez ❄️, cekamo betu 02.05. , Clearblue 27.04 +, 28.04. Beta = 6,4
Evo da se i ja prijavim među čekalice. Imala sam FET 17.04.23. dvije blastice. Prvi put su mi radili svjež ET, 1 trodnevni embrij 03.02.23. Nažalost nije uspjelo, beta je 14.02. iznosila 1.91.
Danas mi je 7 dnt.
Nemoj se plašiti, svaki je postupak drugačiji, tako da, to sto prošli put nije uspjelo ne znaci da ovaj put neće.😅. Sada si ipak bila na FET-u i tijelo je odmornije, pa sigurno i to igra neku ulogu u svemu…Gdje si bila na postupku, osjećaš li ti kakve simptome?
Da li osjecas ti neke simptome i da li je u pitanju trodnevni lli petodnevni? Kada je predvidena beta? Drzim fige 🤞
👩❤️👨 oboje 1990
Azospermija
Uterus duplex
Love83
Meni je ovo prvo saznanje, ali imati ću na umu. Ahaaa, vidim ti u potpisu da je to bila prirodna trudnoća, a dijete ti je onda već veliko, bas mi je drago..🙂 Sada ne možete prirodno ili jednostavno ne ide?
Daaa, tako je točno i meni bilo, i nema šanse da me taj osjećaj prevari…Pogotovo jer nemam uopće prisutne PMS simptome, i onda se to ne može fulati.
Je velika moja cura, sad smo frendice, pubertet proživljavamo i molim se bogu da prezivimo🤣🤣
Ona je iz prvog braka, ovo mi je drugi brak, on nema djece, a ja sam oduvijek htjela bar dvoje, pa eto ako Bog da..bar da znam da sam sve učinila..
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Dada1907
Danas mi je 7 dnt.
Da li osjecas ti neke simptome i da li je u pitanju trodnevni lli petodnevni? Kada je predvidena beta? Drzim fige 🤞
Draga Dada,
Meni ovo zvuci vrlo ohrabrujuće, čim su grudi počele boluckati i oticati to je svakako pozitivan znak. Plus taj osjećaj napetosti dolje kao da ćeš svaki tren procuriti, mirise mi na pozitivan ishod. Meni je tako bilo prvi put kada je nažalost Beta bila preniska..ali svakako sam se osjećala “drugacije” i točno sam znala da je nešto. Vraćene su mi trodnevne ali sam imala FET u prirodnom ciklusu. Koji vam je ovo pokusaj u životu?
Meni četvrti, pa sam rekla ako i sada ponovno ne uspije, odmah ću krenuti idući ciklus u novu stimulaciju…nema mi druge…Ne treba se ničeg bojati jer je svaki neuspjeh novi korak ka uspjehu..😅
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
2 su vracene - Beta - ništa
04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
Beta - ništa
06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️
Danas mi je 7 dnt.
Hmm, neke značajne simptome bas i ne. Jedino kada se skroz umirim pa krenem osluškivati tijelo, ali mislim da je to vise u glavi. Beta mi je 2.5., kada bi trebala dobiti i menstuaciju, pa ćemo vidjeti sto će prije…
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
Beta - ništa
06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️
Danas mi je 7 dnt.
Kada su tebi rekli vaditi betu i koji dan su vraćeni embriji? Držimo si figeee🤞🏻🫶🏻
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
Beta - ništa
Love83
Meni je ovo prvo saznanje, ali imati ću na umu. Ahaaa, vidim ti u potpisu da je to bila prirodna trudnoća, a dijete ti je onda već veliko, bas mi je drago..🙂 Sada ne možete prirodno ili jednostavno ne ide?
Daaa, tako je točno i meni bilo, i nema šanse da me taj osjećaj prevari…Pogotovo jer nemam uopće prisutne PMS simptome, i onda se to ne može fulati.
Je velika moja cura, sad smo frendice, pubertet proživljavamo i molim se bogu da prezivimo🤣🤣
Ona je iz prvog braka, ovo mi je drugi brak, on nema djece, a ja sam oduvijek htjela bar dvoje, pa eto ako Bog da..bar da znam da sam sve učinila..
Auuu tebi je onda veselo. Cula sam da je pubertet nekako najzahtjevniji period za roditelje, tako da možda bolje da ni ne pitam dalje..😅🤣. Ali barem imaš svoju životnu saputnicu😍.
Naravno da, treba se boriti i za drugo, probati sve, pa na kraju podvući liniju i napraviti analizu sto i kako..
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
Beta - ništa
Monolena, hvala ti na tvom iskustvu, sad sam mirnija po pitanju toga.. već se pomalo u meni počeo budit hipohondar 😂🙈
Tikvice, hvala ti 🤗
Sretno svima pupicama, jaaako vas je puno, moraju se sad zaredat pozitivni testovi/bete 🤞
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji