Jedna od onih besanih noci kad osjetis simptome menge pa se pitas zasto meni ova muka i zasto u tom jadu su se zaredali djecji rodjendani i krstenja.
Ocu se maknut od svih a zivot trazi sudjelovanje
Los dan, losa noc
Sretno svima, neka bude bolje i dodje sunce nakon kise
Amadeus nisi sama ❤️ prije dva dana sam bila u istom “raspoloženju”. Približava mi se FET, a ne veseli me uopce nego samo povecava strah od nuspjeha🙈 Pritom se samo redaju objave trudnoća u okolini. Grlim ❤️
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
EvaEva, jesi išla na postupak preko HZZO? Pitam jer sam procitala da cu duze cekati ako idem na taj nacin, no ne znam je li taka situacija i u KBC Osijek.
Afrodita06 - ovo za hitan laboratorij nisam znala! Puno ti hvala, moci cu se iskombinirati.
Koliko se cekaju nalazi hormona? Bude li kroz cca par dana-tjedan dana ili bude duze (mjesec dana)? Ne bih htjela ici na prve konzultacije bez ikakvih nalaza, pa gledam da vecinu toga odradim prije nego dogovorim prve konzultacije s dr. Abicic.
Da, racunam da cu odraditi samo konzultacije do kraja lipnja, vjerujem da ce svi lagano krenuti na GO. Ali nekako se nadam da bih mozda prvi IVF mogla planirati za srpanj, iako su i tada godisnji... Znam da sam nestrpljiva, ali moram imati neki plan i nesto cime okupirati misli jer inace imam osjecaj da stojim u mjestu, sto me izluđuje...
Amadeus, jako mi je poznat osjecaj... Kad osjecas da ces dobiti, a ne zelis... I to vec ne znam koji put... Osjecala sam se svaki put kao da me vlastito tijelo izdaje. A ne mogu se nikome od bliznjih povjeriti jer jednostavno ne razumiju. Dosta mi je bilo slusati "Nemoj razmisljati o tome, dogodit ce se kad se najmanje budes nadala, sve je u glavi, opusti se...". Djecje rođendane, krstenja i sl. neces moci izbjeci u potpunosti, ali pokusaj zaobici ako mozes (posaljes muza umjesto tebe ). Postalo mi je lakse kada sam osvjestila da necu raditi nista na svoju stetu da bih udovoljila ocekivanjima. Znam da zvuci malo grubo, ali meni je pomoglo... Razumijem, grlim...
👩 37, sterilitet, oba neprohodna jajovoda, AMH 11
🧑 34, hyperspermia
Planiranje trudnoće od 01/2022
1. IVF 06/2023, Ovaleap 150, Orgalutran; 21.06. ET 1x morula,🐧🐧🐧🐧, beta 05.07. - neg
FET (07/2023) 1x blastica, beta 01.08. - neg
Histeroskopija (03/2024)
FET (07/2024) 1x blastica, beta 19.07. - neg
Sretno danas svima koji imaju nešto ❤️❤️❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Kako si danas?
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Kako si danas?
Ej mila ❤️
Bolje nego jučer, ali iscrpljena. Spavala sam 14 sati. Jučer sam se na kraju psihički slomila, plakala sam ko nikad valjda.. ali eto. Prošlo je. Za koji dan ću bit bolje.. ❤️
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
Kako si danas?
Ej mila ❤️
Bolje nego jučer, ali iscrpljena. Spavala sam 14 sati. Jučer sam se na kraju psihički slomila, plakala sam ko nikad valjda.. ali eto. Prošlo je. Za koji dan ću bit bolje.. ❤️
Da, to je sve normalno jer tek onda postaneš svjesna da je stvarno kraj, al bit ćeš dobro. Moj savjet ti je da ne tuguješ predugo za onim što se dogodilo, tako je moralo bit i samo gledaj prema naprijed jer te čeka tvoja beba. ❤️ Nakon pobačaja sam pila svaki dan po dvije šalice čaja od vrkute pa evo, možeš probat. Ne znam koliko mi je to stvarno pomoglo, al imala sam odmah sljedeći savršen ciklus i u njemu ostala trudna.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Kako si danas?
Ej mila ❤️
Da, to je sve normalno jer tek onda postaneš svjesna da je stvarno kraj, al bit ćeš dobro. Moj savjet ti je da ne tuguješ predugo za onim što se dogodilo, tako je moralo bit i samo gledaj prema naprijed jer te čeka tvoja beba.❤️ Nakon pobačaja sam pila svaki dan po dvije šalice čaja od vrkute pa evo, možeš probat. Ne znam koliko mi je to stvarno pomoglo, al imala sam odmah sljedeći savršen ciklus i u njemu ostala trudna.
Hvala ti ❤️ a uzet ću si koji dan, jer tek sada sam svjesna svega, moram malo to sve procesuirat.. I nakon toga, idemo dalje. 🤗
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
EvaEva, jesi išla na postupak preko HZZO? Pitam jer sam procitala da cu duze cekati ako idem na taj nacin, no ne znam je li taka situacija i u KBC Osijek.
Afrodita06 - ovo za hitan laboratorij nisam znala! Puno ti hvala, moci cu se iskombinirati.
Koliko se cekaju nalazi hormona? Bude li kroz cca par dana-tjedan dana ili bude duze (mjesec dana)? Ne bih htjela ici na prve konzultacije bez ikakvih nalaza, pa gledam da vecinu toga odradim prije nego dogovorim prve konzultacije s dr. Abicic.
Da, racunam da cu odraditi samo konzultacije do kraja lipnja, vjerujem da ce svi lagano krenuti na GO. Ali nekako se nadam da bih mozda prvi IVF mogla planirati za srpanj, iako su i tada godisnji… Znam da sam nestrpljiva, ali moram imati neki plan i nesto cime okupirati misli jer inace imam osjecaj da stojim u mjestu, sto me izluđuje…
Amadeus, jako mi je poznat osjecaj… Kad osjecas da ces dobiti, a ne zelis… I to vec ne znam koji put… Osjecala sam se svaki put kao da me vlastito tijelo izdaje. A ne mogu se nikome od bliznjih povjeriti jer jednostavno ne razumiju. Dosta mi je bilo slusati "Nemoj razmisljati o tome, dogodit ce se kad se najmanje budes nadala, sve je u glavi, opusti se…". Djecje rođendane, krstenja i sl. neces moci izbjeci u potpunosti, ali pokusaj zaobici ako mozes (posaljes muza umjesto tebe). Postalo mi je lakse kada sam osvjestila da necu raditi nista na svoju stetu da bih udovoljila ocekivanjima. Znam da zvuci malo grubo, ali meni je pomoglo… Razumijem, grlim…
Da, naravno, sve preko HZZO-a.
Tako sam ti ja prošle godine išla u FET u 7. mj jer je embriologinja u 6. mj bila na GO, 7. mj su i prof i ona radili i onda su u 8. druga polovina opet bili na GO. Pa sam iskoristili taj 7. mj. za FET. i taj mjesec im je bio jako uspješan, puno ostvarenih trudnoća.
Pretpostavljam da u 9. bude veća gužva...
I još nešto. Spominje se na odjelu da će biti ulaganja većih u laboratorij, pa da provjeriš kad planiraju radove i hoće li raditi cijelo vrijeme lab ili kako...
Razumijem te za ovo da moraš imati plan, isto mi je bilo. Pomoći će ti da kreneš već sad s onim što ti možeš, suplementacija, zdrava prehrana, vježbanje...
Provjeri si štitnjaču, željezo, D vitamin-to ti možda nitko neće ni reći na konzultacijama. I već tada ćeš se osjećati kao da nešto konkretni je radiš po tom pitanju. A uputnice i ostalo za pretrage možeš riješit ovih dana, pa čim dobiješ M vadi krv i sve ostalo poriješavaj...
👰34,
🤵37,
2 x vanmaternička,
3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
8.8. UZV ❤️ i manji hematom
Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...
Jedna od onih besanih noci kad osjetis simptome menge pa se pitas zasto meni ova muka i zasto u tom jadu su se zaredali djecji rodjendani i krstenja.
Ocu se maknut od svih a zivot trazi sudjelovanje
Los dan, losa noc
Sretno svima, neka bude bolje i dodje sunce nakon kiseAmadeusnisi sama ❤️ prije dva dana sam bila u istom “raspoloženju”. Približava mi se FET, a ne veseli me uopce nego samo povecava strah od nuspjeha🙈 Pritom se samo redaju objave trudnoća u okolini. Grlim ❤️
E da tako i kod mene, zaredale se vijesti okoline o prinovama, a ja u svojim brigama, baš je to katastrofa, osjećam se ponekad da jel moguće da sam zločesta jer se ne mogu toliko veseliti zbog drugih...
Mene je inače zvala sad embriologica, od 4 oplođene 3 se odlično dijele, jedna joj nije perspektivna, uglavnom vratila bi sutra 2 (3 dan), a tu jednu bi pustila ako uspije do blastociste pa ju zamrznula, 🤞
👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
2016 vanmaterična
2017 ivf 1 j.s.beta ❌
2019 6j.s - icsi 1 blastica beta ❌
2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj u 19 tjednu malformacija ploda
4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
Fet 6mj 2023,beta 07.07. ❌
04/2024 18 oocita, 11 oplođenih, 6 blastica
17.04. ET 2 blastice
30.04.2024 beta ❌
(4 smrznute 2 +2) ❄️❄️❄️❄️
Fet 10/2024 ❌
Fet 11/2024❌
Kako si danas?
Ej mila ❤️
o misa mu 😔. Danas je novi dan. Brzo ce to biti iza tebe. Onda idemo dalje. 😍🥰🫶
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Sortiraj odgovore
Najstariji