https://ibb.co/R3DXjzY
Moj plus 4.4.2022. i pracenje dalje po danima.
https://ibb.co/8r95Q1G
I evo ih sada 💗💗
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
I evo ih sada 💗💗
Veliki hug i pusa za vas 😌🤗❤️❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Eto, i kad kažem da mi nitko ne vjeruje što sam sve pokušala. 😔😔
700 kal uz akupunkturu za mršavljenje u poliklinici Pintarić. Tko ne vjeruje neka nazove i provjeri. Dobiješ njihovu dijetu od 700 kal koja ima 4 obroka. Objasnili su mi sve da iako neću biti gladna, trebam imati 4 obroka, da metabolizam radi. Držala sam se. Rezultata baš i nije bilo
Fitnes Anny, pokušala. U 2 mj samo 2 kg. Ponovno razočaranje da nakon one muke od treninga, nema željenih rezultata.
Cijeli život sam "jača" i ni jedna dijeta, ni ništa nije mi uspjelo. Zato što nakon 2 mj nemam skoro nikakvih rezultata uz mučne treninge i odricanja u hrani. I tko ne bi bio razočaran?? A ovo "samo malo smanji" kod mene ne daje apsolutne nikakve rezultate. Ali ti nitko ne vjeruje. To je ono što isto boli.
👩40, 👱♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc
Cure s lijepim vijestima, čestitke!!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳
Lucky, i ostale s transfera, sretno!!! 🤞🤞🤞
Razumna, koji dr ti je propisao taj lijek za mršavljenje? Ja bih otišla nekome za metabolizam općenito jer mislim da je moj jako usporen i sprema sve što pojedem jer jako rijetko imam stolicu, ali ne znam koji će me liječnik shvatiti ozbiljno. Do sad svi samo preporučuju vježbu i dijetu, ali pokušala sam dijetu sa 700 kcal i nisam mršavila.
Moj ginekolog - endrokrinolog. Može ti ga propisati i dr opće prakse ako imaš bmi veći od 35, što ja na žalost imam i time mi je ugroženi zdravlje.
Što se tiče dijete od 700kal, znam kako ti ja sam od Božica do prije 2 tjedna bila na 1000kal i nisam ni kile skinula.
Nemam bmi veći od 35, moj je 30. A ovo da nisi ništa skinula, vjerujem ti jer sam isto prolazila nekoliko puta. I to je ono što te obeshrabri. Nadam se da ćeš uspjeti na kraju. 🤞
Ostali nalazi u redu.
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
Stela, od konzultacija za postupak, do postupka imala sam možda 3 tj, ni toliko jer nisam popila cijelu karticu kontracepcijskih i dr je rekla da u tom vremenu moram smršaviti. 🤯 Kako osim nekim rigoroznim načinom?? Zaprijetila mi se da će me vagati prije postupka i što sam mogla???
Ostali nalazi u redu.
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
Stela, u potpunosti se slažem s tobom…1200 cal je minimum koje bi svatko trebao unositi, sve ispod toga je izgladnjivanje i tijelo to tako i prepozna.
Sve je to super i ja bi voljela gubiti kilogram tjedno i biti zdrava ali sa obzirom da imam 37g nemam 3g da izgubim 30kg. Sam Škvorc mi je rekao da moram djelovati brzo i da odem na keto dijetu samo da sto prije izgubim kilograme.
Što se tiče gladovanja mislim da to nije velika stvar jer puno doktora savjetuje post. 400- 600kal u klinici za debljinu smatraju po post, a post je fantastičan za resertirati organizam. Nakon prvog pobačaj sam dobijala 2kg tjedno, doslovno sam za ručak jela pomfri i zagrebački a za večeru tortu, nisam se vagala i prestala sam trenirati, bas mi je to bilo mračno razdoblje velikog beznađa i tu prazninu u sebi sam probala napuniti hranom. Znala sam da se užasno debljam, vidjela sam to po robi, slikama ali nisam mogla snaći snage da se zaustavim. Trebala mi je godina dana da dodem sebi i točno nakog godinu dana sam se izvagala i vaga je pokazala 127 ili 128kg 🤯. Bila sam šokirana 😱 prvo sam izgubila bebu da onda sam još i napravila debelu babu od sebe i spriječila se da pokušam dobiti bebu. Sama sam sebi zadala auto gol.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Razumna, koji dr ti je propisao taj lijek za mršavljenje? Ja bih otišla nekome za metabolizam općenito jer mislim da je moj jako usporen i sprema sve što pojedem jer jako rijetko imam stolicu, ali ne znam koji će me liječnik shvatiti ozbiljno. Do sad svi samo preporučuju vježbu i dijetu, ali pokušala sam dijetu sa 700 kcal i nisam mršavila.
Moj ginekolog - endrokrinolog. Može ti ga propisati i dr opće prakse ako imaš bmi veći od 35, što ja na žalost imam i time mi je ugroženi zdravlje.
Što se tiče dijete od 700kal, znam kako ti ja sam od Božica do prije 2 tjedna bila na 1000kal i nisam ni kile skinula.
Nemam bmi veći od 35, moj je 30. A ovo da nisi ništa skinula, vjerujem ti jer sam isto prolazila nekoliko puta. I to je ono što te obeshrabri. Nadam se da ćeš uspjeti na kraju. 🤞
Kao da nije dosta što najprirodniju i najlaksu stvar na svijetu (reprodukciju) ne možemo sami doma u krevetu nego moramo hodati po bolnicama i kojekakvim klinikama još ucijene da neces moći dobiti ni šansu da imaš dijete ako na silu ne smršaš. I to su doktori 🤮. I sama sam to prošla kod dr Sirovec i kod dr Škvorca. A kod koje si ti to fine doktorice bila?
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
I evo ih sada 💗💗
Preslatke bebe ❤️
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Stela, od konzultacija za postupak, do postupka imala sam možda 3 tj, ni toliko jer nisam popila cijelu karticu kontracepcijskih i dr je rekla da u tom vremenu moram smršaviti. 🤯 Kako osim nekim rigoroznim načinom?? Zaprijetila mi se da će me vagati prije postupka i što sam mogla???
Ja ne kažem da je tebi ne vjerujem znam i sama kako je teško skinuti kile pogotovo kada one teško idu dole ali ne treba odustati, sve je meni jasno da liječnici traže neka insta rješenja jer misle da su popili pamet svijeta... nažalost dns je pretilost bolest ali ju nitko tako ne gleda svi misle gledaj ju kolika je sigurno ždere, sama sam to prošla, ali ne treba odustati ja sam u prvih mj dana izgubila faking kilu i pol i mislim si pa tko je tu lud ubijam se, hodam, vježbam, važem hranu a ono kita, da oprostiš, ali sam u obimu jako pala doslovno u 2 mj stomak mi je bio manji za 12 cm, a skinula 2 i pol kile ali nisam odustala jer sam prije toga odustala odmah nakon mj dana... ja tebi ne pametujem da me krivo ne shvatiš samo kažem da za IR to nije zdravo niti za tebe općenito, nikakva loša namjera 😁
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Kao da nije dosta što najprirodniju i najlaksu stvar na svijetu (reprodukciju) ne možemo sami doma u krevetu nego moramo hodati po bolnicama i kojekakvim klinikama još ucijene da neces moći dobiti ni šansu da imaš dijete ako na silu ne smršaš. I to su doktori 🤮. I sama sam to prošla kod dr Sirovec i kod dr Škvorca. A kod koje si ti to fine doktorice bila?
Skoro kod svih kod kojih sam bila. 🤷 Svi vide samo kile kao problem. A to što ih ne mogu izgubiti ni na koji način, to nije problem?? 😥
Ostali nalazi u redu.
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji