Hvala, Panda 😊🥰!
Anii208, ja bih ti htjela samo reći da ja imam lošeg iskustva s D Vitalom. Meni ga je isto doktor pripisao dok sam bila krenula u Petrovoj. Mjesec i pol sam ga uzimala dva puta tjedno i utrostrucio se, iako i dalje nisam dosegla ni prihvatljivu donju granicu. Nakon toga me prebacio na jednom tjedno i tu svako poboljsanje staje. Iako sam ga trazila da me vrati na vecu dozu nije htio, nego je rekao da idem u solarij. I onda mi je blokirao bilo kakva daljnje pretrage. Cak me ni na prohodnost jajovoda nije htio slati dok ne rijesim D vitamin. E i onda sam pukla i otisla privatno. Izgubila godinu i pol na Petrovoj, a ni na jedan postupak nisam isla. Zadnja dva mjeseca sam pila Oleovit 15 kapi dnevno i konačno imam normalan D vitamin 😊.
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Roxy, super broj!
Čestitam curama s dobrim betama.
Netko je par stranica prije pričao poboljšanju AMH-a. Moj Amh se povećao u godinu s 27 pmol na 32 pmol što nije beznačajno. Nisam nikad uzimala ni kontrolirala vitamin D tako da čisto sumnjam da ima veze s tim, jedino od dodataka prehrani sam uzimala fertilup. Vitamin D planiram kontrolirat ovih dana, uzimala sam ga kraći period od 4.mjeseca male doze svakodnevno (nakon povećanja amh), nešto što nije van preproučenih okvira, sad ga više ne uzimam jer sam skoro svaki dan satima na moru.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Hvala, Panda 😊🥰!Anii208, ja bih ti htjela samo reći da ja imam lošeg iskustva s D Vitalom. Meni ga je isto doktor pripisao dok sam bila krenula u Petrovoj. Mjesec i pol sam ga uzimala dva puta tjedno i utrostrucio se, iako i dalje nisam dosegla ni prihvatljivu donju granicu. Nakon toga me prebacio na jednom tjedno i tu svako poboljsanje staje. Iako sam ga trazila da me vrati na vecu dozu nije htio, nego je rekao da idem u solarij. I onda mi je blokirao bilo kakva daljnje pretrage. Cak me ni na prohodnost jajovoda nije htio slati dok ne rijesim D vitamin. E i onda sam pukla i otisla privatno. Izgubila godinu i pol na Petrovoj, a ni na jedan postupak nisam isla. Zadnja dva mjeseca sam pila Oleovit 15 kapi dnevno i konačno imam normalan D vitamin 😊.
Ja još nisam kontrolirala koliki mi je trenutno vitamin d, budem poslije mora. A kod kojeg si dr bila u Petrovoj? Isto kod dr.V? Meni je amh jako nizak tako da ne znam baš da ja imam vremena čekat godinu i nešto za prvi postupak🙈 Ne znam ima li smisla uz d vital da uzimam jos te kapi sto si ti uzimala.
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Hvala, Panda 😊🥰!Anii208, ja bih ti htjela samo reći da ja imam lošeg iskustva s D Vitalom. Meni ga je isto doktor pripisao dok sam bila krenula u Petrovoj. Mjesec i pol sam ga uzimala dva puta tjedno i utrostrucio se, iako i dalje nisam dosegla ni prihvatljivu donju granicu. Nakon toga me prebacio na jednom tjedno i tu svako poboljsanje staje. Iako sam ga trazila da me vrati na vecu dozu nije htio, nego je rekao da idem u solarij. I onda mi je blokirao bilo kakva daljnje pretrage. Cak me ni na prohodnost jajovoda nije htio slati dok ne rijesim D vitamin. E i onda sam pukla i otisla privatno. Izgubila godinu i pol na Petrovoj, a ni na jedan postupak nisam isla. Zadnja dva mjeseca sam pila Oleovit 15 kapi dnevno i konačno imam normalan D vitamin 😊.
Ja još nisam kontrolirala koliki mi je trenutno vitamin d, budem poslije mora. A kod kojeg si dr bila u Petrovoj? Isto kod dr.V? Meni je amh jako nizak tako da ne znam baš da ja imam vremena čekat godinu i nešto za prvi postupak🙈 Ne znam ima li smisla uz d vital da uzimam jos te kapi sto si ti uzimala.
Da, bila sam kod dr. V. Ne mora biti da ces i ti toliko vremena izgubiti tamo, ja sam prvo bila kod jedne doktorice ali sam se prebacila od nje k njemu jer mi je svaki puta davala drugacije informacije za istu stvar i jednostavno nisam imala povjerenja u nju. Gle, dr. V. je stvarno stručan, ali to što prepisuje D Vital je krivo jer su istraživanja pokazala da je bolje svaki dan uzimati kapi od manje jedinica, nego jednom tjedno puno jedinica. Tijelo s D Vitalom bude naglo boostano, al dio toga tijelo vjerojatno odbaci jer nema gdje skladištiti tu kolicinu, a ostatak se kroz par dana istrosi, i onda pola tjedna ne dobivas novu dozu. S ovim kapima ili sprejevima imas svaki dan lijepu kolicinu D vitamina. Ja bih na tvom mjestu ga zamolila da ti da recept za Oleovit. Ja kad sam to bila kod njega nisam imala pojma o ovome svemu i slijepo sam mu vjerovala. Cak sam bila mislila i da imam neku bolest koja me sprječava da upijam D vitamin. Well, samo mi je trebala dobra terapija. Za Oleovit mi je rekao moj dobri prijatelj koji sada radi kao liječnik. Ispada da samo stara garda daje taj D Vital. Nemoj nikako miješati različite lijekove, samo uzimaj jedan.
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Roxy draga sretno, odlican broj, neka ih se sto vise oplodi 🤞❤❤❤😘 usla sam samo da vidim jesi li se javila 🌹
Curke s dobrim betama i vijestima cestitke, ovih dana sam lose pa slabo stignem upratiti bilo sta..❤❤
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Roxy sretno!!! 🤞🥰
Maluma, Avocado, Jasmine čestitke na urednim pregledima!!! 🥳❣️😘
Slavice još malo. 🤭🥰 Sretno do kraja i da sve prođe kako treba. 🤞💓
Kacusha Gdje nastavljaš na jesen? Sorry ako si napisala jer sam se pogubila. Baš čitam tvoj potpis pa vidim da si više klinika prošla.
Stela ma ponovit ću ja za tebe još jednom. 🤭 Idem na obradu za trombofiliju, imunologiju, kariogram i histeroskopiju. Da vidimo jel se tu krije problem neuspješnih implantacija. Nadala sam se i ja da će me iznenaditi ovaj put, ali neće pa neće. 😅
Vracam se kod Škvocra, tj. dr. Lane 😊 Oni su imali prvi termin, a ne da mi se cekati tako dugo. Sretno na pretragama 💖😘🌈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
annboleyn razgovarala sam sa doktorom vec ovde u Nemacoj o mogucnosti DuoStim protokola i u tri ciklusa smo pratili i drugi deo ciklusa da eventualno probamo tu opciju, ali na zalost kod mene jednostavno nema antralaca. AMH mi je sada vec na 0,09 i nesto malo antralaca sto imam (2-3) uglavnom se nadje na pocetku ciklusa. Na pregledu koji sam imala i u klinici na Kipru gde sada idem (na zalost zakonski muzevljev materijal mora ostati tamo, nije dozvoljen transport bilo gde drugde) ginekolog je potvrdio isto stanje - poslednji put 3 antralca na pocetku ciklusa. Mozda cu da ga zamolim da me i on pogleda i posle punkciije. Hvala sto si me podsetila. Najiskrenije, ja sam vec digla ruke od mojih j.s. 😆i vec sebi sve u glavi slozila da ce to mnogo bolje biti sa mladjom donorkom. Ogromno mi je olaksanje sto je kod muza pronadjen materijal, jer nama mnogo znaci da genetski dete bude bar od jednog od nas. Moj muz je sve ove godine bio predivan❤️ i potpuno okej sa tim da koristimo donora, dok smo mislili da kod njega nema sa cim da se radi. Isto tako se i ja sada osecam, okej sam da koristimo donorku, kad kod mene vec ne funckionise. Mislim da bismo bili mozda malo tuzni da bas ni jedno od nas ne moze da koristi svoj materijal
Uvjerena sam da ce vam sada uspijeti i drzim sve moguce fige 💕🌈🍀
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
Roxy odlican broj 🥚🥚😘
EvaEva drzimo fige za male twinse 💕
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Roxy sretno!!! 🤞🥰
Maluma, Avocado, Jasmine čestitke na urednim pregledima!!! 🥳❣️😘
Slavice još malo. 🤭🥰 Sretno do kraja i da sve prođe kako treba. 🤞💓
Kacusha Gdje nastavljaš na jesen? Sorry ako si napisala jer sam se pogubila. Baš čitam tvoj potpis pa vidim da si više klinika prošla.
Stela ma ponovit ću ja za tebe još jednom. 🤭 Idem na obradu za trombofiliju, imunologiju, kariogram i histeroskopiju. Da vidimo jel se tu krije problem neuspješnih implantacija. Nadala sam se i ja da će me iznenaditi ovaj put, ali neće pa neće. 😅
Vracam se kod Škvocra, tj. dr. Lane 😊 Oni su imali prvi termin, a ne da mi se cekati tako dugo. Sretno na pretragama 💖😘🌈
Hvala ti. ❤️ Baš sam te htjela pitati dojam za Škvorc jer razmišljam barem 1 postupak iskoristiti u jednoj od privatnih klinika na teret HZZO-a. U izradi sam planova pa prikupljam sve korisne informacije. 😊 I zaista se nadam da će ti taj biti zadnji (i uspješan naravno). Vidim da si već jako puno prošla. Puno sreće ti želim. 🤞🍀🥰
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Roxy svaka cast! To je odlican broj! Cekamo sutra nestrpljivo da nam javis koliko ih se oplodilo 🤞🤞🤞
Kratko pitanje za forumasice za duzim stazom. Da li neka zna gde nam je Nikitta i sta je sa njom? Jel se scrod oporavila? I pored svega sa cime je morala da se bori uvek je bila tu za sve nas, motor pokretac ❤️
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji