Drage dame, lavice, kraljice..kako da vss nazovem…
Citam vas nekoliko dana. Samo.oko 200tinjak zadnjih postova
Svaka cast kako ste podrska jedna drugoj. Predivno je to citati. Nova sam(ovde)-stara ja..
Necu o godinama jer me blam, sta uopce trazim ovdje…kraj vas mladih.
Citam sve. Nista ne kontam, skracenice i sl.. znacenja/tumacenja..
Ali eto..bila kod gin.dragi i ja vec neko vrijeme pokusavamo, ne ide.
Gin.mi dala uputnice za 100 pretraga i vadjenja krvi.
Kao i uputnicu za humanu reprodukciju u OS.
Toliko sam.zbunjena da ne znam nista… dal prvo tamo zvati..jer pise na uputnici pregled i misljenje..ili cekati sve nalaze, pa s njima..
Pricala ginekologinja…al od šoka i stresa..i straha, ja nista zapamtila nisam.
Ono..malo se jadam, ne zamerite. Uhvatio me neki plač ..uzas.
No, da ne duljim..podrska svima vama, stvarno ste lavice… 🙏💜
Dobrodošla i još brže otišla na lijepse teme 😊
Pročitajte si par prvih stranica ovog foruma, puno toga će biti jasnije..
A što se tiče nalaza, najbolje ako već imate sve uputnice, obavite to prije nego se naručite na humanu. Pa dođete spremni na konzultacije.. 😊 pitajte tu što vas zanima, ovdje su ženskice hodajuće enciklopedije. Sretno vam od ❤️! 🤞🙏
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Ajme cure koliko PUPICA!!!
Ovo ce biti najace proljece na nasem forumu, neka sve propupamo!! 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
La3arica, Mehroi Kayaneka se mrvice snazno prime! 🙌🏻💖
Tikvicenadam se da ce se barem biti te tri ako ne i jos veci broj i da je to taj napokon pravi protokol! 🙌🏻💪🏻💪🏻😍
NPelicazelim ti svu srecu sutra na ultrazvuku! 🥰🤭
Hvala ti draga 💜💜 sretno tebi sutra🤗 neka se mrva primi 🤞🙏
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
Sani iskreno još je rano za paranoju i nestrpljivost 🤣🤣🤣 pitaj me idući tj 🤣🤣 joj nema goreg od alergija, nažalost ne znam što ima prirodno da pomaže 😳
Kacusha meni je ljepše živjeti u neznanju da sam pupo 🤣🤣 eventualno dan pred betu ću pišnuti🙈 probaj prije nego se pikneš staviti led da ti malo utrne meni je pomoglo za Fragmin koji baš ima tupu iglu i peče ali kada prije pikanja držim led onda ništa ne osjetim 🤣🤣
Fashionista sutra je transfer? Ako je sretno neka se mrva čvrsto primi 🙏🤞🤗❤️
NPelica sretno sutra 🤞🙏🤗❤️
Hvala ti mila 💜
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
Stela Emili sad već pici kao velika po gradu, bere cvijeće 😍😊🌼 ti onda nećeš piskiti test?
Sani pa trenutno planiram piskiti u ned ujutro čisto zbog muza i posla. Iako ono standardno mislim da ništa od toga. 😁😂 Od Prolutexa me dosta boli mjesto uboda iako nemam nikakve podljeve. 😕
Da, prolutex boli, tj mjesto uboda boli danima iza, ali ne izaziva podljeve, ja od fragmina imam podljeve 🤷♀️. Stavi led prije i poslije, malkice ublaži. Pratim i držim 🤞🙏 za nedjelju onda, nemoj unaprijed otpisivati 🤗
Stela a imam pusten Nixar ali htjela bi nešto na prirodnoj bazi, ali kako mi postaje neizdrživo pit ću njega 🤷♀️. Pratim te i navijam za ogromnu beturinu 🙏🤗😘
Fashionista fragmin ima tupu iglu plus peče, ali dosta led pomaže, i kod Prolutexa led malo pomaze ali sve se izdrzi 🤗
Lily76 dobrodošla 🤗, procitaj prvih par stranica i uredi potpis da te lakše pratimo. Za pregled trebaš zvat i naručiti se. Ja bih prvo to napravila, a u međuvremenu obavila nesto od pretraga, a ostalo što ne stigneš do konzultacija obaviš do prvog postupka, jer oduži se to sve. Zašto ti je bed za godine? Barem ovdje nisi usamljena, ima nas sa svakakvim dijagnozama i godinama. Uglavnom na postupke preko hzzo-a imaš pravo do navršene 42g poslije moraš na plaćanje.
Bebolina sretno sutra 🤞🙏
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Drage dame, lavice, kraljice..kako da vss nazovem…
Citam vas nekoliko dana. Samo.oko 200tinjak zadnjih postova
Svaka cast kako ste podrska jedna drugoj. Predivno je to citati. Nova sam(ovde)-stara ja..
Necu o godinama jer me blam, sta uopce trazim ovdje…kraj vas mladih.
Citam sve. Nista ne kontam, skracenice i sl.. znacenja/tumacenja..
Ali eto..bila kod gin.dragi i ja vec neko vrijeme pokusavamo, ne ide.
Gin.mi dala uputnice za 100 pretraga i vadjenja krvi.
Kao i uputnicu za humanu reprodukciju u OS.
Toliko sam.zbunjena da ne znam nista… dal prvo tamo zvati..jer pise na uputnici pregled i misljenje..ili cekati sve nalaze, pa s njima..
Pricala ginekologinja…al od šoka i stresa..i straha, ja nista zapamtila nisam.
Ono..malo se jadam, ne zamerite. Uhvatio me neki plač ..uzas.
No, da ne duljim..podrska svima vama, stvarno ste lavice… 🙏💜
Ako ti je tvoja gin dala sve te uputnice odi to sve napravi da imaš spremno za pregled na humanoj.. u međuvremenu nazovi humanu i naruči se za prve konzultacije..
Meni je moja dala samo uputnicu za humanu i nakon konzultacija sam išla dalje na pretrage.
Hvala ti puno.
Moram vidjeti..imam broj za narudzbu.. al nisam nista zapamtila ..ova pretraga taj dan od ciklusa. Ova od-do i sl.
U glavi mi je kaša samo takva.
Ali nazovem u pon, da vidim sto i kako.
Tnx........
Draga Sanii ja sam 46 god.
Unazad 5 hog provela kod kariologa i po hitnima..
Te srce, te zalizak...te tlak..fokusirala se na to sve..
Godine odose... zato vam hvala svima na potpori.
Divne ste
Saniii meni su od tableta uz nixar bile dobre i telfast. Iako mi je jedino ulje crnog kima zbilja pomoglo, ali su mi rekli da ga prestanem piti kad krenemo planirat trudnocu, tako da to i nije bas neka preporuka 🙄 maramice su i moj saveznik 🤧
NPelica sretno sutra na uzv ❤️
Bebolina neka ti aspiracija bude uspješna i bezbolna 🤞
PUPICE nadam se da ste sve dobro ❤️
Lily76 dobrodošla 😊
Znam da ima još neke cure imaju sutra nešto, ali zaboravih 🙈 sretno svima! 🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Te srce, te zalizak…te tlak..fokusirala se na to sve..
Godine odose… zato vam hvala svima na potpori.
Divne ste
Dobro dosla! Stvarno se od srca nadam da ces se ostvariti kao majka! Mi smo ovdje potpora bez obzira na godine! 💖🙌🏻💪🏻 I ja imam prijateljicu koja u tim godinama pokusava ostvariti trudnocu tako da ne brini nisi jedina! 🌸
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Te srce, te zalizak…te tlak..fokusirala se na to sve..
Godine odose… zato vam hvala svima na potpori.
Divne ste
Dobro došla. Od srca ti želim ostvarenje želje.
Tu amo da pomognemo koliko god možemo. ❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Kacusha Hvalaaaa 💞💞💞
Loorna41 hvala puno 💞💞 drzim 🤞🏻 za konz. sutra
NPelica nadam se da hoce, hvala. Sretno na uzv i da sve prodje kako treba 🍀🤞🏻🍀🤞🏻
Tikvica hvala draga 💞💞💞sretno u novoj stimulaciji i na uzv sutra.
Stela_M izgleda da je za sada samo malo “lijena” kao i ja ponekad, pa nije zurila da se podijeli do osmostanicnog treci dan 🙈😂🙈😂 a sto se mene tice moze biti i tvrdoglava 😊🤞🏻🍀💞ljubim
Saniii hvala i na lijepim zeljama, a posebno na svim info koje dijelis sa nama 💞💞💞💞
Hope1982 Evo PUPO treci put, mozda bude treca sreca 🙈🤞🏻🍀💞hvalaaa💞💞💞
Fashionista hvala. I ti si od sutra PUPO pa se pratimo 🤞🏻🍀💞🤞🏻🍀💞
Mehro i mi se pratimo, isti dan radimo test tj. ti betu. Hvala i sretno i tebi 💞🍀🤞🏻
Sretno i svim ostalim curama, da nam ovo proljece ispuni sve zelje 🤞🏻🍀💞🤞🏻🍀💞
👩🏻🤝👨🏼 ‘81. AMH 5; Oligoasthenozoospermia
1. 4/22 Petrova IVF - Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 3 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🩸12 dnt, beta 0.
2. 9/22 Petrova IVF - Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle; 2 js, 2 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🟤 14dnt, beta 0.
3. 3/23 Beta+ ISCI - Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 2 oplodjene, ET - 1 trodnevni; ❌
4. …
Sortiraj odgovore
Najstariji