Cure pliz jel koja od vas imala septum maternice a da je trudnoca izasla na dobro?
Upravo bila na ultrazvuku da vidimo kako je endometrij, sve savrseno 10-11mm i ono na 3Du septum maternice vidljiv 6-7 mm! 😰 Sutra FET!
Ima ga moja prijateljica. Uz to ima i policisticne jajnike.
Poliklinika Škvorc, 1. postupak, trudnoća. Spontani u 8. tjednu ako se ne varam.
Iz 2. postupka uspješna trudnoća. Termin joj je u 7. mjesecu 🙏
Hvala ti na javljanju!
Znaci nije ga operirala i uspjela je? Onda valjda nije velika anomalija kao ni kod mene pa mozda nisu htjeli odstranjivati?
Meni sad slucajno otkrili dan prije transfera..
Nije operirala, vjerovatno te ne bi slali na transfer da ga smatraju rizičnim, onda je sigurno u granicama normale 😊
Pa tu je negdje malo losije od granica normale, kazu da se tolerira do oko 5mm a meni je 6-7 mm, ako opet ne uspije onda predlazu da bi mozda trebala otici na histeroskopiju odstranjivanja septuma (valjda ce biti ovdje netko tko je isao na to za preporuke) ali otom potom ne zelim sada o tome razmisljati, idemo sutra sa transferom i koliko god ovo nikako nije dobra vijest zelim nekako ostati ful pozitivna za ovaj transfer! Imala sam bas super feeeling do sada i zelim da tako i ostane! Nadamo se najboljem! :)
Hvala svima sto ste se javile sa nekim informacijama i hvala na dobrim zeljama za sutra! :)
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Stela Emili sad već pici kao velika po gradu, bere cvijeće 😍😊🌼 ti onda nećeš piskiti test?
Sani pa trenutno planiram piskiti u ned ujutro čisto zbog muza i posla. Iako ono standardno mislim da ništa od toga. 😁😂 Od Prolutexa me dosta boli mjesto uboda iako nemam nikakve podljeve. 😕
Prolutex neću više nikad kupiti. Imala sam trudnocu i bez njega. A s njim svejedno negativna beta. Znači ili će biti ili neće. Isto me je baš boljelo mjesto uboda probaj malo kad izvadiš iglu stisnuti vatom i držati manje boli posle. Žene ne znam za vas ali ja nakon svakog neuspješno transfera imam prvi dan menstruacije mali pobacaj. Meni ispadne taj embrij onako je kao malo veća gruda krvi nešto poput kozice i točno osjetim kad izađe. Razumjela bi da je bila biokemijska,al kod mene baš svaki put.
Joooj nemoj mi to govoriti.. od sutra me ceka taj Prolutex tjedan dana :(
Ja imam strasno niski progesteron na 21 dan 2! Nisam sigurna da su mi utrici samo dosta..
Imala sam i ja trudnoce bez progesterona ali nisu dobro zavrsile tako da cu ipak morati a cula sam da to pece joj! Isto se bode u trbuh svaki dan druga strana? Kako si mogu pomoci da manje pece?
E ovo za mali porodaj bas cudno to sam ja imala samo grude kad sam imala spontani ovako ostale neuspjele jace i teze krvarenje ali ne grude..
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Ajme cure koliko PUPICA!!!
Ovo ce biti najace proljece na nasem forumu, neka sve propupamo!! 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
La3arica, Mehro i Kaya neka se mrvice snazno prime! 🙌🏻💖
Tikvice nadam se da ce se barem biti te tri ako ne i jos veci broj i da je to taj napokon pravi protokol! 🙌🏻💪🏻💪🏻😍
NPelica zelim ti svu srecu sutra na ultrazvuku! 🥰🤭
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
Sani iskreno još je rano za paranoju i nestrpljivost 🤣🤣🤣 pitaj me idući tj 🤣🤣 joj nema goreg od alergija, nažalost ne znam što ima prirodno da pomaže 😳
Kacusha meni je ljepše živjeti u neznanju da sam pupo 🤣🤣 eventualno dan pred betu ću pišnuti🙈 probaj prije nego se pikneš staviti led da ti malo utrne meni je pomoglo za Fragmin koji baš ima tupu iglu i peče ali kada prije pikanja držim led onda ništa ne osjetim 🤣🤣
Fashionista sutra je transfer? Ako je sretno neka se mrva čvrsto primi 🙏🤞🤗❤️
NPelica sretno sutra 🤞🙏🤗❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Stela M to treba i malo srece da se vise njih oplodi.. Zaista je bolje ici bez ocekivanja, nikad se ne zna. Ja se isto trudim sve raditi normalno, šetnja pod obavezno 😀. Nadam se da nam nece trebati vise od te jedne 😋.
La3arica divne vijesti! Drzimo fige da uspije :)
PBTAB također sam na godišnjem, ali obavim ove stvari oko kuće. Možda bih mogla i malo usporiti, teško mi je baš procijeniti koliko je previše/premalo 😅. A ovo za papanje, inače nisam od frižidera, ali doslovno ovih dana virim u njega svakih 15 minuta. Valjda nemam što drugo raditi 😅.
Tikvica hvala ti! Šaljem pozitivnu energiju za folikule, da se nađe još koji 🙏.
🙋♀️ 28 - AMH 6,8
💁♂️32 - asthenozoospermia ➡️ normozoospermia
👶 Pokušavamo od 2021.
3/2023. Prvi IVF - Vinogradska - Gonal 225/ Bemfala 225 + Cetrotide + Ovitrelle - aspiracija 17.3.(9 js - 4 embria - 1 petodnevni na kraju, 0 ❄️), transfer 22.3., 12dnt 58,9 / 14dnt 96 /16dnt112/ 19dnt106 - biokemijska
7/2023. 3js - 1 trodnevni, 0❄️. Beta 31.7. 13dpt 410. Beta 2.8. 916 🥰. 16.8. 6+3 💗 28.8. 8+1 💗 21. 9. 11+4 💗 YOU51 ☑️ it's a girl 💜
Sani iskreno još je rano za paranoju i nestrpljivost 🤣🤣🤣 pitaj me idući tj 🤣🤣 joj nema goreg od alergija, nažalost ne znam što ima prirodno da pomaže 😳
Kacusha meni je ljepše živjeti u neznanju da sam pupo 🤣🤣 eventualno dan pred betu ću pišnuti🙈 probaj prije nego se pikneš staviti led da ti malo utrne meni je pomoglo za Fragmin koji baš ima tupu iglu i peče ali kada prije pikanja držim led onda ništa ne osjetim 🤣🤣
Fashionista sutra je transfer? Ako je sretno neka se mrva čvrsto primi 🙏🤞🤗❤️
NPelica sretno sutra 🤞🙏🤗❤️
Da da sutra! Hvaaaalaaa! <3
Koliko sam cula za te injekcije da njije zapravo problem u bockanju da je tanka igla vec da ima ulje u sebi ili je oljane strukture pa to pece navodno..
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
Stela M to treba i malo srece da se vise njih oplodi.. Zaista je bolje ici bez ocekivanja, nikad se ne zna. Ja se isto trudim sve raditi normalno, šetnja pod obavezno 😀. Nadam se da nam nece trebati vise od te jedne 😋.
La3arica divne vijesti! Drzimo fige da uspije :)
PBTAB također sam na godišnjem, ali obavim ove stvari oko kuće. Možda bih mogla i malo usporiti, teško mi je baš procijeniti koliko je previše/premalo 😅. A ovo za papanje, inače nisam od frižidera, ali doslovno ovih dana virim u njega svakih 15 minuta. Valjda nemam što drugo raditi 😅.
Tikvica hvala ti! Šaljem pozitivnu energiju za folikule, da se nađe još koji 🙏.
Jedna odlična je i više nego dovoljna. Sretno! Meni sutra aspiracija pa se nadam bar jednoj dobroj jajnoj stanici i jednom plivaču koji će međusobno kliknuti i za 9 mjeseci da nam stigne mala štruca. To želim svima ovdje koliko god da nas ima.
Sretno 🤞🤞🙏🤗❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Drage dame, lavice, kraljice..kako da vss nazovem...
Citam vas nekoliko dana. Samo.oko 200tinjak zadnjih postova
Svaka cast kako ste podrska jedna drugoj. Predivno je to citati. Nova sam(ovde)-stara ja..
Necu o godinama jer me blam, sta uopce trazim ovdje...kraj vas mladih.
Citam sve. Nista ne kontam, skracenice i sl.. znacenja/tumacenja..
Ali eto..bila kod gin.dragi i ja vec neko vrijeme pokusavamo, ne ide.
Gin.mi dala uputnice za 100 pretraga i vadjenja krvi.
Kao i uputnicu za humanu reprodukciju u OS.
Toliko sam.zbunjena da ne znam nista... dal prvo tamo zvati..jer pise na uputnici pregled i misljenje..ili cekati sve nalaze, pa s njima..
Pricala ginekologinja...al od šoka i stresa..i straha, ja nista zapamtila nisam.
Ono..malo se jadam, ne zamerite. Uhvatio me neki plač ..uzas.
No, da ne duljim..podrska svima vama, stvarno ste lavice... 🙏💜
Drage dame, lavice, kraljice..kako da vss nazovem…
Citam vas nekoliko dana. Samo.oko 200tinjak zadnjih postova
Svaka cast kako ste podrska jedna drugoj. Predivno je to citati. Nova sam(ovde)-stara ja..
Necu o godinama jer me blam, sta uopce trazim ovdje…kraj vas mladih.
Citam sve. Nista ne kontam, skracenice i sl.. znacenja/tumacenja..
Ali eto..bila kod gin.dragi i ja vec neko vrijeme pokusavamo, ne ide.
Gin.mi dala uputnice za 100 pretraga i vadjenja krvi.
Kao i uputnicu za humanu reprodukciju u OS.
Toliko sam.zbunjena da ne znam nista… dal prvo tamo zvati..jer pise na uputnici pregled i misljenje..ili cekati sve nalaze, pa s njima..
Pricala ginekologinja…al od šoka i stresa..i straha, ja nista zapamtila nisam.
Ono..malo se jadam, ne zamerite. Uhvatio me neki plač ..uzas.
No, da ne duljim..podrska svima vama, stvarno ste lavice… 🙏💜
Ako ti je tvoja gin dala sve te uputnice odi to sve napravi da imaš spremno za pregled na humanoj.. u međuvremenu nazovi humanu i naruči se za prve konzultacije..
Meni je moja dala samo uputnicu za humanu i nakon konzultacija sam išla dalje na pretrage.
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Bebolina, sretno na punkciji, neka svi folikuli budu puni i sve jajne dobre 🤞🥰
NPelica, sretno na UZV sutra 🤞🥰
Ne znam ima li još netko što ovih dana, ako ima, sretno i vama 🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji