I ja zelim sutra svima sretno s betama,transferima ,punkcijama i razgovorima ii Lorni da bude sve dobro💋
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Dal' je pametno Ici nakon punkcije raditi? Izvadit Ce mi 1js, eventualno jos koju ako je narasla…ali moram se vratiti na posao jer kolegica mora malu svoju voziti na pregled kod dr…ne planiram nista raditi ali svejedno..citam kako su neke zene reagirale na punkciju pa me panika lovi
Ja sam poslije punkcije odležala jer me boljelo. Meni su izvadili 6 stanica. Neke žene idu normalno raditi i nakon transfera.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Lorna🙏🏼🙏🏼 da sve izadje na dobro. Divim se tvojoj smirenosti i nacinu na koji se nosis sa svim ovim 😘
Stelanapoookooon. Bas mi se otegnuo taj tvoj FET! 😂 mogu mislit kak je tebi.
Kachusasretno, za seku ili bracu maloj 👸♥️
Kaya ja ne bih isla na tvom mjestu, svaka cast kolegici al sigurno ces biti malo i zamantana od tablete ili koktela, bez obzira sto imas jednu stanicu nije to meni bas bezazleno. Jedino ako mozes od doma pa da si laptop u krevet doneses cisto reda radi dok odmaras 😊
Panda, Hope, Maslacakpusa cure 😘
Kod mene 3. Dnt nista specijalno osim u par navrata pritisak dole i malo jaci menga grcevi. Sise i dalje mlohave i bezvezne. Jos dan dva cu izdrzat pa pocet heklat, sretno svima koji slave 😂😂😅
A šta ću mila. Iz ove kože ne mogu. Kako god da je suđeno tako će biti. Nebi jq ni danas išla na hitnu al ajd reko da vidim qko ide kraju da se ne forsam više tim utrićima. Bog mi daje onoliko koliko mogu izdržati. Njegova je odluka koliko će mi dati. A ja se nadam u vjerujem u njega i njegovu milost.
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Hvala svima na podršci, stvarno ste me digle malo...
Sretno svima ❤️
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Evo me cure. Vratila se.
Na UZV je našao GV 4.5 mm. Beta je 1.018.98.
Pitala sam ga što znači takav rast bete pa mi je rekao da to može izaći na dobro a i ne mora, jer nije da baš za svaku trudnoću se prati rast bete.
Endo se ipak smanji od zadnjem UZV za 2mm.
Sad ova dva dana se doslovno pravim mrtva.
Sad kad sam dosla doma sam nasla svjezu krv na ulošku. 😔😔😔
Ej draga..
Nisam stigla već danima čitati, i sad sam se totalno pogubila…uglavnom, sretno u utorak..uzasno mi je žao što proživljavas toliko toga…divim se tvojoj snazi, stvarno si kraljica…💞
Drugim curama sretno sutra…🤞🍀💜
Oooo babac pq di si ti? 😁😁😁😁🤗🤗🤗🤗
Kako si? Kad ides na slijedeći UZV?
Kak sam već napisala iz ove kože nemrem. Uzdam se u Boga pa kako god da bude.
👱♀️41 - amh 7.8
Kaya pod ovim da slobodno ides radit sam mislila ako nesto nije fizicki prezahtjevno... Kada sam vadila samo jednu js nista me skoro nije niti zaboljelo tako da niti poslije nisam nista osjetila.. nakon uklanjanja tri ciste (isto kao aspiracija).. sve bez anestezije.. sam za pola sata odmah isla raditi.. uredski je posao.. normalno da nakon aspiracije kad su mi izvadili puno jajnih je bila sasvim druga stvar.. jer onda jajnici bas budu uvecani, iscokani i nije preporucljivo.. ali za jedan, dva nije strasno nista.. naravno ako se ti ne osjecas dobro bolje je da ne ides.. znat ces i ti i dr. nakon aspiracije u kakvom si stanju pa najbolje onda odluciti.. i da... sve smo mi prica za sebe i najbolje se poznajemo tako da svaka od nas i bol podnosi drugacije.. 💖
Loorna divim se tvom strpljenju i nepanicarenju i sto si s obje noge cvrsto na Zemlji.. dokaz si da ovaj MPO put od nas cini cvrste i na sve spremne zene zato svaka nam svima cast! 💓
Stela i Kacuska sretno vam sutra.. uskoro ste PUPO.. 🍀
MalaG i Flowerson uzivajte u svakom trenutku.. jako mi je drago zbog vas.. 💕
Svim ostalim curama zelim puno srece u nadolazecem tjednu.. 💖
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Lorna🙏🏼🙏🏼 da sve izadje na dobro. Divim se tvojoj smirenosti i nacinu na koji se nosis sa svim ovim 😘
Stelanapoookooon. Bas mi se otegnuo taj tvoj FET! 😂 mogu mislit kak je tebi.
Kachusasretno, za seku ili bracu maloj 👸♥️
Kaya ja ne bih isla na tvom mjestu, svaka cast kolegici al sigurno ces biti malo i zamantana od tablete ili koktela, bez obzira sto imas jednu stanicu nije to meni bas bezazleno. Jedino ako mozes od doma pa da si laptop u krevet doneses cisto reda radi dok odmaras 😊
Panda, Hope, Maslacakpusa cure 😘
Kod mene 3. Dnt nista specijalno osim u par navrata pritisak dole i malo jaci menga grcevi. Sise i dalje mlohave i bezvezne. Jos dan dva cu izdrzat pa pocet heklat, sretno svima koji slave 😂😂😅
A šta ću mila. Iz ove kože ne mogu. Kako god da je suđeno tako će biti. Nebi jq ni danas išla na hitnu al ajd reko da vidim qko ide kraju da se ne forsam više tim utrićima. Bog mi daje onoliko koliko mogu izdržati. Njegova je odluka koliko će mi dati. A ja se nadam u vjerujem u njega i njegovu milost.
Draga u srcu samo svi uz tebe. Ja se nisam javila ali u mislima si mi i molitvama 💙🙏💙 dat će Bog da sve bude dobro.
Znam da se stalno moliš ali daj izmoli sv Judi Tadeju devetnicu. Jednostavno kreni večeras, kod sv Jude nije dug red 😜
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Lorna41 - preklampsija + trombofilija (koja tada nije bila jos ustanovljena)
MakiST - 🤞🤞🤞🤞
Kaya - ja nisam isla raditi i dobila sam bolovanje za taj dan i drugi dan
maslacakx2 - sretno 🤞🤞🤞🤞 jos malo testic 🤭
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Panda sigurna sam da će se trud i strpljenje isplatiti!☺️🤗❤️ Smirile se na 4-5dana i baš kažem mužu kak napokon mogu "normalnije" živjeti i disati, i opet krenule. Ali rekla sam, nek je njih i nek zezaju samo da s 👼 bude sve okej.🙏🙏🥰
Točkice hvala ti!🤗❤️ Iskreno se nadam da ćete i sve vi ovdje ubrzo osjetiti i doživjeti isto!🙏👼🍀
Maslačak sretno! Držim fige za bracu i/ili seku.🤭🤞🥰❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
I ja sam prije 2 god isla nakon transfera radit(stojeći posao),setala,shooping ,cistila ..bas nimalo mirovala.
Jedino nisam dizala kantu robe itd.
To je nama vise psiha u glavi jer znamo da smo bile na transferu 😂
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji