Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Monolena
    10. Ožujak 2023. 15:07

Afrodita06

Cure, djevojke, žene moje pratim vas iz pozadine i navijam za svaku od vas i tugujem sa svakom negativnom i lošom betom.
    Htjela bi se osvrnuti na ove dušebrižnike koji imaju popis toga što je po Božjem ispravno ili neispravno. Moj stav je da danas svaka šuša misli da ima pravo na javno mišljenje i savjet iako ju nitko nije tražio. Protivnike MPO samo u tim slučajevima pitam zašto idu kod liječnika, zašto idu na operacije, zašto piju tablete. Pa Bog želi da ti imaš visok tlak, Bog želi da ti srce otkaže ranije a ne da ti ugrađuju stand, Bog želi da kad dobiješ upalu slijepog crijeva je to to. Zašto su sva druga liječenja prihvatljiva a ovo se ne smatra liječenjem?
    Za mene nema priziva savjesti ako radiš na ginekologiji. Prizovi se na savjest ali onda kad se zapošljavaš pa reci hvala ali meni vjera brani sudjelovati u tome. Onda svi šute. Kako nijedan kirurg nije ima priziv savjesti kad je trebao napraviti transplataciju srce. Hej!!!!! Ugrađuješ jednom čovjeku srce drugoga!!!!!! To Bog sigurno odobrava i plješče ti.
    Da se razumijemo, ja sam vjernik i vjerujem u Boga ali odvajam ljudsku pokvarenosti od nečega što treba predstavljati milosrđe i dobrotu. Svatko treba imati svoje mišljenje ali ga legendo i zadrži za sebe! Amen

Potpisujem sve što kažeš! Ja da mi netko počne srati o MPO bi im identično to rekla! Pročitala sam negdje da Crkva kaže da se djeca trebaju rađati iz ljubavi, a ne iz ovakvih postupaka. A moj šef je jednom na takvo stajalište odgovorio da kud ćeš veće ljubavi od ovoga da su parovi spremni prolaziti sve ovo da se ostvare kao roditelji.

Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
    Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger
    1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
    2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
    FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋‍♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
    Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨‍👩‍👧‍👦

Hope1982
    10. Ožujak 2023. 15:07

Rina39 👍❤️

🙋‍♀️41-🙋‍♂️33-9 godina borbe
    OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
    2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
    9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
    10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
    11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
    3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
    4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
    11/2021-FET🐧poz.test ❌
    2/2022-FET 🐧poz.test ❌
    5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
    31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
    10/2023 - histeroskopija
    „Ne boj se i samo vjeruj“

Teich56
    10. Ožujak 2023. 15:25

Kako smo decko i ja u fazi prikupljanja svih mogucih nalaza prije prvih konzultacija za MPO 20.3. u Beti+, za sad sve ok samnom, al evo danas došli nalazi cv briseva i ko za vraga nasli u brisu na aerobe streptokok grupe B. Znamo da moramo bit sterilni da bi krenili s postupkom. Rečeno mi je da se partner ne mora liječiti.
    Dobila sam antibiotik koji moram pit 8 dana i onda nakon njega za 3 tjedna ponovit bris. Preporučeno mi je da pijem i puno probiotika. Je li neka od vas imala borbu s time? 😐

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

Loorna41
    10. Ožujak 2023. 15:39

Hope1982

Ja sam odlucila ovaj put nikome osim vama naravno i samo jednoj osobi (i to jednoj sa kojom se dopisujem vec 3 godine i upoznale smo se ovdje na forumu i mogu reci da mi je bolja i od najbolje prijateljice) Onda vam je sve jasno 🤭 I znam da ona vidi ovo i zato joj dajem jedno veliko ❤️) Uglavnom svi znaju da cemo ici ali ne znaju kada. Sva sreca pa su svi prestali ispitivat jer im je vjerojatno neugodno.
    ——————————————
    Sta se tice simptoma ja tocno znam kad sam trudna. Nemojte mi se smijat. ☺️Naime oko 10dpo kod mene krenu grcevi i bolovi ako nisam T. Ukoliko jesam to se ne desava. I tako mi je bilo do sada svaki put u ovim 6 trudnoca koje sam imala 🤷‍♀️

Ja kad pročitam tvoj potpis a i kod ostalih cura sličnih tebi shvatim zapravo da ja nisam prošla ništa nasuprot vama. 
    Svaka vam čast sve i jednoj. Baš ste prave lavice

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Rina 39
    10. Ožujak 2023. 15:53

Bebolina2207

Rina 39

Evo da se javim s ultrazvuka.
    Ovi lown responderi s niskim amh da cuju🙈

Imam 5 folikula i u ponedj jos ultrazvuk i dotad pikanje s manjom dozom pergoverisa i srijeda najbjerovatnije punkcija.
    Za mojih 39god i amh 0.37ng ili ti 2,5pmol je to ok🙈
    Neznam sta je u folikulima al nac ce se valjda jedna jajna malo bolja🙈

Dobro si onda reagirala na terapiju. Jel ti to danas bio prvi UZV u ovom ciklusu? Koji ti je dan ciklusa? Neka lijepo rastu i dalje. 🤞
    Koliko obično imate UZV prije punkcije, jedno 3 ili 4 ili više?

Ej ovdje u Njemackoj uvijek 9 dan ciklusa ultrazvuk a 3 dan pocela s terapijom🙈
    Tako da danas mi 9 dan i jos u ponedj imam ultrazvuk.

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

Rina 39
    10. Ožujak 2023. 15:54

Hope1982

Ja sam odlucila ovaj put nikome osim vama naravno i samo jednoj osobi (i to jednoj sa kojom se dopisujem vec 3 godine i upoznale smo se ovdje na forumu i mogu reci da mi je bolja i od najbolje prijateljice) Onda vam je sve jasno 🤭 I znam da ona vidi ovo i zato joj dajem jedno veliko ❤️) Uglavnom svi znaju da cemo ici ali ne znaju kada. Sva sreca pa su svi prestali ispitivat jer im je vjerojatno neugodno.
    ——————————————
    Sta se tice simptoma ja tocno znam kad sam trudna. Nemojte mi se smijat. ☺️Naime oko 10dpo kod mene krenu grcevi i bolovi ako nisam T. Ukoliko jesam to se ne desava. I tako mi je bilo do sada svaki put u ovim 6 trudnoca koje sam imala 🤷‍♀️

Aaaaaa ugodno si me iznenadila...love you💋🥰🥰

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼

Rina 39
    10. Ožujak 2023. 16:02

MakiST

Hej curke evo i mene s uzv, kaze dr imamo 5.6 respektabilnih folikula i dns i sutra terapija, sutra navecer stoperica i pon aspiracija i prp.
    Toliko nam se stvari privatno zakompliciralo ovaj vikend, al nekako cemo uspjeti sve valjda sredit da to u pon odradimo s mirom 🙈

MakiST

Hej curke evo i mene s uzv, kaze dr imamo 5.6 respektabilnih folikula i dns i sutra terapija, sutra navecer stoperica i pon aspiracija i prp.
    Toliko nam se stvari privatno zakompliciralo ovaj vikend, al nekako cemo uspjeti sve valjda sredit da to u pon odradimo s mirom 🙈

Super imas ko ja amh i broj folikula samo ranije imas punkciju.
    Bas me zanima kolko jaja ces imat💪🏽

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼

Rolica
    10. Ožujak 2023. 16:30

Lucky da treći uzv još bolje...ranije ništa ne govorim... 
    Bebolina okej znači tako ide... kriš-krašaju nas svima :) A možda će ti i kasniti ovaj mj, možda i od stresa i napetosti... Javi dok krene bockanje 

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Rina 39
    10. Ožujak 2023. 16:38

MakiST

Rinaja ti uvijek dobijem oko 6,7 al uvijek dosta nezrelih i tak.. uglavnom nadam se, kao i uvijek, onoj jednoj pravoj 💪🏼💪🏼🥰
    Aspiracija ce mi bit na 12dc to je ugl moj prosjek.
    Koliko imas godina? Ak smijem pitat 😁
    sretnoo svima♥️

Aha budu nezrele al nikad neznas ovaj put ce bit prave💪🏽
    Imam 39,ove godine cu 40🙈

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼

Minnie_25
    10. Ožujak 2023. 16:40

Rina 39 super rezultat!!!💪🏻💪🏻 Držim fige na najjače 🤞🏻🤞🏻🍀🍀🥰🥰

🙆‍♀️ 33 🙆 35 (sve ok, normo)

-2015.g operirana cista(endometrioza)
    - AHM 0,55,ostali hormoni✅, papa✅, brisevi✅ kariotip✅
    -03/22 vađenje prvih nalaza, nakon 1,5 g pokušavanja
    -06/22 prve konzultacije, Petrova
    -11/22 prelazak u St, zbog zatvaranja Petrove
    1.IVF kbc Split ⛔ nije došlo do transfera
    2.Inseminacija (došlo do ovulacije, pa da ne propadne ciklus probali) ⛔
    -10/23 dr. Šparac

*Čuda su moguća, onom koji vjeruje u njih! *

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.