NPelica ja ja ja 🚬🚬🚬😄😄🤣🤣🤣 ali sam sad ful smanjila jer sam došla u fazu da pušim ko turčin 🥺🙈
Korni na netu imaš kalkulator za preračunavanje u pmole pa se nađi i upišeš sve i on ti izračuna 😁 polako kada nešto trebaš pitaj, uvijek će netko odg 🤭
Tikvica šaljem hug 🤭🤗🤗❤️
Cure, imali ovdje pušača? 🙊
Ima, pitaj.
Joj dobro 😅 ja sam mislila da sam jedina, ali ja ne mogu bez, mislim mogu, ali trenutno ne zelim 🤣.
Mislim naravno da kad ostvarim trudnoću ću prestati, sada sam smanjila, ali to mi je baš porok.. i pivica 🍻
Pivicu ne pijem, trenutno, ali zato cigaru 🙊🤣
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
NPelica ja ja ja 🚬🚬🚬😄😄🤣🤣🤣 ali sam sad ful smanjila jer sam došla u fazu da pušim ko turčin 🥺🙈
Korni na netu imaš kalkulator za preračunavanje u pmole pa se nađi i upišeš sve i on ti izračuna 😁 polako kada nešto trebaš pitaj, uvijek će netko odg 🤭
Tikvica šaljem hug 🤭🤗🤗❤️Cure, imali ovdje pušača? 🙊
Ima, pitaj.
Joj dobro 😅 ja sam mislila da sam jedina, ali ja ne mogu bez, mislim mogu, ali trenutno ne zelim 🤣.
Mislim naravno da kad ostvarim trudnoću ću prestati, sada sam smanjila, ali to mi je baš porok.. i pivica 🍻
Ja volim kavu i uz kavu zapaliti nema mi većeg gušta ali sam sve to smanjila jer sam baš počela pretjerivati.. a pivica je zdrava od jedne ti neće biti ništa 🤗
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Cure, imali ovdje pušača? 🙊
Ja.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Ima, pitaj.
Ja volim kavu i uz kavu zapaliti nema mi većeg gušta ali sam sve to smanjila jer sam baš počela pretjerivati.. a pivica je zdrava od jedne ti neće biti ništa 🤗
Ma da, znam da je.. ali sam prestala nakon et. Čak mislim da mi je i pomogla kod zadebljanja endometrija 🙊 i cikla 🤣🍻
Danas kad mi dođe beta, ako potvrdimo pad, ću se počastiti pivicom prije ručka ☺️☺️ i idemo dalje, u nove pobjede 🫶
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
Drage moje, moram vam se malo požaliti jer ću izluditi sama sa sobom. Naime, inače imam problema s glavoboljama i unatoč jakim bolovima pračenim povračanjem nikada nisam dobila dijagnozu da je to migrena već uvijek neke jake tablete da ublaži tu bol. Sa glavom sve ok, mr uredan.
Danas je 2. dan od ET i jučer cijeli dan me boljela glava da mi je došlo da lupam njome o zid🙈 usred noći me naravno probudila bol i ponovno povracanje jer nisam uzela nista da smanjim bol, jer se suzdržavam. Nisam vise znala sto bi i prepolovila sam brufen od 600 da eto ne uzmem cijelu i sad se krivim jer što ako je to utjecalo i ako se ne primi mrvica 😢 dr je rekao da slobodno uzmem i cijelu.
Meni ta polovica nije bas puno pomogla ali mi glava nije vise pulsirala, ja ne znam kako ja ovo izdržati, sljedeci tjedan se vracam na posao i ispizdit cu ako cu morati trpit bolove. Znam da trudnice smiju samo paracetamol ali to meni ne pomaže nis jer je to preslabo🤦🏻♀️😔
To je fantastičan znak trudnoće 🙏 mene je baš poslje feta užasno boljela glava i svaki put kad me tako boljela glava bila sam trudna a kad nije nisam, tako da izdrži draga. Stavi si obloge 🤍
Moja sestra inače ima jake migrene i kad ostala trudna na blizance 9 mjeseci ju nije boljela glava, a u drugoj trudnoći s jednom bebom imala je glavobolje do 13 tjedna i onda ostatak trudnoće ne. Sad se opet vratile.
I moja šogorica je imala jake glavobolje. Mislim da je rekla kako je pila crnu kavu s limunom (onako malu šalicu) jer tablete nije smjela... mogu je pitati tocno ako treba 🤗
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Ima, pitaj.
Ma da, znam da je.. ali sam prestala nakon et. Čak mislim da mi je i pomogla kod zadebljanja endometrija 🙊 i cikla 🤣🍻
Danas kad mi dođe beta, ako potvrdimo pad, ću se počastiti pivicom prije ručka ☺️☺️ i idemo dalje, u nove pobjede 🫶
Moj je embriolog najjači kod njega je recept nakon et opuštanje, a čaša vina ili piva pod obavezno 🤣🤣
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Ima, pitaj.
Moj je embriolog najjači kod njega je recept nakon et opuštanje, a čaša vina ili piva pod obavezno 🤣🤣
Ohooo 🥳🥳 taj i meni treba. Doduše nije ni meni rekla da ne smijem 😅 ali sam ja odlučila ne.. možda sam trebala , pa bi bila u boljoj situaciji 😅😅
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
Tikvice joooj da nisu ni meni napete te mućkalice... Lakše su mi ove npr pergoveris, zakon su i uopće ih nije problem ubost... 😁😁
Vidim pitanje za pušenje... I ja istoooo, al sam isto tako skroz smanjila i prebacila se na neo, kao manje smrde pa biće manje štete, al sve je to isto sr.... 🤣
🙆♀️ 33 🙆 35 (sve ok, normo)
-2015.g operirana cista(endometrioza)
- AHM 0,55,ostali hormoni✅, papa✅, brisevi✅ kariotip✅
-03/22 vađenje prvih nalaza, nakon 1,5 g pokušavanja
-06/22 prve konzultacije, Petrova
-11/22 prelazak u St, zbog zatvaranja Petrove
1.IVF kbc Split ⛔ nije došlo do transfera
2.Inseminacija (došlo do ovulacije, pa da ne propadne ciklus probali) ⛔
-10/23 dr. Šparac
*Čuda su moguća, onom koji vjeruje u njih! *
Ja sam samo smanjila. Nisam prestala. Veći mi je streš da prestanem.
Dva dana poslije FET-a smo bili na fešti i.bome sam si popila bambus u veeeelikoj čaši.🤣🤣🤣🤣
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Da vam sad ispričam nešto smiješno.
Moram na wc, znači ubiše me plinovi ja na poslu, i odel na wc a njih dvje u wc-u bla bla bla. I cekam ja da odu one ma kakvi ništa bla bla bla. Na kraju kad nisam mogla više izdržati vičem ja ženske ajte vi u kuhinju klafrati. 🤣🤣🤣🤣🤣
Pa hebem ti.
👱♀️41 - amh 7.8
Sortiraj odgovore
Najstariji