Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malena88
    17. Veljača 2023. 15:08

Bokic curke..
    MalaG sretno danas,vjerujem da je uzbudenje na vrhuncu🤗
    Sani88 sretno sutra🥰
    Jlo Korina je predivna,uzivaj u tom malenom klupku srece🥰 
    I svim ostalim curkama sretno dalje😍
    Uglavnom, ja sam u srijedu imala punkciju te su uspjeli 5 punktirati, jucer sam zvala embriologicu i rekla je da su samo 2 ostale ali da se jos nije dogodila oplodnja,da zovem danas jos...i evo danas je rekla da je jedna uspjela i da sutra dodem na transfer.
    Toliko sam u komi od jucer da se uopce evo ne nadam ničemu, bas jako slab rezultat ovaj puta.
    Cak je rekla embriologica da ovaj put spermiogram nije neke kvalitete,a inace nije bilo problema...
    Uglavnom, vristim u sebi😄

💁‍♀️34 god. AMH- 13, IR, Siofor 500mg
    💁‍♂️41god. -normo
    Mama djevojčice🥰
    05.09. ET 2 blastice 🤞
    16.09. prokrvarila💔
    Idemo dalje u borbu nakon pauze🥰
    02/23. Stimulirani ciklus- Gonal 300, Cetrotide
    15.02 punkcija 5 oocita, 18.02 -ET jedne 🤞

anii208
    17. Veljača 2023. 15:31

MalaG hvala🙌🏼
    Stela_M da da najprije sam ocekivala da cu imat neke gadne nuspojave i toga se bojala a sad pak kad je proslo bez toga, briga jel sve dobro funkcionira😂 Ja kažem da meni treba štoperica za mozak 😂 da zaustavim misli i brige😂
    Točkica89 jucer mi je bio 3.dan pikanja tek.
    Lucky hvala ti draga🤗 Mislim na moj amh ja ne ocekujem ohoho materijala😂 bila bi zadovoljna s 5 kvalitetnij jajnih stanjica😂 Na tu petorku jajaca računam i nadam im se😂

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

Točkica 89
    17. Veljača 2023. 15:37

Anii ako ti je tek 3. dan nemoj nista ocekivati... A jos ako ocekujes manji broj jajnih mislim da neces nista niti osjetiti do punkcije.. 💕
    Da slazem se sa Stelom toliko smo izprogramirane da ne znamo bi li da nas boli il nebi da nas boli.. toliko puta dnevno i trazimo simptome.... Ma ludice male smo sve mi ovdje .. ali vidim da sve prolazimo isto.. nadam se da ce nam svima biti razultat isti kao kod J_Lo i Rainbow  i naravno ostalima koje su dosle do cilja.. 🍀🍀🍀🍀

👩 1989., anovulacija, AMH 47,9

👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia

1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
    Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
    3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
    4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
    2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
    ostala 🐧🐧🙏🙏

• makud92
    17. Veljača 2023. 15:41

Stela_M

makud92

Fashionista

Hvala cure na dobrodoslici! 🤗
    Vec jako dugo navijam za sve vas! 🙏🏻
    Nemam poima kako se tagira necije ime 🙈 ovo kako vi oznacite ili samo napisete ime debelim slovima? Ja cu sada tako jer ne znam drukcije 😂
    Flowerson i MalaGcestitke na betama! 👏🏻 I naravno svim ostalim curama!
    Lucky da vidim da si isto na Estrofemu, ja jos i flastere ljepila svaka 4 dana, sada svaka 2. A sto je ovo Decapep sto jos uzimas? Nadam se da ti je ovaj dobitni! 🙌🏻🙌🏻
    Johicaa znaci moze se i previse zadebljati 🙈 Pa to onda moze i par mjeseci proci dok nam pogode pravu terapiju?
    Super znaci odmah mogu ici u sljedecem ciklusu!? To sam htjela cuti! 😁 Vec sam mislila da je kao kod stimuliranog IVFa da moras cekati mjesec/dva.

Shvacam da moramo biti strpljive i cekati dobar endo, tako su mi i objasnili. Pogotovo kad je samo jedan smrzlic a ne dobivam iz stimulacija puno zametaka, ovaj sto smo dobili smo ostali iznenadeni. Valjda me nece ubiti jos ova 2 dana sto cu piti tablete, valjda kako mi je prvi put zele vidjeti kako cu reagirati.
    Kako vi reagirate na te tablete? Ja sam u pocetku bila kao nadrogirana, mutio mi se vid, umor.. nezz dal od njih ili flastera ali nakon par dana sam se navikla, sad sam na jacoj dozi i ok.
    Rekli su mi i da postoje injekcije takve, jace od tableta pa je i to moguca opcija za iduci puta. Jeste li to kada koristile?

Mozes li mi, molim te reci koje flastere si koristila i kako tocno (od kojeg dana ciklusa, koja doza i koliko si cesto si ih mijenjala)
    Hvala 🖤

Misliš na flastere estrogena ili? Je si išla na uzv kakva je situacija?

Da, na te flastere mislim. Bila sam, endometrij je oko 5, odustaje se od FET-a. A posto Petrova imaj limitirajuci broj pacijentica koje mogu ici na Vuk, tek u svibnju im se mogu javiti prvi dan ciklusa za drugi pokusaj FET-a 🙄 pa me zanima sto jos mogu koristiti dodatno uz estrofem tbl.

❤️: ciklusi 30-60dana, L. ovarij naznačen PCOM, DG- sterilitas primaria. AMH 55.5. 💉: gonal 150, orgalutran, decapeptyl
    6 mj.'22: aspiracija 12 oocita, odgoden ET, kriopohrana 3 blastociste 5.dan na 2 nosaca.
    FET '22. odgoden za '23. zbog renovacije Petrove.
    💙:Normozoospermia
    2 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
    5 i 6 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
    7 mj.'23: letrozol, 1 j.s. test ➖️
    8 mj.'23: dg histero ➡️🔝
    Jesen '23.: FET ?¿

• kaya
    17. Veljača 2023. 15:42

Sani88 🙏🍀🤰💕

Bejbe, Lucky, Jlo, Tikvica, Linda hvala curke🤗🤗🤗Kaya ja sutra imam transfer iz prirodnog ivf-a i ne planiram otvarati bolovanje, malo ću usporiti tempo prvih par dana i ponašati se normalno. Sve zapravo ovisi i kakav posao radiš, a i dobit ćeš upute od dr. Sretno ti 🤞
    Jlo Korina je premedena 😍, uživajte, puse 😘😘🤗🤗

Ajme super, drzim ti fige da uspijete...pa tako bi i ja isto napravila ali ovaj moj Ce vjerojatno biti u panici 🙈cula sam da se ne preporučuje naprezanje i taj neki položaj tijela 

1 Curica, spontana t
    1/21 inseminacija, biokemijska
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023
    06/23 spontana TT, ab.7tt
    Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
    Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
    1 blastica vraćena, ništa za pohranu

• Malena88
    17. Veljača 2023. 16:13

Sani88 🙏🍀🤰💕

Anchyy,Malena, Kaya hvala curke 🤗🤗

Malena vjerujem da si razočarana, i ja bih bila, svakako traži objašnjenje od embriologice zašto se nisu oplodile, jesu li bile nezrele ( onda je fulan dan štoperice) ili nešto drugo. Koja ti je bila terapija, i gdje si u postupku? Piješ li suplemente? Držimo 🤞 za tu jednu da bude dovoljna 🤗

U Vinogradskoj sam. Rekla je samo da su slabije kvalitete.  Pila sam kroz 3 mjeseca Uniquinol 400mg, Gynositol pijem vec dugo 1 vrecicu na dan, i omegu 3 sam kroz 3 mjeseca ,d vital 25000 1 ampulu svakih tjedan dana( njega pijem godinu i pol)
     Inace sam bila do sad na Gonal 250 i cetrotide, i prosli puta sam imala transfer dvije blastice,ali neuspjesan. 
    A sada su mi podigli Gonal na 300 plus cetrotide...
    Hvala puno🥰

💁‍♂️41god. -normo
    Mama djevojčice🥰
    05.09. ET 2 blastice 🤞
    16.09. prokrvarila💔

Stela_M
    17. Veljača 2023. 16:44

Makud Prvo flastere ne smiješ uzimati na svoju ruku njih ti propisuje dr ali se kupuju, jedan je oko 13 kn (bio koliko je sada ne znam), ja sam koristila Estramon flastere od 10 dc svakih 24 sata zalijepi se na trbuh malo niže od pupka jedan dan s jedne strane drugi dan s druge,  kada su mi uveli progesteron onda sam flastere koristila svaki drugi dan.. možda jednostavno loše reagiraš na estrofem pa bi možda bilo bolje da probate prirodni fet… inače ima i sprej estrogena koji se šprica, mislim jednom dnevno ali sve to ti mora tvoj dr "odobriti" nista od toga ne smiješ niti je pametno uzimati na svoju ruku… od prirodnih sastojaka cikla, ananas, šipak, brazilski oraščići i šetnja za cirkulaciju ako sam što zab budu ti cure rekle i žao mi je što je takav kaos sa obnovom i što žene moraju toliko cekati na postupke i fet❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    17. Veljača 2023. 16:45

Sorry slučajno sam sve boldala 🤣🤣🤣🤣

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    17. Veljača 2023. 16:51

Malena žao mi je možda je jednostavno takav ciklus pa je i lošiji odgovor na protokol ali što kaže Sani def trebaš pričati sa embriologom da se vidi zbog čega se samo jedna oplodila a mi se nadamo da je ta jedna dobitna 😁😊🤗

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

• Malena88
    17. Veljača 2023. 17:42

Hvala vam od srca🤗❤️
    Pa evo on je uvijek imao normalan spermio.
    A sad si mislim da sam možda trebala napraviti jos pauzu jer smo imali covid u 12.mj prosle godine , pa je možda moguce i da je to utjecalo na sve... ali kad je želja jaca od razuma nekad...
    Polazem nade u ovu jednu mrvu,pa sta bude🤗

💁‍♂️41god. -normo
    Mama djevojčice🥰
    05.09. ET 2 blastice 🤞
    16.09. prokrvarila💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.