Luna znam da je glupo reć nemoj se bojati, ali evo nemoj se bojati 🤗 .. kada se probudiš sve će biti gotovo što je super... 💕💕💕
Za smrzlice, e to je vec van tvoje moci.. nadam se da ce se zavoljeti jajceko i momcad pa da ces imati smrzlica.. drzim fige.. 🤞🤞🤞🤞 a i vidimo da nekima trudnoce uspijevaju odmah u tom postupku iz svijezeg ET-a, a nemaju od smrzlica za FET... 😊
Nasa draga Ribic je upravo tako rodila dvije prekrasne cure pa joj saljem pozdrav.. vjerojatno sada ima pune ruke posla.. 💕💕💕
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Lunaznam da je glupo reć nemoj se bojati, ali evo nemoj se bojati 🤗 .. kada se probudiš sve će biti gotovo što je super… 💕💕💕
Za smrzlice, e to je vec van tvoje moci.. nadam se da ce se zavoljeti jajceko i momcad pa da ces imati smrzlica.. drzim fige.. 🤞🤞🤞🤞 a i vidimo da nekima trudnoce uspijevaju odmah u tom postupku iz svijezeg ET-a, a nemaju od smrzlica za FET… 😊
Nasa draga Ribic je upravo tako rodila dvije prekrasne cure pa joj saljem pozdrav.. vjerojatno sada ima pune ruke posla.. 💕💕💕
Mi ne idemo na FET zbog histeroskopije. Zato se i brinem.
Ali nadam se najboljem.
Ribic,
Cestitam! ❤️❤️
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Lunaznam da je glupo reć nemoj se bojati, ali evo nemoj se bojati 🤗 .. kada se probudiš sve će biti gotovo što je super… 💕💕💕
Za smrzlice, e to je vec van tvoje moci.. nadam se da ce se zavoljeti jajceko i momcad pa da ces imati smrzlica.. drzim fige.. 🤞🤞🤞🤞 a i vidimo da nekima trudnoce uspijevaju odmah u tom postupku iz svijezeg ET-a, a nemaju od smrzlica za FET… 😊
Mi ne idemo na FET zbog histeroskopije. Zato se i brinem.
Ali nadam se najboljem.
Ribic,
Cestitam! ❤️❤️
Ne radimo ET. *
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Cure tu sam čitam vas povremeno ali se ne javljam.
Tu sam da pošaljem koju mrvu ohrabrenja i 💗💗💗💗 da postupci sto brze dodju i sto lakse prodaju pa da se veselim novim plesačica.
Flowerson bravo za FET tako brzo bice to super sad🥰
Stela svih nas se sjetis i spomenes.
Cure koje idu na histeroskopiju.. ja sam radila u postupku tj onaj dan kad je bila aspiracija tad su mi radili i histeroskopiju. U jednom aktu pod opstom anestezijom. Tad je urađen i scratching endometrija.
Bez obzira sto sam imala uredan HSG preporuka prof je bila da uradim.
Primala sam i jednu intralipidnu infuziju.
Grlim vas sve..🥰🥰🥰
Takica
Mozes li mi molim te objasniti kako ste dosli do toga da ti rade scratching endometrija i koji su bili rezultati po kojima se onda odredio dan ETa?
Cestitam na trudnoci i neka sve ide glatko🤞💕
Hvala ti unaprijed na odgovoru😊
Ja sam pred ovaj postupak pričala sa svojim ginekologom i jos par zena koje u postupku za IVF te uz istraživanje sam dosla do nekih podataka da je veca mogućnost implantacije nakon scratchinga. A kod mene je izgleda to bio osnovni problem. Uz godine naravno. Naravno da ništa nije 100% ali iskreno hvatala sam se za slamku.
Tako da kada je prof rekao da je preporuka histeroskopija ja sam pitala da li postoji mogućnost da mi urade i scratching ujedno i on se složio.
Ja sam nakon aspiracije dobila 6 jajnih ćelija od kojih je jedna dosla do blastociste i taj uzorak je poslan na PGD u Italiju.
Sjecam se prvog postupka kad su svi uveliko pričali o Embroglue i dodatno ga naplacivali a u većini klinika na zapadu se on redovno koristi npr Prag ...
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
MalaG wow, bravo! Stvarno su brzo narasli, jos i bolje! Manje pikanja, danas zadnja i cekamo subotu 😄 drzim fige da sve prodje odlicno i da budu super rezultati!!! ☘️☘️🥰🥰
Ja evo dobila danas sto znaci da zapocinjem s novynettama. Haha, da, da nestrpljiva. Ali dobro, doci ce to brzo. Lakse mi sad kad znam kaj me sve ceka i kak ide postupak. Tak da, bit ce sve to super 😄 veselim see, a do tada pratim vas curke ovdje i drzim fige ❤️❤️🥰
StellaM daaa, i meni se cini da nas je dosta za 2 mj. Neka, svi u nove pobjede ❣️
Luna93 sretno i hrabro sutra, normalno da te treme pere, mislim da sve nas uhvati,ali bit ce sve okej. I drzim fige za smrzlice ☘️
Luna sorry.. krivo sam shvatila... Drzim onda 🤞 za smrzliće.. 💕💕💕
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Kako je lijepo kad uđem pa pročitam da ima pozitivnih vijesti! Drzi te se i borimo se dalje! 😄💪🏻
Ja sam danas nakon nove povecane terapije provjerila Tsh i pao je sa 7,5 na 3,5 za 4 dana sto je vjerujem ok jer imam jos do Fet-a bar 10-12 dana. Ali vidjet cemo u utorak sto struka kaze.
Zanima me cure moje osim sto je opcenito preporuka zdrava prehrana i zdravi zivot opcenito , izbjegavate li gluten,mlijecno, šećer ili nesto deseto tokom et i fet perioda?
Meni je jedan dr preporucio da se u tom periodu malo pazim bolje da bi se organizam mogao posvetiti implataciji i hranjenju embrija, i naravno da se smiri inflamacija koja je kriva za mnoga negativna stanja u organizmu. Malo sam proucavala i uglavnom vidim da ta “čistija prehrana” dobro utjece na sve to.
Ja sam na malo bucmastijoj strani i stalno moram paziti da bi imala u priliku normalnu kilzu pa svakako sam navikla na takvu prehranu vise manje.
Malo da razbijem temu i tremu da s vama popricam 🤣
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Lucky hvala ti! Nadamo se dobro partyu!🤞🍀🍀🙈
Rain hvala ti! I mi se nadamo boljem rezultatu nego prošli put!🤞🍀🙈 Jel kod vas sve spremno? Odbrojavate polako?🙈🥰
Luna samo opušteno! Bit će sve dobro, a uz anesteziju nećeš ništa ni osjetiti. 😉 Držim fige za što više jajašaca!🤞🍀🥰
Cotton krećeš polako!😍🥳🤭 Slažem se s tobom, da. Lakše je jer znaš otprilike što te čeka i rekla bi da nije tolika nervoza kao pred prvi postupak! 🙈😅 Yup, danas ide štoperica i to je to. Baš je brzo došla aspiracija, brže nego sam mislila da će biti pa sam još u laganom šoku. Ali nadamo se najboljem!🤞🍀🙈
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
MalaG baš mi je drago navijam za dobar party u labu 🤞🤞❤️❤️
Perjezuto ja moram priznati da mi taj neki koktel ništa nije djelovao i baš mi je aspiracija bila bolna inače nisam neka plačipizda ali ovo je bilo uh čak sam rekla kao i Točkica da to ne bih više prolazila ali ako dođe ta situacija nema druge nego stisnuti zube i izgurati to, naravno ovisi o broju folikula (ja sam imala puno malih pa je dr htio da se ne mučim) kako su smješteni itd a bol ono svaka od nas ima svoj prag boli sve je individualno 🤷♀️
Lucky što jedeš ti da je amh tako narastao 🤣🤣🤣🤣 drki drki mod na žešće od ove zadnje stimulacije I feta mislim da su mi hormoni otišli u klinac jer ja nisam imala tih problema 🤣🤣
Cotton stigla je vještica 🥳🥳 još mj dana 🤞❤️
Johica davno sam čitala da se preporučuje zdrava prehrana, smanjiti rafinirane šećere uvesti kvalitete proteine i bjelančevine ali nažalost ja se stalno tako hranim pa ne mogu reći da je urodilo plodom milsim da su sve to neka "naklapanja" jer kada bi dr znao što treba jesti da uspije et ili fet pa mi bi sve bile trudnice 😁 treba se hraniti zdravo i kvalitetno, držati se namirnica koje tebi odgovaraju recimo istraživanja kažu da ljudi oboljeli od Hashimota trebaju izbjegavati gluten ali samo onda kada im smeta, jer ne znači ako imamo istu bolest da nam pašu iste stvari tako je i s prehranom ne treba hranu dijeliti na lošu ili dobru samo postoje kvalitetnije i manje kvalitetnije namirnice 😁
Bebolina pozz dobrodošla pa ja bi rađe obavila prije konzultacije jer je svakoj od nas vrijeme u ovoj priči ključan pojam...dok vi dočekate urologa, pa ako vas pošalje na neke pretrage, pa dok on da eventualno neku terapiju ode par mj (moje mišljenje naravno) s tim da ovdje na forumu stvarno ima puno žena čiji su partneri zdravim navikama i suplementima popravili sgram 😁
Luna boljeti ti neće ništa jer ćeš spavati ko top a što se tiče smrzlića pripremi živce za najdužih 3 ili 5 dana meni je taj dio bio najgori to čekanje poziva svaki dan koliko ih je i koliko će ih ostati sve smo to prošle da je lako nije ali druge nema nego nadati se najboljem a biti spreman na najgore 🤞❤️
Lelloo nisi nam se jako dugo javila, kakva je situacija? ❤️❤️
Rein veliki hug tebi i Sofiji🤗❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Stela hvala ti puno!🤞🤭🍀😍❤️❤️
Johica što se tiče prehrane mi oboje pazimo koliko možemo. Inače ne jedemo gluten i unosimo čim više povrća, proteina, masti, naravno i voća, ali ne pretjerujemo. Sada za blagdane smo si dali oduška i nismo baš toliko pazili, papali smo i kolača, palačinki i sl., A da ne spominjem koliko vina smo popili (a inače ne konzumiramo alkohol). E sad, koliko je taj nezdravi dio imao utjecaja, ne znamo, ali ni nema točnog načina za doznati. 🤷♀️ Ali opet smo se vratili na staru prehranu i toga se držimo. 🙂
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Sortiraj odgovore
Najstariji