Sani88 i Patkica imaju anesteziju na VV, jedino nemaju subotom.
Ok, Malo sam zbunjena, ali hvala :)
👩 i 🧑 1982.
10/2022 Ovaleap, Orgalutran, Ovitrelle; 13 js, odgodjen transfer za 2 blastociste
Evo me sa UZV-a. Danas je 8dc, a folikuli su već na 18-19mm, ukupno ih je 9.🥳🤞
Dr. je rekla da bi aspiracija bila u subotu po veličini, ali su izvadili estradiol i sad čekamo nalaze. Moram se kasnije vratiti u polikliniku pa će dr.odlučiti kada će biti aspiracija.🙈
Ja sam se iznenadila obzirom da su toliko brzo narasli i nisam očekivala da će aspiracija biti tako rano. 😂
Wow to su super vijesti, jako mi je drago da sve lijepo najbolje neka se tako i nastavi🤞💕
🙎♂️39 👸30
👸maca royal, omega3,6,9; vitamin D 20 000 2×tjedno, mulitivitamin sa probiotikom
Moji hormoni super.
09.01.22: Bemafola 150 I.E/0,25ml 7× Ganirelix Astro 0,25mg/0,5ml 3×
Prednisolon Nycomed 5mg
18.01 Aspiracija
Dijagnoza OAT Sindrom Terapija za🙍♂️ProfertilMan,Tribulis,crna maca,omega
Klinika Wunschbaby dr.Feichtinger 1130 Wien
Dr.Michale Feichtinger
Stela koka nesilica, hahahah. 😂😂
Sani i estradiol je to potvrdio. 😉 Večeras ide štoperica, a u subotu aspiracija. I ja sam znenađena kako se brzo to odigralo i razvilo.🙈🍀🤞🤞🤞 Makar, Decapeptyl mi neće faliti.😂
Pričala sam sa dr.vezano za aktivaciju js i ZyMot te je rekla da je pričala sa embriolozima koji su potvrdili da je prošli put problem bio u sjemenu tako da će koristiti samo ZyMot ovaj put. Nadamo se najboljem!🤞🤞
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Evo me sa UZV-a. Danas je 8dc, a folikuli su već na 18-19mm, ukupno ih je 9.🥳🤞
Dr. je rekla da bi aspiracija bila u subotu po veličini, ali su izvadili estradiol i sad čekamo nalaze. Moram se kasnije vratiti u polikliniku pa će dr.odlučiti kada će biti aspiracija.🙈
Ja sam se iznenadila obzirom da su toliko brzo narasli i nisam očekivala da će aspiracija biti tako rano. 😂
Wow to su super vijesti, jako mi je drago da sve lijepo najbolje neka se tako i nastavi🤞💕
Hvala ti puno.🥰🤞
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Cure tu sam čitam vas povremeno ali se ne javljam.
Tu sam da pošaljem koju mrvu ohrabrenja i 💗💗💗💗 da postupci sto brze dodju i sto lakse prodaju pa da se veselim novim plesačica.
Flowerson bravo za FET tako brzo bice to super sad🥰
Stela svih nas se sjetis i spomenes.
Cure koje idu na histeroskopiju.. ja sam radila u postupku tj onaj dan kad je bila aspiracija tad su mi radili i histeroskopiju. U jednom aktu pod opstom anestezijom. Tad je urađen i scratching endometrija.
Bez obzira sto sam imala uredan HSG preporuka prof je bila da uradim.
Primala sam i jednu intralipidnu infuziju.
Grlim vas sve..🥰🥰🥰
Takica
Mozes li mi molim te objasniti kako ste dosli do toga da ti rade scratching endometrija i koji su bili rezultati po kojima se onda odredio dan ETa?
Cestitam na trudnoci i neka sve ide glatko🤞💕
Hvala ti unaprijed na odgovoru😊
🙎♂️39 👸30
👸maca royal, omega3,6,9; vitamin D 20 000 2×tjedno, mulitivitamin sa probiotikom
Moji hormoni super.
Prednisolon Nycomed 5mg
18.01 Aspiracija
Dr.Michale Feichtinger
Curke koje niste ime anesteziju na aspiraciji,
Kako ste podnjele aspiraciju, tko je odlucivao o tome dal cete ici pod anesteziju ili ne?
Hvala na odgovoru i sretno svima🤞❤
🙎♂️39 👸30
Moji hormoni super.
Prednisolon Nycomed 5mg
18.01 Aspiracija
Dr.Michale Feichtinger
Curke koje niste ime anesteziju na aspiraciji,
Kako ste podnjele aspiraciju, tko je odlucivao o tome dal cete ici pod anesteziju ili ne?
Hvala na odgovoru i sretno svima🤞❤
Ja nisam isla, dobila sam samo neki narkotik koji je dobro zamantao (osjećala sam se pijano 😂)
Bas je onako kako je opisano na prvim stranicama, prvih par nista strasno a kasnije bolno, meni se čini da mi je bol prolazila kroz cijelo tijelo od dlake na glavi do nožnih prstiju 😂 Srećom vremenski ne traje toliko dugo (barem je tako bilo kod mene). Ali iskreno nije nista sto ne bih ponovno mogla proći. Sve bih opet ne znam koliko puta ponovila kada bi znala da ce iza toga biti uspješno.
Sretno 💕
🙋♀️/27g - MTHFR homozigot
🙋♂️/28g- oligoozospermia
11/22-u postupku KBC Split
7🥚- 5 blastoicista-
1 ET- 4 🐧- ❌
FET-1🐧-biokemijska ❌
FET 2🐧- ❌
FET 3 🐧- ❌
FET 4🐧-❌
Novi postupak Poliklinika IVF ZG 🙏🏻
Perjezuto prvi put, prirodni ciklus sam bila u Vinogradskoj na aspiraciji samo jednog folikula i to je bilo bez anestezije i ništa nisam niti osjetila... dva puta bila na aspiraciji kod dr. L.. on jednostavno ne prakticira aspiraciju s anestezijom.. prvi put od ta dva puta sam imala 9 jajnih stanica, svaka nova koju aspirira boli više od one prije tako da što ih više imaš više bole... ali to sam podnijela nekako jednostavnije (ili je bilo davno pa sam zaboravila )... između prve i druge aspiracije (stimulirani postupci) aspiriram tri ciste, to obavim da nakon toga ništa ne osjetim odem odmah raditi, malo boli, ali nije strašno.. a zadnja aspiracija sada u 11 mj.. ajme majko.. htjela sam nekog ubit koliko me boljelo, bilo je 12 jajnih i nije to ništa sada puno više od onih 9, ali su mi bili valjda sa stražnjih strana pa je boljelo ko sam vrag i sada se naježim kada se sjetim
..
Ali nekako kada znam koji mi je cilj, makar sada trenutno ne bi išla bez anestezije za ništa na svijetu, ali ako me i kada me opet pukne (samo se nadam da će smrzlići biti moje bebe pa da neću morati ići) i kada bi mi se slegnuli dojmovi, bi opet išla.. Moramo shvatiti da je svaka od nas individualna i da svaki proces nije isti, ovisi to o mnogo faktora, ali da smo stvorene da možemo svašta istrpiti.. to jesmo... WOMEN POWER...
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Afrodita sretno, ja sam sigurna da bude sve odlično🤞❤️
Maslačak kako nam je mala hrabrica? Predivna je ❤️
J_Lo znači sve je spremno i ostaje čekati Korinu 🤗
Flowerson takva iznenađenja su najbolja, držim fige 🤞
MalaG odličan rezultat, lijepo si reagirala! i ja sam jednom imala aspiraciju rano, možda 11 dc, sve je to normalno... Super za Zymot, nadam se da je to to!
Perjezuto ja sam imala aspiraciju 1 js u prirodnom ciklusu bez ičega i 8 js u stimuliranom s 2 mg normabela i moram reći da je meni to bilo skoro bezbolno, ali ja imam stvarno visok prag boli pa možda nisam objektivan izvor informacija
Stela nadam se da ne bude dugo taj pms 🙈🙈🙈
Roxy kak je kod tebe?
čestitam svima na srčekima, bilo je dosta lijepih vijesti ovih dana ❤️❤️❤️
a pikalicama sretno, vidim da se malo aktiviralo nakon božićnog zatišja 💪💪💪
Razumna oprosti ako si već pisala, a ja nisam popratila, ali koje su uopće vaše dijagnoze? Ne vidim po potpisu...
Minnie 25 svakako otiđi na histeroskopiju ako polip ne ode, meni su priraslice baš radile probleme.
Sani, Kachusa, lucky, Panda, Duplapanda 😘😘😘
Ne znam tko je pitao za probiotike, ja normalno pijem Omni Biotic Panda, koji je baš za trudnice i djecu, a uz to i Biokult, on je također siguran za trudnice i ja sam ga normalno koristila cijelo vrijeme postupaka uz Omni Biotic Flora plus, koju sam povremeno uzela i u trudnoći.
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Mene je zdrpila neka trema. Sutra ujutru mi je punkcija i histeroskopija.
Srecom bice totalna anestezija.
Nadam se da ce sve proci ok, da cemo dobiti smrzlice.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Sortiraj odgovore
Najstariji