Pozdrav, stigla mi je menstruacija sada kasno popodone, pa me zanima kakva je sada situacija sa Petrovom? Da li im se koja cura javila sada ovih dana za FET? Javila sam im se mailom kao sto su mi i rekli u 11 mj, vjerojatno ce mi sutra odgovoriti...
❤️: ciklusi 30-60dana, L. ovarij naznačen PCOM, DG- sterilitas primaria. AMH 55.5. 💉: gonal 150, orgalutran, decapeptyl
6 mj.'22: aspiracija 12 oocita, odgoden ET, kriopohrana 3 blastociste 5.dan na 2 nosaca.
FET '22. odgoden za '23. zbog renovacije Petrove.
💙:Normozoospermia
2 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
5 i 6 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
7 mj.'23: letrozol, 1 j.s. test ➖️
8 mj.'23: dg histero ➡️🔝
Jesen '23.: FET ?¿
Stela, u kbc ri sam vadila, nema ništa na portalu zdravlja još uvijek, a i poslat će mi na mail kad budu gotovi..a sljedeći tjedan će bit 4 tjedna, valjda će bit.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Stelic, Luna93 idem sad u ovom ciklusu jer sumnjaju na polip. A bila sam ja vec na histero ali su mi uzimali samo uzorak. Stelic bila sam 2x na aspiraciji bez anestezije 😁 Mene to bas boli, ali ja sam i inace osjetljiva na sve vrste menstrualnih bolova 😂
Uh istina svaka od nas ima drugačiji prag boli, ja mogu recimo sve istrpiti dok glavobolju ne mogu nikako iako je i zadnja aspiracija baš bila uh ali živi smo 🤭 mislim da svakako dobiješ neki koktel pa se nadam da će ti pomoći da te manje boli 🤞❤️🤗
Stela, u kbc ri sam vadila, nema ništa na portalu zdravlja još uvijek, a i poslat će mi na mail kad budu gotovi..a sljedeći tjedan će bit 4 tjedna, valjda će bit.
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Drage moje sretnu i uspješnu novu vam želim ❤️što više plusića, urednih trudnoća i bebica u naručju.
Čestitamlalaland, mimica, eva i ana. Držim 🤞 do neba da je to to.
Stela kako si? Jesi dogovorila histero?
Flowerson neka je došla 💪 kada ti planiraš u nove pobjede?
Razumna kako si ti?
Rain ma bebe se razvijaju svojim ritmom, tako je. Ona baš skladno raste iz tjedna u tjedan, samo dobiva manje od prosjeka. Ne brinem se ja. 🥰 Kako ste ti i Sofija? Mi dovršavamo sobicu, ja perem robicu, i torba je već spremna za polazak 😁
Točkice kad ti planiraš u fet?
MalaG u kojoj si ti, fazi, nisam uspjela popratiti 😁
Sretno svima u postupku, i koje planiraju postupak ovaj mjesec, a znam da vas je puno 💪🤞😘
Jlo bas sam došla na ovu temu vidjeti jel ima novosti kod tebe.Sitno brojimo i stižu nam naše curke.💓
Ja sam malo aktivnija na “zimske bebe” temi.
Jesi spremna?
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Stelic, Luna93 idem sad u ovom ciklusu jer sumnjaju na polip. A bila sam ja vec na histero ali su mi uzimali samo uzorak. Stelic bila sam 2x na aspiraciji bez anestezije 😁 Mene to bas boli, ali ja sam i inace osjetljiva na sve vrste menstrualnih bolova 😂
Meni ce je raditi kad i aspiraciju. Nadam se da kad se probudim da me nece nista boljeti.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Medenkokakva je situacija kod tebe?
LunaTSH svakako treba skidati, a FSH i LH su malo preblizu jedan drugome, ali kako su cure rekle, to u stimulaciji nije toliko bitno, sretno 💪 AMH je nešto moralo maskirati prošli put, ali najbitniji je broj antralnih folikula.
J_Loti si već spremna 🤭 znači svi radovi su konačno gotovi? Ti možeš svaki čas sad 🤗 mene je prošli tjedan malo ulovila panika jer nisam za rodilište imala ništa od stvari, pa čak ni odluku u koje idem, što mi baš nije slično 🙈 i ja sam ovaj tjedan počela prati stvari polako jer vidim da mi je sve teže, pa nek bude spremno, po UZV-u mi je termin dva tjedna ranije jer je curka velika🤭
Stelaevo bucka je aktivna, ne mogu vjerovati da smo već toliko dogurale, meni je to sve još nestvarno 🤭 baš mi je žao da ti se opet sve pomaknulo, ti se bome pošteno učiš strpljenju 🙈 ali nagrada bude zato najveća ❤️✨
Kachusane moraš se bojati histero, stvarno nije strašno, koncentriraj se na malu princezu, a ovo onako odradi usput 💪
Loornasretno na FET-u 💪 tako me razljute svaki put ta glupa pravila oko udomljavanja, odmah mi tlak skoči 🤯
Dom Leonkako je preslatka ❤️❤️❤️ puse
Mah nemam više riječi za taj CZSS.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Pozdrav, stigla mi je menstruacija sada kasno popodone, pa me zanima kakva je sada situacija sa Petrovom? Da li im se koja cura javila sada ovih dana za FET? Javila sam im se mailom kao sto su mi i rekli u 11 mj, vjerojatno ce mi sutra odgovoriti…
Ja sam ih zvala jučer tj poslala mail pa su one mene zvale. Ugl. trebali bi početi sa tranaferima za nekih 10-15 dana. Ja se ponovno javljam 30.1. na dogovor. Inače će se raditi transferi na Vuk Vrhovcu a sve oatalo u Petrovoj.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
StellaM, Rein smo, evo bolje smo! Bas nas je bilo satralo, sad smo vec odlicno ❤️
Ja sam zvala u polikliniku za dogovor, kazu da jos nisu dobili novi ugovor sa hzzo (mi smo preko hzzo), pa ne znam kad bi isli u postupak, ali s obzirom da je dogovor da ciklus prije idemo na kontracepciju, narucili nas na konzultacije u utorak pa cu vidjet s dokt ako bi mogli s ovim nadolazecim ciklusom.
Sutra idem vaditi AMH jer su me to trazili za sljedeci postupak jer se bojala dokt da nesto nije zamaskiralo stvarni amh.
I taaakooo.. drugo nista kod nas, vidjet cemo nakon konzultacija 🙂
Saljem zagrljaje svima 🥰🥰
StellaM, Reinsmo, evo bolje smo! Bas nas je bilo satralo, sad smo vec odlicno ❤️
Ja sam zvala u polikliniku za dogovor, kazu da jos nisu dobili novi ugovor sa hzzo (mi smo preko hzzo), pa ne znam kad bi isli u postupak, ali s obzirom da je dogovor da ciklus prije idemo na kontracepciju, narucili nas na konzultacije u utorak pa cu vidjet s dokt ako bi mogli s ovim nadolazecim ciklusom.
Sutra idem vaditi AMH jer su me to trazili za sljedeci postupak jer se bojala dokt da nesto nije zamaskiralo stvarni amh.
I taaakooo.. drugo nista kod nas, vidjet cemo nakon konzultacija 🙂
Saljem zagrljaje svima 🥰🥰
I ako ga je zamaskiralo ne može biti ne znam koliko niži obzirom da ti je amh 56, nekada mi žene loše reagiramo na manje doze hormona, a bez obzira na njihov strah od hipera možda jednostavno trebaš jaču dozu hormona da malo pokrene ta tvrdoglava jajca nije baš to sve po školski niti po knjigama sve smo mi individualne i za svaku treba drugačiji pristup. Držim ti fige da ovaj postupak bude puno kvalitetnih jajčeka I da bude koji 🐧🐧 za bracu i seku 🤞🤞🤞❤️
P.s svakako ju pitaj na konzultacijama kakav je njen plan za dalje nemoj se uopće ustručavati ako sam nešto do sada naučila to je da moraš pitati 1000 pitanja i boriti se za sebe 🤭😁❤️❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Opet ja. 🤣
Juce su mi rekli da imam 8 folikula. Ja sam pitala da li je to ok, oni su rekli da jeste. Sestrica mi je na moje ponovno pitanje odgovorila da ce se sa ovom terapijom jos vise njih “pojaviti” i naravno da ovo sto i ja znam da ce se oni razvijati.
Sad citam da je od 7- 10 antralnih folikula- diskretno manji broj. Ocekuje se diskretno manji ovarijalni odgovor i umjereno manje sanse za uspjeh.
Totalno sam zbunjena, ne znam sta da mislim.
[table][tr][td][/td]
[/tr]
[/table]
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Sortiraj odgovore