M_G prvo tromjesečje mi je trajalo kao godina dana, sad već nekako brže prolazi kad nema komplikacija. 😄
Bolne grudi, lagani grčevi i bol u jajnicima, za te simptome se sjećam da su onako odlazili i dolazili, ne mora značiti ništa loše ako se povuku..
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Hvala vam cure na svim savjetima.
Imam malo povišena antitijela štitnjače ali nije me nitko to pitao :/ Budem baš pitala doktora.
Rainbow - dragi je uzimao dosta dugo cink, selen, folat i Omega 3. Mjesec i pol prije ovog novog spermiograma je prestao piti sve to i krenuo uzimati profertil. Ali po meni najviše je pomogla prehrana - izbacio je šećere, sve ove bijele stvari od pekarskih proizvoda itd. - krenuo jesti puno povrća, žitarica + krenuo trenirati. Smršavio je 10kg.
Jer dugo je on pio sve te dodatke i kad smo radili spermiogram nalaz je bio isti - a ovo je prvo poboljšanje nakon što je ustvari 4-5 mjeseci zdravo se hranio i vježbao 3-4 puta tjedno u teretani. Tako da iskreno mislim da je to pomoglo jer je prije bio couch potato :(
Hvala vam što ste me prihvatile, nadam se da će M sutra stići po programu pa da i ja konačno krenem u borbu. Izludilo me ovo čekanje, iskreno 5 mjeseci je prošlo od prvih konzultacija do termina za MPO!
Hvala ti puno! Moj isto pije Profertil, redovito trenira crossfit i trči polumaratone, alkohol ne pije, ali voli papati 🙈 Jede i zdravo i nezdravo i tu si baš teško daje reda... Ali doduše nismo kontrolirali spermiogram, radio ga je samo jednom u ožujku i taj mjesec sam ostala spontano trudna pa čak vjerujem da je to ok...
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Hvala vam cure na svim savjetima.
Imam malo povišena antitijela štitnjače ali nije me nitko to pitao :/ Budem baš pitala doktora.
Rainbow - dragi je uzimao dosta dugo cink, selen, folat i Omega 3. Mjesec i pol prije ovog novog spermiograma je prestao piti sve to i krenuo uzimati profertil. Ali po meni najviše je pomogla prehrana - izbacio je šećere, sve ove bijele stvari od pekarskih proizvoda itd. - krenuo jesti puno povrća, žitarica + krenuo trenirati. Smršavio je 10kg.
Jer dugo je on pio sve te dodatke i kad smo radili spermiogram nalaz je bio isti - a ovo je prvo poboljšanje nakon što je ustvari 4-5 mjeseci zdravo se hranio i vježbao 3-4 puta tjedno u teretani. Tako da iskreno mislim da je to pomoglo jer je prije bio couch potato :(
Hvala vam što ste me prihvatile, nadam se da će M sutra stići po programu pa da i ja konačno krenem u borbu. Izludilo me ovo čekanje, iskreno 5 mjeseci je prošlo od prvih konzultacija do termina za MPO!
Da, ja sam isto izbacila bijelo brašno i šećere i skinula 10 kg, sad sam na idealnoj težini.
Nadam se da menga dolazi po planu. Kamo ideš u postupak? Oprosti ako si negdje već napisala, ne sjećam se
4/21 Missed ab
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
Jutro žene! Sretno danas!❤️
Sad sam uspjela popratiti lijepe vijesti od jucer, cestitam svima! ❤️
Pupice vama želim strpljenja i visoke bete dok za to dođe vrijeme ❤️😊!
Kacusha kak si nam? ❤️
Ma skroz dobro, sutra opet vadim betu. Vadi ju dok raste, pa dok pada 😂 i uzv. Nazivaju to SAMOIZLJECENJEM 😁
Drago mi je da se drzis i da si dobro❤️. A kakav je postupak dalje, ako nastavi padati? Postoji šansa da nejdes na operaciju? Oprosti ako pitam gluposti ali stvarno nemam pojma 🙈🙃.
Da, da misle da se moze samo ocistiti. Jesam u bolnici sutra cu pitati da idem kuci. Ionako mi samo vade krv i uzv a to mogu i od kuce 😁
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Jutro žene! Sretno danas!❤️
Sad sam uspjela popratiti lijepe vijesti od jucer, cestitam svima! ❤️
Pupice vama želim strpljenja i visoke bete dok za to dođe vrijeme ❤️😊!
Kacusha kak si nam? ❤️
Ma skroz dobro, sutra opet vadim betu. Vadi ju dok raste, pa dok pada 😂 i uzv. Nazivaju to SAMOIZLJECENJEM 😁
Drago mi je da se drzis i da si dobro❤️. A kakav je postupak dalje, ako nastavi padati? Postoji šansa da nejdes na operaciju? Oprosti ako pitam gluposti ali stvarno nemam pojma 🙈🙃.
Da, da misle da se moze samo ocistiti. Jesam u bolnici sutra cu pitati da idem kuci. Ionako mi samo vade krv i uzv a to mogu i od kuce 😁
Ajme onda navijam na najjace da ti bar ovaj dio prođe lakse i da si uskoro domeka🥰... Šaljem zagrljaje❤️...
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
@Irma90 - sretno s bockanjem, držim fige da bude rezultata 🤞🏻
Tvoj dragi je dokaz da je sve u prehrani, koliko god unosili dodataka. I baš ću to pročitat svome jer je on sada u takvoj situaciji, nije sretan ako nema kruha, maslaca, mlijeka... i onda se čudimo spermiogramu koji je blaga katastrofa. A ne puši, alkohol ni ne podnosi. Zato smo mi žene tu, borimo se, lakše nam je bockat se nego njih dovest u red. 🤔🙈
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
A ja cu vam pak reci da je to sve genetika. Moj jede puno junk fooda, ima skembu, ne krece se, pusi kutiju dnevno i ima visok tlak pa ima savrsen spermiogram.
Ok, naravno da ne skodi jesti zdravije i sl. al realno sve je to u genima. Kao i moj nizak amh s kojim sam rodena. I ok, mogu napravit neka poboljsanja al nikad necu imati puno super kvalitetnih stanica i to je tak.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Pitanje, vjerovatno glupo. Prosli pon je bio et 3dnevna 2. Kako se sad racuna, koliko je dana 7 ili 8? Buni me onaj nulti dan.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
A ja cu vam pak reci da je to sve genetika. Moj jede puno junk fooda, ima skembu, ne krece se, pusi kutiju dnevno i ima visok tlak pa ima savrsen spermiogram.
Ok, naravno da ne skodi jesti zdravije i sl. al realno sve je to u genima. Kao i moj nizak amh s kojim sam rodena. I ok, mogu napravit neka poboljsanja al nikad necu imati puno super kvalitetnih stanica i to je tak.
Istina ziva. Ista stvar je kod mene. Cak na samom pocetku ovog "putovanja" smo bili gotovo sigurni da je on problem ali ipak ne. Voli sve nezdravo, ne krece se dovoljno, pusi previse itd. A ja koja pazim da sve bude umjereno, amh koji sam dobila u nasljede nas je doveo tu.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Pitanje, vjerovatno glupo. Prosli pon je bio et 3dnevna 2. Kako se sad racuna, koliko je dana 7 ili 8? Buni me onaj nulti dan.
Danas ti je 8. dan
4/21 Missed ab
11/2024 FET 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji