I još jednom hvala cure na ljepim zeljama ❤️
Liste nema jer stvarno nisam imala vremena jučer 🙈
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pitanjce za cure koje su prošle drugu betu, grudi je su vas bolile isto ili jače manje, kako smeđarim sad imam osjecaj da me grudi manje bole
Ej ja se sjećam da su me u to vrijeme prestale boljeti nakon što su bile jako bolne, ili se bol dosta smanjila pa sam stalno provjeravala jel bole ili ne bole.. ne mora ti to ništa loše značiti, simptomi se nekad pojačaju, nekad smanje
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Pitanjce za cure koje su prošle drugu betu, grudi je su vas bolile isto ili jače manje, kako smeđarim sad imam osjecaj da me grudi manje bole
Ej ja se sjećam da su me u to vrijeme prestale boljeti nakon što su bile jako bolne, ili se bol dosta smanjila pa sam stalno provjeravala jel bole ili ne bole.. ne mora ti to ništa loše značiti, simptomi se nekad pojačaju, nekad smanje
Toliko sam se rastužila nakon ovog jucer da sam mumu rekla da mislim da nista od ovog neće bit, smeđarenje se sad smirilo…. Bojim se jos jedne biokemijske 🙄al se mislim jel moguće da smeđarim na 150bete zbog biokemijske 🤷♀️
Ma simptomi ti odu i dodju. Meni su npr grudi pocele boljeti na dan prve bete i tako par dana i onda više ništa pa bi opet krenule ful jedan dan, drugi dan skoro ništa tako da ti to stvarno ništa ne mora značiti. Probaj se opustiti do sutra jer stalnim provjeravanjem simptoma nećeš ništa postići, samo ćeš se brinuti bez veze 🤗
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Pa Asli ti prosla pola trudnoce 😁🦾 Divno 😍
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Jutro žene! Sretno danas!❤️
Sad sam uspjela popratiti lijepe vijesti od jucer, cestitam svima! ❤️
Pupice vama želim strpljenja i visoke bete dok za to dođe vrijeme ❤️😊!
Kacusha kak si nam? ❤️
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Pa Asli ti prosla pola trudnoce 😁🦾 Divno 😍
Da, dan po dan i evo prošlo pola ❤️
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Kacusha kak si nam? ❤️
Ma skroz dobro, sutra opet vadim betu. Vadi ju dok raste, pa dok pada 😂 i uzv. Nazivaju to SAMOIZLJECENJEM 😁
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Kacusha kak si nam? ❤️
Ma skroz dobro, sutra opet vadim betu. Vadi ju dok raste, pa dok pada 😂 i uzv. Nazivaju to SAMOIZLJECENJEM 😁
Drago mi je da se drzis i da si dobro❤️. A kakav je postupak dalje, ako nastavi padati? Postoji šansa da nejdes na operaciju? Oprosti ako pitam gluposti ali stvarno nemam pojma 🙈🙃.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Mene su cice boljele i bile napuhnute jedno vrijeme, onda su skroz prestale...ista stvar s donjim dijelo trbuha, ima dana kad me stalno nesto zateze, bolucka, a ima dana kad ni ne znam da sam bila na postupku. Arnoldica je super rekla, nema tu smisla uopce traziti simptome, pogotovo jer su to sve i simptomi pred menstruaciju 🤷 vjera i nada da ce sve biti dobro!!
Ajmeeeee Asli… pa ne mogu vjerovat 🥰🥰🥰 kako je brzo proslo 🙈
Kachusa ti si u bolnici cijelo vrijeme ili?
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Hvala vam cure na svim savjetima.
Imam malo povišena antitijela štitnjače ali nije me nitko to pitao :/ Budem baš pitala doktora.
Rainbow - dragi je uzimao dosta dugo cink, selen, folat i Omega 3. Mjesec i pol prije ovog novog spermiograma je prestao piti sve to i krenuo uzimati profertil. Ali po meni najviše je pomogla prehrana - izbacio je šećere, sve ove bijele stvari od pekarskih proizvoda itd. - krenuo jesti puno povrća, žitarica + krenuo trenirati. Smršavio je 10kg.
Jer dugo je on pio sve te dodatke i kad smo radili spermiogram nalaz je bio isti - a ovo je prvo poboljšanje nakon što je ustvari 4-5 mjeseci zdravo se hranio i vježbao 3-4 puta tjedno u teretani. Tako da iskreno mislim da je to pomoglo jer je prije bio couch potato :(
Hvala vam što ste me prihvatile, nadam se da će M sutra stići po programu pa da i ja konačno krenem u borbu. Izludilo me ovo čekanje, iskreno 5 mjeseci je prošlo od prvih konzultacija do termina za MPO!
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Sortiraj odgovore
Najstariji