Sunny da,da,dosli su nalazi,prosljedila sam ih odmah dr i reka je da sam kandidat za heparin,ali sam zaboravila pitat od kad.to cu sve pitat kad idem na pregled 😀 razmisljam dal bih isla u hematologa pa sam mirna
nekim curama uvedu heparin odmah od transfera. To je sad ovisno o doktoru i njegovoj praksi. Mislim da će ti nalaz hematologa trebati kako bi heparin mogla dobiti preko hzzo. Inaće ga sama placaš.
Zavisi gdje si u postupku, može i MPO doktor preko svoje ustanove odobriti lijek preko HZZO-a, no drugo mišljenje hematologa nije na odmet. Kod mene bi vj bilo tako da ga uopće ne bih dobila da sam slušala hematologa, a MPO doktor nije htio riskirati.
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sunny da,da,dosli su nalazi,prosljedila sam ih odmah dr i reka je da sam kandidat za heparin,ali sam zaboravila pitat od kad.to cu sve pitat kad idem na pregled 😀 razmisljam dal bih isla u hematologa pa sam mirna
nekim curama uvedu heparin odmah od transfera. To je sad ovisno o doktoru i njegovoj praksi. Mislim da će ti nalaz hematologa trebati kako bi heparin mogla dobiti preko hzzo. Inaće ga sama placaš.
Zavisi gdje si u postupku, može i MPO doktor preko svoje ustanove odobriti lijek preko HZZO-a, no drugo mišljenje hematologa nije na odmet. Kod mene bi vj bilo tako da ga uopće ne bih dobila da sam slušala hematologa, a MPO doktor nije htio riskirati.
kad su tebi uveli heparin? od pozitivne bete ili prije?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Cure što pišete za sex, meni je doktor prošli put rekao da je zabranjen do daljnjeg, a danas mi je 11dc. Evo ništa više ne kužim 🤔🤔🤔
Antoneta, mislim na tebe 🤞🤞🤞
Sani88, ma mnogi ljudi u neznanju govore umjetna oplodnja 🤷 već sam jednom pisala: kad sam bila kod endokrinologinje, kažem joj da sam u postupku mpo, a ona mene pita šta vam je to. I ja objasnim, a ona: "Aha, mislite umjetna oplodnja?" A ja ponovno: "Ne, nego potpomognuta". Onda je zašutila i nešto piskarala po papiru. Neznanje, predrasude 🤷
Peanut, ❤🤗
Zabranjen je zbog višeplodne trudnoće, ali kad se utvrdi ovulacija i prođe u mom slucaju 5 dana zbog vraćanja blastica, prošla je opasnost prirodne trudnoce. Ja sam si to tako protumačila.
Nece
Uspjela ljubim Ivy 😘hvala ti
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
DomLeon " Mamino i tatino Božicno čudo" aaaa🥰🥰🥰🥰🥰🥰!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Jutro curke, evo i mene, nikako do foruma, danas luda kuća od ranog jutra..
Uglavnom, beta 6.6, kaže dr prekinuti terapiju, čekati meciku i onda odmah idemo u prirodni fet. Dobro sam, nisam izbedirana uopće, tako da je okej.. jedino što me pati zašto je beta rađena tako rano, al ajd... čitala sam neke statistike djevojaka na rodinom forumu baš za beta vrijednosti i brat bratu, nisam našla da je itko pisao da je vadio betu 9 dnt. Ulovila sam jednu curu koja je 10 dnt onak imala betu 15, isto nakon blastice pa je imala urednu trudnoću .... al dobro, zadovoljna sam općenito ovim postupkom. U prvom nisam imala niti blastice niti smrzliće, a sada imam pa se ne moram ničim barem patiti oko terapije itd...još dva vesela pokušaja, a onda mogu kukat 💪 😘
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Hvala Sunny i Amelie svakako cu se narucit u hematologa da budem mirna ❤️
sanjass322@gmail.com
Antoneta to ti je sasvim solidan dan bete za blastice..ja sam vadila 11 dnt trodnevnih...i ako je trudnoća ostvarena beta bi trebala bit 50-100 ako se dobro sjećam..zao mi je..ali super da odma ides dalje ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Uglavnom, beta 6.6, kaže dr prekinuti terapiju, čekati meciku i onda odmah idemo u prirodni fet. Dobro sam, nisam izbedirana uopće, tako da je okej.. jedino što me pati zašto je beta rađena tako rano, al ajd… čitala sam neke statistike djevojaka na rodinom forumu baš za beta vrijednosti i brat bratu, nisam našla da je itko pisao da je vadio betu 9 dnt. Ulovila sam jednu curu koja je 10 dnt onak imala betu 15, isto nakon blastice pa je imala urednu trudnoću …. al dobro, zadovoljna sam općenito ovim postupkom. U prvom nisam imala niti blastice niti smrzliće, a sada imam pa se ne moram ničim barem patiti oko terapije itd…još dva vesela pokušaja, a onda mogu kukat 💪 😘
Draga žao mi je. 😕 Bitno da ima smrzlića i u FETu će sigurno biti bolje. 💙
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Uglavnom, beta 6.6, kaže dr prekinuti terapiju, čekati meciku i onda odmah idemo u prirodni fet. Dobro sam, nisam izbedirana uopće, tako da je okej.. jedino što me pati zašto je beta rađena tako rano, al ajd… čitala sam neke statistike djevojaka na rodinom forumu baš za beta vrijednosti i brat bratu, nisam našla da je itko pisao da je vadio betu 9 dnt. Ulovila sam jednu curu koja je 10 dnt onak imala betu 15, isto nakon blastice pa je imala urednu trudnoću …. al dobro, zadovoljna sam općenito ovim postupkom. U prvom nisam imala niti blastice niti smrzliće, a sada imam pa se ne moram ničim barem patiti oko terapije itd…još dva vesela pokušaja, a onda mogu kukat 💪 😘
žao mi je 😘
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Draga Antoneta žao mi je❤️... Drzi se, grlim ❤️!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Sortiraj odgovore
Najstariji