Antoneta drzim palceve jako, jako!🤞❤️🍀!
Maskhice ma divno tamni ❤️! Kakva će to beta biti🥰!
Pandice grlim❤️!
Peanut šaljem zagrljaj ❤️...
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Anči drago mi je da nije niš opasno suprugu 😊
Draga Peanut jako mi je žao 😪šaljem zagrljaj
Maslačak super vijesti 😍😍
Mashkica super tamni 😍😍
Antoneta da bude velika beta 🤞🤞
Se čuje koja sa MTB? Baš je se često sjetim ❤❤
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Dobro jutro svima 😘😘😘😘
Nikita saljem ti jos poz prasine 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
Anemona 😘😘
Mashkica tamniji je 🔝
Sretno curkama koje danas imaju nesto za obavit.
Sreca pa imam gle na noktima jer bi od nervoze sutrasnjeg UZV pojela i prste i nokte 😮💨😅
Stavi nam sličicu s uzv-a, ako dobiješ 😍😘
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Cure kako ste nabavile ove trakice i kako to lijepite llily kako se vec zovu akooze netko pojasniti molim 🙏🙏🙏🙏
Stisni na moju trakicu , odabery pregnancy, odaberi da li želiš dane ili faze razvoja. Zatim te traži da se logiraš - ne moraš. Izaberi veličinu trakice - moja je full size.Izaberi izgled trakice, pa next, zatim izaberi lik koji će ti pokazivati tjedne , pa next, zadnji dan m, ocekivani dan poroda itd pa next. Code snippets - forums , pa pseudo HTML - taj link kopiraš i staviš u potpis
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Sunny da,da,dosli su nalazi,prosljedila sam ih odmah dr i reka je da sam kandidat za heparin,ali sam zaboravila pitat od kad.to cu sve pitat kad idem na pregled 😀 razmisljam dal bih isla u hematologa pa sam mirna
sanjass322@gmail.com
Sunny da,da,dosli su nalazi,prosljedila sam ih odmah dr i reka je da sam kandidat za heparin,ali sam zaboravila pitat od kad.to cu sve pitat kad idem na pregled 😀 razmisljam dal bih isla u hematologa pa sam mirna
nekim curama uvedu heparin odmah od transfera. To je sad ovisno o doktoru i njegovoj praksi. Mislim da će ti nalaz hematologa trebati kako bi heparin mogla dobiti preko hzzo. Inaće ga sama placaš.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Dobro jutro svima 😘😘😘😘
Nikita saljem ti jos poz prasine 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
Anemona 😘😘
Mashkica tamniji je 🔝
Sretno curkama koje danas imaju nesto za obavit.
Sreca pa imam gle na noktima jer bi od nervoze sutrasnjeg UZV pojela i prste i nokte 😮💨😅
Stavi nam sličicu s uzv-a, ako dobiješ 😍😘
Budem stavila al nemogu gore na VV printat slikat cu mobom i snimit video otkucaja (nadam se 😬joj strah me )
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Cure što pišete za sex, meni je doktor prošli put rekao da je zabranjen do daljnjeg, a danas mi je 11dc. Evo ništa više ne kužim 🤔🤔🤔
Antoneta, mislim na tebe 🤞🤞🤞
Sani88, ma mnogi ljudi u neznanju govore umjetna oplodnja 🤷 već sam jednom pisala: kad sam bila kod endokrinologinje, kažem joj da sam u postupku mpo, a ona mene pita šta vam je to. I ja objasnim, a ona: "Aha, mislite umjetna oplodnja?" A ja ponovno: "Ne, nego potpomognuta". Onda je zašutila i nešto piskarala po papiru. Neznanje, predrasude 🤷
Peanut, ❤🤗
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Cure što pišete za sex, meni je doktor prošli put rekao da je zabranjen do daljnjeg, a danas mi je 11dc. Evo ništa više ne kužim 🤔🤔🤔
Sani88, ma mnogi ljudi u neznanju govore umjetna oplodnja 🤷 već sam jednom pisala: kad sam bila kod endokrinologinje, kažem joj da sam u postupku mpo, a ona mene pita šta vam je to. I ja objasnim, a ona: "Aha, mislite umjetna oplodnja?" A ja ponovno: "Ne, nego potpomognuta". Onda je zašutila i nešto piskarala po papiru. Neznanje, predrasude 🤷
Peanut, ❤🤗
Zabranjen je zbog višeplodne trudnoće, ali kad se utvrdi ovulacija i prođe u mom slucaju 5 dana zbog vraćanja blastica, prošla je opasnost prirodne trudnoce. Ja sam si to tako protumačila.
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Peanut, ❤🤗
Zabranjen je zbog višeplodne trudnoće, ali kad se utvrdi ovulacija i prođe u mom slucaju 5 dana zbog vraćanja blastica, prošla je opasnost prirodne trudnoce. Ja sam si to tako protumačila.
Nece
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Sortiraj odgovore
Najstariji