Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    26. Siječanj 2022. 19:34

Anči eto dobro da je pošao na pregled i sad će to riješit ☺️
    Peanut 💔💔💔 ja nikad nemam rijeci u ovakvim situacija. Žao mi je što iti jedna od nas ovdje mora prolaziti kroz gubitke nakon toliko borbe 😔 grlim te ❤ i šaljem snagu 😘

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Anemona
    26. Siječanj 2022. 19:37

Stela & Domleon, hvala cure 😘

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

Anemona
    26. Siječanj 2022. 19:41

Slučajno naletila na ovaj članak, baš mi je bilo zanimljivo vidjeti ove fotke 😃
    https://hr.ze-signon.com/articles/iskusstvennoe-oplodotvorenie/implantaciya-embriona-posle-eko.html

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

Leky
    26. Siječanj 2022. 19:46

Peanut zao mi je, nadam se da ce proci brzo i ne previse bolno, drzi se 😔🍀

Ja 32, M 33 / KbcRi
    Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
    11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
    Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
    01.08. nasa princeza Elena 👶❤

Leli91
    26. Siječanj 2022. 20:12

Razumna hvala na ponudi za peseka, ali već se vratio iz hotela i opet smo zajedno :)
    Peanut strašno mi je žao. Ne znam što bi ti savjetovala kako preboljeti jer mislim da ja nisam prava osoba za taj savjet. Kad se meni dogodilo, skoro da nisam ni plakala. Plakala sam jedino u trenutku kad sam vidjela da sam prokrvarila. I to malo. Valjda mi je bio preveliki šok i ostala sam bez suza.
    Zakopala sam to razdoblje duboko u sebi i zadnja tri mjeseca nisam mislila na to. Pravila sam se da je sve super i da se nikad nije ni dogodilo.
    I to mi sad dolazi na naplatu. Jer sam bila na FETu i razdoblje čekanja bete mi je deset puta gore nego prije spontanog jer još ni njega nisam preboljela a već ću možda morati preboljeti novi gubitak. Eto. Pa ti izvuci najbolje zaključke iz moje priče 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

Anči 💕
    26. Siječanj 2022. 20:13

Anemona

https://hr.ze-signon.com/articles/iskusstvennoe-oplodotvorenie/implantaciya-embriona-posle-eko.html

Fora su slikice 👌

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Kacusha
    26. Siječanj 2022. 20:17

Domleon idem tek u stimulaciju u 2mj.🥰 Leli drzim fige 🍀🌈

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• ribic
    26. Siječanj 2022. 20:21

Peanut Jako mi je zao zbog toga sto prolazis ali citam ih tvojih postova vec nevjerojatnu snagu i pozitivu tako da ne brinem za tebe. Ja sam imala medikamentozni. Tablete dobila u Vinogradskoj i to doma odradila. Sat vremena mi bili stravicni bolovi i tad je sve “otislo” i dalje me nije dobilo. Krvarila cca 10-14 dana (al nis strasno) i za cca 35 dana dobila prvu mengu. Iskreno, cekala sam da to sam prode. Sam spontani mi tak bolio da psihi tad nisam ni razmisljala 🙈

Odmah se trgnula nakon sto mi na pregledu rekli da je sve ok i promijenila prehranu i pocela vjezbati. Skinula 10 kg, pocela radit stvari iz sebi iz gusta (svaki mjesec nokti, feniranje i sl.) i napokon se krenuli seksati IZ GUSTA. 

Pogodilo me najvise tek oko bozica i sl. kad sam shvatila da sam tad mogla bit pred kraj trudnoce. I evo, preksutra bi mi bio termin. Al ja sam tip osobe koje se isplace minutu i nis, idemo dalje i to je to.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    26. Siječanj 2022. 20:23

I nepismena sam (sad se probudila iz popodnevnog spavanca) al skuzit ces. Ne znam sto pametno reci ali vidim da i sama kuzis da iz svoje koze ne mozes i da jbg, tako je. I treba sad to izgurat najbolje sto mozes. Vrlim ❤️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Razumna
    26. Siječanj 2022. 20:25

Anemona

Odlično. Sjećam se kad sam ja bila trudna pratila sam razvoj embrija kroz tjedne. Kad je beta bila pozitivna našla sam zrno maka i zalijepila ga monitor. Onda zrno papra, pa sjemenku nara. Onda borovnica ( sa borovnicama sam bila opsjednuta. Stalno sam ih kupovala i jela i govorila mužu : vidi ovakva je naša bebe! Stalno sam se šalila jer smo muž i ja visoki a borovnica mala... Spontani sam imala kad je embrij bio velik kao malina. Nigdje nisam mogla naći maline....
    Iako me taj spontani 🌋 vrijeme trudnoce pamtim kao vrijeme nade.... 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.