Peanut jako ali jako mi je zao 😔 Ja sam imala vakumsku a ne medikametozni pa ti s te strane ne mogu pomoc. Ali psihički sam se nosila tako da sam puno plakala i ja i muz. Kad sam njega onako slomljenog vidila to me ubilo. Ali poslje sam se okruzila ljudima koje volim i isli smo na dugi odmor to je taman bilo ljeto pa sam eto pokusala sebi ugoditi na druge načine. Svatko se od nas nosi sa boli drugacije. Ali budi nježna prema sebi i radi ono sto ti pase u tom trenutku. Saljem ti jedan cvrsti virtualni zagrljaj 😘
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Sani, Anci, Barby, hvala vam ! Pratimo se! :)
Peanut, jako mi je zao. Ne znam sta bih ti rekla, meni je gore pao missed ab nego vanmatericna. Sve je krenulo super, i nikakvih naznaka nije bilo da bi moglo zavrsiti lose. Meni je pomoglo tad ici na psihoterapiju i dala sam si malo vremena prije nego smo pokusali opet. Jedno vrijeme sam bila opsjednuta s tim i htjela sam znati zasto se dogodilo, guglala sam sve i svasta, krivila se jer sam se bavila sportom u trudnoci itd. Na kraju sam jednostavno prihvatila da je tako moralo biti. Cinjenica je da puno cura nakon missed aba ima skroz normalne trudnoce, ali tesko je opustit se kad si prosao kroz to... Ja ti stvarno zelim da sto prije bude uspjesna trudnoca !
👩 33
PCOS, adenomioza, tanak endometrij
🧑 36
-sve ok
- 2020 - 1 kemijska trudnoca i 1 missed ab
2021 - vanmatericna
2022 - priprema za IVF
Peanut jako mi je žao, baš sam te se danas sjetila kako se nisi javljala. 🥺
Držite se, ti i dragi, i želim ti brz oporavak. 🙏🏻
Svaka ti čast na pozitivnoj energiji bez obzira ..❤️
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Peanut jako mi je žao, baš sam te se danas sjetila kako se nisi javljala. 🥺
Držite se, ti i dragi, i želim ti brz oporavak. 🙏🏻
Svaka ti čast na pozitivnoj energiji bez obzira ..❤️
Slabo sam bila online (posao, uživanje, spavanje). Najviše spavanje
👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙
Anci super, hvala Bogu da nije ništa strašno. Upalu će on brzo riješiti🤞
Draga Peanut, bas mi je zao sto si to prosla. Teško je mogu misliti, pogotovo jer sve prije je bilo dobro i ukazivalo na dobro, pa je sok. Ja sam imala vanmatericnu, palo mi je strašno teško. Prvih 15 dana sam u strašnoj depresiji bila i samo plakala. Ali je stalo i to, pa sam sebi pomogla tako sto sam počela pricati o tome kako me slomilo to. Pricala sam sa mužem najvise, sa porodicom, sa drugaricama, konstantno sam pricala koliko me to teško pogodilo i onda sam samo skontala da vise ne plačem dok to pricam. Nego sam prihvatila, moralo se desiti nažalost. I Nedaj Boze gore, jer uvijek može gore od goreg.
Podnijeti ces ti to, bit ces tužna naravno ali će i biti dobro ubrzo, onda nove pobjede. Pa možda i kao medicinska sestra, nije svaki bio uspješan ivf, ali zato dva para blizanaca, ma predivno🥰
Zelim ti od srca da se sto prije oporavis i sto bezbolnije da prodjes kroz proces taj🤎
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Sani, Anci, Barby, hvala vam ! Pratimo se! :)
Peanut, jako mi je zao. Ne znam sta bih ti rekla, meni je gore pao missed ab nego vanmatericna. Sve je krenulo super, i nikakvih naznaka nije bilo da bi moglo zavrsiti lose. Meni je pomoglo tad ici na psihoterapiju i dala sam si malo vremena prije nego smo pokusali opet. Jedno vrijeme sam bila opsjednuta s tim i htjela sam znati zasto se dogodilo, guglala sam sve i svasta, krivila se jer sam se bavila sportom u trudnoci itd. Na kraju sam jednostavno prihvatila da je tako moralo biti. Cinjenica je da puno cura nakon missed aba ima skroz normalne trudnoce, ali tesko je opustit se kad si prosao kroz to… Ja ti stvarno zelim da sto prije bude uspjesna trudnoca !
Slažem se. Uvijek duboko u sebi kao da krivite sebe. Kao da mislite da ste mogli nešto napraviti. Ali, nismo Koliko god se trudili (jeli i ponašali se zdravije, pazili se), opet je sve u rukama koje nisu naše.
👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙
Peanut zao mi je.. 💔 Meni od pocetka nije bilo kako treba pa nisam bas to ni dozivljavala kao trudnocu. Oporavak mi je bio brz, sto zelim i tebi 🍀❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Peanut ne mogu ti opisati koliko mi je žao, prošla sam sve, od pravilnog duplanja bete, početnog uzv-a, do šoka u 8 tt. Ja sam išla na kiretažu pa ne znam za medikamentozni, mojoj sestri je prošlo relativno ok, čak više ni mioma nema.
Što se tiče psihe, moram priznati da mi je baš teško palo, 5 dana sam samo plakala i to mi je baš trebalo, da izbacim sve iz sebe van. Došla sam k sebi uz pomoć psihologice i theta praktičarke i kvalitetnih knjiga. Nisam se krivila ni u jednom trenutku, ali bila sam beskrajno tužna. Sad mi dođe na neke datume, ali prihvatiš to i ideš dalje, nema druge.
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Peanut draga, jako mi je žao 😣 Drži se ❤️
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Peanut jako, jako mi je žao💔... Ne znam napisati nista utješnije niti pametnije od toga. Mogu ti samo poslati veliki zagrljaj i zaželjeti cim brzi oporavak, fizicki i psihički. Mi smo tu dok nas zatrebaš❤️.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Sortiraj odgovore
Najstariji