Valjda su liste pune do tad, ali to mi je taman da se dovedem u red. Prije nisam koristila nikakve dodatke, nisam pazila na prehranu pa sad imam vremena za sve to taman do tada 😁 nadam se da ce ti pomoci melatonin, ja sam pocela s 1 mg pa povecavala jer imam dosta vremena do postupka pa sam isla malo po malo
Aha imas pravo, mislim da dobro dodje "dovest se u red".
Navodno mediteranska ili anti-upalna dijeta isto povecavaju izglede ako je se drzis par mjeseci prije postupka!
👩 33
PCOS, adenomioza, tanak endometrij
🧑 36
-sve ok
- 2020 - 1 kemijska trudnoca i 1 missed ab
2021 - vanmatericna
2022 - priprema za IVF
Barby1986 meni se stvorio miom nakon prošlog postupka. Miom je u maternici 8 mm. DR je rekao da je to premali miom da bi radio ikakvu štetu. I ja idem u postupak sa podstanarom🙂
Tako je i meni moj rekao da ništa neće smetat postupku... Ali kad pročitaš da smanjuje za 40% šanse za začeće, a ionako ne uspijevam, onda ti nije svejedno... Kad ti je FET?
7 years #ttc 👰🏼🤵 04/2016
🙋🏻♀️'86. PCOS (amh 75,50 pmol) 🙋🏻♂️ '89. ----> IDIOPATSKA NEPLODNOST
4/16 spontana trudnoća - blighted ovum - kiretaža u 9 tt 💔
2017/2018 klomifenski ciklusi uz štoperice kod soc.gin.
2019 3 x IUI
05/2020 1.stimulirani IVF --> 2 trodnevna, beta ❌
08/2020 2.stimulirani IVF --> ET 2 blastociste, biokemijska 💔
11/2020 1. FET --> beta ❌
03/2021 3. stimulirani IVF --> beta ❌
06/2021 2.FET --> beta ❌
02/2022 3.FET --> beta ❌
04/2022 4.FET --> beta
Ma kuzim te Barby...Nadam se da ce ti se ostvarit bas onda kad se najmanje nadas !
👩 33
PCOS, adenomioza, tanak endometrij
🧑 36
-sve ok
- 2020 - 1 kemijska trudnoca i 1 missed ab
2021 - vanmatericna
2022 - priprema za IVF
Barby1986 meni se stvorio miom nakon prošlog postupka. Miom je u maternici 8 mm. DR je rekao da je to premali miom da bi radio ikakvu štetu. I ja idem u postupak sa podstanarom🙂
Tako je i meni moj rekao da ništa neće smetat postupku… Ali kad pročitaš da smanjuje za 40% šanse za začeće, a ionako ne uspijevam, onda ti nije svejedno… Kad ti je FET?
znam draga, sve mi je jasno ❤️ gdje si ti u postupku?
Ako je maternica zdrava, bolje je ne cackat po njoj. Mišljenje 2 dr koja sam dobila i s kojima se slažem. Mioma ima jako puno vrsta i neki smanjuju šanse za zacece, a neki ipak ne. Vjerujem da nakon nekoliko neuspjelih pokušaja više pušeš i na hladno. Ako te to jako mući ja bi potražila drugo, možda i treće mišljenje, čisto da budeš mirnija. Od srca ti želim da ovaj postupak bude vaša sreća ❤️
Moj transfer je planiran u petak 🙂
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Bokic svima!!Dosla vjestica,jeiii,od sutra estrofem i krecemo🤞🏻🤞🏻…radila opet test na covid i neg.je…😀
Pisala sam vec,al niste komentirale…trenutno uzimam novalac,magnezij svaki dan,a d vit.u spreju svaki drugi dan…sutra uvodim i estrofem,jer stimulirani fet…dal bih jos sta mogla uzimat sad ili nakon transfera??Ovo mi zadnje blastice pa polazem sve nade u njih…🙂
Onda se pratimoI meni danas M (iako sam nešto smeđarila i jučer i prekjučer, ali kako sam bila na Duphastonu, dr je jučer rekao da prestanem, pa da vidimo hoće li krenit). Ja sam od danas na Estrofemu 2x2mg. Uzv će biti u četvrtak ili petak ( 3./4.2.), pa ćemo vidit kad točno FET. Meni su ovo predzadnji trodnevni.
Što se tiče suplemenata, ja uzimam svašta zbog PCOSa, pa me zanima isto šta bi valjalo prekinit zbog FETa. Sve od suplemenata uzimam preventivno, više zbog nuspojava PCOSa. Znači Gynositol, ubiquinol, D vitamin, Magnezij, Novalac, NAC, Cink, Krom, Crvenu macu, Saw palmetto, Berberin i B12.
Da pratimo se,jeii…ja sutra krecem s estrofemom al 3x2mg,a prvi uzv 01.ili 02.02….reci ce ti cure,posto ja skoro nista od toga nisam uzimala bez obzira na pcos…
Ma i ja sam sve ove suplemente otkrila preko par IG stranica o PCOS-u i to stranih. Slabo se kod nas to i spominje, a najlakše je uzimat suplemente. Tako da sam krenula s ovim negdje u 9.mj 2021. I onda sam trebala u FET u 10.mj, došla vještica, počela s Estrofemom i skupila koronu, pa sam bila sada na pauzi od 3 mjeseca… Tako da sam ovaj FET jedva dočekala, al sam u međuvremenu i "dobila" miom, pa sam bila malo depresivna zadnjih dana
Aha,nisam to citala iskreno…o da i ja vjer.mi jedva docekala ovaj FET isto odgadjali,al ne zbog korone…vjer.ti da si bila depresivna,al ako dr.rekao da ti miom nesmeta,slusaj ga i samo pozitiva bit ce sve ok…🤞🏻🙂
Iskreno, ne nadam se više previše, jer nakon toliko pokušaja nemam više šta novo za izmislit, a ovako mogu u nedogled pokušavat… I nije da sam negativna, samo sam realna
Razumijem te,al ipak idemo dalje,uhvatit ce se jednom i nenapustat te 9mj narednih...🤞🏻🤞🏻😊😊
👱🏻35-sve ok
👱🏻♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻♀️
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
11.17.stim.FET-2 blastice❌
05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
09.21-stim.FET,2 blastice❌
04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
3xstim.FET❌
04.24.-FET uz Femaru⏳
Tako je i meni moj rekao da ništa neće smetat postupku… Ali kad pročitaš da smanjuje za 40% šanse za začeće, a ionako ne uspijevam, onda ti nije svejedno… Kad ti je FET?
znam draga, sve mi je jasno❤️ gdje si ti u postupku?
Ako je maternica zdrava, bolje je ne cackat po njoj. Mišljenje 2 dr koja sam dobila i s kojima se slažem. Mioma ima jako puno vrsta i neki smanjuju šanse za zacece, a neki ipak ne. Vjerujem da nakon nekoliko neuspjelih pokušaja više pušeš i na hladno. Ako te to jako mući ja bi potražila drugo, možda i treće mišljenje, čisto da budeš mirnija. Od srca ti želim da ovaj postupak bude vaša sreća❤️
Moj transfer je planiran u petak🙂
U Cita sam već 2 i nešto godine. Bila sam krenila u kbc, ali kako sam tada radila, a za samo jedan uzv od 15 minuta sam čekala 2 ipo sata, nisam mogla izostajat toliko s posla, a da mi se računa kao odrađen dan... Onda sam bila pauzirala godinu dana, misleći ako ne mislim na to, nešto će se dogodit (jer ne znam u čemu je problem i dalje), pa sam tako krenila privatno... Onda sam i prestala radit jer se nisam mogla nosti sa stresom na toliko strana (bila sam na jako stresnom radnom mjestu i nisam imala kolegice koje razumiju situaciju). Sada nakon toliko postupaka smo financijski u banani i nemam mogućnost za otić u Zg, mogu jedino opet pokušati s kbc, a ne znam hoću li imati snage za dalje kada potrošim i zadnju slamku ....
OoooooOOO, pa to je za 3 dana Držimo fige
7 years #ttc 👰🏼🤵 04/2016
2019 3 x IUI
06/2021 2.FET --> beta ❌
02/2022 3.FET --> beta ❌
04/2022 4.FET --> beta
Hvala ti Brontosaurica
Također cure hvala na ohrabrenjima Sunny_ , Lila33
, Ivy19
7 years #ttc 👰🏼🤵 04/2016
2019 3 x IUI
06/2021 2.FET --> beta ❌
02/2022 3.FET --> beta ❌
04/2022 4.FET --> beta
Cure htjela sam ovdje napisati, ako netko ide u Zagreb na postupke, a inače nije iz Zagreba, mi živimo u kući u Zagrebu i imamo trenutno viška sobu, koja je trenutno soba za goste sa bračnim krevetom, a jednog dana je planirano da bude dječja soba ako Bog da. Uglavnom, ako nekome treba smještaj u Zagrebu, nudim sobu sa nama u stanu (besplatno naravno) 🙃 jer znam da svaka kuna znači. Blizu je Petrove, IVF klinike. A autom nije daleko niti Beta i Podobnik.
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Cure htjela sam ovdje napisati, ako netko ide u Zagreb na postupke, a inače nije iz Zagreba, mi živimo u kući u Zagrebu i imamo trenutno viška sobu, koja je trenutno soba za goste sa bračnim krevetom, a jednog dana je planirano da bude dječja soba ako Bog da. Uglavnom, ako nekome treba smještaj u Zagrebu, nudim sobu sa nama u stanu (besplatno naravno) 🙃 jer znam da svaka kuna znači. Blizu je Petrove, IVF klinike. A autom nije daleko niti Beta i Podobnik.
❤️
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
baš divno ❤️❤️❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji