Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    25. Siječanj 2022. 11:32

Mashkica vidi se neka lijepo nastavi tamniti 🙏💕
    Maslačak kako si?
    Ma2013 blago tebi kada su (.)(.) divne 🤪🤗 kada ćeš piškiti?
    Leona i Monikica cure sretno 💕
    Anemona to je magnezij u spreju za upale mišića ja ga osobno nisam koristila jer je upala mišića neizostavan dio vježbanja to mi je nekako bacanje para 🤪
    Kacusha kako si?
    Pusa velika svim curama ❤

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Ivy19
    25. Siječanj 2022. 11:39

Barby1986

Ivy19

Bokic svima!!Dosla vjestica,jeiii,od sutra estrofem i krecemo🤞🏻🤞🏻…radila opet test na covid i neg.je…😀
    Pisala sam vec,al niste komentirale…trenutno uzimam novalac,magnezij svaki dan,a d vit.u spreju svaki drugi dan…sutra uvodim i estrofem,jer stimulirani fet…dal bih jos sta mogla uzimat sad ili nakon transfera??Ovo mi zadnje blastice pa polazem sve nade u njih…🙂

Onda se pratimo I meni danas M (iako sam nešto smeđarila i jučer i prekjučer, ali kako sam bila na Duphastonu, dr je jučer rekao da prestanem, pa da vidimo hoće li krenit). Ja sam od danas na Estrofemu 2x2mg. Uzv će biti u četvrtak ili petak ( 3./4.2.), pa ćemo vidit kad točno FET. Meni su ovo predzadnji trodnevni.
    Što se tiče suplemenata, ja uzimam svašta zbog PCOSa, pa me zanima isto šta bi valjalo prekinit zbog FETa. Sve od suplemenata uzimam preventivno, više zbog nuspojava PCOSa. Znači Gynositol, ubiquinol, D vitamin, Magnezij, Novalac, NAC, Cink, Krom, Crvenu macu, Saw palmetto, Berberin i B12.

Da pratimo se,jeii...ja sutra krecem s estrofemom al 3x2mg,a prvi uzv 01.ili 02.02....reci ce ti cure,posto ja skoro nista od toga nisam uzimala bez obzira na pcos...

👱🏻35-sve ok
    👱🏻‍♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻‍♀️
    2014 u mpo vode
    2015,2016 AIH-❌
    1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
    11.17.stim.FET-2 blastice❌
    05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
    2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
    02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
    09.21-stim.FET,2 blastice❌
    04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
    3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
    3xstim.FET❌
    04.24.-FET uz Femaru⏳

ma2013 👣
    25. Siječanj 2022. 11:43

Stela_M

Maslačak kako si?
    Anemona to je magnezij u spreju za upale mišića ja ga osobno nisam koristila jer je upala mišića neizostavan dio vježbanja to mi je nekako bacanje para 🤪
    Kacusha kako si?

🤣🤣 Mislim, čvrste su. A i bolne 🤣🤣
    Petak, možda i četvrtak. 🙈

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Barby1986
    25. Siječanj 2022. 11:45

Ivy19

Barby1986

Ivy19

Bokic svima!!Dosla vjestica,jeiii,od sutra estrofem i krecemo🤞🏻🤞🏻…radila opet test na covid i neg.je…😀
    Pisala sam vec,al niste komentirale…trenutno uzimam novalac,magnezij svaki dan,a d vit.u spreju svaki drugi dan…sutra uvodim i estrofem,jer stimulirani fet…dal bih jos sta mogla uzimat sad ili nakon transfera??Ovo mi zadnje blastice pa polazem sve nade u njih…🙂

Onda se pratimo I meni danas M (iako sam nešto smeđarila i jučer i prekjučer, ali kako sam bila na Duphastonu, dr je jučer rekao da prestanem, pa da vidimo hoće li krenit). Ja sam od danas na Estrofemu 2x2mg. Uzv će biti u četvrtak ili petak ( 3./4.2.), pa ćemo vidit kad točno FET. Meni su ovo predzadnji trodnevni.
    Što se tiče suplemenata, ja uzimam svašta zbog PCOSa, pa me zanima isto šta bi valjalo prekinit zbog FETa. Sve od suplemenata uzimam preventivno, više zbog nuspojava PCOSa. Znači Gynositol, ubiquinol, D vitamin, Magnezij, Novalac, NAC, Cink, Krom, Crvenu macu, Saw palmetto, Berberin i B12.

Da pratimo se,jeii…ja sutra krecem s estrofemom al 3x2mg,a prvi uzv 01.ili 02.02….reci ce ti cure,posto ja skoro nista od toga nisam uzimala bez obzira na pcos…

Ma i ja sam sve ove suplemente otkrila preko par IG stranica o PCOS-u i to stranih. Slabo se kod nas to i spominje, a najlakše je uzimat suplemente. Tako da sam krenula s ovim negdje u 9.mj 2021. I onda sam trebala u FET u 10.mj, došla vještica, počela s Estrofemom i skupila koronu, pa sam bila sada na pauzi od 3 mjeseca... Tako da sam ovaj FET jedva dočekala, al sam u međuvremenu i "dobila" miom, pa sam bila malo depresivna zadnjih dana 

7 years #ttc 👰🏼🤵 04/2016
    🙋🏻‍♀️'86. PCOS (amh 75,50 pmol) 🙋🏻‍♂️ '89. ----> IDIOPATSKA NEPLODNOST
    4/16 spontana trudnoća - blighted ovum - kiretaža u 9 tt 💔
    2017/2018 klomifenski ciklusi uz štoperice kod soc.gin.
    2019 3 x IUI
    05/2020 1.stimulirani IVF --> 2 trodnevna, beta ❌
    08/2020 2.stimulirani IVF --> ET 2 blastociste, biokemijska 💔
    11/2020 1. FET --> beta ❌
    03/2021 3. stimulirani IVF --> beta ❌
    06/2021 2.FET --> beta ❌
    02/2022 3.FET --> beta ❌
    04/2022 4.FET --> beta

Stela_M
    25. Siječanj 2022. 11:54

ma2013 👣👣

Stela_M

Maslačak kako si?
    Kacusha kako si?

🤣🤣 Mislim, čvrste su. A i bolne 🤣🤣
    Petak, možda i četvrtak. 🙈

Nestrpljivo čekamo 🤪

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    25. Siječanj 2022. 11:57

Barby1986

Ivy19

Barby1986

Ivy19

Da pratimo se,jeii…ja sutra krecem s estrofemom al 3x2mg,a prvi uzv 01.ili 02.02….reci ce ti cure,posto ja skoro nista od toga nisam uzimala bez obzira na pcos…

Ma i ja sam sve ove suplemente otkrila preko par IG stranica o PCOS-u i to stranih. Slabo se kod nas to i spominje, a najlakše je uzimat suplemente. Tako da sam krenula s ovim negdje u 9.mj 2021. I onda sam trebala u FET u 10.mj, došla vještica, počela s Estrofemom i skupila koronu, pa sam bila sada na pauzi od 3 mjeseca… Tako da sam ovaj FET jedva dočekala, al sam u međuvremenu i "dobila" miom, pa sam bila malo depresivna zadnjih dana

Barby koliko si imala 🥚 i koliko imaš smrzlića? Gle ako je dr rekao sa možeš u fet bez obzira na miom onda je logično da miom neće smetati,dugo si čekala na fet zato glavu gore navijam da ovaj bude dobitni 💪🙏💕❤

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

Lila33
    25. Siječanj 2022. 11:57

Bok cure!

Malo sam nestala za vikend, a puno pisete (sto je super!) pa ne stignem sve pohvatat. Cestitke novim trudnicama i sretno svima koje pocinju novi ciklus!

Cini mi se da nas je tu vise netipicnih "PCOS" pa cu ostaviti ovaj clanak, dosta je zanimljiv i govori o "laksim PCOS slucajevima" koje doktori cesto ne znaju prepoznati, a koji znaju ispast kompliciraniji. Govori i o testosteronu i kada ga treba uzimati te kako povecava sanse za uspjesnu trudnocu :

https://www.centerforhumanreprod.com/blog/what-is-new-with-the-polycystic-ovary-syndrome-pcos

Inace, zanima me jel ima koja od vas da se bori s nesanicom? Znam da je san uzasno vazan u regulaciji hormona, a cesto patim od nesanice, sad kako sam u stresu onda jos i vise. Ne bih uzimala nista posebno s obzirom da cu uskoro krenuti s IVF tretmanom, ali ako imate neke preporuke za tablete na biljnoj bazi ili cajeve, javite !

👩 33
    PCOS, adenomioza, tanak endometrij
    🧑 36
    -sve ok
    - 2020 - 1 kemijska trudnoca i 1 missed ab
    2021 - vanmatericna
    2022 - priprema za IVF

Barby1986
    25. Siječanj 2022. 12:04

Stela_M

Barby1986

Ivy19

Barby1986

Ivy19

Ma i ja sam sve ove suplemente otkrila preko par IG stranica o PCOS-u i to stranih. Slabo se kod nas to i spominje, a najlakše je uzimat suplemente. Tako da sam krenula s ovim negdje u 9.mj 2021. I onda sam trebala u FET u 10.mj, došla vještica, počela s Estrofemom i skupila koronu, pa sam bila sada na pauzi od 3 mjeseca… Tako da sam ovaj FET jedva dočekala, al sam u međuvremenu i "dobila" miom, pa sam bila malo depresivna zadnjih dana

Barby koliko si imala 🥚 i koliko imaš smrzlića? Gle ako je dr rekao sa možeš u fet bez obzira na miom onda je logično da miom neće smetati,dugo si čekala na fet zato glavu gore navijam da ovaj bude dobitni 💪🙏💕❤

Stela_M  smrzlići su iz 3. ivf-a koji je bio u 3. mjesecu lani. Imala sam 19 oocita, 10 ih se oplodilo i na kraju je ostalo 4 blastice i 4 trodnevna. 2 blastice su odmah išle u ET, 2 blastice sam potrošila u 7/21 i sada idem s ovim trodnevnima. Bio je kombinirani ivf+icsi i ne znam šta je od icsi-a a šta od običnog ivf.  I nakon ovog mi ostaju još 2 trodnevna.

7 years #ttc 👰🏼🤵 04/2016
    2019 3 x IUI
    06/2021 2.FET --> beta ❌
    02/2022 3.FET --> beta ❌
    04/2022 4.FET --> beta

Barby1986
    25. Siječanj 2022. 12:07

Lila33

Bok cure!

Malo sam nestala za vikend, a puno pisete (sto je super!) pa ne stignem sve pohvatat. Cestitke novim trudnicama i sretno svima koje pocinju novi ciklus!

Cini mi se da nas je tu vise netipicnih "PCOS" pa cu ostaviti ovaj clanak, dosta je zanimljiv i govori o "laksim PCOS slucajevima" koje doktori cesto ne znaju prepoznati, a koji znaju ispast kompliciraniji. Govori i o testosteronu i kada ga treba uzimati te kako povecava sanse za uspjesnu trudnocu :

https://www.centerforhumanreprod.com/blog/what-is-new-with-the-polycystic-ovary-syndrome-pcos

Inace, zanima me jel ima koja od vas da se bori s nesanicom? Znam da je san uzasno vazan u regulaciji hormona, a cesto patim od nesanice, sad kako sam u stresu onda jos i vise. Ne bih uzimala nista posebno s obzirom da cu uskoro krenuti s IVF tretmanom, ali ako imate neke preporuke za tablete na biljnoj bazi ili cajeve, javite !

Imaš neke biljne mješavine za san, ali ne znam točno kako se zovu. Potražit ću, pa ti javim. Ali inače cure s PCOSom uzimaju Melatonin, bez obzira na nesanicu, jer se s njim lakše izreguliraju ostali hormoni. 

7 years #ttc 👰🏼🤵 04/2016
    2019 3 x IUI
    06/2021 2.FET --> beta ❌
    02/2022 3.FET --> beta ❌
    04/2022 4.FET --> beta

• Tina276
    25. Siječanj 2022. 12:10

Lila33

Bok cure!

Hej, jel koristis melatonin? Mene je preporodio, nisam mogla nikako zaspati, uvijek sam muku mucila da zaspim. Nista mi nije pasalo, stalno neke misli ili vruce pa hladno pa dekica nije kak treba. Dugo sam se s tim mucila, a sad otkad ga koristim zaspem kao beba, san mi je jako kvalitetan cak i kad radi obaveza moram rano ustati uopce se ne osjecam lose i umorno. Uz to sto pomaze kod spavanja odlican je i za nas u IVF-u. Ali opet ne mora biti da ce kod tebe biti slucaj kao kod mene

Ja: 24, AMH 17,9 Hashimoto
    MM: 24, normoozospermia
    🔜 Petrova 1. IVF 4/22
    tina.ceh276@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.