Mrvica da oni čaraju s tim ananasom..nose majice i carape na ananas od dana transfera 😂 i jedu ga ko blesavi 😂
Stela sad si me razocarala 😂
Sani to će muzu bit zadatak da kupi 😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anemona meni treba za nekih 15 dana..iskreno se nadam da ce se vratit 😏 mogu mislit kako je sad doktoru..kolko god da mi nije sjeo bas mi ga je sad zao…treba to sve stić… 🙄
Ma vjerujem da će do tad svi biti na broju. Evo vidiš, meni taj prof nikako nije sjeo 🤷 svaki put se nadam samo da nije on 🙈 samo je sjedio, šutio, i ono što sam ga pitala jedva nešto odgovorio, i zaboravio me poslati vaditi krv prije aspiracije. Tako da no no
Ne bih izabrala ni dr.P, ali mi sve pokaže na ekranu i objasni potanko sve što pitam, pa ne izađem s upitnikom iznad glave kad izađem iz sobe
Bome se približilo i tvoje vrijeme 🤞🤞🤞🎉🎉🎉
E a vidis meni obrnuto 🤷🏽♀️ prof mi sve pokaze, objasni..škrt je na riječima ali objadni sve sta je bitno...
A dr.P mi je uzv proletio na brzinu, nesto nije bilo upisano na nalazu..
Ja kolko sam skuzila oni se bas posvete svojim pacijentima, a kad dode ovako od drugih odrade ali se ne posvete toliko...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Mrvice i jesam ti se sad nasmijala 😂... Tebi, amerikancima i ananasu😂. Ja ga ne mogu smisliti🙈. O cikli bi se dalo raspravljati, probat cu🙈. No jos uvijek mi je ko i Steli najdraza piva🙈.
Dreamer dobro nam dosla❤️...
Rebeka baš mi je žao zbog tvojeg lošeg iskustva u poliklinici. Nadam se da se budes brzo riješila beštije i oporavila od svega. Drzi se❤️.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Mrvice i mene si nasmijala hahah
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Mrvica i Sani hvala cure..sutra kupujem ciklu 💪 obozavam je..ali nikad nisam jela sirovu..mislim da je to i Mattan pisala da je u postupku jela ribanu ciklu, mrkvu i jos nesto…
Dreamer da Sani to si dobro napisala…bolje je uzimat sve odvojeno jer taj profertil nekima napravi vecu stetu nego korist…imas na prvim stranicama sta je dobro za muske tj za spermije 🙈 Očito doktorica očekuje da ces imat dosta jajnih stanica za aspiraciju pa da se tijelo oporavi prije transfera…
Ja sam je dosta jela u dobitnom kao i slanutak na nos mi je izlazio. Primjenila sam ananas kao sta u americi rade iza transfera bez obzira sta sam bila na andolu. Ide jedan kolut na dan transfera i svaki dan iza transfera po jedan kolutić, taman ti bude oko 5 dana taj jedan ananas i dosta. Ima nesto u tom ananasu oni tamo njega na dan transfera bacaju u nore, oblače čarape 😂valaju u njega i ja rekoh idem probat ist ananas kako i oni rade i bingo
Jedan kolut na dan pfff pa to mi je za zub obožavam ananas 🤭
A nesmis puno jer razrjeđuje krv, ja ga isto obožavam.
Ja sam isto bila u stanju bacat ananas u more pitala sam muža šokiran je bio, jednostavno sam bila očajna. 🤷♀️😂
Mrvica i Sani hvala cure..sutra kupujem ciklu 💪 obozavam je..ali nikad nisam jela sirovu..mislim da je to i Mattan pisala da je u postupku jela ribanu ciklu, mrkvu i jos nesto…
Dreamer da Sani to si dobro napisala…bolje je uzimat sve odvojeno jer taj profertil nekima napravi vecu stetu nego korist…imas na prvim stranicama sta je dobro za muske tj za spermije 🙈 Očito doktorica očekuje da ces imat dosta jajnih stanica za aspiraciju pa da se tijelo oporavi prije transfera…
Doktorica očekuje 15-20 jajnih stanica 😊
Budem malo bolje proučila suplemente i natjerala mužeka da ih pije (nije baš na TI sa tabletama) 😄
Ja sam ti ih u prvom krugu imala 10,u drugom 18 🙈 samo ću ti reć broj preživjelih i ravijenih identičan. Hodanje i općenito osjećaj je bio puno lakši sa manje stanica. Tako da ti ćeš davat puno antralaca al ta dr bas mora dobro znat dozirat terapiju jer meni se napravio kontraefekt za previše jajnih stanica jer ti bude većina nezrela kod policističnih. Problem kod nas je sta mi reagiramo il kao Panda il roknemo 20 tesko je kpd nas pronać sredinu. Al evo punkcija od 18 jajnih stanica bila mi je manje bolna za oporavak nego prva od 10 jajnih stanica tako da neznam sta bi rekla. U svakom slucaju je bolje više jer imas šanse da ces više smrznit. Meni su radili transfere iza punkcija i super je sta to tvoja dr neće radit.,lakše je. Sretno ti i bit ce sve dobro ode je puno trudničke prašine koja će te dotaknuti💕
Jutro cure, ponovila sam jutros i ja vidim sjenu, nadam se i vi isto☺️
Sad samo da krene tamniti. 5dpt dvije blaste
https://ibb.co/MsBpdBF
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
O da, sjena samo takva
🤞🤞🤞🤞 da potamni ❤❤
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Garawa, Maslačak i ja se molim da nastavi tamniti i da ovaj put uhvati i ne pusta🙏❤️
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Jutro, vidi se lijepo 💝🤞
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Sortiraj odgovore
Najstariji