U Os na ginekologiji malo kaotično stanje 🙄 dr.A na bolovanju, ne zna se dokad. Dr.Š apsolutno nitko ne spominje niti vidi. I prošli tjedan i danas izgleda da radi samo dr.P, koji trči od sale, odjela, folikulometrija. Pa se čeka na red 2.5-3h 😩
Uglavnom, nema ciste 🎉🎉🎉
Još je rano, 8dc, folikuli još rastu, endo mi je rekao 5cm, tako da nastavljam s ananasom i smoothijem od cikle 💪
Dr.A nije bilo ni prošli tjedan kad sam ja bila na transferu, mislim da je netko spomenuo da ima koronu 🤔
A što je sa Š? Ja idem u četvrtak na kontrolu, odjosno idem vaditi betu pa kao kontrola. Ako ga nema, ne moram ni ići. Izvadim krv, pričekam nalaz i ode čiku.
Ajd javi ako što čuješ u međuvremenu.
Ti si u pripremi za fet?? Koliko vraćaš? Bez stimulacije?
U pravu si, nije bila ni u srijedu kad sam ja bila. Za dr.Š nemam pojma, rado bih ti pomogla. Sljedeći uzv mi je također u četvrtak. Možda najbolje da i ti nazoveš i pitaš za njega, kao i Anči.
Tako je, priprema za fet, 4.-ti pokušaj
Bez stimulacije, nisu me još ništa pitali za vraćanje
A imaš još tri blastice? Koliko ih namjeravaš vratiti, kako su ti smrznute?
Nadam se da će ti ovaj onda biti posljednji i dobitni 🤗
Tako je, 3 😇 to mi je oduvijek bio san, imati 3 djece 🙏
2+1, ne znam što mi je pametnije/bolje za prvi put
Hvala ti ❤
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Evo Anci da prijavim. Prekidamo postupak jer mi je dosao nalaz ureaplazme 10 na 3 tako da ne mogu nastaviti. Cak mi je i neko olaksanje. Rekla sam da cu napraviti mj dana pauzu da se odmorim pa onda u trecem mj krenuti dalje. Svaki svoju politiku vodi a glava mi puca. Do sad sam bila skroz ok ali me ova klinika izludila sa svojim propustima. Doktor me jedini tamo drzi kao i cinjenica da sam vec 2 klinike promijenila u 8mjeseci od kad sam u ivf prici.
Zao mi je, grozno je kad ne ide onako kako planiramo 😔 . Ti si sad u sred postupka, otkud sad da radis briseve? Zar nisu trebali bit sterilni prije pocetka terapije? Koji propusti ako ti nije problem podijelit, da se i mi druge ne zeznemo 😁 i kod kojeg si dr?
U IVF pol. Sam presla i moram priznat da sam razocarana kakva im je administracija i sestre.Mom muzu kad je davao sjeme jer je pomorac i nema ga po 3mj zaboravili su dati papir da potpise odobrenje. Meni nisu rekli koje sve pretrage moram obaviti prije postupka kao ni muzu nego tek kad sam krenula. A ureaplazma se vratila koju sam imala prije 8mj. Tako da sam sad na doksiciklinu 7 dana. Pravim pauzu do 3eg mj. Nisam pametna niti dali da ostanem tu ili da se vratim Luciju.
Eto zasto je potrebno imati friske briseve, bestije se sad pa sad nakote, tezak propust od njih plus ostalo, jel i muzek dobio terapiju da se nebi loptali tamo/amo sa ureaplasmom? Ako nisi zadovaljna, pogotovo ako placas postupke, odi tamo gdje ti je ugodnije, ne treba ti jos da se oko toga zamaras.
Petra 😘Mashkicapuno prerano si napravila test, strpi se barem jos 2 dana 🤞🤗
Haniodlicno, imas sad dovoljno za jednu veliku ekipu 🤗
Mm1caj od lista maline ja pijem sad u fetu i do poslije transfera, pospjesuje da maternica primi zametak (info sa prvih str) ,preporuca se i trudnicama u trecem tromjesecju, uglavnom ne moze odmoc 🤗
Ivana odlican broj 👍, a ovo je jedan od mojih crnih scenarija u glavi, da mi blastica propadne pri odmrzavanju 🙈, realno ne desava se cesto ali moguce je 😬
Nije, dobiti ce kad se vrati sa broda. Ne znam sto bi rekla niti sto bi mislila o svemu skupa. Izmasakrirali su me psihicki. Bas treba pauzu do 3eg mj. Kod Lucija cu se vratiti kad vec placam a kad upadnem preko hzzo-a onda cu nastaviti tu jer nazalost Luci radi samo privatno a kod njega sam najopustenija + kad god ga zelim nesto pitati on je dostupan i sve fino objasni.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Ja ju mogu pojesti kao salatu, svekrva sadi i bere mladu ciklu pa kiseli to mi je toop, a sve druge kombinacije hvala lijepa mogu bez njih 🤣 rađe ću ja udarati po Kozelu hebeš ciklu 🤣🤣🤣
E a kakav okus ima sirova 🤔 jel fina kao i ona iz teglice...plizz reci da je 😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Mrvica i Sani hvala cure..sutra kupujem ciklu 💪 obozavam je..ali nikad nisam jela sirovu..mislim da je to i Mattan pisala da je u postupku jela ribanu ciklu, mrkvu i jos nesto…
Dreamer da Sani to si dobro napisala…bolje je uzimat sve odvojeno jer taj profertil nekima napravi vecu stetu nego korist…imas na prvim stranicama sta je dobro za muske tj za spermije 🙈 Očito doktorica očekuje da ces imat dosta jajnih stanica za aspiraciju pa da se tijelo oporavi prije transfera…
Ja sam je dosta jela u dobitnom kao i slanutak na nos mi je izlazio. Primjenila sam ananas kao sta u americi rade iza transfera bez obzira sta sam bila na andolu. Ide jedan kolut na dan transfera i svaki dan iza transfera po jedan kolutić, taman ti bude oko 5 dana taj jedan ananas i dosta. Ima nesto u tom ananasu oni tamo njega na dan transfera bacaju u nore, oblače čarape 😂valaju u njega i ja rekoh idem probat ist ananas kako i oni rade i bingo
Ja ju mogu pojesti kao salatu, svekrva sadi i bere mladu ciklu pa kiseli to mi je toop, a sve druge kombinacije hvala lijepa mogu bez njih 🤣 rađe ću ja udarati po Kozelu hebeš ciklu 🤣🤣🤣
E a kakav okus ima sirova 🤔 jel fina kao i ona iz teglice…plizz reci da je 😂
Naravno da nije 🤣 meni se osobno okus ne sviđa iako cikla kada je mlada je jako slatka ali ove po trgovinama su nekako zemljastog okusa 😄
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Mrvica i Sani hvala cure..sutra kupujem ciklu 💪 obozavam je..ali nikad nisam jela sirovu..mislim da je to i Mattan pisala da je u postupku jela ribanu ciklu, mrkvu i jos nesto…
Dreamer da Sani to si dobro napisala…bolje je uzimat sve odvojeno jer taj profertil nekima napravi vecu stetu nego korist…imas na prvim stranicama sta je dobro za muske tj za spermije 🙈 Očito doktorica očekuje da ces imat dosta jajnih stanica za aspiraciju pa da se tijelo oporavi prije transfera…
Doktorica očekuje 15-20 jajnih stanica 😊
Budem malo bolje proučila suplemente i natjerala mužeka da ih pije (nije baš na TI sa tabletama) 😄
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
Ja sam je dosta jela u dobitnom kao i slanutak na nos mi je izlazio. Primjenila sam ananas kao sta u americi rade iza transfera bez obzira sta sam bila na andolu. Ide jedan kolut na dan transfera i svaki dan iza transfera po jedan kolutić, taman ti bude oko 5 dana taj jedan ananas i dosta. Ima nesto u tom ananasu oni tamo njega na dan transfera bacaju u nore, oblače čarape 😂valaju u njega i ja rekoh idem probat ist ananas kako i oni rade i bingo
Jedan kolut na dan pfff pa to mi je za zub obožavam ananas 🤭
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Anemona meni treba za nekih 15 dana..iskreno se nadam da ce se vratit 😏 mogu mislit kako je sad doktoru..kolko god da mi nije sjeo bas mi ga je sad zao…treba to sve stić… 🙄
Ma vjerujem da će do tad svi biti na broju. Evo vidiš, meni taj prof nikako nije sjeo 🤷 svaki put se nadam samo da nije on 🙈 samo je sjedio, šutio, i ono što sam ga pitala jedva nešto odgovorio, i zaboravio me poslati vaditi krv prije aspiracije. Tako da no no
Ne bih izabrala ni dr.P, ali mi sve pokaže na ekranu i objasni potanko sve što pitam, pa ne izađem s upitnikom iznad glave kad izađem iz sobe
Bome se približilo i tvoje vrijeme 🤞🤞🤞🎉🎉🎉
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Nika😍
Leli91jako mi je zao, drzim fige da iduci bude uspjesan 🤞🤗
Cocovezano za depilaciju, ne mora bit obrijano kao za operaciju, nego uredno podsisano kao za pregled 🤭, tako su mi sestrice rekle prije prve aspiracije i toga se i drzim 😊
Anemonaprebaci se na sok od cikle da bi imala efekta, na starim vol sam naisla na info da bi trebali pojest 3/4kg sirove cikle da bi bilo ravno 1l soka 🤷♀️, mada i ja volim i koristim sirovu ciklu u smoothiju 😊
Kiraja sam bila u Artemedi, akupunkturu radi ginekologica Semnicki i zaista je strucna, ja sam se prebacila od njih jer ne rade vikende, a htjela sam tretman uoci i iza transfera koji mi je padao bas na vikend 😊
Anciodlicno za what grupu, ali ja jedva stignem i ovdje sve popratit i bit u toku 😊, i bravo za muzeka 🤞
Hvala ti na savjetu, izmiksala sam si kuhanu ciklu, sok od limuna i naranče, malo vode. Gotove sokove ne kupujem. Također svježi ananas. Pivo ne volim 🤷 dok sam jela gluten, onda sam pila jedini crni radler 😋
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Hani i Ivana bravooo za smrzlice!🥰🥰🎉
Nika super ,super! ❤️
Leli žao mi je zbog spontanog💔... Grlim te i navijam da naredni fet bude uspješan❤️.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Sortiraj odgovore
Najstariji