Sorry sve mi je boldalo 🤣
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Pitale ste za Letrox.. ja sam na njemu već godinama jer imam autoimuni tireoiditis.. blago mi je godinama bio povišen TSH i u jednom trenu sam u dogovoru s endokrinologicom krenula s terapijom. Ne znam jel bilo i do promjene posla, ali smanjio se stres i nekako su se onda i simptomi umora i stalnog osjećaja hladnoće povukli.. a možda je i do terapije. Teško je pratiti te simptome. Sad i dalje redovito kontroliram i morala sam blago povisiti dozu u trudnoći. Nikad nisam primjetila nikakve nuspojave na lijek.. meni skroz odgovara.
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Nikitta btw ako nisi vadila dheas nemoj uzimati dhas nije za igrati se s tim dodacima, frendici u petrovoj su isto tako rekli da ju uzima ona uzimala osjećala se loše otišla vaditi spolne hormone a njoj dheas povišen na kraju si je pola hormona koji su bili ok sjebala jer je uzimala dhas, mene to jako zivcira u Petrovoj što svima daju jednake preporuke za dodatke bez uvoda u kompletan hormonski status tako da pametno s korištenjem dhas
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Nikitta btw ako nisi vadila dheas nemoj uzimati dhas nije za igrati se s tim dodacima, frendici u petrovoj su isto tako rekli da ju uzima ona uzimala osjećala se loše otišla vaditi spolne hormone a njoj dheas povišen na kraju si je pola hormona koji su bili ok sjebala jer je uzimala dhas, mene to jako zivcira u Petrovoj što svima daju jednake preporuke za dodatke bez uvoda u kompletan hormonski status tako da pametno s korištenjem dhas
Točno to, meni za 3 tjedna uzimanja dheas skočio na 15 🙈 srećom, brzo se spustio. Ako se uzima, treba se redovito kontrolirati...
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Nikita i Belinda, eutyrox sam pila 9god i sve je bilo ok. Onda su promijenili formulu, navodno su "samo" izbacili laktozu iz sastojaka. Nije istina. Pila sam ih 5-6mj, dala im priliku, ali skoro svaki dan me jako boljelo srce, stezalo, probadalo. Sa starim eutyroxom se to nikad nije dogodilo.
Tražila sam doktoricu da mi prepiše letrox, koji je vrlo sličan starom eutyroxu, evo pijem ih 2god i sve super. Nikakvih nuspojava, hormoni optimalni, naravno uz suplemente i bg prehranu.
Jako puno ljudi se žalilo na novu formulu, ali ima i onih kojima ne smeta, ne znam o čemu to ovisi.
Eutyrox proizvodi Merck FRANC, a Letrox Berlin-Chemie NJEM
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Točno to, meni za 3 tjedna uzimanja dheas skočio na 15 🙈 srećom, brzo se spustio. Ako se uzima, treba se redovito kontrolirati…
Ma nisu dodaci za igranje mogu više štete nego koristi napraviti ne znači ako netko ima niži amh da mu dheas nije u granicama normale treba biti oprezan s tim 🤭
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Nikita i Belinda, eutyrox sam pila 9god i sve je bilo ok. Onda su promijenili formulu, navodno su "samo" izbacili laktozu iz sastojaka. Nije istina. Pila sam ih 5-6mj, dala im priliku, ali skoro svaki dan me jako boljelo srce, stezalo, probadalo. Sa starim eutyroxom se to nikad nije dogodilo.
Tražila sam doktoricu da mi prepiše letrox, koji je vrlo sličan starom eutyroxu, evo pijem ih 2god i sve super. Nikakvih nuspojava, hormoni optimalni, naravno uz suplemente i bg prehranu.
Jako puno ljudi se žalilo na novu formulu, ali ima i onih kojima ne smeta, ne znam o čemu to ovisi.
Eutyrox proizvodi Merck FRANC, a Letrox Berlin-Chemie NJEM
Ima dosta ljudi kojima nova formula ne odg ali sreća pa ima opcija, meni ne smeta ništa ja sam od prvog dana na Euthyroxu 🤭
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Moj TSH varira gore, dolje i van intervala sam od sebe Sad je trenutno 2.27 i rekla je dr da je ok.Takodjer preporuka za p.Leptir, ja sam u najgoroj fazi kad mi je TSH bio preko 5 (svi ostali horomoni ok) i kada su me u tri bolnice uvjeravali da je to sve ok i normalno, a imala sam sve fizicke simpotme da nista ne valja, potrazila dr Skaru i dobila terapiju. Nakon mjesec dana Euthyroxa sve je prestalo i od tad se sece, nemam nikakvu terapiju. Koliko god mrzim to sto se sve pripisuje emocionalnom stresu, nazalost moram se sloziti s time. Pogotovo u zadnje vrijeme korone i potresa. Ako na to jos dodamo i svakodnevne zivotne emocije s kojima se borimo a da nisu vezane uz zadnje godine, nije neobicno da nam um pa onda i tijelo reagira i na onu sitnicu kojoj ne dajemo toliko na paznji i izaziva kurslus.
'86. - AMH 6,7
'72 - asthenoteratonecrozoospermia
IVF
02/22
Moj TSH varira gore, dolje i van intervala sam od sebeSad je trenutno 2.27 i rekla je dr da je ok.Takodjer preporuka za p.Leptir, ja sam u najgoroj fazi kad mi je TSH bio preko 5 (svi ostali horomoni ok) i kada su me u tri bolnice uvjeravali da je to sve ok i normalno, a imala sam sve fizicke simpotme da nista ne valja, potrazila dr Skaru i dobila terapiju. Nakon mjesec dana Euthyroxa sve je prestalo i od tad se sece, nemam nikakvu terapiju. Koliko god mrzim to sto se sve pripisuje emocionalnom stresu, nazalost moram se sloziti s time. Pogotovo u zadnje vrijeme korone i potresa. Ako na to jos dodamo i svakodnevne zivotne emocije s kojima se borimo a da nisu vezane uz zadnje godine, nije neobicno da nam um pa onda i tijelo reagira i na onu sitnicu kojoj ne dajemo toliko na paznji i izaziva kurslus.
Slažem se meni je tsh bio 15 u Rijeci mi endo nije htio uvesti tetapiju odmah sam otišla u p. leptir poslao me dr na hrpu pretraga utvrdio i IR i eo već sam 7 godina na tetapiji doduše dosta jakoj ali mi je tsh stalno sada između 0 8 do 1 prije terapije sma bila koma aritmije, debljanje, spavala po 15 sati dnevno sad sam druga osobe 💪😄
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Moj TSH varira gore, dolje i van intervala sam od sebeSad je trenutno 2.27 i rekla je dr da je ok.Takodjer preporuka za p.Leptir, ja sam u najgoroj fazi kad mi je TSH bio preko 5 (svi ostali horomoni ok) i kada su me u tri bolnice uvjeravali da je to sve ok i normalno, a imala sam sve fizicke simpotme da nista ne valja, potrazila dr Skaru i dobila terapiju. Nakon mjesec dana Euthyroxa sve je prestalo i od tad se sece, nemam nikakvu terapiju. Koliko god mrzim to sto se sve pripisuje emocionalnom stresu, nazalost moram se sloziti s time. Pogotovo u zadnje vrijeme korone i potresa. Ako na to jos dodamo i svakodnevne zivotne emocije s kojima se borimo a da nisu vezane uz zadnje godine, nije neobicno da nam um pa onda i tijelo reagira i na onu sitnicu kojoj ne dajemo toliko na paznji i izaziva kurslus.
Slažem se meni je tsh bio 15 u Rijeci mi endo nije htio uvesti tetapiju odmah sam otišla u p. leptir poslao me dr na hrpu pretraga utvrdio i IR i eo već sam 7 godina na tetapiji doduše dosta jakoj ali mi je tsh stalno sada između 0 8 do 1 prije terapije sma bila koma aritmije, debljanje, spavala po 15 sati dnevno sad sam druga osobe 💪😄
Iz Ri si?
'86. - AMH 6,7
'72 - asthenoteratonecrozoospermia
IVF
02/22
Sortiraj odgovore
Najstariji