Rainbow_Hope promijenila sam ga 🤣🤣 sad ćemo vidjeti što i kako dalje čekam pregled i kontrolu pa ću više znati 🤷♀️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Ja jedva drzim oci otvorene, na poslu sam, a kao da nisam psihicki, imam osjecaj da cu sjedeci zaspati 😂 je li normalno u ovako ranoj fazi?
Ja sam tako rano spavala stalno i svugdje, nisam se mogla kontrolirati 😂 tako da mislim da je normalno
Hahah i ja sam spavala i noću i danju, a i sad me drži pospanost, samo nije vise udobno ko prije stomaka 🤣
Asli kako si ti, ima li šta nova. Kad ti je kontrola, tribas li sad ista češće gledat cerviks ili?
Hej dobro sam, doma sam i mirujem, kontrola je od zadnjeg pregleda za 2 tjedna. Kako tebe pregledavaju? Na hitnoj su me vaginalno pregledali i bila sam otvorena za prst, a dolje na odjelu kod svoje doktorice 2 puta pregled cerviksa ultrazvukom i sve je kao zatvoreno i ok 🤯 Ali svejedno sam na strogom mirovanju. Kako si ti, jel ima šta kod tebe novo?
Meni isto uzv mjere cerviks i svaki put su rekli skroz zatvorena. U pon mi je opet pregled, kod moje dr, bas joj se veselim, najdetaljnija je i najkomunikativnija pa će mi nadam se sve lipo rec šta i kako.
Ništa nova u mene, ne mirujem strogo, ali se stedim maks i pokušavam pit vode šta više, i to je to. Došla mi je sva oprema, sad to razmistam po stanu, gnijezdimo se lagano haha. Kolko me veseli tolko me.i opere panika svako malo, u smislu ajme bude li šta loše, ne daj Bozeeee, ko će podnit pogled na ista od ovoga. Povremeno me takav strah opere uzas. Al većinu vrimena sam hepi i jedva cekam da curetak dođe i da odahnemo i muž i ja haha
Ah razumijem te, mi smo tek počeli naručivati i baš se veselim, ali mi svejedno dolaze neke faze kad se pitam jesam li uranila i hoće li biti sve ok. Nikad mira da odahnem onako do kraja, ali pokušavam otjerati takve misli od sebe što prije 😅 Ajde još malo, možemo mi to 🥰
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Miss Ivy da najbolje mi je kad ja bez djece majkama s više djece moram pričati što je to beta.. 🙄🙄 Ali nekako navikneš i na to.. nije bitno. Samo da ta trudnoća svima nama dođe i sretno završi!
Sani slažem se s tim da vadiš progesteron na svoju ruku. Meni su ga vani vadili na dan transfera i rekli mi da u slučaju manjka još daju dodatno uz utriće, a koristila sam 2x2 od 200mg.
Maslačak, Aslijel vam se što skratio cerviks od zadnjih mjerenja? Meni je dobrih 9cm čini mi se.. ali očito je to sve još u granicama jer dr nije ništa komentirao. Vama je sad svakako preporuka ne putovati na duže pretpostavljam?
Ej, za cerviks je normalno da se skraćuje, ali dosta ti ovisi i o njegovom obliku i o tome jesi zatvorena. Ako ti dr nije ništa komentirao, znači da je dobro. Misliš vjerojatno na 9 mm, meni je prije bio oko 3.8 cm, sad je 3.2, s tim da mi nekad izmjeri više, a nekad manje, pa onda opet sljedeći pregled bude cerviks duži 😂, nisu mislim toliko precizna mjerenja.
Meni je preporuka zalijepit se za krevet trenutno 😂
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Jel netko rjesavao urinarnu infekciju prije transfera? Danas osjecam neki pritisak dolje,ne pece me nista al kao da se ne mogu izmokriti do kraja tj.imam taj osjecaj kao da mi ostane urina i onako pritisce ko fa je pun? U pon cu ici prekontrolirati ,al nisam nikad imala pa ne znam koliko se to dugo lijeci ako je neka blaza…? Bas mi ovo nije trebalo sad prije feta 😳
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Jel netko rjesavao urinarnu infekciju prije transfera? Danas osjecam neki pritisak dolje,ne pece me nista al kao da se ne mogu izmokriti do kraja tj.imam taj osjecaj kao da mi ostane urina i onako pritisce ko fa je pun? U pon cu ici prekontrolirati ,al nisam nikad imala pa ne znam koliko se to dugo lijeci ako je neka blaza…? Bas mi ovo nije trebalo sad prije feta 😳
Uzmi odmah Uvin H i pij puno tekućine
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Miss Ivy da najbolje mi je kad ja bez djece majkama s više djece moram pričati što je to beta.. 🙄🙄 Ali nekako navikneš i na to.. nije bitno. Samo da ta trudnoća svima nama dođe i sretno završi!
Sani slažem se s tim da vadiš progesteron na svoju ruku. Meni su ga vani vadili na dan transfera i rekli mi da u slučaju manjka još daju dodatno uz utriće, a koristila sam 2x2 od 200mg.
Maslačak, Aslijel vam se što skratio cerviks od zadnjih mjerenja? Meni je dobrih 9cm čini mi se.. ali očito je to sve još u granicama jer dr nije ništa komentirao. Vama je sad svakako preporuka ne putovati na duže pretpostavljam?
Ej, za cerviks je normalno da se skraćuje, ali dosta ti ovisi i o njegovom obliku i o tome jesi zatvorena. Ako ti dr nije ništa komentirao, znači da je dobro. Misliš vjerojatno na 9 mm, meni je prije bio oko 3.8 cm, sad je 3.2, s tim da mi nekad izmjeri više, a nekad manje, pa onda opet sljedeći pregled bude cerviks duži 😂, nisu mislim toliko precizna mjerenja.
Da joj, naravno da mm🙈😆 E to sam skuzila kako mi je bio kraći pa duzi pa kraći.. gledam kaj se to dolje dogada 🤭😄😄 Ok ocito je bitno da sam zatvorena a to je. Nemam pojma kojeg je oblika. Nećemo u detalje🙃 Vjerujem da ti bude sve ok do kraja.. samo pomalo;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Meni je stalno T oblik i mjere mi iznad 4 cm, nisam detaljno pamtila. Ali osjećam pritisak i bolove doli bas na perineumu, kao kad nakon sto god voziš biciklu par sati pa se sve natuče, eto takav mi je osjećaj doli zadnjih par tjedana. Pretpostavljam da se to kosti šire i namistaju kao priprema za porod. Amelie, osjećas li pokrete kako često? Asli, jel primijetis neki obrazac, tipa da u neko doba dana udara jače/češće? Meni se čini da moja najviše lupa navečer, i noću je isto osjetim kad minjam položaj skoro svaki put. Onda ako se jednom okrenem, a ona se ne javi, malo se vrtim jer nema mi spavanja dok se ne pomakne hahah
Pa pokrete mogu reći da osjećam na dane.. neke je jako aktivna kao jučer ili tipa na dočeku nove kad sam se izmorila i prejela pa me u 3 ujutro lupala ko luda vjerojatno mi želeći reći da joj je dosta tuluma!😆🙈 A ima i dana kad je jako mirna pa me znala zabrinuti. Ali i meni se čini da mi se pred spavanje baš aktivira.. onda nekako kad se i ja namjestim, smiri se i ona, ali ne miče se ovako kako ti kažeš dok se okrećem noću.. bar ne osjetim i nastavim spavati. I suprug slabo osjeti to njeno migoljenje i svaki put kad stavi ruku ona se smiri.. kao da osjeća toplinu i dodir i baš onda neće..😁
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Kad ti naša Anči izmami suze radosnice 💗😍
https://ibb.co/HFYmVcX
Zato sam zahvalna za ovo mjesto gdje te netko razumije i gdje upoznaš drage žene 💞
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Kad ti naša Anči izmami suze radosnice 💗😍
https://ibb.co/HFYmVcX
Zato sam zahvalna za ovo mjesto gdje te netko razumije i gdje upoznaš drage žene 💞
Drago mi je da ti se sviđa ❤️
I tvoj poklončić je divan 😍 i još je na boru 🤭
https://ibb.co/KWLK7kk
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Maslačak nisam sad baš primjetila neki obrazac da se ponavlja, pogotovo preko dana. Recimo da je navečer uglavnom aktivniji i da jače lupa.
Amelie a čitala sam i ja po internetu neke mjere koliki bi trebao biti, pa sam skužila da nema smisla, ako dr. kaže da je sve dobro, dobro je 😂
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji