Divna, Sani, Iman ❤️❤️❤️ svi mi pokušavamo napraviti maksimalno što možemo 💪
Sani zašto ti ne da? Imaš li inače problema s progesteronom?
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Hani kako bi rekla Phoebe “I don’t even have a pla”. Oporavak je na prvom mjestu, balansiranje prehrane, i povratak na posao. Na eksperimentalnom lijeku sam za endometriozu zadnjih 14 dana. Nije mi dosadno. 😘
Rainbow i cure koje koriste Prolutex. Help. Gdje ga nabavljate? Frendica je u Češkoj u postupku, i zamislite u protokolu je od progesterona samo Utrogestan, a ja sam za Prolutex baš saznala prije par godina od cura koje su išle tamo. I znam da valja i pomaže. I sad bi moja frendica to sebi kupila, a ne znam jel moguće kod nas ili da pričeka i kupi kad stigne tamo?
Na bijeli recept u ljekarni, ali se narucuje ja mislim. Meni su prodali u BetaPlus.
Nadam se da si bolje i jedva cekam tu knjigu 😘😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Monkica da li u Harni može doci suprug s tobom, da ih sad ne zovem samo zbog toga?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Cure, hvala vam na podršci! 🥰
2 mala embrija smo smjestili i sad čekamo... ❤❤
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Cure, hvala vam na podršci! 🥰
2 mala embrija smo smjestili i sad čekamo… ❤❤
Pupo 🥰 Nek se cvrsto prime!!
👩 40 👨 39
Monkica da li u Harni može doci suprug s tobom, da ih sad ne zovem samo zbog toga?
Ja idem u Harni sljedeći tjedan, pitala sam za pratnju je li i dalje dozvoljena, rekli su mi da je 😊
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Panda, Zg123 sretnooooo🍀🍀🍀🍀
ma2013 jel znaš kad će biti transfer?🤗
Nikitta ja sam Prolutex nabavljala u ljekarni Pablo u ZGu. Prvi put sam bez recepta dobila, drugi put su me tražili da im pokažem što mi je dr napisao. Neka proba bez recepta pa ako prođe, prođe. Kako napreduje tvoja knjiga?🤗
Antonia2510 mi smo prebacivali sa Rebra u privatnu polikliniku u ZGu. Papire za transfer dobiješ od klinike u koju želiš prebaciti i te papire onda nosiš u tajništvo bolnice u kojoj su trenutno spermiji. Ako su na Rebru onda možeš poslati i mail na banka.sjemena@kbc-zagreb.hr pa će ti oni točno reći gdje treba dostaviti papire. Nakon što ih u bolnici pečatiraju, preuzimaš ih i nosiš u ministarstvo zdravstva. Mi smo to sve obavili u 2 dana. E onda čekaš da u ministarstvu komisija odobri transfer to traje cca 2 mjeseca. I vi i klinika u koju prebacujete, poštom ćete dobiti obavijest da je transfer odobren i klinika onda dalje organizira transfer smrznutog materijala. Mi smo platili 1600kn. Ako vi prebacujete u državnu bolnicu u Rijeci možda je onda i transfer besplatan, najbolje njih pitaj. Sretnooo🍀
Hei Sunny, ne znam još. Danas sam imala opet uzv i vađenje krvi, sutra opet samo vađenje krvi. Možda bum sutra kaj pametnija 🤣
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Ja idem u Harni sljedeći tjedan, pitala sam za pratnju je li i dalje dozvoljena, rekli su mi da je 😊
Hvala ti! Hoce li muž prvi puta vidjeti bebicu?
👩 40 👨 39
Nikitta ja sam Prolutex nabavljala u ljekarni Pablo u ZGu. Prvi put sam bez recepta dobila, drugi put su me tražili da im pokažem što mi je dr napisao. Neka proba bez recepta pa ako prođe, prođe. Kako napreduje tvoja knjiga?🤗
Antonia2510 mi smo prebacivali sa Rebra u privatnu polikliniku u ZGu. Papire za transfer dobiješ od klinike u koju želiš prebaciti i te papire onda nosiš u tajništvo bolnice u kojoj su trenutno spermiji. Ako su na Rebru onda možeš poslati i mail na banka.sjemena@kbc-zagreb.hr pa će ti oni točno reći gdje treba dostaviti papire. Nakon što ih u bolnici pečatiraju, preuzimaš ih i nosiš u ministarstvo zdravstva. Mi smo to sve obavili u 2 dana. E onda čekaš da u ministarstvu komisija odobri transfer to traje cca 2 mjeseca. I vi i klinika u koju prebacujete, poštom ćete dobiti obavijest da je transfer odobren i klinika onda dalje organizira transfer smrznutog materijala. Mi smo platili 1600kn. Ako vi prebacujete u državnu bolnicu u Rijeci možda je onda i transfer besplatan, najbolje njih pitaj. Sretnooo🍀
Hei Sunny, ne znam još. Danas sam imala opet uzv i vađenje krvi, sutra opet samo vađenje krvi. Možda bum sutra kaj pametnija 🤣
Izvještaj s UZVa?
👩 40 👨 39
Izvještaj s UZVa?
🤣 Zaboravih. 🤣
Endo 8,4 (trebam se na ciklu prebacit), folikuli oba dva po 18. Estradiol jučer 201 pg/ml, progesteron 1.7 nmol/L, LH 8.1 IU/L
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji